'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ev kuracak olanla, evlenecek olana Allah yardım eder canımm..

İki tarafıda idare etmek zor.. Herkesin farklı farklı beklentileri, istekleri var..

Ev kuracak olanla, evlenecek olana Allah yardım eder canımm..

İki tarafıda idare etmek zor.. Herkesin farklı farklı beklentileri, istekleri var..

gelin olan ve hayatında bir kez evlenecek olan da biziz ama kuzum... onların değil benim isteklerim önemli olan ben onlara beni çırağanda evlendirin demiorum ya da 15-20 milyar verin bir araba parası baglayın da demiyorum bana da 4-5 saatlik bişeye o kadar para vermek anlamsız geliyo cunku ve düğün sektörünün yozlaştılıp insanları sömürmek için resmen bir arac olarak kullanıldıgını da görmeye basladım

bu durumda zaten verdirmem o parayı... resmen adam soyuyolar cunku hırsızlıgın resmi versiyonu baska bir sey değil birkaç yerden fiyat alıp gorusunce anlıyorsun

o yuzden az olsun öz olsun ufak bişey yapalım bitsin diorum ama ona da gelinmiyor kafamı kızdıran o

Ohh valla bu devirde sen gibi gelini bulmuşlarda bunamasınlar bi zahmet.. Kuzum valla hayran kaldım düşüncene.. Normalde erkek tarafı az masraflı olsun diye inceden inceye eler... Ama sen böyle düşünüyosan onların seni el üstünde tutmaları bi dediğini iki etmemeleri lazım....​

böyle oldugum icin kıymetim bilinmiodur belki de kuzum... inatcı olmak ya istedigim dugunu yaparsınız ya da yapana kadar evlenmiyorum diye diretmek iliklerine kadar sömürenlerden olmak lazım ama işte... benim insanlığıma da ters benim de bir erkek kardeşim var yarın öbür gün öyle bir gelinimiz olsa biz de üzülürüz... ben yine makul olmaya calısıyorum elimden geldigince ama yaranamıyorum kimseye

entel oluyorum dantel oluyorum salonda düğün yapan insanları küçük görüyo oluyorum, okuduğum okul beni İngiliz asilzadesi yapmış oluyo vs vs vs

madem öyle kendisi gidip halktan birini bulsun ben de gider lord kont falan bişey bulurum o zaman

ay valla sinirim bozuldu

ne yazıkki herkeste aynı sorun var kızlar.
bende çok bişey istemiyorum.
ama nişanımı en iyi şekilde yaptık.
düğünü yemeksiz de olsa kokteyl tarzında istiyorum
önce bana kuş konmaz kervan geçmez bir yerde düğün yapmak istediğini söyledi kayınvalidem.
orayı düşünüyoruz dedi. otobüs bile geçmiyor ki insanlar nasıl gelsin.
birr de orası köye yakın olduğu için genelde oranın halkı düğün yapıyor. bizim yaşadığımız yere 40 dk uzak zaten.
ben tepkimi koydum ve olmaz dedim.
bizim uzaktan gelicek tanıdıklarımız var nasıl gelsin herkes oraya dedim.
izmirde birsürü salon varken ne anlamı var yani?
ses çıkarmak lazım arada. çıkarıcam da sonuna kadar.

Son düzenleme:
hepimiz aynı dertten muzdaribiz anlasılan....

annelerin neden zengin adam bul dediklerini şimdi daha iyi anladım

bencede :)
ben bulduğumda durumu iyiydi. ama gel gör ki hayat iştee.
neyse gene iyi olur Allahın izniyle.
düğün hayatta bir kere oluyor canım içimize sinmesi önemli. sonradan pişman olmamak lazım.

bencede :)
ben bulduğumda durumu iyiydi. ama gel gör ki hayat iştee.
neyse gene iyi olur Allahın izniyle.
düğün hayatta bir kere oluyor canım içimize sinmesi önemli. sonradan pişman olmamak lazım.

