günaydınnn günaydınnn günaydınnnnnn kelebeklerimmmmmmmmmmmmmmmne kadaaaaannnnndaa özledimmm siziiiiii geçmişe bir göz attım sanırım herkescikler iyii. bu hafta resmen nefes almadan çalıştım okadar yoğun ve koşuşturmacalıydı kiii stresten mahvoldum heryerlerim ağrıdıııı ama çok şükür ki yetişrdim işlerimiii veee yarınn sabah 6da adanaya uçuyorummm oradan mersine geçicez kısmetse.tatile öyle ihtiyacım vardı kiii.ama tek kötü yanı 5gün sevdiceğimden uzak kalıcam ve o 5 gün içinde doğum günümde var doğum günüsümde ondan ayrı olucam gelince bol bol acısını çıkartırız artık
eee kızlar ne var ne yok? özgeemmmmm heyecan geldi miiiii????
canım benm işlerin yoğundu senin yıllık izne çıkcan die benmde kötüydü arkdşlarım yıllık izinde yüklendi işler die
bu arada bende 4 doğum günümün 2 sini sevgicikle beraber geçirdim yaz olmasna rağmen hep biryerlere gittik bu yılda askere giderse yanımda olamıcak ama ilerleyen senelerde hep beraber olcaz
kızlar kahve makinesi alcam anneciğime ve kendime westwingde çok uyguna geliyor çeklerimlee tefalmi kingmi arçelik alabilrdim ama o kadar kalitelisine gerek yok diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 449609 Eki Görüntüle 449610
günaydın kızcelerimmmm
bende de samsung galaxy var arada sırada mesaj yazarken donması dısında memnunum... askımın dooom günü hediyesiydi bu yıl
öle be gizom hersey illa onceden olcak diye bise yok sonra oluversin napalımmmm
ya aksam benim anniş biraz tuhaftı... kardeşim tatil meselesinni sordu ben cevap vermeden annem de ne tatili kız düşmüş evlilik derdine seninle tatil yapmayı mı dusuncek falan dedi çok kırıldım yaa
ben tatilde nişanlımı gormıcem bile o izne cıkamıo... cevirimle ugrascam gitmeme sebebim o annem neden durduk yerde 90 derece dondu simdi cozemiyorummm
evet canım yakında hep birlikte olcaz inşallah. bence king al çünkü tefalin hiç bişeyinden memnun kalmadık biz. sadece actifry alcam tefalden başka birşey almayı düşünmüyorum.zaten kahve makinesinin kalitesi çokta önemli olmaz diye düşünüyorum.bende kahve makinesi alıcaktım ama beyaz eşya için falan alışveriş yaparken böyle ufak şeyleri hediye ediyorlar ya o yüzden bekliyorum küçük aletleri almak için
günaydin papatyammmm
sIkma canini belki annenin sIkildigi bir durum vardir yada birisine kizmistir da öyle söylemistir
bazen anneler böyle tuhaf olabiliyor
bende kendikimleri en son alcam annişe şimdi king alayım çünkü bir tane şart evde ilerde ihtiyaç olabilir gibime geliyor ama bilemiyorum
ben küçük ev aletlermin markalarına karar vereli 1 sene olcak ağustosta elektirikli süpürge ve ütü phılıps, el blendırı doğrayıcı braun,düdüklü tencere tefal,tost makinesi tefal böyle uzayıp gidiyorrr
çağlamm nasılsın kuzum? ah seni anlıyorum bende daha isteme bile olmadı ama annecik şimdiden üzülmeye başladı.adanayada sırf onun için gidiyorum zaten onun gönlü olsun diye.çok ısrar etti çünkü.yanlış anlamasın istedim kendini kötü hissetmesin hep aşkımı düşünüyorum diye.günaydın kızcelerimmmm
bende de samsung galaxy var arada sırada mesaj yazarken donması dısında memnunum... askımın dooom günü hediyesiydi bu yıl
ya aksam benim anniş biraz tuhaftı... kardeşim tatil meselesinni sordu ben cevap vermeden annem de ne tatili kız düşmüş evlilik derdine seninle tatil yapmayı mı dusuncek falan dedi çok kırıldım yaa
