aynen öyle..
düğünde 1 sene sonra mı olacak ? bizim nişan ile düğün arasında tam 364 gün vardı.
4 haziran 2010 Nişan
5 Haziran 2011 düğün
ayyyy sipaydiii bizim de hemen hemen öyle olcaz yahuuu
23 haziran nişan
22 haziran düğün
:
çok komik oluyor ama
3 haziran 2011 kına
4 haziran 2010 nişan
5 haziran 2011 düğün
kısmetse 6 hazirana da bebek denk getirirsek süper
bizim de o zaman
21 haziran kına
22 haziran düğün
23 haziran nişan oluyo hehehehe
bebiş düşünüyo musunuz yoksa daha zamanı var mı diyon
yok canım düşünmüyorum.
daha çok erken 1 yıllık evliyim. acelemiz yok
evlenmeden önce düşünüyorduk ama evlenince işler değişti. keyfe yaşamak kocamla vakit geçirmek harika
bebek olunca kısıtlanacak hayatı biz şimdi yaşıyoruz
en iyisini düşünüyosunuz valla
kısmetse biz de öyle yapıcaz, çok hayallerimiz ve gezmeyi istediğimiz çok yer var
gönlümüzce yaşayıp sonra yapçaz bebiş
gerçi benimki pek sıcak bakmıyo çocuk fikrine ama 1 tane çocuk yapma konusunda anlaştık
anaamm yinemi kimselerr yokkk
nuraycımm iyi oturmalarr kuşuummm
kuzummm 3-4 sene çok deilmi yaa
benimkide 3 çoçuk stiyoo hep ben diyorum 2 yeter 1 kız 1 erkek bakalımm nasip
3-4 sene beklemek çok geliyo bana bide benim dayım yengem 3 yıl oldu evleneli bu yıl yapmaya çalışıyolar olmuyo çoçukları hastana hastane geziyolar doktor şey demiş hatta doğrumu bilmiyorum böyle bişeyde uzun süre korunduğunuz için p...tfspermleri öldürmüş demiş sonrada ankaraya gittiler yengem 87 li menopoza girmiş öle demişler testler falan sonucu her 100 kadından 1 inde oluyo demiş doktor bu yaşta halaa inş olur diye dua ediyoruz tabi bizde
nurayım iyi oturmalar balımmm
su korunma benim de kafamı karıstırıyo en saglıklısı kondom biliyoruz ama ben de askımla arama bişey girsin istemiyorum kıskanırım
hap zaten seecenek deil benimki karsı kullandırmam hap diyor....
en iisi her sene bi cocuk yapim ben
benimki 30 yasına geldi valla nası bekletcem bakalım ben de istemiyorum en az 3 sene cocuk :44:
anaamm yinemi kimselerr yokkk
nuraycımm iyi oturmalarr kuşuummm
kuzummm 3-4 sene çok deilmi yaa
benimkide 3 çoçuk stiyoo hep ben diyorum 2 yeter 1 kız 1 erkek bakalımm nasip
3-4 sene beklemek çok geliyo bana bide benim dayım yengem 3 yıl oldu evleneli bu yıl yapmaya çalışıyolar olmuyo çoçukları hastana hastane geziyolar doktor şey demiş hatta doğrumu bilmiyorum böyle bişeyde uzun süre korunduğunuz için p...tfspermleri öldürmüş demiş sonrada ankaraya gittiler yengem 87 li menopoza girmiş öle demişler testler falan sonucu her 100 kadından 1 inde oluyo demiş doktor bu yaşta halaa inş olur diye dua ediyoruz tabi bizde
bence o yengenin genlerinden kaynaklanıyor.
hap öldürür diyorlar ama cidden hepsi yalan buna emin ol ailede genlerde var ise oluyor.
merhaba güzellerime ama kimse yok galiba
öğleden sonra annemin misafirleri var ben gelmezsem ondan gelmiyorumdur. merak ederseniz yani haberiniz olsun
özgem yaa çok az kaldı çook az
enişte çocukları sevmiyo mu
çağlacıkım balayında yan gel yat yapcaksınız zaten doğru diyo süperman eniştem
bizde bebeği 3-4 sene sonra düşünürüz heralde
evet çok doğru benim annem 38 yaşında menopoza girdi. ablam 27 yaşında şuan erken menopoz riski olduğunu söylediler. girmedi ama risk varmış bende risk grubundayım annemden dolayı.
aranıza bişey girsin istemiyosanız bir bebiş girer kuzum dediğin gibi her sene
halk arasında kullanılan ancak tıbben bi korunma yöntemi olmayan diğer seçeneği kullanırsınız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?