'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Şimdi bi arkadaşım aradı..

Eşinin bi arkadaşı varmış... ne dersin tanıştıralım mı sizi dedi...?

Hiç düşünmeden direk hayır dedim.. Daha değil daha tam anlamıyla toplamadım kafamı...

Hiç hazır değilim ve de hiç düşünmüyorum dedim... Beni anladı sanırım ısrar etmedi...

Böyle iyiyim yaa ... Gerçekten hiçç hazır değilim ... Böyle filmlerdeki gibi bi aşk hayal ediyorum ve onu bekliyorum.. Yıldırım gibi... :)

Vee Sadece şöyle DUA ediyorum...

Ey Güzel ALLAH'ım ..

Hakkımızda Hayırlı Eşler Nasip Eyle ( ♥ )
:123:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
taze nişanlı gelinciğiniz geldiiii
hemen bi uğrayıp azıcık yazayım dedim
herşey çok güzeldi kızlar ya, o kadar mutluyum ki
herşey yolunda gitti tarifi olmayan bi his valla

darısı, en güzelleri henüz yaşamamaış canlarımın başına
daha sonra fotolarla aranıza gelicummmm
öperim hepiniziiiii

canııımm maşallah ayy darısı başımaa

Maşallah canım... Daha güzel günlerde görürsün inşallah...

hımm hemen çizelgede yenilenmiş...

sağolasınız kızlar hepinizi çoook öpüyorum
foto da eklicem birden fazla makine ile çekildi onları toparlayalım bikaç güne eklicem inşallah seçe seçe

kızlar selamlar yazamadım

özgem inşallah fotolarla beraber dönersin canım herşeyi tüm detayları bize anlat lütfen

dün 40 yıllık komşularımızın bahçesinde felekten bir gece çaldık

bugün ise çoktandır özlediğim deniz kum güneş üçlemesinde soğuk denize girme çabalarım oldu ve yanmayan bir giz tabi ne kadar yanabilirim ki deli gibi şemsiye altında korusamda güneşin ısıtan yüzünü gördüm ama hala ten rengim buğday kararmmamalıyım

şimdilik keyfime diyecek yok regl dönemim yaklaşıyor streslerdeyim yarın melisa çayı papatya çayı içmeye başlamalıyım yokse sevdicek mahfolur ki bugün ona azcık çemkrdm oda anlıyor

annemle şezlongda söz detaylarını konutşuğum güzel bir gün geçirdim ilk geldiklerinde vermem seni isteme söz ayrı olur aynımı olcak o nasıl hemen verdi derler tanışmaya gelirler gideriz sonra isteme sonra söz dedi

bende tabisi tanışma olcak gelirler giderler ama isteme söz aynı gün olcak çok netim sıkıntı istemyorm hazırlık istemyorm yormak istemyorm kendimi dedim

annem ise teyzeni yengeni çağralım tepsi tepsi su böreği yaparlar onlarca ikramlık olcak liste yapmamız lazım diyip yüreğme indiricek laflar etti ama olsun annişinde gönlü olsun

birde birde sevgilicim çıkış belgesini alıp haftaiçi kollarımda olcak

maddi açıdan ayın son haftası göçüp girsemde manevi açıdan mutluyum huzurluyum

bu arada özgemi atlattık nurayım heycanlarım ve iyi dileklerim senin için yakın zamanda aile tanıştırma durmumuz olursa diye senden bol bol tavsiye bekliyorum uygulamalı öğret gerekirse bana çünkü çok heycanlıyım

Son düzenleme:
biz de bugün stres attık nişanlımla
sevdiceğin sitesinin havuzuna girdik yüzdük güneşlendik çok iyi geldi valla

sıra geldi nurayımaaa
çok az kaldı tanışmasına onun da

herşey yolunda gitti kızlar çok kalabalıktık çok sıcak oldu ama hayırlısıyla atlattık ya

