'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnn canlarımmm kimseciklerr yokk ayoll nerelerdee bu millett tatilee falanmı çıktınızz :26:

aynen öyle..

düğünde 1 sene sonra mı olacak ? bizim nişan ile düğün arasında tam 364 gün vardı.

4 haziran 2010 Nişan
5 Haziran 2011 düğün

ayyyy sipaydiii bizim de hemen hemen öyle olcaz yahuuu
23 haziran nişan
22 haziran düğün

günaydın canlarımmmmm
dün uğrayamadım, başka bi ilçede işim vardı sevdicek götürdü getirdi sağolsun
akşam da kıyafetleri değiş tokuş yaptık, yüzükleri aldım
benim yüzüğü tam parmağıma göre almıştım, kurdeleli olunca biraz zor giriyo o benim parmağa
nişan öncesi yeni bi iş aldım, yarın hem duruşmalarım var hem keşfe gidicem başka ilçeye, hem çikolata yaptırcaz, hem kurabiyelerimi alcam
o kadar çok işim var kiiiii
daha saçımı da boyamadım bu akşam onu halledeyim

çağlam inşallah çıkarsın izne de kafanı dinlersin..çok yıprandın bu aralar
diğer topikten nakil gelen gelinciklerimiz de hoşgeldilerrrr

bizim de o zaman
21 haziran kına
22 haziran düğün
23 haziran nişan oluyo hehehehe

bebiş düşünüyo musunuz yoksa daha zamanı var mı diyon

yok canım düşünmüyorum.
daha çok erken 1 yıllık evliyim. acelemiz yok
evlenmeden önce düşünüyorduk ama evlenince işler değişti. keyfe yaşamak kocamla vakit geçirmek harika
bebek olunca kısıtlanacak hayatı biz şimdi yaşıyoruz

en iyisini düşünüyosunuz valla
kısmetse biz de öyle yapıcaz, çok hayallerimiz ve gezmeyi istediğimiz çok yer var
gönlümüzce yaşayıp sonra yapçaz bebiş
gerçi benimki pek sıcak bakmıyo çocuk fikrine ama 1 tane çocuk yapma konusunda anlaştık

yok ya onsuz da olmaz çocuksuz aile de olmaz ya illa olması lazım.

zamanı gelince tabiki. evlendikten sonra gezmek yaşamak çok daha keyifli

günaydın kızlarrr

inşallah özgem ya ilaç gibi gelecek bana bu tatil resmen her türlü.... bir yere gidemicem tatil için evde dinlenip cevirime bakıcam ama olsun askım da üzülme seneye acısını balayında cıkarcaz nasılsa diyo ben de öyle avunuyorum

merhaba güzellerime ama kimse yok galiba
öğleden sonra annemin misafirleri var ben gelmezsem ondan gelmiyorumdur. merak ederseniz yani haberiniz olsun

özgem yaa çok az kaldı çook az
enişte çocukları sevmiyo mu

çağlacıkım balayında yan gel yat yapcaksınız zaten doğru diyo süperman eniştem

bizde bebeği 3-4 sene sonra düşünürüz heralde

anaamm yinemi kimselerr yokkk
nuraycımm iyi oturmalarr kuşuummm
kuzummm 3-4 sene çok deilmi yaa
benimkide 3 çoçuk stiyoo hep ben diyorum 2 yeter 1 kız 1 erkek bakalımm nasip
3-4 sene beklemek çok geliyo bana bide benim dayım yengem 3 yıl oldu evleneli bu yıl yapmaya çalışıyolar olmuyo çoçukları hastana hastane geziyolar doktor şey demiş hatta doğrumu bilmiyorum böyle bişeyde uzun süre korunduğunuz için p...tf spermleri öldürmüş demiş sonrada ankaraya gittiler yengem 87 li menopoza girmiş öle demişler testler falan sonucu her 100 kadından 1 inde oluyo demiş doktor bu yaşta halaa inş olur diye dua ediyoruz tabi bizde

tatlım kondom spermleri öldürmez ne biçim doktormuş o ya. en sağlıklı korunma yönetemidir o.. testislere hiç bir etkisi yok ki.
doğum kontrol hapı kullandıysa yengen ondan olmamış olabilir sonradan. çünkü doğum kontrol hapları yumurta üretimini baskılıyo.
bizimde komşumuz 4 sene doğum kontrol hapıyla korundu sonrada 1 sene tedavi gördü olsun diye..

