'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

rahatladım da heyecan yerini strese bıraktı. şimdi ne olacak. ya babamlar anlaşabilecek mi.. of ne kadar stresli işlermiş bu işler.
anlasir sen merak etme

okuyunca...kendi heyacanımı hatırladım
kızlar hepinizin hakkında hayırlısı olsun
benimde düğünüm Ağustosta
Allah yardımcınız olsun

allah mutlu mesut etsin bir yastikta kocatsin insallah

amiin canım.

biz de düğünü mayısta istiyoruz ama bakalım kısmet. babam verecek mi beni daha o bile belli değil.

Eve gelsinler dediyse verirler canım..
Babalar için çok zor ama doğanın kanunu bu

anlasir sen merak etme

allah mutlu mesut etsin bir yastikta kocatsin insallah

Amin canım soalsun
Sizleride inşallah

nuraycım ben hala annemler konusurken heyecanlanıyorum... sanmaki bitecek o stres o heyecan

birdaha yasanmıcak tatlı stresler seninkide basladı sonunda hayırlı ugurlu olsun kısa zamanda hayırlısıyla varırsınız umarım bu surecin sonuna

oooooooofffffff nedir benim bu cocuktan cektigim yaaaaa

müsteri geldi ona kahve yapmak icin mutfaga gittim telefonda sessizde ve sarjdaydi aramis benimki beni kizdi yine telefona neden cikmamisim diye
yüzüme kapatti telefonuuuuuu

ay canım ne demek kızdı ya. belki lavabodaydın belki müsait değildin. düşünmesi lazım yani.

arkadasımla aynı anda izne cıkmak izin izin isticem umarım alabilirim....

eger ole olursa ceviri olayını kazasız belasız savıyorum basımdan... sonrasında hazırlıklarıma hız veririm ve gecer gider artık su bir yıl

bugun de kimsecikler yazdıklarıma oralı olmuyor sanki... neyse kolay gelsin herkese

canım çıkabilme imkanının varsa 1 hafta çeviri ve psikolojin için iyi olcaktır en azından yaptığın işi huzurla evinde yaparsın

kııız sana ölürüm ben. sen ne yazdın da ben görmedim :26:
arkadaşınla aynı zamanda izne çıkmanıza bişey demezler mi? hani elemanlardan biri dursun biri çıksın gibisinden.
çevirin biticek hayırlısıyla kuzum, sen de hazırlıklarına devam ediceksin, düğün yeri bakıcaksın, set bakıcaksın.. gelinliiikkk..
enişte smokin mi giycek?
ben smokin giymesini istedim, benimki de öyle istiyo zaten

slmlarrr
ayy nasıl sinirlerimm bozuk benimm
dün şehit olanlardan biri benimkinin devresiymiş arkadaşı yani konyada olan 1 temmuuzda düğünleri vardı aşkım demişti hatta şırnakta olmasamm giderdik falan diye şakaa gibi yaa nasıl zor üzücü bi durum davetiyesini falan yoollamıştı hatta Allahım etme yarabbim
gün sayıyoruz ama işte yarın ne olcağımız belli değil allah hepimizi korusun sağ salim sevdiklerimize kavuştursunn

allah rahmet eylesin

amin cnm, rabbim kimseyi sevdiklerinden ayirmasin

iyi degilim tatlim sen nasilsin? neler yaptin bugün`?

hımm sevgilinle sorun yaşamışsın ondan sanırım:26: boşver canım bozma moralini erkekler arada böyle davranıyor kendisi özür diler zaten hatasını anlayınca
evdeyim canım rutin iş arayışları çeyiz hazırlıkları falan filan

yok cnm sevgilimden dolayi degil yani o da var tabi ama müdüre canim sIkkIn.
baska calisanlarin yaninda beni rezil etmeyi cok seviyor ya bugün yine yapti öyle.
sorular soruyor bilmedigim cvp vermemi bekliyor cvp vermeyince de asagilayici cvp veriyor
sinir gici sey iste

kolay gelsin kuzum ne hazirliklari yaptin? ceyizin tamam mi yoksa daha ne eksikler var?

yok cnm sevgilimden dolayi degil yani o da var tabi ama müdüre canim sIkkIn.
baska calisanlarin yaninda beni rezil etmeyi cok seviyor ya bugün yine yapti öyle.
sorular soruyor bilmedigim cvp vermemi bekliyor cvp vermeyince de asagilayici cvp veriyor
sinir gici sey iste

kolay gelsin kuzum ne hazirliklari yaptin? ceyizin tamam mi yoksa daha ne eksikler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…