'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benm işlerin yoğundu senin yıllık izne çıkcan die benmde kötüydü arkdşlarım yıllık izinde yüklendi işler die

bu arada bende 4 doğum günümün 2 sini sevgicikle beraber geçirdim yaz olmasna rağmen hep biryerlere gittik bu yılda askere giderse yanımda olamıcak ama ilerleyen senelerde hep beraber olcaz

kızlar kahve makinesi alcam anneciğime ve kendime westwingde çok uyguna geliyor çeklerimlee tefalmi kingmi arçelik alabilrdim ama o kadar kalitelisine gerek yok diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 449609 Eki Görüntüle 449610

evet canım yakında hep birlikte olcaz inşallah. bence king al çünkü tefalin hiç bişeyinden memnun kalmadık biz. sadece actifry alcam tefalden başka birşey almayı düşünmüyorum.zaten kahve makinesinin kalitesi çokta önemli olmaz diye düşünüyorum.bende kahve makinesi alıcaktım ama beyaz eşya için falan alışveriş yaparken böyle ufak şeyleri hediye ediyorlar ya o yüzden bekliyorum küçük aletleri almak için

günaydın kızcelerimmmm

bende de samsung galaxy var arada sırada mesaj yazarken donması dısında memnunum... askımın dooom günü hediyesiydi bu yıl

öle be gizom hersey illa onceden olcak diye bise yok sonra oluversin napalımmmm

ya aksam benim anniş biraz tuhaftı... kardeşim tatil meselesinni sordu ben cevap vermeden annem de ne tatili kız düşmüş evlilik derdine seninle tatil yapmayı mı dusuncek falan dedi çok kırıldım yaa

ben tatilde nişanlımı gormıcem bile o izne cıkamıo... cevirimle ugrascam gitmeme sebebim o annem neden durduk yerde 90 derece dondu simdi cozemiyorummm

günaydin papatyammmm

sIkma canini belki annenin sIkildigi bir durum vardir yada birisine kizmistir da öyle söylemistir
bazen anneler böyle tuhaf olabiliyor

bende kendikimleri en son alcam annişe şimdi king alayım çünkü bir tane şart evde ilerde ihtiyaç olabilir gibime geliyor ama bilemiyorum

ben küçük ev aletlermin markalarına karar vereli 1 sene olcak ağustosta elektirikli süpürge ve ütü phılıps, el blendırı doğrayıcı braun,düdüklü tencere tefal,tost makinesi tefal böyle uzayıp gidiyorrr

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuu günaydiiiiiiiiiiiin =) heyecanlandim birden hahaha benimde dügünüm allah kismet ederse 15.mart =) heyecandan patlamak üzereyim

günaydin papatyammmm

sIkma canini belki annenin sIkildigi bir durum vardir yada birisine kizmistir da öyle söylemistir
bazen anneler böyle tuhaf olabiliyor

babama kızdı aslında kusum....

babam dün aksam erkek tarafı birşey yapmazsa yapmasın o benim kızım ben herseyi cocuklarım icin yaptım gecer otururlar dairenin birine dedi, annem de kızdı bu kadar taviz veremezsin verdirmem herkes üzerine duseni yapıcak diye

sonra da bana patladı gelip sanırım direkt olmasa da alttan alttan

benimde süpürgem belli rowenta RO8221 olacak indirime bir girsinde nette buldum bugün baya ucuzlamış ama acelesi yok dahada iner nasılsa, ütü philips olcak, mutfak robotum braun MR570 (sevgilik aldı bana 2 ay öncesydi sanırsam) başkada karar vermedim:)) eve al bencede kahve makinesi lazım oluyor benimde ihtiycım var istemeye geldiklerinde lazım olacak:))))

çağlamm nasılsın kuzum? ah seni anlıyorum bende daha isteme bile olmadı ama annecik şimdiden üzülmeye başladı.adanayada sırf onun için gidiyorum zaten onun gönlü olsun diye.çok ısrar etti çünkü.yanlış anlamasın istedim kendini kötü hissetmesin hep aşkımı düşünüyorum diye.
ama biraz önce konuştuk çarşamba sabaha uçak bileti buldum çarşamba dönmeye razı oldu ilkten istemedi ssonra aradı ya düşündümde ilker tek kalıcak erken dönelim dedi damadınıda düşünürmüşşşşş kuzumm benimm yaaaaaaa

Hepinizeeee günaydııınnn bebekleriiiiiiimmmm

kavustuk bebilopummm ahahah 100 tl ye ucuz etin yahnisini yiyemedi ama fetho evett kuşumm yaaa mutfaktaaaa ziyafet vardı bi kapısınaa kurdela bağlamamış kesmemiz için yani o dereceee

Gizom seninle aynı anda aynı seylere karar vermemizi seviorum balım sanırım ozel bir telepati yontemımız var televizyon izlemediğim için reklamını hiç gormedim canım youtube dan bakarım smdikk.. biraz buyuk:/ beni tek düşündüren nokta o zaten hani kendimizi şartladık yaa iphone diee smdi samsunga donunce bi tuhaf oldum ya
kredi kartından limit çekmek mii:26: gizom bunu ilk kez duyuyorumm ama yok ole bişey evren de bende 2 senedir faturalı hat kullanıoruz vodafone. evren de iphone 4 ü taahhütlü almıs ama faturaya yansıtılıo canım..

cnm ben vodafone red mini paketini alcam şöylekiii;
vodafonelullarla limitsiz, her yone 2000 dk. 2000 sms 2 gb internet 79 TL
ve buna galaxy s 3 32 GB'lık fiyatta eklencek 75 TL
yani her ay 150 tl odicemm
zaten benim şuan odediğim en dusuk fatura 75 tl...

