merhabaaaa
özgeeeemm senin yerine ben heyecan yaptım, ay nasıl olcak acaba diye düşünüyorum. inşallah çook çok güzel geçecek. bol bol fotoğraf bekliyorum
çağlacıkım kuzucuuuumm ah bu annelerin laf sokması yok mu aradabizde mi böyle olucaz acaba .. üzme kendini canım benim, akşam aşklasıııınnn tadını çıkar.
ah kısmetse 7 gün sonra görcem ben de prensimi
yağmuuurrr allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişiniziismi ne olacak o tatlı şeyin
pelimiiiko :) tatlım o telefonun reklamlarını ben de izledim gizooşun dediği gibi özellikleri reklamda da anlatılıyo çok cezbedici gerçekten. bide bideee gizeeemime bir sorum var kaç gündür unutuyorum, enişte askerlik için diplomasını veya çıkış belgesini alabildi mi canım?
nazlımm lokumum, anneannene çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin. ameliyattan korkuyor mu acaba bu yüzden mi istemiyor :26: benim çevremde katarakt ameliyatı dedem ve bir arkadaşım oldu. korkulacak gibi bir ameliyat değil. hatta ameliyat gibi bile değil. lazerle yapılıyo işlem ve sadece bir kaç dk sürüyo. aynı gün eve çıkabiliyosun. damlaları var düzenli kullanınca düzeliyor allahın izniyle.. dünya göz hastanesinde oldu benim iki yakınımda. ataköydeki..
ezgicim iyi tatiller balııım, şimdiden doğum gününde kutlu olsun, hep aşka geçsin ömrünve tatil dönüşü artık babişe açılsan diyorum hani
yeni gelincikler hoşgeldiniiz
tubaa nerdesiiiinnnn
nurayım hoş geldin bu arada bir topikte senin marshmelov kurabiyeni tavsiye ettim bildireyim dedim
canım 3 hafta oldu orada bütlerde bitti kurul dün toplanmış salıda belgeyi verceklermiş bütlerde mezun olanlar zaten gidemiyor benmki bir koşturuyormuş 88 li oldğnu duymuş hocaları ne acelen var daha yaşın kaç demeye getirmişler oda aralığa kadar boş duramam hem bekleyenm var hemde iş hayatı bekliyor demiş üzülüyorum yoksa 1 senesi yanca nurayım aralığa kadar boş durcak aralıkta giderse mayısta gelcek haziranda işe girse 1 sene kayıp cidden kayıp ona üzüldüm
kizlar siz bisey sormak istiyorum
türkiyedeki makyaj ürünlerini tanimiyorum.
sizce en iyi makyaj ürünleri hangi markadan var? (ruj, allik, rimel, kalem, hersey iste)
bohca icine koymak icin öyle dandik bisey istemiyorum.
kizlar siz bisey sormak istiyorum
türkiyedeki makyaj ürünlerini tanimiyorum.
sizce en iyi makyaj ürünleri hangi markadan var? (ruj, allik, rimel, kalem, hersey iste)
bohca icine koymak icin öyle dandik bisey istemiyorum.
kuşumm burda her markayı bulabilirsin.... Nars, M.A.C hayran oldugum iki marka bunun dısında Dior, Lancome, Chanel gibi bütün markaları da bulabilirsin
nurayımmm gelmiiişşşşşşş az kaldı ballı kekimmmm kavusuyosun prensine sen deee :123:
gizom inşallah enişte halleder yaaaa gercekten bosa gidicek o kdr zaman bir güzellik yapsınlar işteee
tamam tatlım ne demek.
salı günü çıkış belgesini alırsa ağustosa yetişebilir sanırım dimi. haziran sonuna kadar başvurular çünkü askerlik şubesine. öyle hatırlıyorum. hayırlısıyla gitsin gelsin bir an evvel.
ay millete neymiş ya, daha yaşın küçük diyolar falan, onlara ne. sanki bu işlerin bi kalıbı var da o kalıba uymayınca garipseniyosun. benim sevgilime de daha küçüksün ne evliliği diyolar.
canım türk malı mı istiyorsun? bence lancome ve maxfactor falan aldır yani kalitesi bilinen markalar.
daha uygun ama kalitesi de fena olmasın diyosan flor mar var.
ben mineral ürünlere daha çok ilgi duyuyorum, i.d.bare minerals ten iki allığım var çokta memnunum.
