Kızlar bende taze nişanlıyım ( 28-04-2012 )
Allah nasip ederse bende MAYIS-2013 gelini oluyorum ama kesin tarih belli değil tayin durumlarından dolayı Haziran da olabilir
kızlarrrrrrrr,ark.doğumu gece gerçekleştiiiii oğluşumuz geldiiiiiiiiiiiii
darısı benim bizlerin başına amiiiiiin
hayırlı olsun canım. sağlıkla büyütsün bebeğini darısı isteyen herkesin başına
hayırlı ugurlu olsunnnnnn yagmurcum Allah analı babalı büyütsün
izni aldım 8 gün sonra izne cıkıyorum .... patron da pek havasında değildi umarım kızmamıstır içten içe
sağol çağla ve spaydicimamin
amin çağlamm...senin senen dolmadı izin veriyorlarmı öle kaç gün aldın?
bebekleerııııımmmm beenn geldııımmpelotumuu bindirdim otobüseee bende onla keşaa gidicektim ama kuzenin oğluşunun sünnet olayı cıktı
pastaam izni alabilmişiiinn bol bol dinleeennn, gez, tooozz
korunma olarakta bence karsı taraf zevkı ıcın becıllık yapıp ilaç kulladırmamalı (genelde hap kullanma sebebı kodomun zevkı azalttıgıını dusumeek!) malesef yengemde kucuk yasta evlenıp amcamın bencıllıgı yuzunden hap kullandı ve artık cocuguunun olma ımkanı hiç yok... ben korunmayı zaten dusumuyorum ne zaman nasip olursa almak ıstıyorum bebişimi kucaaamaaAllah her ısteyene nasıp etsın bıcırık bebişler
1 hafta kuzum 7 ayı doldurdum kanunen 6 aydan sonra 1 hafta 1 yıldan snra 15 günün var die biliorıum
bizim şirket 6 ay doldurana verio izin 1 hafta
saol pastam gezemicem pek ama olsunnnn
en guzeli seninki zaten sendeki su cesaret bende de olsa
hadi hayırlısı o zaman çeviriyi yetiştirirsin cnm
evet öle uygulamayan şirketler var bizimki mesela ben senem dolduğunda 14ü kapmıştım kiiiiii bizde sadece 7 gün ullandırıyorlar benim geçmişten 13 var kasımda 14 daha eklenecek nasıl kullanıcam bilmiyorum ya:44:
bizim baş editör gelip söledi bana kuzum seninde var hakkın diye... biz de bir haftasını yaz bir haftasını kış kullandırıyolar... kışın da kalanını kullanabilrsin dedi hatta... ama bunu patrona söledimi bilmiorum umarım sölemiştir ben gidip dan diye izin muhabbetine girdim cunku
ayrıca arkadasım buraya gecen yıl girdi ve 4 aylık olmasına ragmen ona da izi vermişlerdi ben 7 aylıgım o yuzden daha yeni geldi de izin istio die dusunmemiştir sanırım :44:
kışın da kullanmıcam kalan haftamı... eger alabilirsem birleştircem evlilik iznimle o haftayı en azından bi 15 gün dugunden sonra 3-4 gün falan da önce alıcam.... onları öle degerlendircem bakalım
kızlar annanemin gözünde katarakt cıkmıs tek tedavide ameliyatmış ama annanem kesinlikle olmam diyo simdi annem arayıp söylediameliyat olmaassa olur acabaaa Allah korusun görme engelli mi olur yoksa görme kalitesi düşük olarak mı kalır:44:
eee pastaaamm sen cesaret et yap ben bakarımmm sabah bırak akşam al eve paket tessliimmben keske anaokulu örtmeni olsaymışııımm
hoşgeldin canım aramıza hayırlı ugurlu olsun
sizin meslekler nedir neden tayincisiniz
Kızlar forumda imza nasıl ekleniyor birisi beni aydınlatabilirse çok mutlu olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?