'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelom kk ya artık ceptenmi bağlancan yoksam vuhuuuuuu gülerek kullan tekrardan ballım mailleride oradan atıyorsun ne kadan hızlıı

pelommmmmm sevgilicik karışmıyorum ne alırsan alll dediii bu konudada aynımı olcazz beraber gaza getirdik birimizi aferin bize bende gidip bir elime alayım nasıl bişi die olmazsa iphonlancam pelom biliyon iphonedei samsunga dün döndüm ki sende dün karar vermiştinnn

ezgimmm oh ne güzel hepberaber alışverişler yapıcaksınız

peloşummm güle güle eskit telefonunu kuzum hep iyi haberler al iyi eglenceler simdiden

benim de son bir saat artık ya off gecsinnn gecsin de askıma ucayımmmm kollarına yapısıp kalayım gözlerinden kalbine akayım

zaten acayip sıkıcı bi kitap okuyorum offfff geç son bi saaat geeeeççç :95:

Ezgim Gizom ve caglam çok sağ olun ballarim

Gizom canım biliosun bende kesin kararlıydım hatta akşam telefoncuya gitmeden evrenle kavga ettik bana samsung deme iphone istiyorum die bağırdım ama özellikleri duyunca samsung istedim sende de ole olacak Gizom göreceksin özelliği olmayıp da sadece amblemi olan bi telefona o parayı vermek saçma gelecek balim

Çağlam kurabiye inşallah hep güzel haberler alirim canım benimm :116:

o zaman sevdiceğin bir elmaya para vericeksin demesi haklımdıır nedir kiii evet evet haklı herhaldeee

çağlammm sanada bol aşklanmalar diliyorumm öp kokla sevdiceğini bol bol sende izne çıkıyorsun değilmi bugün?

yok bebişimm ben haftaya cıkıyorum izineee

ben gelcem sen gitcen ozamann.sık dişini kuzumm hemen geçiyor son hafta ben yoğunluktan hiç bişe anlamadım daha valizim bile hazır değil eve gidince yapcak çoooook işim var ve sabah 5te havalanında olcamm ben hala koşuşturmayaa devaaammm
evet veda faslına geçeyim ben
canlarımm ciğerlerimm ben nete girebilirmiyim bilmiyorumm hepiniz kendinize iyi bakınn herşey güzel olur umarımm döndüğümde güzel haberlerinizi okumak istiyorumm inşallah bende güzel haberlerle dönebilirimm özgecanımm tekrar tebrik ediyormmm seniii çok güzel olcaksınnnn öpüldünüzzz kuzucuklarımm iyi haftasonları diliyorum

ezgiiiiimmmm sagol kuzucuuumm Allah razı olsun pelooşşuuummmm iyikide almışşsııın yaa artıkk whatsaaptanda sürekli haberleşiyoooruuuzzz gizim bu arada seninde whatsapın var gözüküyo kuzucuuummmm

Son düzenleme:
ezgiiiiimmmm sagol kuzucuuumm Allah razı olsun pelooşşuuummmm iyikide almışşsııın yaa artıkk whatsaaptanda sürekli haberleşiyoooruuuzzz gizim bu arada seninde whatsapın var gözüküyo kuzucuuummmm

nazlım whatsapı yükleyip sildim ve yükleyemiyorum var gözktğnü arkadaşlarımda söylüyor malesef

ama iphonemı samsungmu karar verip alabilirisem mutlu olcam o zaman yüklicem evlenmeden önce kendime harcğcağm son masraf olacak herhalde

yatmadan bi iyi geceler diyeyim kuzularıma dedimmm
çoook yoruldum bugün ama değdi, herşey çok güzel olcak inşallah
ben ancak pazar akşamı girebilirim sanırsam
hepinizi seviyorum dua edin herşey güzel gitsin canlarım
en güzel günlerimizi paylaşalım böyle

iyi geceler güzellerimmm

giziim senin lafını sana satiiiimmm aklında kalcanaaa cebindee kalsııınnn

Özgeeeemmm içini ferah tut hersey cok güzel olucak inş tatlım dualarım seninle simdideeenn aşk yolundaa bol bol mutluluklaar vedeeee en önemlisi huzur diliyorum tatlımmm

günaydınlarrrrrr
kimseciklerr yok yineee
özgecimmm çokk çokk mutluluklarrr sizee canımm herşeyy çook güzel geçer inşallahhh
yarınn sabah aşkımaaaa kavuşuyorumm bendeee sadece 2 güncükk beraberiz ama olsunn
sabah olsada atlasam kollarınaa bebekiminnnn

özgecim evlilik yolundaki ilk adımımın ömür boyu sürecek bir mutlulugun temeli olmasını diliyorum... düğüm şafağını da böyle cabucak yer bitirirsin inşallah

eminim herşey cok güzel olacak bugun...

siboşumm çiçeeemmm cok mutlandım senin adınaa bitanemmmm hasretlik ne zor bilirim atla kollarına aşklan sen de bi güzel...

benimki bugun yok arkadaslarıyla birlikte baska bir arkadaslarının dugunu için ankara yollarına düştüler... gece dönebilir ancak annemin gerginligi bize de yansııdı ne var ki... hiçbişi yapmıcam artık valla sıkıldım yoruldum şimdiden mekan falan da bakmıyorum set de

ne hali varsa görsün herkes.... nasılsa yerler dolar birkaç aya hiçbiyer bulamayız evlenemeyiz onun ailesi de benim ailem de rahat eder diye dusunuyorum

ben cevirime doneyim

herkese mutlu bir cumartesi diliyorum

kuzularım merhaba..
ezgime iyi tatiller, peloşkoma daaaa telefonun da hayırlı uğurlu olsun cicikim
özgecim herşey çok güzel olacak..

