'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ayyyyy bilmiyordum canım resmen dışlandım şimdi kendimi çok kötü hissettim :2:

olur mu canım hiç öle sey biz de bilmiyorduk zamanla öğrendik

o linkte tickerfactory den çizelge yapımını anlatmıs ama yapacagın zaman daisypath den de yapabilrsin düğün geri sayımı için

ne kadar süredir beraber oldugunuz icin falan

biitooonn yazdım ve net gıttııııı yaaaa

Yağmur Allah razııı olsuuunn normalde gözlüksüz et göremiyo zate bide katarakt cıkınca dahada korktummm

Pastaaamm kardeşede Allah şifa versin,, Annaneme amelıyat mecburi bile olsa hayatta olmaz o kadar inatçıki pastaamm tam bir akreeeeeppp bakalım napıııcaazz

Çok teşekkür ederim canım bir ara uğraşıcam bu iş için

Senden de razı olsun..içini ferah tut inatçı ananeye bişi olmaz inş.

oyyy peloşum gitmiş ben seni gidiceksin sanıyodum ama pelom msj da söledi nazlım en kısa zamanda nille yine bir organizasyon yapalım bakırköy çok güzeldi yaa kırk yılldr birini görmeyen arkadaşlar gibydik hani arkdşnla mesafe girer gördüğnde hiç bişi olmamış gibi davranırsın aynı öyleee

annanişinde amelyat olmalı canım güzel güzel anlat yoksa kötü olacağından söyle imkanı varsa neden olmuyor büyük geçmiş olsun göz çok önemli balım annaniciğinle amelyatın şart oldugunu anlatmalısınız kuzum
benim gözlerimi pelom biliyo 10 numara hiipermetrof gördü gözlerimi doktor erkek arkdşmn yanında çocuk doğduğu gibi getirin durdurmak için bütün imkanları kullanırız bebeğinz oldğnda iilk 3 yıl gözlemde tutarız dediler yani bebişimi 3 ayda 6 ayda bir doktora götürcem ben 3 yaşından beri gözlüklym çok çektim yahu

3 çocuk istiyorum bende nasipse ve aynı senin gibi yapıcam nazlım

yağmur allah bebişi analı babalı büyütsün kuzum

berra hoşgeldin canım

Son düzenleme:
sağol gizom aminnnnnn çok merak ediyore sıpayı ben ya eşek yerim onun totosunu ben yaaaa
ayyy rabbim banada nasip eder inş. yaaaaaaaaaa tüm isteyenlere

aman pastaların sultanı tesekkur ederimmm

canım bence inadını kırın bir şekilde cunku doktor ameliyat diosa yapcak bisey yok... benim annemin ananesi katarakt yuzunden kaybetti gozlerini ve cok cekti halbuki ameliyat olsa kurtulcaktı ki artık cok basit onun ameliyatı öle zor deil anlamıcak bile benim dedem kac kere oldu

çağlam bunu ne zamandır göryordum superman var bir tane bak istersen altıncıcadde oscar store kampanyası yine beğenceğin şeyler var canım

çağlam bunu ne zamandır göryordum superman var bir tane bak istersen altıncıcadde oscar store kampanyası yine beğenceğin şeyler var canım

Eki Görüntüle 449186

ay ne sevimli bişi kız bu böle ay yerimmm hemen bakıyorummmm salı günü kotondan çizgi romanlı bi tişört aldım askıma bu arada indirim vardı haberiniz olsun 20 liraydı erkek tişörtleri

ay ne sevimli bişi kız bu böle ay yerimmm hemen bakıyorummmm salı günü kotondan çizgi romanlı bi tişört aldım askıma bu arada indirim vardı haberiniz olsun 20 liraydı erkek tişörtleri

1 aydır görüyorum ve söleyemedm her gördüğümde aklıma düşüyorsun canım westwingde çok giriyor almak isticeksen çeklerle haber verrm sana canım

çok güzel şeyler var altıncıcaddeye gir varya countryden retroya çok hoş

bende bunu beğenmiştim

Son düzenleme:
Kızlar ben geldiiiiiimmm

Bugünn nazomlaaa ayrıldıkk o da açıklamış gerçi burda bi güzel gezdircektm onu ama dayısı bize çok piss gol attı unutmıcam bunu söz verdi gelicek yanımaaa hatta belki de kurbiiikkk eniştemleeee İnşallahh...

Nazlımm canım katarakt hakkında hi bilgi sahibi değilim ama çok üzüldümm ananemm kabul etse keşke kıyamam ki( sen ona bebek gibi bakıosun canımın içii umarım tedaviyi ya da ameliyatı kabul eder ve sağlığına kavusurrr turtişimmm

Hepinizi özledim kızlar.. herkes umarım çok çoook iyidirr:116:

iznimin bitmesine az kaldı bu yuzden moralım bozuk sanki yarın sabah işe gidicekmiş gibi hissediorm kendimi bitmesinn tatiiiilll

Evremikk işten çıksınn daa doya doyaaa sarılıyımm aşkımaaa 1 hafta oldu gormeyeli Her Allahın gunu ne zaman geleceksin die sordu delirtti beni sonunda geldim ve şimdi ben onu beklıorum bu da farklı bi duygu

kuzum ara ara bakıyorum ama bu aralar hepten unutmustum bu siteyi arada harika seyler cıkıyo ama bitmiş oluyo hep

o değilde kütahyada pelinimin söyledeği mittermich ler var yaaaaa silvia falan o kadar güzeller ki çok çılgın valla gözüm kaldı içim gitti offf ama cok pahalı yemek takımımı da aldım ben artık ucuz olsa gunluge alcaktım

