'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağloşum doğru duymuşsun, o sıvıdan hamile kalanlar olluyormuş ama insanlar hala onu korunma yöntemi olarak kullanıyo valla büyük cesaret heee

o günler gelsin heleeee...sevdiceklerimizin olalım sonracığıma aşk dolu güzel günler geçirelim
gezelim tozalım yiyelim içelim
ye dua et sev modunda olalım

yeni gelinciğimiz hoşgeldinnnnn

hayırlı ugurlu olsunnnnnn yagmurcum Allah analı babalı büyütsün

izni aldım 8 gün sonra izne cıkıyorum .... patron da pek havasında değildi umarım kızmamıstır içten içe

bebekleerııııımmmm beenn geldııımm pelotumuu bindirdim otobüseee bende onla keşaa gidicektim ama kuzenin oğluşunun sünnet olayı cıktı

pastaam izni alabilmişiiinn bol bol dinleeennn, gez, tooozz

korunma olarakta bence karsı taraf zevkı ıcın becıllık yapıp ilaç kulladırmamalı (genelde hap kullanma sebebı kodomun zevkı azalttıgıını dusumeek!) malesef yengemde kucuk yasta evlenıp amcamın bencıllıgı yuzunden hap kullandı ve artık cocuguunun olma ımkanı hiç yok... ben korunmayı zaten dusumuyorum ne zaman nasip olursa almak ıstıyorum bebişimi kucaaamaa Allah her ısteyene nasıp etsın bıcırık bebişler

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım. sağlıkla büyütsün bebeğini darısı isteyen herkesin başına

hayırlı ugurlu olsunnnnnn yagmurcum Allah analı babalı büyütsün

izni aldım 8 gün sonra izne cıkıyorum .... patron da pek havasında değildi umarım kızmamıstır içten içe

sağol çağla ve spaydicim amin

amin çağlamm...senin senen dolmadı izin veriyorlarmı öle kaç gün aldın?

saol pastam gezemicem pek ama olsunnnn

en guzeli seninki zaten sendeki su cesaret bende de olsa

1 hafta kuzum 7 ayı doldurdum kanunen 6 aydan sonra 1 hafta 1 yıldan snra 15 günün var die biliorıum

bizim şirket 6 ay doldurana verio izin 1 hafta

hadi hayırlısı o zaman çeviriyi yetiştirirsin cnm
evet öle uygulamayan şirketler var bizimki mesela ben senem dolduğunda 14ü kapmıştım kiiiiii bizde sadece 7 gün ullandırıyorlar benim geçmişten 13 var kasımda 14 daha eklenecek nasıl kullanıcam bilmiyorum ya:44:

bizim baş editör gelip söledi bana kuzum seninde var hakkın diye... biz de bir haftasını yaz bir haftasını kış kullandırıyolar... kışın da kalanını kullanabilrsin dedi hatta... ama bunu patrona söledimi bilmiorum umarım sölemiştir ben gidip dan diye izin muhabbetine girdim cunku

ayrıca arkadasım buraya gecen yıl girdi ve 4 aylık olmasına ragmen ona da izi vermişlerdi ben 7 aylıgım o yuzden daha yeni geldi de izin istio die dusunmemiştir sanırım :44:

kışın da kullanmıcam kalan haftamı... eger alabilirsem birleştircem evlilik iznimle o haftayı en azından bi 15 gün dugunden sonra 3-4 gün falan da önce alıcam.... onları öle degerlendircem bakalım

kızlar annanemin gözünde katarakt cıkmıs tek tedavide ameliyatmış ama annanem kesinlikle olmam diyo simdi annem arayıp söyledi ameliyat olmaassa olur acabaaa Allah korusun görme engelli mi olur yoksa görme kalitesi düşük olarak mı kalır:44:

hımm hakettin sen cnm hiç boşuna düşünüp durmasın patroncuk senin hakkın çık çeviri bitsin bir an önce
bende bayramdan sonra alırım alırımda yine evde kös kös naparım ooooooooof issyyyyyeeeeeeann
en güzeli 15 gün düğünde izin veriyorlarmı bizde balayı izni 3 gün sanırım hadi olsun 7-10 gün sanmam ama alabilirsem onada şükür zaten benimkine anca 1hafta vermezler dioo çıraklar bişi yapamaz dio oof off onunda o sorunu var

babannemde vardı ameliyat oldu,dedemde de çıkmış korkuyor olmuyor sadece iyi seçemiyor hatta geçen beni ilk tanıyamadı sonra ağladı,görme engelli olunmuyor diye biliyorum.geçmiş olsun nazlı Allah şifa versin.

eee pastaaamm sen cesaret et yap ben bakarımmm sabah bırak akşam al eve paket tessliimm ben keske anaokulu örtmeni olsaymışııımm

yerim seni heee pastalrın pastasıııı hala olabilirsin gec deil benim kuzenim baska iş yapıodu biranda karar deiştirip akşam okulunda okul öncesine gitti ve şimdi anaokulu öğretmeni doğa kolejlerinde

katarakt meselesine gelince... benim kardeşimde dogustan var tek gozunde ve malesef biz bunu yıllar sonra farkettik... zamanında ameliyat olsa tamamen kurtulcaktı ama olmadıgı için artık kemikleşmiş ve ameliyatla da alınmıyor bu yuzden görme oranı %15 tek gozunde... ama bundan sonra daha da düşmez dedi dr. hayatı boyunca %15 görür artık azalmaz da cogalmaz da dedi

ama en basından gitsek farkedebilsek görüşü %50 nin üzerine cıkabilcekti... bizim sansımız var yine %15 de durmus cunku eğer ilerleyen bir kataraktsa Allah korusun tamamen kapatabilior gözleri ve bir yerden sonra artık ameliyat da care olamıyor

hemen tek doktorun söledigiyle de hareket etmeyin bizim ilk gittimiz dr bize felaket senaryosu yazmıstı... sonra 5 doktora daha gittik ve aslında durumun bu oldugunu ogrendik

baska doktorlara da gidin hepsi ameliyat diosa hemen ameliyat olcak baska yolu yok yoksa ilerliyo o meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…