özgecim tekrar hayırlı olsun....

biz de bugun salonlara baktık ... nisan ayı şimdiden dolmaya baslamıs bile... mayıs için yavastan gorusmeye gelenler oluyomus

laila güzel bi salon... zaten gitmiştim ben orda dugune fiyat almaya gittik ama yine yazayım restoran havasında daha cok oldukca modern, asansörle cıkıyorsunuz salona size görevliler eşlik ediyor kapıda kemanla karsılanıyorsunuz vs vs vs.... balo salonu tarzında bir yer

kişi sınırlamanız yok 600 kişiye kadar 100 kişi de gelse 600 de gelse fiyat sabit... fiyatlar 6500 liradan baslıyor... sectiginiz menuye gore 18000 kadar bile cıkabiiliyor

gelelim ziganaya.... annemle ben resmen vurulduk buraya o derece.... o resimler var ya sitedeki asla yansıtmıyor havasını resimlerinden cok daha güzel bir kere çok ferah bir salon resimler de hep sanki sıkıs tıkısmıs gibi cıkmıs ama hiç öyle değil... resimlerin kaliteleri kötü ona bagladık gercek hali cok guzel, iki tane salonu var zigananın biri bildiginiz klasik salon biri de bizim begendigimiz tamamen ahsap olan büyük salonu... camlıca sefaya bile gittik ama kapalı mekanlar için de en farklı buldugumuz ve begendigimiz yer oldu... bir de misafir servisleri var belli bir yerden misafirlerinizi arabayla alıyorlar falan filan cart curt...

fiyatlar yine aynı sekilde kişi sayısı bagımsız olmaksızın 7000 liradan baslamakta... 20.000 e kadar cıkabiliyor

bize 8500 lira gibi bir fiyat cıkardılar buna extra fotolar ile bizim istedigimiz extralar dahil olmak uzere...

Allah evlenecek olanlara ciddi anlamda yardım etsin... millet agzını 6000 den asagı acmıyo...

Hepinizeee gunaydınn bebekleeerrrr

Gizoomm cnm annenleeee hamakta söz tanısma muhabbeti yaparkenn bilgisayarını da alaydn kucagına gondereydinn resimleri iyiydiii sanırımm önümüzdeki sene alabilcez bizde senden resimleri

Çağlamm kurabiyemm fiyatlar bayagı iyi aslında bizim burası pahalı sanırım... sadece boş bi salona bile kolası çerezi için 5000 en az verilio... ki kola çerez dediğin nedir ki... senin bahsettiklerin kokteylli yemekli mi canım?

bizde dün sevgilikoyla denizdee yüzdük güzelce 3 gun teyzeleri ve kuzenleriyle yazlıklarında tatil yaptıkk evin hanımı gibiydim evren kucuk kuzenlerine al bunu yengene ver yok işte yengeni çağır deyip durdu bnm içinnn sıpaaa severken ağzıyla burnunu yer değiştircem bu çocugun ben yaaa

günaydin citir kizllaaarr

bakyiorum da herkes cok güzel vakit gecirmis sevgilisiyle/nisanlisiyla

sizin adiniza cok sevindim :122:

allah bozmasin mutlulugunuzu

ohhh ohh balllım iyi güzelce geçirdin tatilini bende haftaya çıkcam 3 4 günlük izne ama ne edeceğimi bilmiyorum hiç

kuzum şezlonda lafladım yahuu pc yoktu bide benim o fotoları küçüktüp yollamam lazım ama halledeceğim yapcam bir güzellik mail olarak göndermem zor olabilir en olmadı burda paylaşırım pelot olurmu

bu arada sevgilicik gelsin samsung yada iphone kesin alıyorum pelooootttt

günaydin citir kizllaaarr

bakyiorum da herkes cok güzel vakit gecirmis sevgilisiyle/nisanlisiyla

sizin adiniza cok sevindim :122:

allah bozmasin mutlulugunuzu
Günaydın canım cok sağ ol.. Darısı başına inşallah. Tanışmadık seninle ben yıllık izindeydim cok fazla giremedim, Pelin ben

