'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

üzülme canim benim, gelinligini araliktan önce baksaniz olmaz mi?

zaman gelip gecer üzülme sakinnnnnnn kiyamam sana benn.

beni örnek al bak sevdigimi sadece 2 hafta görebiliyorum senede.

benimki sabahtan beri triplerde yaaa sinirimi daha cok bozuyor sanki o bana degilde ben ona asa pasa bakicaksin bana: demisim gibi gicikkkkkkkk

Gelinciklerim çok fena yoğun ve ağrılı bir gündeyim. Dünden beri bir boyun ağrısı tuttu ki çok fena... Yatsam bile geçmiyor . ve reglim yaklaştı onunda sancısı sıkıntısı kapladı her yanımıı.zaten hep herşey üstüste gelir ve bu halde işleri yetiştirmeye çalışıyorum..bir an önce cuma olsun (işlerimi yetiştirmiş bir şekilde ama) ve ben izne çıkayımmmm hemde bir haftayı daha geride bırakmış olalımm 2013e yaklaşalımm.geçmişe göz attımda büşra ve selcanda buraya transfer olmuş hoşgelmişlerrr..nurayım çağlamm kuzularım merak etmişinizz sağolun düşünceli kelebeklerim benimm. Öpüyorumm kızlarımıı

üzülme canim benim, gelinligini araliktan önce baksaniz olmaz mi?

zaman gelip gecer üzülme sakinnnnnnn kiyamam sana benn.

beni örnek al bak sevdigimi sadece 2 hafta görebiliyorum senede.

canım o zamanda erken olur kilo almaya calısıorum ben dugune kadar alabilirsem kilom dengede olmus olmıcak mart gibi dusunuyodum gelinligi.. askım nisan bası gelcek ama

evlenirsen kurtulcaksın ama kuzum öle dusun bak benim hep böle daha ne kadar cekicem kimbilir

hosbulduk canimmm

gecmis olsunnnn cok yorma ozaman kendini :26: halledersin islerini cumaya kadar sonra dinlenirsin bol bol
agri kesici falan kullanmiyormusun :26:

oo kötü olmus ozaman gitmesi :26: gelinligi en sona biraksanizda olmaz. mecbur sevdicegin olmadan alican gelinligini ama iyiy bir yönü var düsünsene seni o gelinligin icinde görmicek ve dügün günü beyazlar icinde seni gördügünde tekrar asik olucak sana

o illa görmek istiyo ama canımmm burda olmasa da fotoları cekip yollıcaz mecbur onayımı almadan olmaz diyo beyfendi takık... orası şöle olmıcak burası böle olmıcak seklinde sartları var hepsi de acıklıgı ile alakalı gelinligin...

ben de zaten ole acık gelinlik sevmiorum straplez falan ama gösterdiklerimin de coguna acık dedi napcaz bakalım işimiz var beyfendiyle...

ezgim sana katılıyorum... aksın gitsin su zaman artıkkkkkk

straplez izin vermiyor yani bende senin gibiyim straplez sevmiyorum dantelli gelinlik alicam cok hos duruyorlar

straplez izin vermiyor yani bende senin gibiyim straplez sevmiyorum dantelli gelinlik alicam cok hos duruyorlar

vermiyo kuzum ya sadece ona vermese iyi... straplez olmasa da yok sırtı acık olmıcak yok omzu cok acık olmıcak bir sürü sartı var beyfendinin...

ağzını burnunu dağıtcam aşktan görcek

ben de danteli çok seviyorum modası da hiç geçmiyor

allah kolaylik versin kuzum ozaman bari o güne özel sirti acik omuzu acik izin versin hayatta bir defa evleniyorsunuz sonucta degilmi

evet cnm hemde cok zarif duruyor

allah kolaylik versin kuzum ozaman bari o güne özel sirti acik omuzu acik izin versin hayatta bir defa evleniyorsunuz sonucta degilmi

evet cnm hemde cok zarif duruyor

öyle kuzum ama anlamıyo işte görünmesin oran buran istemiyorum bana özel kal mümkün oldugu kadar diyo...

hersey bir mesele valla bende diyebilcekmiyim acaba bigun hersey hazır 2 gün sorada evleniorum falan die

spidiii hoşgeldin canım... napalım beklemeye devam ediyoruz halaaaaa daha
hoşbuldum canım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır gelir zamanı merak etme :123:

Allah bi ömür boyu mesut etsin canım, darısı bizlerin başına inşallah
ne güzel tatile gidiyosun iyi eğlenceler size

amin canım cümlemizi inşallah darısı daha iyileri ile size.
gidiyoruz 2. balayımıza

spiddiiiii canım özledim seni çok gerçi takip ediyorum yazdıklarını sende arada uğraaa

bende görüyorum bazen seni gelirim artık bugün işim çıktı daha şimdi döndüm ofise

merhaba ballarııma
speedy hiç karşılaşmadık ama 2011 gelinlerinden tanıyorum seni, hep gel bekleriz. şimdiden iyi tatiller

memnun oldum canım evet 2011 geliniyim

kusura bakmayın bugün dışarı bi çıktım şimdi geldim başka var mıyd yazan bilmiyorum öptüm hepnizi

Canım merkezdeyim, sen ne tarafa gelmeyi düşünüyon? konuları okudum biraz sıkıntıların var sanırım. silivride arkadaşım var de çık gel elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

ooh ne güzel. sevgilin annenle görüşebildi mi peki?

daha görüşemediler. ağırdan alıyorum galiba. biz pazarları görüşebiliyoruz sadece, bu hafta sonu yüz yüze konuşmak istiyorum nasıl bir görüşme olacağı konusunda. ben kendimi cesaretli sanardım aşkım benden çok çok hızlı çıktı valla

Selam kızlar..

