Ayyyyy bilmiyordum canım resmen dışlandım şimdi kendimi çok kötü hissettim :2:
olur mu canım hiç öle sey biz de bilmiyorduk zamanla öğrendik
o linkte tickerfactory den çizelge yapımını anlatmıs ama yapacagın zaman daisypath den de yapabilrsin düğün geri sayımı için
ne kadar süredir beraber oldugunuz icin falan
biitooonn yazdım ve net gıttııııı yaaaa
Yağmur Allah razııı olsuuunn normalde gözlüksüz et göremiyo zate bide katarakt cıkınca dahada korktummm
Pastaaamm kardeşede Allah şifa versin,, Annaneme amelıyat mecburi bile olsa hayatta olmaz o kadar inatçıki pastaamm tam bir akreeeeeppp bakalım napıııcaazz
bebekleerııııımmmm beenn geldııımmpelotumuu bindirdim otobüseee bende onla keşaa gidicektim ama kuzenin oğluşunun sünnet olayı cıktı
pastaam izni alabilmişiiinn bol bol dinleeennn, gez, tooozz
korunma olarakta bence karsı taraf zevkı ıcın becıllık yapıp ilaç kulladırmamalı (genelde hap kullanma sebebı kodomun zevkı azalttıgıını dusumeek!) malesef yengemde kucuk yasta evlenıp amcamın bencıllıgı yuzunden hap kullandı ve artık cocuguunun olma ımkanı hiç yok... ben korunmayı zaten dusumuyorum ne zaman nasip olursa almak ıstıyorum bebişimi kucaaamaaAllah her ısteyene nasıp etsın bıcırık bebişler
biitooonn yazdım ve net gıttııııı yaaaa
Yağmur Allah razııı olsuuunn normalde gözlüksüz et göremiyo zate bide katarakt cıkınca dahada korktummm
Pastaaamm kardeşede Allah şifa versin,, Annaneme amelıyat mecburi bile olsa hayatta olmaz o kadar inatçıki pastaamm tam bir akreeeeeppp bakalım napıııcaazz
çağlam bunu ne zamandır göryordum superman var bir tane bak istersen altıncıcadde oscar store kampanyası yine beğenceğin şeyler var canım
Eki Görüntüle 449186
ay ne sevimli bişi kız bu böle ay yerimmm hemen bakıyorummmm salı günü kotondan çizgi romanlı bi tişört aldım askıma bu arada indirim vardıhaberiniz olsun 20 liraydı erkek tişörtleri
kuzum ara ara bakıyorum ama bu aralar hepten unutmustum bu siteyi arada harika seyler cıkıyo ama bitmiş oluyo hep
o değilde kütahyada pelinimin söyledeği mittermich ler var yaaaaa silvia falan o kadar güzeller ki çok çılgın valla gözüm kaldı içim gitti offf ama cok pahalı yemek takımımı da aldım ben artıkucuz olsa gunluge alcaktım
kuzum ara ara bakıyorum ama bu aralar hepten unutmustum bu siteyi arada harika seyler cıkıyo ama bitmiş oluyo hep
o değilde kütahyada pelinimin söyledeği mittermich ler var yaaaaa silvia falan o kadar güzeller ki çok çılgın valla gözüm kaldı içim gitti offf ama cok pahalı yemek takımımı da aldım ben artıkucuz olsa gunluge alcaktım
Been geldiiimmm
Evremikkleee hasretimizi kısmennn giderdikkk Ankara'dan teyzeleri ve kuzenleri geldi.. Yarın akşam ustu hep beraber yazlıklarınaa gidicez kısmetseee...
Gizooommm gizoomm suan okuyamasan bile sabah okucaksınn blıorm balımm bu akşam vodafone bayisine gittik balım iphone ve samsung karsılastırması yaptıkk.. Ben samsung galaxy s 3 alıorum cnm yarın kısmetse... cunku iphone da olmayan pek çok hatta devasa boyutlardaki özellikler samsungda mevcut... telefon uyudugunu bile hissedip calmıomus ya var mı bole bi dunyaaa32 GB lık alcam. iphone'dan veri aktarımı yapılamazken samsungdan yapılıo ve daha bi sürü özellik kuzum hepsi burda dan da inceledim kararımı verdim.
iphone dan biraz daha buyuk hatta ben dalga gectim istemiorum çok buyuk dedim o sırada evren devreye girdi, istemezsen ben samsungu alırım sana iphone u veririm dedi
duruma gore bakcamm artık. bolee işte gizommm sanırım elma sevdasından vazgecmıs bulunuorum ya da vazgecirilmiş
Been geldiiimmm
Evremikkleee hasretimizi kısmennn giderdikkk Ankara'dan teyzeleri ve kuzenleri geldi.. Yarın akşam ustu hep beraber yazlıklarınaa gidicez kısmetseee...
Gizooommm gizoomm suan okuyamasan bile sabah okucaksınn blıorm balımm bu akşam vodafone bayisine gittik balım iphone ve samsung karsılastırması yaptıkk.. Ben samsung galaxy s 3 alıorum cnm yarın kısmetse... cunku iphone da olmayan pek çok hatta devasa boyutlardaki özellikler samsungda mevcut... telefon uyudugunu bile hissedip calmıomus ya var mı bole bi dunyaaa32 GB lık alcam. iphone'dan veri aktarımı yapılamazken samsungdan yapılıo ve daha bi sürü özellik kuzum hepsi burda dan da inceledim kararımı verdim.
iphone dan biraz daha buyuk hatta ben dalga gectim istemiorum çok buyuk dedim o sırada evren devreye girdi, istemezsen ben samsungu alırım sana iphone u veririm dedi
duruma gore bakcamm artık. bolee işte gizommm sanırım elma sevdasından vazgecmıs bulunuorum ya da vazgecirilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?