ben tatilde nişanlımı gormıcem bile o izne cıkamıo... cevirimle ugrascam gitmeme sebebim o annem neden durduk yerde 90 derece dondu simdi cozemiyorummm
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu günaydiiiiiiiiiiiin =) heyecanlandim birden hahaha benimde dügünüm allah kismet ederse 15.mart =) heyecandan patlamak üzereyim
aşkıım aşkınaa kavuşşmuşş aşklanmıışştaa gelmiiiş ohh miiisssben gizoşada sanada dıyorum gelin 100 tlye ıphoe alalım fetiyenın aldıgı yerdeenn çin malı Anniş baa mamiileerr yapmıışşş heeee :18::18: amaaa amaaa ama onunn mamiş yapann bal parmaklarını tek tek yeeeriiimmkiii inş en kısa zamandaa geliciiizz aşkivitooommm
Gizom seninle aynı anda aynı seylere karar vermemizi seviorum balımohaa bende dün karar vermiştim şirketteki arkadşlarlla galaxsy 3 alallım die hattaha bugün kura çekcez iphon samsung die
yahu reklemında zaten gösteriyorlar uyurken o moda alıyo kendini otomatik ama ben onu cebimde taşıyablrmym kırablrm sanki bebem yaa dayanıklılık testinden iphone geçti
hoş zaten sigorta yaptırcam su dökülmesi yanma kaybolma çalınma teminatı die böle şeler olursa tırak paramı alacağım şirketten
evren aynı benmki benmkide canım samsung galaxsy 3 istiyosan benmkide galaxsy bana onu benmkinide sana verelm geçen yıl benmkinden istiyordun dedi kurnazlarrrr
pelottt yaaa herşey bir yana bunlar kredi kartındaki limiti çekiyorlarmı arkadaşm dediki blokaj koyuyolar iphonu 1500 tl ye alcaksan kartında limit olmalı dedi bende sanıyordum ki her ay vadafone turkcelle gidip 100 tl felan vercem sanıyodum benim
bide vadafone turkcel araştırmalıyım iphone yada samsunga 2 gb internet ve konuşma lazım bunlar olmadan ne edem o telefonu kontrlü devrni kapatıcam ama turkcellede ihanet etmek istemiyorum vadafonedende sevdicekle konuşuyorum bilmyorm nerelere gidem
nazlım her türlü iphone almaya varım ben balım
çağlam en olmadı daha sonra alcaz evi dizcez evlenince bakcaz bazı şelere
Kurabiyem dokunmatik telefonun donması hayatta en nefret ettiğim şeydir bu yuzden 2 yıldır iphone hayali kurup alamıordm ki akşam kararımı değiştirdim galaxy s 3 alcam donduğu anda çöpe atarım zaten sinirli biriyim bi de gergin oldugum an o telefon donarsa vay halinegünaydın kızcelerimmmm
babama kızdı aslında kusum....
babam dün aksam erkek tarafı birşey yapmazsa yapmasın o benim kızım ben herseyi cocuklarım icin yaptım gecer otururlar dairenin birine dedi, annem de kızdı bu kadar taviz veremezsin verdirmem herkes üzerine duseni yapıcak diye
sonra da bana patladı gelip sanırım direkt olmasa da alttan alttan
benimde süpürgem belli rowenta RO8221 olacak indirime bir girsinde nette buldum bugün baya ucuzlamış ama acelesi yok dahada iner nasılsa, ütü philips olcak, mutfak robotum braun MR570 (sevgilik aldı bana 2 ay öncesydi sanırsam) başkada karar vermedim:)) eve al bencede kahve makinesi lazım oluyor benimde ihtiycım var istemeye geldiklerinde lazım olacak:))))
çağlamm nasılsın kuzum? ah seni anlıyorum bende daha isteme bile olmadı ama annecik şimdiden üzülmeye başladı.adanayada sırf onun için gidiyorum zaten onun gönlü olsun diye.çok ısrar etti çünkü.yanlış anlamasın istedim kendini kötü hissetmesin hep aşkımı düşünüyorum diye.
