- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Ev kuracak olanla, evlenecek olana Allah yardım eder canımm..
İki tarafıda idare etmek zor.. Herkesin farklı farklı beklentileri, istekleri var..
gelin olan ve hayatında bir kez evlenecek olan da biziz ama kuzum... onların değil benim isteklerim önemli olan ben onlara beni çırağanda evlendirin demiorum ya da 15-20 milyar verin bir araba parası baglayın da demiyorum bana da 4-5 saatlik bişeye o kadar para vermek anlamsız geliyo cunku ve düğün sektörünün yozlaştılıp insanları sömürmek için resmen bir arac olarak kullanıldıgını da görmeye basladım
bu durumda zaten verdirmem o parayı... resmen adam soyuyolar cunku hırsızlıgın resmi versiyonu baska bir sey değil birkaç yerden fiyat alıp gorusunce anlıyorsun
o yuzden az olsun öz olsun ufak bişey yapalım bitsin diorum ama ona da gelinmiyor kafamı kızdıran o
Ohh valla bu devirde sen gibi gelini bulmuşlarda bunamasınlar bi zahmet.. Kuzum valla hayran kaldım düşüncene.. Normalde erkek tarafı az masraflı olsun diye inceden inceye eler... Ama sen böyle düşünüyosan onların seni el üstünde tutmaları bi dediğini iki etmemeleri lazım....
hepimiz aynı dertten muzdaribiz anlasılan....
annelerin neden zengin adam bul dediklerini şimdi daha iyi anladım
bencede :)
ben bulduğumda durumu iyiydi. ama gel gör ki hayat iştee.
neyse gene iyi olur Allahın izniyle.
düğün hayatta bir kere oluyor canım içimize sinmesi önemli. sonradan pişman olmamak lazım.
öyle canım kimin ne olcagı belli olmuyor elbette... para için evlenenlere de üzülüyorum zaten ciddi anlamda
haklısın önemli olan bizim içimize sinmesi, 3 kere evlenmiş boşanmış 4. kez evlenecek olan bir ablam aman kuzum hiç dert etme böle şeyleri cunku çırağanda da evlensen insanları memnun edemiceksin illa ki konuscaklar dedi...
sadece benim içime sinmesi önemli olan o yuzden, bulabilsem işte burası diyebilceğim bi yer rahatlıcam ama bulamıcam gibi duruyo
kaç tane yere baktım yok yani en kötüsü kişi başı 40 liradan baslıyo çoğuna da extralar dahil bile değil
ne yapmaya calısıyo bu mekan sahipleri anlamıs değilim... bir de karar verip dugun yapmaya kalksan bikaç aya bos yer de bulamazsın herkes aglıyo ortalıkta ama böle mekanlar da boş kalmıyo demek ki ha deyince cıkarıp en asagı 20-30 milyarı bir dugune verebilecek insan cok bu ülkede, kimse kriz var demesin valla
yok kuzum ya gercekten bunaldım artık.... her taraftan üzerime geliyolar yani
bu hafta tutarız bir yeri kapora veririz diye hazırlık yapmıs beyfendi sanki bakıcak cok secenegimiz var gibi... o kişi sayısı ve butce ile salondan baska yer olmuyo birçok yerden fiyat aldık... aşıyor bizi her türlü
en son dedim nikah sonrası organizasyona cevirelim en azından begenmezsek o iki yeri alternatif olsun... ben insan ayrımı yapamam sen dugunume sen nikahıma diyemem kimseye benim icin kac kilometre yoldan kalkıp gelcek olanlar var diyo beyfendi bu seferde
iyi vazgectim dugunden hiçbişey yapmıyorum kendi basınıza naparsanız yapın git kendi basına evlen dedim ben de
isteniyorum hevesim kactı evlenmek de istemiyorum artık... böyle olcaksa olmasın yani neresinden tutsam sorun
ailem babası emekli olcak hala mı hesap derdindeler diyo haklı olarak karsı tarafda hala diğer ogullarını bahane edio ya da benimki ailesinden cok bişey almak istemio işte kardeşlerim kardeşlerim... tamam ben de zaten vermem verdirmem bi dugune o kadar para yazık gunah borcumuz var bizim ama ben ona secenek sunuyorum yani olmasın dugun o zaman cagırma onca kişi diorum ki dun teyzemlerle de konustum herkes böle olmasından yana oldu ama ona da kulp bulunuyo
kusura bakmasınlar lütfen... taviz veremicem artık kendileri bilir nurayım yoruldum ben zaten stresim basımdan askın bin tane seyle ugrasıorum suyuma gideceklerine daha cok uzerime geliolar.