Gizootttt gizot agız burun dalcam sana

kucultmeee gizooottt bnm tekli resimlerimde varr zip dosyası olusturup gonderseennn? Olmazsa ben senin şirkete flash belleğimi gonderirim:26: yanıma alıcaktım onu gelirken ama unutmusum isyeeaannn gizomm istiorm resmlerimi

sevgilicinn gelsinn kavuuss telefonunaaaa gizooommmm

günaydınnnn gelincikciklerimmmmmm
özgecimm mutluluklar canımm hayırlı olsunnnn kuşuuumm

pelintoşummm ohh misss tatilidee çıkarmışsınn aradann

bende dün sabah kavuştumm aşkımaaa nası özlemişim yaa nasııı direk kapıyı açtı atladımm tepesinee
amaa yarın gidiyo tekrardannn

amin cnm insallah az kaldi zaten bizimde kavusmamiza

memnun oldum cnm bende selcan

ohh ne güzel aşklanılmış yaa

ben yarimi cuma günü görebildim bir de pazar, pazar günü de annemle babam hep bizleydi başbaşa kalamadık aşkım ben bu haftadan birşey anlamadım diyor benimki de biraz öyle oldu

ama olsunnn beraber mekan baktık işte evlilige dogru ilk ciddi adımlae hehehehe

pelommm 6500 lira en ucuz menu zaten yemek falan yok pastalı menuleri... en ucuz menusu bu... tam bir kokteyl istersen 8000 e cıkıyo fiyatlar... yemekli yaparsan 20.000 e kadar yolu var

bir de sunu mutlaka belirteyim size kızlar.... baktıgımız 3 yerde de dügün vardı dün haliyle hatta birinde nikaha denk geldik... ve 3 mekanda bommmmmboştuuuu dıgru durust kimse gelmemiş... malum tatil zamanı o yuzden bence dugun kalabalık olsun diyosanız ya okullar kapanmadan ya da acıldıktan sonra yapın benden size sölemesi gercekten kimsecikler yoktu dugunlerde :44:

salonlar cidden güzel ama... anadolu yakasında salon konseptinde olmayan ender yerlerden biri... laila tamamen direksiz restoran havasında... ziganayı tarif edemiyorum orası da böle sanki bahceni ya da catı katını süslemişsin de nikahın orda oluyomus gibi duruyo yabancıların olur ya bahcelerinde falan evlenirler ya da catı katlarında kokteyl verirler evleri büyükse... onun gibi biyer sadece dışarısını pek begenmedim ara parkı falan yoktu görebildigim kadarıyla cadde üzerinde bir yer... bir tek ordan kırdım notumu... annem de önemli olan içerisi dısarıyı napıcaksın dedi...

nikah sonrası muhabbetini de konustuk benim annemler ve kayınvaldemler ve nişanlım da dahil olmak üzere kimse o gün iki iki milletle ugrasmayı ve milleti ugrastırmayı istemiyo... hem siz de yorulcaksınız butun gun kuaför dıs cekim nikah bir de üstüne dugun... hiç gerek yok perişan olmayın ikisi de aynı anda aynı yerde olsun bitsin dediler...

kişi sınırının olmaması da işimize geldi... bakalım sanırım 1-2 hafta içinde kesin kararı verip harekete geceriz artık

ben cok mutlu oldum iceri girince... hani işte bu dersiniz ya öyle oldu biraz... elbette asıl hayalim Fransız Bahçeleriydi ama yine içime sinmeyecek bir yer olmayacak diyorum ve mutluyum... rüya gibi bir düğünüm olacak.. düğünü düğün yapan mekan değil zaten insanların bir arada olması ve o sıcaklıgı hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…