hamzayla rüzgar iki ayrı insan gibislm kızlar
nuray, adı hamza-rüzgar oldu erkek tarafı kız tarafı nedeniyle 2 isimcikli bebik amin
canım dediğim gibi çok çeşit almazsın ama kaliteli olanları alırsın. üçlü beşli allık yerine bir tane allık alırsın iyisinden alırsın. pudra veya föndötenden birini alırsın, beş far yerine iki far alırsın vs.hmm kaliteli olmasini isterim tabiki ama cokta masraf olsun istemiyorum :26: bakalim ne yapicaz
canımcım babana konuyu tekrar sen açmalısın. onun için çok zor bi durum, sana gel kızım konuşalım hadi anlat demez kinurayımm sağoll canımm benimmm güzel dileklerin içinnçok az kaldın senindeee çok güzel olacak inşallah herşeyyy sabrettin o kadar ..benimde babamla durumlar canımı çok sıkıyor ama ne olacak bilmiyorumm bir adım attım ben ona...
gizimm bende şu yaşın küçük diyenlere sinir oluyorumm ya size ne herkes kendi hayatını yaşıyorr yaaaaaumarım enişte hallederdee herşey planladığın gibi olur canım
canım ben de eyeliner ını kullanıyorum, daha önce de maybelline kullanmıştım, ikisini karlılaştırırsak flormar daha iyi geldi bana..
bide mesela fondöten, pudra, göz altı aydınlatıcısı vs. kullanıyor musun bilmiyorum ama makyaj adına az malzeme kullanıyorsan (mesela ruj,rimel,göz kalemi,allık) iyi markalardan tercih edebilirsin.
ben mesela yüzüme sadece nemlendirici sürer makyajı onun üzerine yaparım. göz farı da pek kullanmam. bi tane fondötenim var. o da kırk yılda bir anca çook çok özel bişey varsa işte.
ben büyük konuşmıyım da benim bebeğimin adına ben ve babası karar vermeli. öyle de olacak. illa birileri istiyor diye o adı koyamam kusura bakmasınlar.valla bilemem ama benimki yada benimkinin tarafıda karışırsa böle bende 2isim koyarım zaten göbiş adı olsun benimki gibi
amin cnm sağol
mesela ben make-up kullanmiyorum okadar cok ancak özel günlerde. en cok kullandigim rimel, kalem, ruj, fondoten ve allik kullaniyorum.
kuzum Nars ve Mac make up artistlerin tercih ettiği dünyayı kasıp kavuran iki marka... dior ve lancome da kullanmıs biiri olarak kesinlikle mac ve narsı tek gecerim...
allıkları ve fondotenleri muhtesemdir...
ben nişanımda Narsdan aldırdım fondotenimi... makyaj yapan sapsal sürmeyi unutup kendi sacma seylerini kullanmıs olsa da
severek kullanıyorum hala... düğünüm için de nars, mac ya da kryolan la calısan bir makyöz bulucam inş...
hamzayla rüzgar iki ayrı insan gibi
adıyla yaşasın canım.
canım dediğim gibi çok çeşit almazsın ama kaliteli olanları alırsın. üçlü beşli allık yerine bir tane allık alırsın iyisinden alırsın. pudra veya föndötenden birini alırsın, beş far yerine iki far alırsın vs.
çağlanın söylediği o iki marka çok iyi gerçekten. türkiyeye gelince mağazalarına uğrayıp danışmanlarından bilgi alabilirsin.
kızlar yeri gelmişken gelin makyajını m.a.c te yaptıran bi arkadaşım oldu, harika olmuştuuuuuu
canımcım babana konuyu tekrar sen açmalısın. onun için çok zor bi durum, sana gel kızım konuşalım hadi anlat demez ki
ezgim, öyleyse baktın babandan ses çıkmıyo, enişten veya ablan konuşur babanla. inşallah gönlüne göre olur canım benim.hayırlı olsun bebiş yağmurcum Allah analı-babalı büyütsün.
nurayyyy benim çook zor tekrar konuşmaakkzaten benimle konuşmasını beklemiyorum ablam yada eniştemle konuşr diye düşünüyorum
ben büyük konuşmıyım da benim bebeğimin adına ben ve babası karar vermeli. öyle de olacak. illa birileri istiyor diye o adı koyamam kusura bakmasınlar.
herkes kendi çocuğuna isim koysa, başkasınınkine de müdahale etme gereğide duymasa keşke.
ben çoçuğuma eşimle seçtiğim ismi koyarım, böylece içimde kalmaz da torunlarımınkine de karışmam.
işte canım bunları aldırırsın sen de.. yani illa bohçaya koyulacak ne var ne yoksa alınacak diye bişey yok.