ne olmus yani herkes ayırıyo adam artık dugunlerde herkes böle yapıo butun sulalesini uzaktan gelio die toplamıyo bir yere ben de istemem kimseyi ayırmak ama sartlar bunu gösteriosa yapcak bişe yok kabul edebiliorum yani
bi laf var inceldigi yerden kopsun... aynen öleyim kimseye yansıtmıcam diye kasılıp duruyorum ama yeter artık o öle olmaz bu böle olmaz ona su kadar sınır buna bu kadar limit ehhh yani .... gercekten ehhh
diyetisyen kapılarındayım saglıgım etkilenio artık stres ve sıkıntıdan eridikce eriyorum ben kimn umurunda? artık benim de kimse umrumda değil
hepimiz aynı dertten muzdaribiz anlasılan....
annelerin neden zengin adam bul dediklerini şimdi daha iyi anladım
bu tarz mekanları kışın bakmaya başlarız canım.
daha hesaplı olabilir önceden ayarlanırsa.
sen de haziran mı düşünüyorsun canım kısmetse?
bu işler gerçekten zor. iki tarafı da memnun et sınırları aşma bi taraftan kendi isteklerin hayallerin.
dediğin çok doğru artık herkes nikah sonrası organizasyon yapıyor. zaten şöyle bi düşünüldüğünde insan düğününe gelen herkesle eğlenemez ki. akrabalar tanıdıklar komşular vs. bir sürü insan. içlerinde sadece takı takmak için gelenler bile var hemen çıkıp gidenler. ben bu yüzden düğünleri samimi bulmuyorum pek o yüzden düğün de istemiyorum. en mantıklısı sonrasında yakınları davet etmek. bunların dışında düğün yapmak ciddi bir para gerektiriyor. ben o parayla aşkımla tatile giderim daha iyi diye düşünüyorum. tabi bunların hepsi benim fikrim.
inşallah gönlüne göre olur canımm üzme tatlı canını. bu arada salonların öyle bir yıl önceden tutulduğunu da bilmiyordum
evet kuzum 9 haziran Allah nasip ederse...
ben kışa kadar beklersem istanbulda yer bulmam cok zor tatlım... sonbahar gelmeden halletmek istiyorum bakalım
aminnn tatlım cok tesekkur ederimmmm aynen öyle ben de sevmiyorum dugunleri ama insan ayıramayız herkes bir bizim için diyolar aile bagları cok kuvvetli nişanlımın
bahsettigin o mekan neresi cok merak ettim hemen arastırıyım... belki nikah sonrası bişeyler yapmaya ikna edebilirsem de düşünebiliriz cepte dursun canımm
gizomm ne olmuş yine bişey mi oldu? bana haber izlemek yasak sabahları işe giderken kacamak bakıyorum bazen babam da gorurse hemen kapatıyor, evde de konusmazlar kesinlikle... o yuzden olan bitenden haberim yok uçağıımızı mı vurmuslar
çamlıca tepesinde sefa restaurant canım, google a yaz çıkıyor :) hatta orda 2 salon var, biri üstte deniz görmüyor diğeri görüyor. bu fiyat geçen yıl eylüldeydi, inşallah yine uygundur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?