samsungu sevmezsem iphone ile değiş tokuş yaparız kuzum yaa napalım

Kurabiyem dokunmatik telefonun donması hayatta en nefret ettiğim şeydir bu yuzden 2 yıldır iphone hayali kurup alamıordm ki akşam kararımı değiştirdim galaxy s 3 alcam donduğu anda çöpe atarım zaten sinirli biriyim bi de gergin oldugum an o telefon donarsa vay haline
tatlım anneni takma kafayaa zaman zaman hepsi depresyona giriyor gibi oluyor soylediklerinin farkında olmuyorlar ne yazıkki.. aldırıs etme canım gecici bi durumdurr

annen hakli cnm cok taviz vermesin baban yoksa tam bos verirler allah korusun ama babanda hakli cocuklarinin mutlu olmasi icin elinden geleni yapiyor ve yapicakta

gerginlikler olur böyle daha büyük dert vermesin yaradan bunlar geliiirrr gecer

pelom galaxsy büyük yahu ama ben çok istiyorum olmadı turkcellden telsime taşıncam arkdşm blacberyy almıştı taahütlü dedi dünde anlattı bilmiş bilmiş sinir yaa kredi kartına blokaj koyuyolarmış bende ne anladım o işten demiştim

150 süper canmım tam o kadar meblağ ayırmıştım zaten alsammı ki bende

evet aynı anda yine öyle düşünmüşüzz burdaki arkdşlarla beraber alcaz bizde karar veremiyoruzz

çağlam canım bu arada bazen benim annişte şakayla karışık böyle şeylker söylyor valla herkes geçti o yollardan azcık anlayışlı olacaklar bazen sıkılıyor onlarda haklılar

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
öğleden sonra giremem ama akşam uğrayabilirsem uğrarım
uğrayamazsam da yarın da uğrayamayacağım için şimdiden sizi öpüyorummmm
dua edin herşey yolunda gitsin, yarın nişan günü :18:

iyi dielim iyi olsun bebik aksam askımla buluscam ama icim buruk kafa dalgınlıgından hediyesini bile evde unuttum

masallah annişe yaa benimki de sever damadını ama arada damarı tutunca beni cok kırıyo

mutfak robotlarımız aynı olcak ütü de büyük ihtimal ben de philips alıcam gönlüm akıllı ütüsünden yana ama suan cok pahalı incek gibi de durmuyo bir de kazanlı pratik olmuyo dediler kafam karıstı yineeeeeee

süpürge de ayrıldık bir tek ben arnica bora alıcam

ben de ole deli oluyorum işte kapatıp acmaya da useniyorum atıyorum bi kenara telefonu

inşallah canım bakalım haftasonu mekan bakmaya gidebiliriz annemlerde gelcekti eger böle olmaya devam ederse iptal edicem bu sekilde kesin sürtüşürüz askımın yanında hoş olmaz

haklı biliyorum canım ama benim de bir sucum yok... annesi babası verdigi sözü tutmadı diye nişanımı atmamı bekliodu bilmiorum

ben evlenmek istemiorum dedigim zamanlar bana evli olanları örnek gösterirdi kendine güvenemiyosun alıstın anne kuzusu olmaya diodu, şimdi de ne acelen vardı bu yasta evlenme derdine düştün demeye getiriyo ki ben 24 yasındayım, evlendigimde 25 olmus olucam

duyan da 18 imde evlenmeye kalktım sanıcak annemi cozmek mumkun deil

Gizomm turkcell zaten suan pek avantajlı gorunmuyor.. bundan 3-4 ay once hepsini gezdik operatörlerin turkcell bize hiç uygun gelmedi... avea desen çekmio... dağ başında oturdukları için vodafone bile zor cekio

Canım blokaj die bişe ilk defa duydum birazdan evreni arayıp sorarım...

balımmm evet buyuk bildiğin tablet gibi, kulağıma koydum kocaman durdu ama güzel telefon galbaaa alıorumm

ben bi pakete uye olmusum gizom.. sanırım bu musteri hizmetleri arıo ya o zaman yaptırdım... +1 TL kampanyasıymıs... ben o kampanyaya dahil oldugum için telefon alamıomusum!! o kampanyayı 9. ayda yaptırmısım ve bu zamana kadar gecen 9 aylık surecte her ay için 20 TL fark ödeyecekmişim! yani önümüzdeki ay 180 TL bide ona odicem faturadan hariçç( nerden buluo bu paketler beni anlamadım ki

özgemmmm heyecan doruktaaaa merak etme öyle güzel gececek kiiiii sonra düğüne saymaya baslıcaksın

aysima hosgeldin canımmmmm sanırım en erkenci gelin sensin

oyyyyy canımmmm Allah yardımcın olsunn herşey yolunda gitsinn inşallahhhhh çook ama çoook güzel geçsinnnn şimdiden tebriklerim kuzumm ben ayrıntıları ne zaman öğrenebilirim bilmiyorum nete giremeyebilirim.ama kalbim seninlee

bu arada da düğüne tam 1 sene kalmış oldu kızlar
seneye 22 haziran diyoruz ya
ahh ahh gönül ister ki daha önce olsun ama zaman çabucak geççek hepimiz için inşallah

ezgimmmmm heyecan pek yok hala böyle anlık heyecan dalgası oluyo ama geçiyo hemen

bir an gözümün önüne geldindeee ayy yerim ben seniii:13: artık sende nişanlı bir baaayan olacaksınn

ben cok acmıcam buyuk makineyi kuzum dikey alıcam bitane gunluge onu acıcam daha alıncak bir sürü sey var yaa yandım ben :44:

özgemmm ben balayından donucem sen yuvadan ucacaksın dugunlerimizin aynı zamanlarda olması cok guzel olcak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…