öyle canım kimin ne olcagı belli olmuyor elbette... para için evlenenlere de üzülüyorum zaten ciddi anlamda

haklısın önemli olan bizim içimize sinmesi, 3 kere evlenmiş boşanmış 4. kez evlenecek olan bir ablam aman kuzum hiç dert etme böle şeyleri cunku çırağanda da evlensen insanları memnun edemiceksin illa ki konuscaklar dedi...

sadece benim içime sinmesi önemli olan o yuzden, bulabilsem işte burası diyebilceğim bi yer rahatlıcam ama bulamıcam gibi duruyo

kaç tane yere baktım yok yani en kötüsü kişi başı 40 liradan baslıyo çoğuna da extralar dahil bile değil

ne yapmaya calısıyo bu mekan sahipleri anlamıs değilim... bir de karar verip dugun yapmaya kalksan bikaç aya bos yer de bulamazsın herkes aglıyo ortalıkta ama böle mekanlar da boş kalmıyo demek ki ha deyince cıkarıp en asagı 20-30 milyarı bir dugune verebilecek insan cok bu ülkede, kimse kriz var demesin valla

bu tarz mekanları kışın bakmaya başlarız canım.
daha hesaplı olabilir önceden ayarlanırsa.
sen de haziran mı düşünüyorsun canım kısmetse?

bu işler gerçekten zor. iki tarafı da memnun et sınırları aşma bi taraftan kendi isteklerin hayallerin.

dediğin çok doğru artık herkes nikah sonrası organizasyon yapıyor. zaten şöyle bi düşünüldüğünde insan düğününe gelen herkesle eğlenemez ki. akrabalar tanıdıklar komşular vs. bir sürü insan. içlerinde sadece takı takmak için gelenler bile var hemen çıkıp gidenler. ben bu yüzden düğünleri samimi bulmuyorum pek o yüzden düğün de istemiyorum. en mantıklısı sonrasında yakınları davet etmek. bunların dışında düğün yapmak ciddi bir para gerektiriyor. ben o parayla aşkımla tatile giderim daha iyi diye düşünüyorum. tabi bunların hepsi benim fikrim.

inşallah gönlüne göre olur canımm üzme tatlı canını. bu arada salonların öyle bir yıl önceden tutulduğunu da bilmiyordum

nazlım orda kalcağna benim olsun balım bu arada fotoları atmadım biliyorm evde duramadm düzgün ama atacağım bebekim

ezgim iyi yolculuklarr

özgecim canım herşey gönlünce ve güzel geçiyordur haberlerni merakla bekllyorzzz

çağlaaaa canım hallolmucak dert değil sesizlğni sakinliğini koru herşey istedğn gibi gelişicek aslında şu durumda ne desen çok çok haklısın canım

uçağımızı düşürdüler karadan havadan hep salıdıryorlar o sur,iye uyarammamışmı bizim pilotları uluslarası hava sahasıysa sen bişey diyemezsin uyarırsın sadece senin hava sahana girince 1 uyarır 2 düşürrüsün deniz kanunu bunu diyor zaten ve ben i,nanamıyorum diplomasi diyorlar sakinlik diyorlar batsın sakinlik inceldiği yerden kopsun bu tahrik değilde ne israile olsa saldırmışlardı benim giden 8 canım önemli değil 2 canımda önemli değil nasılsa türkiye alıştıı dimi yoktan yere 100 metre yüzünden pilotlarım öldü nasılsa hafta başında 8 şehite alışığız 2 ölmüş çokmu allah ıslah etsin hepinizi o duran zihniyeti taş üstünde taş bırakmıcanıza diplomasiye koşun hemen uydu görüntüleri çıkınca kara kutu bulunnca kim haklı kim haksız çıkar pişkince koltuklarınızıda durun

görüldüğü üzre kızıyorum ve gidiyorum çok sinirlym ülkede bunlar olurken hergün biri giderken bende çeyizdi düğündü uğraşadurruken o bebeklerin eşlerin çığlıkları kullaklarımda yankılanırken bana hayat güzel olmuş batsın gitsin güzel olan hayatımda güzelce yaşayamadıktan sonra evde hep bunlar konşldktn sonra şehit haberyle ağıtlarla yemeğmi yerken ailem bu konuları konuşrken ben mutlu olablrmym bencilce bu olayları görmedende mutlu olamıcamı biliyorum bu düzendede hayal kuramıcam

hepimiz aynı dertten muzdaribiz anlasılan....

