- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Bebeklerim biz geldk minnak kuşumlaaa
Nurayım kuzum bizi merak etmişsinn nazlimoyla istanbulu tavaf ettik e bu sure içerisinde 2 kilo aldıkTaksime gidiorz ıslak hamburger yiyoruz ortaköye gidiyoruz kumpir yiyoruz her yerde bişiler yemeden rahat edemıoruz evde yediğimiz içtiğimizde cabası
Bu sabah erkenden kalkıp marmara foruma gittik bi güzel alışverişimizi de yaptık sonra ver elini yeniçiftlik..biraz denize girdik karnımızı doyurduk yinee 9:) vee geldk kk ya:)
Umarım herkes iyidir.
oooh çok güzel çok güzeeellllokumuma da selam
Bebeklerim biz geldk minnak kuşumlaaa
Nurayım kuzum bizi merak etmişsinn nazlimoyla istanbulu tavaf ettik e bu sure içerisinde 2 kilo aldıkTaksime gidiorz ıslak hamburger yiyoruz ortaköye gidiyoruz kumpir yiyoruz her yerde bişiler yemeden rahat edemıoruz evde yediğimiz içtiğimizde cabası
Bu sabah erkenden kalkıp marmara foruma gittik bi güzel alışverişimizi de yaptık sonra ver elini yeniçiftlik..biraz denize girdik karnımızı doyurduk yinee 9:) vee geldk kk ya:)
Umarım herkes iyidir.
günaydın güzelliklerrrrr
pelinim ve nazlım size de iyi eğlenceler kuzualrım, Allah neşenizi artırsın
son 2 günüm kaldııııııııııııııııııııııı
dün akşama zıcık heyecanlandım sonundaama şuan iyiyim yine
dün pastamı da sipariş verdim
bi kuaför kaldı ayarlancak onu da kaynanamlar bakıyolar
günaydın cicikler
özgeeekuş 2 gün kalması harikaaaa, bizim de 9 gün kaldı büyük buluşmaya :18:
bakıııın, çok sevdiim
Bernardo GÜNLÜK SOFRALAR - GÜNLÜK SOFRA SERİLERİ - LACE MIX | Bernardo
nurayım cok guzelmiş buuu belki gunluk icin dusunebilirdim ama cok pembişli askımı dusunuyorum ona da uycak bişey alıcam iyice barbie bebek evine cevirdin askım diye sitem edip duruyor zaten
özgecimmmm ben de onlar eve gelene kadar pek heycanlanmadım... ara ara gelip geciodu... ama geldiklerini gorunce bacaklarım titremeye baslamıstı
selcancımmm biz de nişana saymaya basladıgımızda hemen hemen 80 gün vardı... ne zaman gecicek yaa bugun su kadar bugun bu kadar deyip duruyoduk ama gecti ve o gun geldi üzerine de 9 ay gecti 10. aya dogru gidiyoruz
günaydın güzelliklerrrrr
pelinim ve nazlım size de iyi eğlenceler kuzualrım, Allah neşenizi artırsın
son 2 günüm kaldııııııııııııııııııııııı
dün akşama zıcık heyecanlandım sonundaama şuan iyiyim yine
dün pastamı da sipariş verdim
bi kuaför kaldı ayarlancak onu da kaynanamlar bakıyolar
poooffff kendi nişanım geldi gözümün önüne bi anda
son1 gün kuaföre gittik kuaför kapalı neredeyse ağlıcaktım.. meğer yeri değişmiş adam bana ulaşamamış.
şimdi ise üzerinden 2 yıl geçti bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?