Son düzenleme:

ayyyyy yavrum ölümlü dünya alırız yahuuu neden almayalım nette mağazada durcağına mutfağımızda masamızda dursun yahu allalımda alalllım

Kurabiyem mitterteich'larda insanın gözü kalmayacak gibi değil! Çok güzel ve kaliteliler.. Her zaman tuttum zaten Alman malını Tatlım porselen sepeti sitesinde mitterteich'ların saten olmayan takımları 6 kişilik satılıyor ve cuzi rakamlarda.. Onlardan düşünebilirsin. Saten porselen takımlarının yeri elbette cok ayrı bildiğin masada ben burdayım diye bagırıyo.. saten olmayanları daha ucuz dediğim yerde de 6 kişilik falan satılıyor ki bende alıcam kısmetse bir bak istersen canım.

dogru soluyosun gizom yaaa bu kadar eksigim olmasa suan ve kenarda param olsa takımım var demez kesin alırdım kesnnn zaten bernardodan aldıgım takımdan cok da mutlu değiilim ne kadar değişim yapsalar da cogunda hatalar var bütün porselenlerde oluyo deyip salladılar

pelommmmmmm hemen bakıcam kusummmm benim aklım onlarda kaldı tabi ama neyse napalım ilerde alırım belkim satenleri de

Been geldiiimmm

Evremikkleee hasretimizi kısmennn giderdikkk Ankara'dan teyzeleri ve kuzenleri geldi.. Yarın akşam ustu hep beraber yazlıklarınaa gidicez kısmetseee...

Gizooommm gizoomm suan okuyamasan bile sabah okucaksınn blıorm balımm bu akşam vodafone bayisine gittik balım iphone ve samsung karsılastırması yaptıkk.. Ben samsung galaxy s 3 alıorum cnm yarın kısmetse... cunku iphone da olmayan pek çok hatta devasa boyutlardaki özellikler samsungda mevcut... telefon uyudugunu bile hissedip calmıomus ya var mı bole bi dunyaaa 32 GB lık alcam. iphone'dan veri aktarımı yapılamazken samsungdan yapılıo ve daha bi sürü özellik kuzum hepsi burda dan da inceledim kararımı verdim.
iphone dan biraz daha buyuk hatta ben dalga gectim istemiorum çok buyuk dedim o sırada evren devreye girdi, istemezsen ben samsungu alırım sana iphone u veririm dedi

duruma gore bakcamm artık. bolee işte gizommm sanırım elma sevdasından vazgecmıs bulunuorum ya da vazgecirilmiş

[/B][/QUOTE]

aşkıım aşkınaa kavuşşmuşş aşklanmıışştaa gelmiiiş ohh miiisss ben gizoşada sanada dıyorum gelin 100 tlye ıphoe alalım fetiyenın aldıgı yerdeenn çin malı Anniş baa mamiileerr yapmıışşş heeee :18::18: amaaa amaaa ama onunn mamiş yapann bal parmaklarını tek tek yeeeriiimmkiii inş en kısa zamandaa geliciiizz aşkivitooommm
[/B]

Son düzenleme:

ohaa bende dün karar vermiştim şirketteki arkadşlarlla galaxsy 3 alallım die hattaha bugün kura çekcez iphon samsung die

yahu reklemında zaten gösteriyorlar uyurken o moda alıyo kendini otomatik ama ben onu cebimde taşıyablrmym kırablrm sanki bebem yaa dayanıklılık testinden iphone geçti

hoş zaten sigorta yaptırcam su dökülmesi yanma kaybolma çalınma teminatı die böle şeler olursa tırak paramı alacağım şirketten

evren aynı benmki benmkide canım samsung galaxsy 3 istiyosan benmkide galaxsy bana onu benmkinide sana verelm geçen yıl benmkinden istiyordun dedi kurnazlarrrr

pelottt yaaa herşey bir yana bunlar kredi kartındaki limiti çekiyorlarmı arkadaşm dediki blokaj koyuyolar iphonu 1500 tl ye alcaksan kartında limit olmalı dedi bende sanıyordum ki her ay vadafone turkcelle gidip 100 tl felan vercem sanıyodum benim

bide vadafone turkcel araştırmalıyım iphone yada samsunga 2 gb internet ve konuşma lazım bunlar olmadan ne edem o telefonu kontrlü devrni kapatıcam ama turkcellede ihanet etmek istemiyorum vadafonedende sevdicekle konuşuyorum bilmyorm nerelere gidem

nazlım her türlü iphone almaya varım ben balım

çağlam en olmadı daha sonra alcaz evi dizcez evlenince bakcaz bazı şelere

Son düzenleme:
günaydınnn günaydınnn günaydınnnnnn kelebeklerimmmmmmmmmmmmmmmne kadaaaaannnnndaa özledimmm siziiiiii geçmişe bir göz attım sanırım herkescikler iyii. bu hafta resmen nefes almadan çalıştım okadar yoğun ve koşuşturmacalıydı kiii stresten mahvoldum heryerlerim ağrıdıııı ama çok şükür ki yetişrdim işlerimiii veee yarınn sabah 6da adanaya uçuyorummm oradan mersine geçicez kısmetse.tatile öyle ihtiyacım vardı kiii.ama tek kötü yanı 5gün sevdiceğimden uzak kalıcam ve o 5 gün içinde doğum günümde var doğum günüsümde ondan ayrı olucam gelince bol bol acısını çıkartırız artık
eee kızlar ne var ne yok? özgeemmmmm heyecan geldi miiiii????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…