- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
taze nişanlı gelinciğiniz geldiiii
hemen bi uğrayıp azıcık yazayım dedim
herşey çok güzeldi kızlar ya, o kadar mutluyum ki
herşey yolunda gitti tarifi olmayan bi his valla
darısı, en güzelleri henüz yaşamamaış canlarımın başına
daha sonra fotolarla aranıza gelicummmm
öperim hepiniziiiii
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
taze nişanlı gelinciğiniz geldiiii
hemen bi uğrayıp azıcık yazayım dedim
herşey çok güzeldi kızlar ya, o kadar mutluyum ki
herşey yolunda gitti tarifi olmayan bi his valla
darısı, en güzelleri henüz yaşamamaış canlarımın başına
daha sonra fotolarla aranıza gelicummmm
öperim hepiniziiiii
sağolasınız kızlar hepinizi çoook öpüyorum
foto da eklicem birden fazla makine ile çekildi onları toparlayalım bikaç güne eklicem inşallah seçe seçe
Hepinizeee gunaydınn bebekleeerrrr
Gizoomm cnm annenleeee hamakta söz tanısma muhabbeti yaparkenn bilgisayarını da alaydn kucagına gondereydinn resimleri iyiydiii sanırımm önümüzdeki sene alabilcez bizde senden resimleri
Çağlamm kurabiyemm fiyatlar bayagı iyi aslında bizim burası pahalı sanırım... sadece boş bi salona bile kolası çerezi için 5000 en az verilio... ki kola çerez dediğin nedir ki... senin bahsettiklerin kokteylli yemekli mi canım?
bizde dün sevgilikoyla denizdee yüzdük güzelce 3 gun teyzeleri ve kuzenleriyle yazlıklarında tatil yaptıkk evin hanımı gibiydimevren kucuk kuzenlerine al bunu yengene ver yok işte yengeni çağır deyip durdu bnm içinnn sıpaaa severken ağzıyla burnunu yer değiştircem bu çocugun ben yaaa
Günaydın canım cok sağ ol.. Darısı başına inşallah. Tanışmadık seninle ben yıllık izindeydim cok fazla giremedim, Pelin bengünaydin citir kizllaaarr
bakyiorum da herkes cok güzel vakit gecirmis sevgilisiyle/nisanlisiyla
sizin adiniza cok sevindim :122:
allah bozmasin mutlulugunuzu
ohhh ohh balllım iyi güzelce geçirdin tatilini bende haftaya çıkcam 3 4 günlük izne ama ne edeceğimi bilmiyorum hiç
kuzum şezlonda lafladım yahuu pc yoktu bide benim o fotoları küçüktüp yollamam lazım ama halledeceğim yapcam bir güzellik mail olarak göndermem zor olabilir en olmadı burda paylaşırım pelot olurmu
bu arada sevgilicik gelsin samsung yada iphone kesin alıyorum pelooootttt
Günaydın canım cok sağ ol.. Darısı başına inşallah. Tanışmadık seninle ben yıllık izindeydim cok fazla giremedim, Pelin ben
Gizootttt gizot agız burun dalcam sana
kucultmeee gizooottt bnm tekli resimlerimde varr zip dosyası olusturup gonderseennn? Olmazsa ben senin şirkete flash belleğimi gonderirim:26: yanıma alıcaktım onu gelirken ama unutmusum isyeeaannn gizomm istiorm resmlerimi
sevgilicinn gelsinn kavuuss telefonunaaaa gizooommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?