'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok cnm sevgilimden dolayi degil yani o da var tabi ama müdüre canim sIkkIn.
baska calisanlarin yaninda beni rezil etmeyi cok seviyor ya bugün yine yapti öyle.
sorular soruyor bilmedigim cvp vermemi bekliyor cvp vermeyince de asagilayici cvp veriyor
sinir gici sey iste

kolay gelsin kuzum ne hazirliklari yaptin? ceyizin tamam mi yoksa daha ne eksikler var?

1 temmuzda düğünü olacak şehidimize ayrı üzüldüm kimbilir nişanlısı ne haldedir

offf çok zor bi durum yaa bende dün haberlerde izlemiştim düğün iznine çıkıcakmış yakında şehitimizin Allah yakınlarına bol sabır versin dua etmekten başka yapcak bişey yok tüm askerlerimizi korusun Rabbim...

yönetici sıfatı taşıyan bazı ezikler kendi egolarını böyle tatmin ediyolar işte boşver takılma bak benim bi işim bile yok
şuan evdeyim ya canım annecikle eksikleri falan listeliyoruz bi yandan alınıyo yapılıyo falan başak burcuyum takıntılıyım herşey hemen olsun istiyorum yaa

ister istemez takiyorum cnm

oh ne güzell yaa nnecikle hazirliklari yapiyorsunuz benimki "zamani gelsin öyle yapariz, yarin ne olucamiz belli degil" diyor nisan elbisemi bile aldirmiyor

is bulursun cnm sIkma canini gec olsun güc olmasin

o kadar paniğimdir ama inanırmısın nişan elbisemi nişandan 1 gün önce almıştım
artık iş bulsam iyi olcak sıkıldım evdee

sanirim bende de öyle olucak

bulursun cnm nasil bir is ariyorsun :26: yoksa önüme ne glirse yaparim mi diyorsun

jeoloji mühendisiyim öncelikli istegim kendi meslegimi yapmak ama maalesef mümkün degil lisans mezunu oldugum için düzgün olan bi iş olsa çalışırım yani

evet yaa aşkımmm anlatıyoo telde böylee böyleymş diyee ben ağlıyorum ben böyleysem o kızı düşünemiyorumm

insanın evlilik hazırlıgı yptıgı kişiyi biranda kaybetmesi çok ama çok acı daha önce bunu yaşayan bir arkdaşım oldu maalesef heleki şehit olması daha acı daha ani daha zor

canım çıkabilme imkanının varsa 1 hafta çeviri ve psikolojin için iyi olcaktır en azından yaptığın işi huzurla evinde yaparsın

aynen öyle canım... ama bakalım alabilcekmiyim alırsam baya rahatlıcam valla

kuzum sayfayı goremiyodun sen kiii bugun bi kopukluk var topikte genel olarak... ne bilim psikolojim bozuk zaten iyi değilim pek sabahtan beri izin stresi sardı şehit haberlerini de duydum moralim hepten bozulmustu... sibelcim ne dicemi de bilemiorum bu arada sabah izledim o haberi ve içimden bişeler koptu gitti dugun iznine ayrılcakmıs diye duyunca haberlerde... bişey konusmak istemiyorum bu konudada zira ne desek bos lafla peynir gemisi yürümüyor

bitsin artık be nurayım... diorum ya hevesimi sömürdü bu stres resmen benim, işte ben de o yuzden tereddütlüyüm şimdi ikimizde aynı bölüme gectik ya ve bu bolumde ikimiz tek basımızayız o yuzden biriniz cıkınca biriniz kalsın diyebilir ama suan tam anlamıyla programımız baslamadı ben hala eski bolumde devam ediorum mesela arkadasın izninden sonra baslıcam dier bolume tam anlamıyla e o gelince ben cıkarsam da bir hafta daha sarkmıs olcak yeni yayınevninin programı o yuzden aynı anda cıkıp donmemiz aynı anda baslamamız daha mantıklı ama ne der bakalım inşallah olumlu bakar....

simokin giycek inşallah kuzum oyle konustuk giymem demedi... yani denicek bakalım belki yakısmaz bikere vitrinde bi simokin gördük viaportta sormak icin girdik ordaki görevli uzun boylulara diğer damatlıkların simokinden daha iyi gittigiini söledi giyince gorucez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…