'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm kızlar
nuray, adı hamza-rüzgar oldu erkek tarafı kız tarafı nedeniyle 2 isimcikli bebik amin
hamzayla rüzgar iki ayrı insan gibi
adıyla yaşasın canım.

hmm kaliteli olmasini isterim tabiki ama cokta masraf olsun istemiyorum :26: bakalim ne yapicaz
canım dediğim gibi çok çeşit almazsın ama kaliteli olanları alırsın. üçlü beşli allık yerine bir tane allık alırsın iyisinden alırsın. pudra veya föndötenden birini alırsın, beş far yerine iki far alırsın vs.
çağlanın söylediği o iki marka çok iyi gerçekten. türkiyeye gelince mağazalarına uğrayıp danışmanlarından bilgi alabilirsin.
kızlar yeri gelmişken gelin makyajını m.a.c te yaptıran bi arkadaşım oldu, harika olmuştuuuuuu

canımcım babana konuyu tekrar sen açmalısın. onun için çok zor bi durum, sana gel kızım konuşalım hadi anlat demez ki

Son düzenleme:
valla bilemem ama benimki yada benimkinin tarafıda karışırsa böle bende 2isim koyarım zaten göbiş adı olsun benimki gibi
amin cnm sağol

mesela ben make-up kullanmiyorum okadar cok ancak özel günlerde. en cok kullandigim rimel, kalem, ruj, fondoten ve allik kullaniyorum.

valla bilemem ama benimki yada benimkinin tarafıda karışırsa böle bende 2isim koyarım zaten göbiş adı olsun benimki gibi
amin cnm sağol
ben büyük konuşmıyım da benim bebeğimin adına ben ve babası karar vermeli. öyle de olacak. illa birileri istiyor diye o adı koyamam kusura bakmasınlar.
herkes kendi çocuğuna isim koysa, başkasınınkine de müdahale etme gereğide duymasa keşke.
ben çoçuğuma eşimle seçtiğim ismi koyarım, böylece içimde kalmaz da torunlarımınkine de karışmam.

mesela ben make-up kullanmiyorum okadar cok ancak özel günlerde. en cok kullandigim rimel, kalem, ruj, fondoten ve allik kullaniyorum.

işte canım bunları aldırırsın sen de.. yani illa bohçaya koyulacak ne var ne yoksa alınacak diye bişey yok.

hayırlı olsun bebiş yağmurcum Allah analı-babalı büyütsün.
nurayyyy benim çook zor tekrar konuşmaakk zaten benimle konuşmasını beklemiyorum ablam yada eniştemle konuşr diye düşünüyorum

öyle yapmayi düsünüyorum kuzular da bizim yasadigimiz yer kücük hersey bulunmuyor. önceden belki nerede satildigini ögrensem benim icin daha iyi olur sanki.

hayırlı olsun bebiş yağmurcum Allah analı-babalı büyütsün.
nurayyyy benim çook zor tekrar konuşmaakk zaten benimle konuşmasını beklemiyorum ablam yada eniştemle konuşr diye düşünüyorum
ezgim, öyleyse baktın babandan ses çıkmıyo, enişten veya ablan konuşur babanla. inşallah gönlüne göre olur canım benim.

orasi öyle cnm

bebisimizzz anali babali büyüsün insallah

nurayım bebiş isimleri konusunda daha ilk çıoktğmz zamanlarda muhabett geçtiğinde fikrmi sölemiştim benm 2 isim var annemin babası yani dedişim koymuş 2 .ismimi ama çok gereklide değil yani

benim sevgilicğin yiyenin ismide gizem abisi ve yengesi karar vermişler

herkesin gönlü olmalı elbet ama en önemlisi benim ve sevdiğimin gönlü olmalı gerisi karışmamalı adı üstünde 2 kişi,lik aileme 3 . kişi canım gelicek bunu neden karştraym ki

maleseff korkuyooo ve doktorlara güveniii hiiç yok lokumum iknada olmuyoo, olmcaktaa... bişi gerçekleşmeden inanmıcak doktorlara eee görmeyi kaybettikten sonra ikna olmasınında anlamı yok ... Sinirlerim çok bozuldu bu durumaa..

