hımm sevgilinle sorun yaşamışsın ondan sanırım:26: boşver canım bozma moralini erkekler arada böyle davranıyor kendisi özür diler zaten hatasını anlayınca
evdeyim canım rutin iş arayışları çeyiz hazırlıkları falan filan
slmlarrr
ayy nasıl sinirlerimm bozuk benimm
dün şehit olanlardan biri benimkinin devresiymiş arkadaşı yani konyada olan 1 temmuuzda düğünleri vardı aşkım demişti hatta şırnakta olmasamm giderdik falan diye şakaa gibi yaa nasıl zor üzücü bi durumdavetiyesini falan yoollamıştı hatta Allahım etme yarabbim
gün sayıyoruz ama işte yarın ne olcağımız belli değil allah hepimizi korusun sağ salim sevdiklerimize kavuştursunn
slmlarrr
dün şehit olanlardan biri benimkinin devresiymiş arkadaşı yani konyada olan 1 temmuuzda düğünleri vardı aşkım demişti hatta şırnakta olmasamm giderdik falan diye şakaa gibi yaa nasıl zor üzücü bi durumdavetiyesini falan yoollamıştı hatta Allahım etme yarabbim
gün sayıyoruz ama işte yarın ne olcağımız belli değil allah hepimizi korusun sağ salim sevdiklerimize kavuştursunn
slmlarrr
slmlarrr
yok cnm sevgilimden dolayi degil yani o da var tabi ama müdüre canim sIkkIn.
baska calisanlarin yaninda beni rezil etmeyi cok seviyor ya bugün yine yapti öyle.
sorular soruyor bilmedigim cvp vermemi bekliyor cvp vermeyince de asagilayici cvp veriyor
sinir gici sey iste
kolay gelsin kuzum ne hazirliklari yaptin? ceyizin tamam mi yoksa daha ne eksikler var?
yönetici sıfatı taşıyan bazı ezikler kendi egolarını böyle tatmin ediyolar işte boşver takılma bak benim bi işim bile yok
şuan evdeyim ya canım annecikle eksikleri falan listeliyoruz bi yandan alınıyo yapılıyo falan başak burcuyum takıntılıyım herşey hemen olsun istiyorum yaa
ister istemez takiyorum cnm
oh ne güzell yaa nnecikle hazirliklari yapiyorsunuzbenimki "zamani gelsin öyle yapariz, yarin ne olucamiz belli degil" diyor nisan elbisemi bile aldirmiyor
is bulursun cnm sIkma caninigec olsun güc olmasin
1 temmuzda düğünü olacak şehidimize ayrı üzüldüm kimbilir nişanlısı ne haldedir
o kadar paniğimdir ama inanırmısın nişan elbisemi nişandan 1 gün önce almıştım
artık iş bulsam iyi olcak sıkıldım evdee
evet yaa aşkımmm anlatıyoo telde böylee böyleymş diyee ben ağlıyorum ben böyleysem o kızı düşünemiyorumm
sanirim bende de öyle olucak
bulursun cnm nasil bir is ariyorsun :26: yoksa önüme ne glirse yaparim mi diyorsun
jeoloji mühendisiyim öncelikli istegim kendi meslegimi yapmak ama maalesef mümkün degillisans mezunu oldugum için düzgün olan bi iş olsa çalışırım yani
evet yaa aşkımmm anlatıyoo telde böylee böyleymş diyee ben ağlıyorum ben böyleysem o kızı düşünemiyorumm
rabbim yardimcin olsun cnm insallah tez zamanda istedigin bir is bulursun
insanın evlilik hazırlıgı yptıgı kişiyi biranda kaybetmesi çok ama çok acı daha önce bunu yaşayan bir arkdaşım oldu maalesef heleki şehit olması daha acı daha ani daha zor
annem hep derdi bize askerligini yapmamis birine vermem sizi diye demek bu yüzden derdi
onlar vermesede biz bekliyoruz askerdeyken sevdiceklerimizi şafak sayıyoruz ve hayırlısıyla geliyolar
canım çıkabilme imkanının varsa 1 hafta çeviri ve psikolojin için iyi olcaktır en azından yaptığın işi huzurla evinde yaparsın
kııız sana ölürüm ben. sen ne yazdın da ben görmedim :26:
arkadaşınla aynı zamanda izne çıkmanıza bişey demezler mi? hani elemanlardan biri dursun biri çıksın gibisinden.
çevirin biticek hayırlısıyla kuzum, sen de hazırlıklarına devam ediceksin, düğün yeri bakıcaksın, set bakıcaksın.. gelinliiikkk..
enişte smokin mi giycek?
ben smokin giymesini istedim, benimki de öyle istiyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?