annelerin neden zengin adam bul dediklerini şimdi daha iyi anladım

canım nerde oturuyorsun ve nerelerde bir yer arıyorsun ?

bunu şunun için sordum. yakın bir akrabamız istanbulda çamlıca tepesinde boğaza nazır bir restaurantta güzel bir düğün yaptı 500 kişilik. öyle pahalıya da mal olmadı. kişi başı anlaşmadılar. 400-500 kişiye kadar 10bin tl demişler zaten. (yani aralık olarak fiyat vermişlerdi. atıyorum 400e kadar 8bin, 400-600 arası 10bin tl gibi ) bu para çok mu gelir sana göre bilemiyorum ama duyduğum kadarıyla salonlar bile 3bin tl falan.

bu tarz mekanları kışın bakmaya başlarız canım.
daha hesaplı olabilir önceden ayarlanırsa.
sen de haziran mı düşünüyorsun canım kısmetse?

evet kuzum 9 haziran Allah nasip ederse...

ben kışa kadar beklersem istanbulda yer bulmam cok zor tatlım... sonbahar gelmeden halletmek istiyorum bakalım

aminnn tatlım cok tesekkur ederimmmm aynen öyle ben de sevmiyorum dugunleri ama insan ayıramayız herkes bir bizim için diyolar aile bagları cok kuvvetli nişanlımın

bahsettigin o mekan neresi cok merak ettim hemen arastırıyım... belki nikah sonrası bişeyler yapmaya ikna edebilirsem de düşünebiliriz cepte dursun canımm

gizomm ne olmuş yine bişey mi oldu? bana haber izlemek yasak sabahları işe giderken kacamak bakıyorum bazen babam da gorurse hemen kapatıyor, evde de konusmazlar kesinlikle... o yuzden olan bitenden haberim yok uçağıımızı mı vurmuslar

çamlıca tepesinde sefa restaurant canım, google a yaz çıkıyor :) hatta orda 2 salon var, biri üstte deniz görmüyor diğeri görüyor. bu fiyat geçen yıl eylüldeydi, inşallah yine uygundur :)

çamlıca tepesinde sefa restaurant canım, google a yaz çıkıyor :) hatta orda 2 salon var, biri üstte deniz görmüyor diğeri görüyor. bu fiyat geçen yıl eylüldeydi, inşallah yine uygundur :)

teşekkür ederim canımmm biliyorum orayı teyzem orda evlendi oğlunun sünnetini de orda yaptırdı... biz de arada sırada gideriz yemek yemeye oraya bildigimiz bir yer restoran kısmını begenmiyorum hiç ama gecen gün gecerken gördüm düğün için baska yeri de varmıs ben oraları gormemiştim tahminimce verdigin gibi değil şimdi fiyatlar tatlım yani 10.000 i gecer ben orda dugun yapmaya kalkarsam ancak nikah sonrası dusunursek bakabilirz galiba bi bilgi almak mekanın içini de görmek lazım tabi

Bebeklrm ben geldim. Halen yazliktayiz sizleri merak ettim bi giriyim dedimki o da ne caglam kurabiyem dertlenmis kiyamam canim insallah bi an once eski nesen de istegin de geri gelir canim yaa( uzuldum simdi bunlari okuyunca ((

Gizomm balimm nazliii askiminn dedigi gibi sen whatsapp da gozukuyorsun ama bise yazmadim kusum cunku yok diyordun :)

Nazli askimmmmmm suan dayisinin oglunun sunnet merasiminde umarim egleniyordur.

Beni sorcak olursaniz bebeklerim ben yorgunum butun gun guneslenip denize girdim ozgurlugumu cok ozlemisim ise gitmek istemiorum hic aksamda sanirim bara gidicez son 24 saatim yarin aksam is derdim baslicak yine ki gittigimde beni neler beklio olcak meraklardym :/

Ezgican sanirimm adanaya gitti hayirlisi ile varmistir umariiimmm..

Vee veeee veeee tabiki ozgecan suan heycanlidir nasilda.. umarim bu aksam cok guzel gecer onun iciinn ilk adiminizda simdiden mutluluklar kizil karameliiiiimmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…