[
nazlımm lokumum, anneannene çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin. ameliyattan korkuyor mu acaba bu yüzden mi istemiyor :26: benim çevremde katarakt ameliyatı dedem ve bir arkadaşım oldu. korkulacak gibi bir ameliyat değil. hatta ameliyat gibi bile değil. lazerle yapılıyo işlem ve sadece bir kaç dk sürüyo. aynı gün eve çıkabiliyosun. damlaları var düzenli kullanınca düzeliyor allahın izniyle.. dünya göz hastanesinde oldu benim iki yakınımda. ataköydeki..
benim ismimi de dedem koymuş. babamın babası. annemin gönlündeki isim başkaymış..nurayım bebiş isimleri konusunda daha ilk çıoktğmz zamanlarda muhabett geçtiğinde fikrmi sölemiştim benm 2 isim var annemin babası yani dedişim koymuş 2 .ismimi ama çok gereklide değil yani
benim sevgilicğin yiyenin ismide gizem abisi ve yengesi karar vermişler
herkesin gönlü olmalı elbet ama en önemlisi benim ve sevdiğimin gönlü olmalı gerisi karışmamalı adı üstünde 2 kişi,lik aileme 3 . kişi canım gelicek bunu neden karştraym ki
anneannen tıpkı dedem gibi. o da doktorlara güvenmiyo canım. kalçası kırılmıştı taa şubat ayında. acil ameliyat gerekiyodu. inanmadı, kırık değil sadece incindi diyodu, 4 ay yatalak oldu, en son canına tak etti de geçen hafta ameliyat oldu. çok şükür azıcık azıcık geziyo şimdi koltuk değnekleriyle.
maleseff korkuyooo ve doktorlara güveniii hiiç yok lokumum iknada olmuyoo, olmcaktaa... bişi gerçekleşmeden inanmıcak doktorlara eee görmeyi kaybettikten sonra ikna olmasınında anlamı yok ... Sinirlerim çok bozuldu bu durumaa..
kızlarrrrrrr hepinize teşekkür ederim
inş.ark.konuştukta hiç sorma anlatmam dedi kötü demekki normal doğum yaptı 41,haftasında 12 saat suni sancı verildi ondanmı bilmiyorum:18:
benim ismimi de dedem koymuş. babamın babası. annemin gönlündeki isim başkaymış..
sana katılıyorum gizim, herkesin gönlü hoş edilir, biz bu ismi düşündük çok istiyoruz koymayı diye başlanır muhabbete, kimse de o zaman bunu koyun demez
anneannen tıpkı dedem gibi. o da doktorlara güvenmiyo canım. kalçası kırılmıştı taa şubat ayında. acil ameliyat gerekiyodu. inanmadı, kırık değil sadece incindi diyodu, 4 ay yatalak oldu, en son canına tak etti de geçen hafta ameliyat oldu. çok şükür azıcık azıcık geziyo şimdi koltuk değnekleriyle.
anneanneyi tekrar bi doktora götürseniz, doktora da baştan söyleyin güven problemi var diye, onun huyuna suyuna göre konuşuyolar.
yine dedemi örnek vericem, iki sene önce mide kanseri teşhisi kondu. bunu ona söyleyemedik. çünkü çok yaşlı, kaldıramazdı.midende yara varmış ameliyat olcaksın dedik. bize inanmadı. doktorlarıyla konuştuk, onlar ikna ettiler 2 ay içinde ameliyat oldu. ameliyat sonrası çok ağrılar çekti, doktorlara etmediği lafı bırakmadı . biz çok mahçup olduk ama onlar biz anlıyoruz, yaşlı zaten kalkıp cevap veremeyiz, üzülmeyin dediler. nitekim kurtuldu kanserden.. yani iyi doktorlar, anlayışlı insanlar var. en acilinden şifalar anneanneciğine kuzum.
ezgim, öyleyse baktın babandan ses çıkmıyo, enişten veya ablan konuşur babanla. inşallah gönlüne göre olur canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?