'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oh ne güzel siz atlattiniz bütün stresi bakalim biz ne yapicaz

bende senin gibiydim canım. gelecek mi olucak mı nasıl geçecek napıcaz diyordum.

nişanlandım üzerinden 2 yıl geçti. bile diyorum şimdi yani gün belli ise o gün geliyor geçiyor bile :26: sayılı gün çabuk geçr diye boşa dememişler

neden okuyamıyoruuuum son sayfayııı. nedeeen neden nedeeen

ya heyecandan ölcem şimdi. sevgilimin annesi, annemi arıycakmış ev numarasını istediler. bana noluyosa sanki benle konuşcak ama tansiyonum düştü resmen
niye bu kadar heyecan yaptım ben, sakinleşemiyorum. ayy

çok normal kuzucummmm

anneler konusacak ciddi adımların ayak sesleri

ay ne tabir yazmısım ama çok şairene olmus

yok ben karar verdim herseyi oluruna birakicam

abowwwwwww kizzzz ben heyecandan ölürüm heralde hadi bakalim nezaman aricakmis bugün mü? sen evde olucakmisin aradiginda?
bak bende heyecanlandim simdi yaaaaa :18:

942. sayfayı okuyamadım kızlar bişey yazdıysanız göremiyorum yani..
selcancım şimdi arıycakmış evdeyim ben de, diğer telefondan dinlerim tabi düşüp bayılmazsam
aay veriyorum numarayı.
:18:

942. sayfayı okuyamadım kızlar bişey yazdıysanız göremiyorum yani..
selcancım şimdi arıycakmış evdeyim ben de, diğer telefondan dinlerim tabi düşüp bayılmazsam
aay veriyorum numarayı.
:18:

kuzummmm konusulanlari bizimle paylasirmisin??? :18: seninle beraber bende titriyorummm annen biliyor mu aricaklarini?

çok heyecanlı amaaa darısı başımıza inşallah hayırlısıyla :))

kuzummmm konusulanlari bizimle paylasirmisin??? :18: seninle beraber bende titriyorummm annen biliyor mu aricaklarini?

paylaşırım canım. anneme de dedim ....annesi arayacakmış. niye dedi. dedim gelecekler ya hani onu söylemek için heralde. tamam dedi. istemiyosan aramasınlar dedim. eninde sonunda konuşucaz arasın dedi.
yaa ben bi telefonda bu hale geldiysem karşılarına nasıl çıkıcam acaba. karnıma ağrılar girdi yine :26:

ayy ne güzel karsilamis annem durumu derin derriiinnn nefes al cnm,

aynen öyle..

düğünde 1 sene sonra mı olacak ? bizim nişan ile düğün arasında tam 364 gün vardı.

4 haziran 2010 Nişan
5 Haziran 2011 düğün

evet cnm 1 sene sonra olucak dügün

aaa ne güzelmisss tam 365 gün

konuştular.
annem açtı telefonu.
annesi merhaba xxxxx hanımla görüşebilir miyim dedi.
annem de buyrun benim dedi
annesi ben xxxx(adını söyledi) . xxxx(sevgilimin adı) 'ın annesiyim, nasılsınız dedi.
annemde iyiyim siz nasılsınız, memnun oldum falan filan işte.
benim dedem bir hafta önce ameliyat olmuştu kalçası kırıktı. platin takıldı. annesi dedemi sordu, beni sordu.
annemde onları sordu, aşkcığımı tebrik etti (işe yeni girdi de)
annesi bu ayın 30 unda müsaitseniz bi tanışmak için size gelmek istiyoruz dedi
annem de tabi buyrun bekleriz dedi
sonra iyi günler dileyip kapattılar.

süper bi konusma

rahatladinmi simdi kuzu?

okuyunca...kendi heyacanımı hatırladım
kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun
benimde düğünüm Ağustosta
Allah yardımcınız olsun

okuyunca...kendi heyacanımı hatırladım
kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun
benimde düğünüm Ağustosta
Allah yardımcınız olsun

amiin canım.

biz de düğünü mayısta istiyoruz ama bakalım kısmet. babam verecek mi beni daha o bile belli değil.

oooooooofffffff nedir benim bu cocuktan cektigim yaaaaa

müsteri geldi ona kahve yapmak icin mutfaga gittim telefonda sessizde ve sarjdaydi aramis benimki beni kizdi yine telefona neden cikmamisim diye
yüzüme kapatti telefonuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…