çağlaaammmmmmm, öyle demeee noluuur yerler dolmayacak, en güzel yeri bulacaksın sen. biz mayısta düşünüyoruz mesela (tabi babası eylül diye tutturmazsa yine) bu eylül-ekim gibi düğün mekanları bakılır üstelik ben olmayacağım bile. sevgilim bakacak önce, en son bir kaç yer belirler ve ben gidip bakarım karar veririz diye düşündük. başka yolu yok çünkü.

Canım benim hayal ettiğinden daha güzel geçer inşALLAH...

Allah hep böyle tatlı yorgunluklar göstersin...:123:

Öpüyorum kocaman seni... Hayırlı olsun canım...

Çağla kuşum noluu sana bakimm...

Anlaşıldı anlaşıldı senin acilen tatile ihtiyacın var...

Tatlım bırak herşeyi akışına düşünme nolursa olur...

( Herşeyin çok güzel olacağını hissediyorummm )

pek sakinn bugün topicğimizz anaacımm
çağlacımmm bencede öyle deme her ailede böyle gerginlikler oluyo benim ailemdede çok oluyo hiçmi hiç umursamıyorum ben ( çünkü babamı 20 sene görmeyip bu sene gelip de benim hayatıma müdahale etme gibi lüksü yok ! çok saçmalıyo babamda her üzgün halimde herşeyi sözlüme bağlayıp at yüzüğü diyo oysakii ben çokk mutluyum saçma geliyo düşünceleri )
sende nurayımın dediği gibi en güzel şekilde yapıcaksın düğününü inaşallahh kuzummm benimmm

nurayımmm seninn şafaklardaa bitiyoo bebekimmm ohh seninde aşklanmanaa az kaldıı kuşuuuumm

Dün bi arkadaşıma gittim kasımda nişanlandı.. yazın düğün olur diye konuşmuşlar ama daha ne tarih belirlemişler ne yer bakmışlar...

Arkadaşımda öle bi rahat ki amaaannnn ne zaman olursa olsun nasılsa evlenirim bugünlerimin tadını çıkarayım.. iyi böyle diyo...

yok kuzum ya gercekten bunaldım artık.... her taraftan üzerime geliyolar yani

bu hafta tutarız bir yeri kapora veririz diye hazırlık yapmıs beyfendi sanki bakıcak cok secenegimiz var gibi... o kişi sayısı ve butce ile salondan baska yer olmuyo birçok yerden fiyat aldık... aşıyor bizi her türlü

en son dedim nikah sonrası organizasyona cevirelim en azından begenmezsek o iki yeri alternatif olsun... ben insan ayrımı yapamam sen dugunume sen nikahıma diyemem kimseye benim icin kac kilometre yoldan kalkıp gelcek olanlar var diyo beyfendi bu seferde

iyi vazgectim dugunden hiçbişey yapmıyorum kendi basınıza naparsanız yapın git kendi basına evlen dedim ben de

isteniyorum hevesim kactı evlenmek de istemiyorum artık... böyle olcaksa olmasın yani neresinden tutsam sorun

ailem babası emekli olcak hala mı hesap derdindeler diyo haklı olarak karsı tarafda hala diğer ogullarını bahane edio ya da benimki ailesinden cok bişey almak istemio işte kardeşlerim kardeşlerim... tamam ben de zaten vermem verdirmem bi dugune o kadar para yazık gunah borcumuz var bizim ama ben ona secenek sunuyorum yani olmasın dugun o zaman cagırma onca kişi diorum ki dun teyzemlerle de konustum herkes böle olmasından yana oldu ama ona da kulp bulunuyo

kusura bakmasınlar lütfen... taviz veremicem artık kendileri bilir nurayım yoruldum ben zaten stresim basımdan askın bin tane seyle ugrasıorum suyuma gideceklerine daha cok uzerime geliolar.

ne olmus yani herkes ayırıyo adam artık dugunlerde herkes böle yapıo butun sulalesini uzaktan gelio die toplamıyo bir yere ben de istemem kimseyi ayırmak ama sartlar bunu gösteriosa yapcak bişe yok kabul edebiliorum yani

bi laf var inceldigi yerden kopsun... aynen öleyim kimseye yansıtmıcam diye kasılıp duruyorum ama yeter artık o öle olmaz bu böle olmaz ona su kadar sınır buna bu kadar limit ehhh yani .... gercekten ehhh

diyetisyen kapılarındayım saglıgım etkilenio artık stres ve sıkıntıdan eridikce eriyorum ben kimn umurunda? artık benim de kimse umrumda değil

hayatımmm siboşummm tesekkur ederimmm kuzularımmm inşallah dediginiz gibi olur ben de hep öle olcanı dusunuyodum ama zaman daraldıkca umidim de azalıyo...

sonbahara bırakmak istemiyodum mekan olayını gecen yıl sonbaharda mekan arayan arkadasım ancak bu yıl ekim ayına bos yer bulabilmişti adam gibi kime sorsam bir yıl öncesinden bakıcaksınız yoksa işiniz şansa kalır diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…