ama biraz önce konuştuk çarşamba sabaha uçak bileti buldum çarşamba dönmeye razı oldu ilkten istemedi ssonra aradı ya düşündümde ilker tek kalıcak erken dönelim dedidamadınıda düşünürmüşşşşş kuzumm benimm yaaaaaaa
Kurabiyem dokunmatik telefonun donması hayatta en nefret ettiğim şeydir bu yuzden 2 yıldır iphone hayali kurup alamıordm ki akşam kararımı değiştirdim galaxy s 3 alcam donduğu anda çöpe atarım zaten sinirli biriyim bi de gergin oldugum an o telefon donarsa vay haline
tatlım anneni takma kafayaa zaman zaman hepsi depresyona giriyor gibi oluyor soylediklerinin farkında olmuyorlar ne yazıkki.. aldırıs etme canım gecici bi durumdurr
annen hakli cnm cok taviz vermesin baban yoksa tam bos verirler allah korusunama babanda hakli cocuklarinin mutlu olmasi icin elinden geleni yapiyor ve yapicakta
gerginlikler olur böyle daha büyük dert vermesin yaradan bunlar geliiirrr gecer
pelom galaxsy büyük yahu ama ben çok istiyorum olmadı turkcellden telsime taşıncam arkdşm blacberyy almıştı taahütlü dedi dünde anlattı bilmiş bilmiş sinir yaa kredi kartına blokaj koyuyolarmış bende ne anladım o işten demiştim
150 süper canmım tam o kadar meblağ ayırmıştım zaten alsammı ki bende
evet aynı anda yine öyle düşünmüşüzz burdaki arkdşlarla beraber alcaz bizde karar veremiyoruzz
çağlam canım bu arada bazen benim annişte şakayla karışık böyle şeylker söylyor valla herkes geçti o yollardan azcık anlayışlı olacaklar bazen sıkılıyor onlarda haklılar
oyyyyy canımmmm Allah yardımcın olsunn herşey yolunda gitsinn inşallahhhhh çook ama çoook güzel geçsinnnngünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
öğleden sonra giremem ama akşam uğrayabilirsem uğrarım
uğrayamazsam da yarın da uğrayamayacağım için şimdiden sizi öpüyorummmm
dua edin herşey yolunda gitsin, yarın nişan günü :18:
iyi dielim iyi olsun bebik aksam askımla buluscam ama icim buruk kafa dalgınlıgından hediyesini bile evde unuttum
masallah annişe yaa benimki de sever damadını ama arada damarı tutunca beni cok kırıyo
mutfak robotlarımız aynı olcakütü de büyük ihtimal ben de philips alıcam gönlüm akıllı ütüsünden yana ama suan cok pahalı incek gibi de durmuyo bir de kazanlı pratik olmuyo dediler kafam karıstı yineeeeeee
süpürge de ayrıldık bir tekben arnica bora alıcam
ya benimkide yapıyor canım öyle şeyler.insanın ruh hali değişebiliyor iştee yeri geliyor bizde onları çok kırıyoruzz böyle takma kafana esip geçer sen sıkılma.hepimiz yaşıyoruz ve daha çook yaşaycazda. ama dediğin gibi eğer bu aralar hassassa annen mekan bakmayı sadece enişteyle ikiniz halledin son kararı vermeye ailelerle gidersiniz.
ütü konusunda bende karar veremiyorumm yaaa ama markada kararlıyım.süpürgede arnicada çok güzel ama rowentanın son çıkanın çok sessiz olması , toz torbasız ve antialerjik olması beni cezbediyor. benim aşırı derecede alrji değerlerim yüksek o yüzden bu konularda dikkatli seçim yapmalıyım. aslında morphy richards ta güzel ama yine gönlüm rowentada. media marktte denemiştik aşkımla gerçekten çok az ses çıkarıyor.hatta sevdicek taklit etmişti ağzıyla süpürge sesi çıkarmıştı satıcı bayan inanın süpürgenin sesi daha az dedi ve gerçekten öyleydi inanamadık.ben temizlik hastası olduğum için gece gündüz farketmiyor her an ev süpürebilirim o yüzden sessiz olması şart
bu arada da düğüne tam 1 sene kalmış oldu kızlar
seneye 22 haziran diyoruz ya
ahh ahh gönül ister ki daha önce olsun ama zaman çabucak geççek hepimiz için inşallah
ezgimmmmm heyecan pek yok hala böyle anlık heyecan dalgası oluyo ama geçiyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?