'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bebeklerim biz geldk minnak kuşumlaaa

Nurayım kuzum bizi merak etmişsinn nazlimoyla istanbulu tavaf ettik e bu sure içerisinde 2 kilo aldık Taksime gidiorz ıslak hamburger yiyoruz ortaköye gidiyoruz kumpir yiyoruz her yerde bişiler yemeden rahat edemıoruz evde yediğimiz içtiğimizde cabası

Bu sabah erkenden kalkıp marmara foruma gittik bi güzel alışverişimizi de yaptık sonra ver elini yeniçiftlik.. biraz denize girdik karnımızı doyurduk yinee9:) vee geldk kk ya:)

Umarım herkes iyidir.

oooh çok güzel çok güzeeelll lokumuma da selam

günaydın güzelliklerrrrr

pelinim ve nazlım size de iyi eğlenceler kuzualrım, Allah neşenizi artırsın

son 2 günüm kaldııııııııııııııııııııııı
dün akşama zıcık heyecanlandım sonunda ama şuan iyiyim yine
dün pastamı da sipariş verdim
bi kuaför kaldı ayarlancak onu da kaynanamlar bakıyolar

masallah kuzummm rabbim gezmelerinizi arrttirsin insallah

darisi artik benim basima

süüppper kuzuuu ya bende heyecanlandim simdiii

nurayım cok guzelmiş buuu belki gunluk icin dusunebilirdim ama cok pembişli askımı dusunuyorum ona da uycak bişey alıcam iyice barbie bebek evine cevirdin askım diye sitem edip duruyor zaten

özgecimmmm ben de onlar eve gelene kadar pek heycanlanmadım... ara ara gelip geciodu... ama geldiklerini gorunce bacaklarım titremeye baslamıstı

selcancımmm biz de nişana saymaya basladıgımızda hemen hemen 80 gün vardı... ne zaman gecicek yaa bugun su kadar bugun bu kadar deyip duruyoduk ama gecti ve o gun geldi üzerine de 9 ay gecti 10. aya dogru gidiyoruz

ben aslinda saymiyorum günleri kizlar deyince 2 gün kaldi diye bende bi bakim dedim bizim nekladar kalmis

ayyyyyyyyyy kızlar ark.eşi eniştem aradı yaniiiiiiiii bir heyecan panikleeee içeri almışlar yavrumu sancı veriyorlarmış tosuncuk geliooooooooooooooooo hadi bakalım inş. ağladım duyunca yaaaa bi avazda kurtulur inş.

poooffff kendi nişanım geldi gözümün önüne bi anda
son1 gün kuaföre gittik kuaför kapalı neredeyse ağlıcaktım.. meğer yeri değişmiş adam bana ulaşamamış.

şimdi ise üzerinden 2 yıl geçti bile

kizlar kuaför dedinizde aklima geldi

ben ne yapicam kuaför isini???? türkiyede hic kuaföre gitmiyorum tanidigim biri de yok.

ancak halama sorabilirim onun gittigi kuaför varsa ona giderim heralde :18: off ya sacimi istedigim gibi yapmazsa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…