İŞ çıkışı uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla buluştum.. yeni sevgilisinden ayrılmış...

Sohbetimizin konusu Tabiki erkeklerdi..

Onun iki kere uzun süreli ilişkisi oldu... Allahım erkekleri öyle bi çözmüş ki yani tam anlamıyla çözmüş demek doğru mu bilmem ama..

Sayesinde erkeklerden iyice bi soğudum... Erkektir yapar, çok güvenmeyeceksin yoksa hayal kırıklığına uğrarsın vs. vs.

Yaşadıklarımı O kişinin bana yaptıklarnı falan anlattım da.. Bi bana sen delimiydin de bu yaptıklarını görmedin demediği kaldı..

Gerçi zamanında aynı şeyleri oda yaşamış... Ben ona bişey anlattıkca bak ben böyle bişey yaşamıştım diye devam etti sohbet...

KIsacası geleceğe dair azıcık umudum vardı o da köreldi... Kendimi bi kez daha kandırlmış,, alay edilmiş,, kullanılmış daha bir dürü şey hissettim...

hayatçım öyle düşünme lütfen
belki bilirsin, benim de önceden bi ilişkim vardı ve baya bi üzüntü yaşamıştım
ama ayrıldıktan 9 ay sonra çıktı sevgilim karşıma ve biliyosun nişanlanıyoruz bu haftasonu
neler yaşadığını gayet iyi anlıyorum o yüzden
umut kayboluyo ama hiç ummadığın anda güzel şeyler yaşatıyo rabbim
dilerim en güzel günler senin olsun

evet canım açtığın konulara bakmıştım ve hatta sana soracaktım nasıl atlattın o günleri diye ama soramadım... Evet işte bende aynen senin dediğin gibi bi umut var içimde bi gün mutlu olucam diyodum ama arkadaşım ilk sevgilisiyle 2 yıl.. Şimdi 10 gün önce ayrıldığıylada 3 yıl birliklte olmuş.. Ve dedim bu kadar zaman nasıl oluyo ya nası bitiyo bi anda... Tamam işte bu derken bi anda nasıl alt üst oluyo herşey anlamıyorum...

ben kadere inanıyorum çok..demek ki aşkımın karşıma çıkması, beni bu kadar mutlu etmesi için benim önceden bunları yaşamam gerekiyormuş
o kadar şans işi ki bizim de tanışmamız..gel de kadere inanma diyor insan
her nekadar pek hoşlanmasam da bahsetmekten kısaca anlatayım canım benim de 2 yılı aşkın bi ilişkiydi, çok emek verdiğim bi ilişkiydi
öylece kalakalmıştım ummadığım zamanda durup duruken ayrılmıştı
ne üzüldüğümü bi ben bilirim bi de KK..çünkü buraya yazıp rahatlıyodum
uzun bi süre başka bi erkeğin senden hoşlanmasına bile tahammül edemiyosun
asla başkasını istemiyosun, öfken geçmiyo (ki benim öfkem hala geçmedi )
ama bi süre sonra istiyosun tekrardan aşık olmayı..ama güvenemiyosun işte
ya yine üzülürsem, ya yine terk edilirsem vs. diye
ki ben malesef eski ilişkimin acısını sevgilimden çok çıkarmışımdır
ama inan ki Allah büyük..o acıları boşuna çekmemiş oluyosun, herşeyin bi nedeni var
her erkek bir değil ve bu dünyada hala iyi insanlar var
emin ol sen de karşılaşacaksın o kişiyle..olumlu düşünmeye çalış canım
hiç kimse 10 yıl geçti 20 yıl geçti hala unutamadım yeniden aşık olamadım demiyo
genelde önceki ilişkileri hüsranla biten insanlar çok güzel ilişkiler yaşıyo

Son düzenleme:
İnşALLAH.. İnşALLAH... İnşALLAH...

Şu an senin geçtiğin yollardan geçiyorum 7 ay oldu ve bende gözle görülür değişiklikler var .. En azından ilk zamanlarda ki gibi depresif modlarda değilim.. Ama bugün kendimi çok tuhaf hissettim işte... Bunca sene kandırıldım mı? Aslında beni hiç sevmemiş miydi ? Ben onu başka bi yere koymuşum kendimce işte bir sürü soru işareti birikti kafamda.. Şu anda ona karşı sadece nefret duyuyorum umarım zamanla o da geçer vee onu hatırlamam bile inşallah... Ama yinede benim çektiğim acıları onunda yaşamasını istiyorum ne yalan söyliyim...

Veeeee umarım sen gibi mutluluğu en güzelinden yakalarım bende...

:123:

canım benim, aynı duygular anı düşüncelerle geçti benim de zamanım
bak o kadar mutluyum sevgilimle, nişanlanmaya çalışıyoruz ama benim öfkem hala var içimde
mesela geçenlerde facete bi fotosuna denk geldim nişanlanmış galiba (hatta benden önceki sevgilisiyle sanırım)
o zaman bile dedim bunca sene salak yerine mi koymuş beni diye
ne önemi var artık dimi ayrılalı olmuş 2 sene
ben aşkıma aşık olalı olmuş 1 sene
amaaan neyse
Allahım gönlüne göre versin canım benim, tez zamanda en güzel mutlulukları yaşa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…