Kizcelerim ben geldim, telefonumu aldım ışte artık samsunglu oldum müthiş bişey:) 2 saattir manyak gibi inceliyorum annem de kopardı beni su damliyo bu telefondan dioumarım herkes iyidir ben yine valiz hazırladım 2 günlük küçük bi tatile gidiorum
Ezgim Gizom ve caglam çok sağ olun ballarim
Gizom canım biliosun bende kesin kararlıydım hatta akşam telefoncuya gitmeden evrenle kavga ettik bana samsung deme iphone istiyorum die bağırdım ama özellikleri duyunca samsung istedim sende de ole olacak Gizom göreceksin özelliği olmayıp da sadece amblemi olan bi telefona o parayı vermek saçma gelecek balim
Çağlam kurabiye inşallah hep güzel haberler alirim canım benimm :116:
ezgimmm oh ne güzel hepberaber alışverişler yapıcaksınız
peloşummm güle güle eskit telefonunu kuzum hep iyi haberler al iyi eglenceler simdiden
benim de son bir saat artık ya off gecsinnn gecsin de askıma ucayımmmmkollarına yapısıp kalayım gözlerinden kalbine akayım
zaten acayip sıkıcı bi kitap okuyorum offfff geç son bi saaat geeeeççç :95:
çağlammm sanada bol aşklanmalar diliyorumm öp kokla sevdiceğini bol bolsende izne çıkıyorsun değilmi bugün?
yok bebişimm ben haftaya cıkıyorum izineee
ezgiiiiimmmm sagol kuzucuuumm Allah razı olsunpelooşşuuummmm iyikide almışşsııın yaa artıkk whatsaaptanda sürekli haberleşiyoooruuuzzz gizim bu arada seninde whatsapın var gözüküyo kuzucuuummmm
yatmadan bi iyi geceler diyeyim kuzularıma dedimmm
çoook yoruldum bugün ama değdi, herşey çok güzel olcak inşallah
ben ancak pazar akşamı girebilirim sanırsam
hepinizi seviyorumdua edin herşey güzel gitsin canlarım
en güzel günlerimizi paylaşalım böyle
iyi geceler güzellerimmm
kuzularım merhaba..
ezgime iyi tatiller, peloşkoma daaaatelefonun da hayırlı uğurlu olsun cicikim
özgecim herşey çok güzel olacak..
çağlaaammmmmmm, öyle demeee noluuuryerler dolmayacak, en güzel yeri bulacaksın sen. biz mayısta düşünüyoruz mesela (tabi babası eylül diye tutturmazsa yine) bu eylül-ekim gibi düğün mekanları bakılır üstelik ben olmayacağım bile. sevgilim bakacak önce, en son bir kaç yer belirler ve ben gidip bakarım karar veririz diye düşündük. başka yolu yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?