kızlarrrrrrr hepinize teşekkür ederim
inş.ark.konuştukta hiç sorma anlatmam dedi kötü demekki normal doğum yaptı 41,haftasında 12 saat suni sancı verildi ondanmı bilmiyorum:18:

benim ismimi de dedem koymuş. babamın babası. annemin gönlündeki isim başkaymış..
sana katılıyorum gizim, herkesin gönlü hoş edilir, biz bu ismi düşündük çok istiyoruz koymayı diye başlanır muhabbete, kimse de o zaman bunu koyun demez

anneannen tıpkı dedem gibi. o da doktorlara güvenmiyo canım. kalçası kırılmıştı taa şubat ayında. acil ameliyat gerekiyodu. inanmadı, kırık değil sadece incindi diyodu, 4 ay yatalak oldu, en son canına tak etti de geçen hafta ameliyat oldu. çok şükür azıcık azıcık geziyo şimdi koltuk değnekleriyle.
anneanneyi tekrar bi doktora götürseniz, doktora da baştan söyleyin güven problemi var diye, onun huyuna suyuna göre konuşuyolar.
yine dedemi örnek vericem, iki sene önce mide kanseri teşhisi kondu. bunu ona söyleyemedik. çünkü çok yaşlı, kaldıramazdı.midende yara varmış ameliyat olcaksın dedik. bize inanmadı. doktorlarıyla konuştuk, onlar ikna ettiler 2 ay içinde ameliyat oldu. ameliyat sonrası çok ağrılar çekti, doktorlara etmediği lafı bırakmadı . biz çok mahçup olduk ama onlar biz anlıyoruz, yaşlı zaten kalkıp cevap veremeyiz, üzülmeyin dediler. nitekim kurtuldu kanserden.. yani iyi doktorlar, anlayışlı insanlar var. en acilinden şifalar anneanneciğine kuzum.

kızlarrrrrrr hepinize teşekkür ederim
inş.ark.konuştukta hiç sorma anlatmam dedi kötü demekki normal doğum yaptı 41,haftasında 12 saat suni sancı verildi ondanmı bilmiyorum:18:

canım dikişi vardır, ondan ağrısı oluyodur. kolay mı yani bir insan dünyaya getirdi.
bence hiç sorma doğumu. çünkü boşu boşuna korkacaksın. herkes bir değil.
doğumda ölende var, nasıl doğurduğunu bile hissetmeyen de ..
arkadaşına çok geçmiş olsun,

ben çıkıyorum kuzular. öpüyorum hepinizi

ah lokumummm neden böle ınatcılaarr görmeyi kaybedebilirsin 2 3 seneye dendiğinde 2 3 sene yaşıcam mı acaba diyo.. senelerdir biz onu MR'a sokamadık , yürüyemeyen kadın koşmaya bhaşladı hastanee içindee, parkinson ilacını değiştiremediler canım öyle pis bi inadı varkii sağlık falan umursamıyo en doğruyu o biliyo gerçeğini değiştiremessin bende ona çekmişim bu konuda ama torunlarıma böle şeyler yaşatmamm beni sevenleri üzmemm geceden beri kahroldumm yaa..

ezgim, öyleyse baktın babandan ses çıkmıyo, enişten veya ablan konuşur babanla. inşallah gönlüne göre olur canım benim.

inşallah nurayım aminnn.bakalım artık ne olacak ne bitecek...
nazlıcım çok geçmiş olsunnn kusura bakma ben yeni farkettim durumu kaç gündür topikten uzak kalınca böyle oluyorr...Allah acil şifalar versin

yagmurcum adıyla yasasın bebiş inş... hayırlı yazılar yazsın yaratan...

darısı istediğimiz zamanlarda bizlerin de basına

bugun saatler gecmio sanki yaaa Cuma ya ondan sanırım

Kizcelerim ben geldim, telefonumu aldım ışte artık samsunglu oldum müthiş bişey:) 2 saattir manyak gibi inceliyorum annem de kopardı beni su damliyo bu telefondan dio umarım herkes iyidir ben yine valiz hazırladım 2 günlük küçük bi tatile gidiorum

işlerim bitti tatile çıkıcam yaa vakit geçmek bilmez zaten çıkışta anniş ve sevdicekle buluşcam azıcık alışveriş yapcazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…