Allah askerlerimizi korusun....
benimki de aralıkta gidiyormus kızlar, kasım sonuydu aralık bası olcakmıs kesinleşti sayılır artık dedi benimki
ne düşüncemi bilmiyorum... Aralıga daha cok var diyerek avutucam kendimi ama içim acıyor sanırım... Onca hayalim vardı gelinligime beraber bakıcaktık, herseyimizi yavas yavas özenle beraber secip yapıcaktık şimdi hersey son 2 aya sıkıscak
mekanla da 9 haziran die konuscakmısız ama yine askımın durumunu solicekmisiz cunku belli olmazmıs
isyan edesim var sanırım
üzülme canim benim, gelinligini araliktan önce baksaniz olmaz mi?
zaman gelip gecer üzülme sakinnnnnnnkiyamam sana benn.
beni örnek al bak sevdigimi sadece 2 hafta görebiliyorum senede.
Gelinciklerim çok fena yoğun ve ağrılı bir gündeyim. Dünden beri bir boyun ağrısı tuttu ki çok fena... Yatsam bile geçmiyor . ve reglim yaklaştı onunda sancısı sıkıntısı kapladı her yanımıı.zaten hep herşey üstüste gelir ve bu halde işleri yetiştirmeye çalışıyorum..bir an önce cuma olsun (işlerimi yetiştirmiş bir şekilde ama) ve ben izne çıkayımmmm hemde bir haftayı daha geride bırakmış olalımm 2013e yaklaşalımm.geçmişe göz attımda büşra ve selcanda buraya transfer olmuş hoşgelmişlerrr..nurayım çağlamm kuzularım merak etmişinizz sağolun düşünceli kelebeklerim benimm. Öpüyorumm kızlarımıı
canım o zamanda erken olur kilo almaya calısıorum ben dugune kadar alabilirsem kilom dengede olmus olmıcak mart gibi dusunuyodum gelinligi.. askım nisan bası gelcek ama
evlenirsen kurtulcaksın ama kuzum öle dusun bak benim hep böledaha ne kadar cekicem kimbilir
oo kötü olmus ozaman gitmesi :26: gelinligi en sona biraksanizda olmaz. mecbur sevdicegin olmadan alican gelinligini ama iyiy bir yönü var düsünsene seni o gelinligin icinde görmicek ve dügün günü beyazlar icinde seni gördügünde tekrar asik olucak sana
o illa görmek istiyo ama canımmm burda olmasa da fotoları cekip yollıcaz mecbur onayımı almadan olmaz diyo beyfendi takık... orası şöle olmıcak burası böle olmıcak seklinde sartları var hepsi de acıklıgı ile alakalı gelinligin...
ben de zaten ole acık gelinlik sevmiorum straplez falan ama gösterdiklerimin de coguna acık dedi napcaz bakalım işimiz var beyfendiyle...
ezgim sana katılıyorum... aksın gitsin su zaman artıkkkkkk
straplez izin vermiyor yani bende senin gibiyim straplez sevmiyorum dantelli gelinlik alicam cok hos duruyorlar
vermiyo kuzum ya sadece ona vermese iyi... straplez olmasa da yok sırtı acık olmıcak yok omzu cok acık olmıcak bir sürü sartı var beyfendinin...
ağzını burnunu dağıtcam aşktan görcek
ben de danteli çok seviyorum modası da hiç geçmiyor
allah kolaylik versin kuzum ozaman bari o güne özel sirti acik omuzu acik izin versin hayatta bir defa evleniyorsunuz sonucta degilmi
evet cnm hemde cok zarif duruyor
hoşbuldum canım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır gelir zamanı merak etme :123:
spidiii hoşgeldin canım... napalım beklemeye devam ediyoruz halaaaaa daha
Allah bi ömür boyu mesut etsin canım, darısı bizlerin başına inşallah
ne güzel tatile gidiyosun iyi eğlenceler size
spiddiiiii canım özledim seni çok gerçi takip ediyorum yazdıklarını sende arada uğraaa
merhaba ballarııma
speedy hiç karşılaşmadık ama 2011 gelinlerinden tanıyorum seni, hep gel bekleriz. şimdiden iyi tatiller
çağlam,yani demek istedği askerlik yapmış,okumuyor,başka bi sorunu yok bekletmem için sebep yok 2,5 yıldır ben seni idare ediyoum daha edemem dedi.
tuğçecan,okudugun şekil aynısı benim yaş 25 biticek tabi bu biraz da aile yapısı benim babam bilsebizi 1ay bırakmazdı 1 ama annem öle değil ama bende abi var her dışarı cıktıgımda annem yalan sölüyor yeter anlıo artık salak değil abin dedi ws.ws.......... olayın hepsini anlatamıcam ama erkek ark.aile büyüklerimle tanıst ve bizimkiler oğlum artık ailen gelebilir dediler ama benimki hala aiesiyle konusmadı annem buna kızdı bizi saymıyor die ama gezmeye gelince gezer dışarı cıkarken sorun olurmu demez dio anladın ooooooooof bilmiyorum işten geldik o diğer odada ben burda konusmadık abimde söyleniyor annemde tehdit edio şimdi sölicem abine bak bana o çocuk yüzünden trip yapma dioooo
dementia,neresindesin silivrinin?
ooh ne güzel. sevgilin annenle görüşebildi mi peki?
Selam kızlar..
İŞ çıkışı uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla buluştum.. yeni sevgilisinden ayrılmış...
Sohbetimizin konusu Tabiki erkeklerdi..
Onun iki kere uzun süreli ilişkisi oldu... Allahım erkekleri öyle bi çözmüş ki yani tam anlamıyla çözmüş demek doğru mu bilmem ama..
Sayesinde erkeklerden iyice bi soğudum... Erkektir yapar, çok güvenmeyeceksin yoksa hayal kırıklığına uğrarsın vs. vs.
Yaşadıklarımı O kişinin bana yaptıklarnı falan anlattım da.. Bi bana sen delimiydin de bu yaptıklarını görmedin demediği kaldı..
Gerçi zamanında aynı şeyleri oda yaşamış... Ben ona bişey anlattıkca bak ben böyle bişey yaşamıştım diye devam etti sohbet...
KIsacası geleceğe dair azıcık umudum vardı o da köreldi... Kendimi bi kez daha kandırlmış,, alay edilmiş,, kullanılmış daha bir dürü şey hissettim...
hayatçım öyle düşünme lütfen
belki bilirsin, benim de önceden bi ilişkim vardı ve baya bi üzüntü yaşamıştım
ama ayrıldıktan 9 ay sonra çıktı sevgilim karşıma ve biliyosun nişanlanıyoruz bu haftasonu
neler yaşadığını gayet iyi anlıyorum o yüzden
umut kayboluyo ama hiç ummadığın anda güzel şeyler yaşatıyo rabbim
dilerim en güzel günler senin olsun
evet canım açtığın konulara bakmıştım ve hatta sana soracaktım nasıl atlattın o günleri diye ama soramadım... Evet işte bende aynen senin dediğin gibi bi umut var içimde bi gün mutlu olucam diyodum ama arkadaşım ilk sevgilisiyle 2 yıl.. Şimdi 10 gün önce ayrıldığıylada 3 yıl birliklte olmuş.. Ve dedim bu kadar zaman nasıl oluyo ya nası bitiyo bi anda... Tamam işte bu derken bi anda nasıl alt üst oluyo herşey anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?