canım benim sevgiliciğim evlendiğimizde henüz 23 yaşında olacak. 24 e girmek üzere olacak.. bende aynı yaştayım onunla. çocuk için de 27-28 yaş çok normal bence. hadi 26 olsun :)
bizim okul bitti, koştura koştura askere gitti, geldi hemen işe girmek için eğitime başladı, işe girdi hemen bizle tanışmaya geliyolar, sonra istenecek, evlilik telaşı falan.. hemen bide pat diye bi çocuk olmasın. neye uğradığını şaşırcak benimki :)
ben başka şehire gidicem evlenince, oraya alışmak, birlikte yaşamaya alışmak, ben bir senedir sadece 1 hafta görebildim sevgilimi, yapamadıklarımızı, özlediklerimizi yapmak.. sonra çocuk düşünmek çok daha iyi olur bizim için.

dediğim gibi en sağlıklı korunma yönetemini seçtikten sonra, allahta eğer nasip etmişse korunmayı bırakınca olur bebiş ..

eklemeyi unutmuşum, yengenin durumu çok farklı canım, onun korunmakla bi ilgisi yok. tedavi görebilir ama yumurtalıklarından kök hücre alarak deneyebilirler sanıyorum(yani eğer durum buna müsaitse biyolojik açıdan).. allah yardımcıları olsun.

Son düzenleme:
nurayım iyi oturmalar balımmm

su korunma benim de kafamı karıstırıyo en saglıklısı kondom biliyoruz ama ben de askımla arama bişey girsin istemiyorum kıskanırım

hap zaten seecenek deil benimki karsı kullandırmam hap diyor....

en iisi her sene bi cocuk yapim ben

benimki 30 yasına geldi valla nası bekletcem bakalım ben de istemiyorum en az 3 sene cocuk :44:

aranıza bişey girsin istemiyosanız bir bebiş girer kuzum dediğin gibi her sene
halk arasında kullanılan ancak tıbben bi korunma yöntemi olmayan diğer seçeneği kullanırsınız artık

bence o yengenin genlerinden kaynaklanıyor.
hap öldürür diyorlar ama cidden hepsi yalan buna emin ol ailede genlerde var ise oluyor.

bence o yengenin genlerinden kaynaklanıyor.
hap öldürür diyorlar ama cidden hepsi yalan buna emin ol ailede genlerde var ise oluyor.

evet çok doğru benim annem 38 yaşında menopoza girdi. ablam 27 yaşında şuan erken menopoz riski olduğunu söylediler. girmedi ama risk varmış bende risk grubundayım annemden dolayı.

pek düşkün değil kuzum çocuklara, bi de o da çocuğu engel olarak görüyo
yapmak istediğimiz çok şey var, çocuk olursa kısıtlanırız diyo
bizim yaşlar da var gerçi ama ben de 3 sene çocuk istemiom
30umda doğururum Allah kısmet ederse

korunma konusunda çağlam gibi düşünüyorum ben de
bizimki de benim gibi düşünüyo, hapa karşı değil ama bakçaz bakalım
o günler bi gelsin de hele

evet çok doğru benim annem 38 yaşında menopoza girdi. ablam 27 yaşında şuan erken menopoz riski olduğunu söylediler. girmedi ama risk varmış bende risk grubundayım annemden dolayı.

özellilikle evlendikten sonra düzenli kontrole gitmen lazım. ne olduğunu bilmen erken önlem almak önemli.
benimde ananem,annem,teyzem 30 yaşında komple yumurtalıkları alındı bende risk taşıyorumdur gerçi dr illa olacak bişey yok dedi ama.
her sene kontrole gidiyorum çocuk yapmayı da yine de düşünmüyorum. Rabbim en güzelini en iyisini bilir

aranıza bişey girsin istemiyosanız bir bebiş girer kuzum dediğin gibi her sene
halk arasında kullanılan ancak tıbben bi korunma yöntemi olmayan diğer seçeneği kullanırsınız artık

o da cok riskli be kusummm ona da güvenemem hatta doğru mu bilmiyorum ama ilişkiye hazırlanırken gelen sıvıda bile bazen sperm bulunabiliyomus bunu duyunca hepten seçenek olmaktan çıktı

ilaç istemiyorum yaa ama evliligimin daha ilk günlerinde de aramızda bir şey olsun istemiyorum... bazen bikaç ay kullanıp bırakıyım hapı diorum ama o da iyice dengemi alt üst etmesin

doktora gidicem zaten ona sorucam en doğru bilgiyi o verir sanırım

özgemmm cok dogru bence de cocuk ayak bagı maalesef bir süre evliligin tadını cıkarıp gezmek tozmak askın ve evliligin dibine vurmak istiyorum

Son düzenleme:
Kızlar bende taze nişanlıyım ( 28-04-2012 )
Allah nasip ederse bende MAYIS-2013 gelini oluyorum ama kesin tarih belli değil tayin durumlarından dolayı Haziran da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…