tesekkür ederim cnm
peki fiyatlari nasil :26: offf bilmeyince nekadar zor oluyormus
genelde 90 liradan asagı bişey pek bulunmuyor canım.... fondotenler o civardan baslıyor en az
rimel ve allıklar 70 lerden baslıyor
clinuque var nispeten daha uygun fiyatları yine kaliteli bi markadır o da ama cok bişey oynamaz 10-20 lira oynar sanırım en fazla
evett yukarıdaki markalar harika selcancım..
kuşumm burda her markayı bulabilirsin.... Nars, M.A.C hayran oldugum iki marka bunun dısında Dior, Lancome, Chanel gibi bütün markaları da bulabilirsin
nurayımmm gelmiiişşşşşşş az kaldı ballı kekimmmm kavusuyosun prensine sen deee :123:
gizom inşallah enişte halleder yaaaa gercekten bosa gidicek o kdr zaman bir güzellik yapsınlar işteee
şu akademisyen sınıfını sevmiyorum işte. sevmiyorum. nefret ettirdiler tüm meslektaşlarından yüksek lisanstakiler !aynen canım haziran sonunda verebilirlermiş okulun adı değişti die eziyetni biz çektik canım
evet millet kafayı yemiş kendileri orta yaşta hala evli değilller illa prof olcaklar evlenseler olamıyorlar sanki benimkinin bütün arkadşları okulu bitrdi direk nişan yaptılar geçen yıl şimdide mayısta askerden geldler ağustosta evlencekler benmkide öyle yapcaktı ama okulu uzadı kısmet ve hala yaşın küçük diyenlerew sinir oluyorum banada onada müdahale ediyorlar canım
anladim cnmflormar nasil peki? ojelerini cok begeniyorum memnunum da makyaj ürünleri nasil acaba :26:
şu akademisyen sınıfını sevmiyorum işte. sevmiyorum. nefret ettirdiler tüm meslektaşlarından yüksek lisanstakiler !
canım biz gurur duyuyoruz sevgililerimizleeeeçok şükür kendini bilen insanlarla birlikteyiz. herkes prof.olmak için yaşamıyo bu hayatta.. önem sırası değişiyo kişiden kişiye göre..
aksine prof.olmadan önce evlense bir eşi olsa o koca adamların, personellerine daha şefkatli davranırlar eminim. kadın olmanın zorluklarını görürler eşlerinden.
kendi evlatları olsa, öğrencilerini daha iyi anlarlar.
askerlik bir erkek için evrim bence. olgunlaştıran bişey. benim cici sevgilim ona ne evliliği daha küçüksün diye laf salatası yapan onca erkekten daha olgun işte.
eklemek istiyorum, bir aileye sahip ama hala bencil, hırsı ve egoları yüzünden etrafını mutsuz eden insanlarda var.
iyi olanlarda vardır diye umut ediyorum.
flormar fiyat olarak en uygun marka sanırım burada ama ürünleri hakkında pek bilgim yok canım kullanmıyorum ben, yıllar yıllar önce 15 yasındayken bir pudrasını almıstım ortaokul mezuniyetim için rezalet bişeydi...
o gün bugundur makyaj cantama hiçbişeyini sokmadım ama tabi bu o zamanlar makyaj yapmayı bilmememle de alakalı olabilir ya da aradan gecen 9 yılda geliştirmiş olabilirler kendilerini
ama ben kaliteli bişey arayanlara pek tavsie etmem yine de
anladim cnmflormar nasil peki? ojelerini cok begeniyorum memnunum da makyaj ürünleri nasil acaba :26:
inanirim cnmsize güveniyorum güzellik konusunda ilk 2 markayi tanimiyorum ama :26:
şu akademisyen sınıfını sevmiyorum işte. sevmiyorum. nefret ettirdiler tüm meslektaşlarından yüksek lisanstakiler !
canım biz gurur duyuyoruz sevgililerimizleeeeçok şükür kendini bilen insanlarla birlikteyiz. herkes prof.olmak için yaşamıyo bu hayatta.. önem sırası değişiyo kişiden kişiye göre..
aksine prof.olmadan önce evlense bir eşi olsa o koca adamların, personellerine daha şefkatli davranırlar eminim. kadın olmanın zorluklarını görürler eşlerinden.
kendi evlatları olsa, öğrencilerini daha iyi anlarlar.
askerlik bir erkek için evrim bence. oldunlaştıran bişey. benim cici sevgilim ona ne evliliği daha küçüksün diye laf salatası yapan onca erkekten daha olgun işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?