pelom evmanya çeklerinden kaldımı eğer kaldıysa talip olablrmym ballım
pelommm 2014 bence de cok ideal... yasın daha kucuk zaten artı ilişkin de tazecik... evlilik kararı ise cok ciddi...
ben cok insandan duydum sonradan keske bir iki sene daha gec evlenseydik lafını... kimseyi zora sokmadan kendinizi sıkmadan yavas yavas halletmek en güzeli... evrenin yasını hiç takmaaa cunku yasını asla göstermiyor... inanmam yani o kadar yasta olduguna kesinlikle resimlerden o kadar genc gorunuyor ki
yerinde olsam zaten 2014 ten önce dusunmem kuzum... ben evlilikten once aska en azın 2.5-3 yıl verilmesi taraftırıyım... hemen tanısıp hemen evlenmek bana pek mantıklı gelmiyor
her dönemin ayrı bir tadı var cunku
sevgililigin nişanlılıgın evliligin hepsi bambaska...
hepsini doya doya yasamak gerek bence... benimki de evlendigimizde 29 olcak... olsun napiyim yas geciyo tutamıyoruz zaten ben de baba evimdeki günlerimi bir daha geri alamıcam o yuzden ne gerek var, yavas yavas sakin sakin...
evett canımm yaşım kucukk sorumluluk ise buyukk.. bugunlerımınn biraz daha sefasınıı sureyimm sonraaa Allahım nasip kısmet ederseeee aşklaaa uyanacağımızz gunlerde geliirr..
yaaa hiç göstermiyor değil miiiiiikim derr bu cocuk 27 yaşındaaa çıtır pane harcımm benimm yaaaaa çıtır bi sevgilim vaaarrr o bnm için oyleee dioooo kaptım çıtırııı dio ama farkında değil asıll ben kaptım çıtırıı
iki çıtır yan yana aranıza girip dile tutmalı kuzum
maşallah sizesen zaten cıtırsın da sevgilicigin de öyle hiç demem gercekten 27 diye cok genc duruyor...
Kurabiyeemm benimmm teşekkürleeerr sizeee de maşallahhhhepimizeee maşallah kiii gamsıızz benimki ondan böyle genç duruyor cocukta içe atma diye bişi yokkk içim dışım bir diyor
nurayımm hoşgeldinn canım gunaaydıııınnn 5 gunn kalmııııssss
kuzularııııııııııııımmmm
çağlam düğün mekanlarını beğenmene çok sevindim. fiyatlarda bana iyi geldi, kişi sınırlaması olmaması da süpeer .. yalnız şimdiden nisan ayı dolduysa biz mayıs için eylül-ekimde bakacaktık mekanlara, hiç bulamayız anlaşılan yereylül gelini mi olcam ben
yok kuzum dolmamıs dolmaya baslıyomus haziran icin gorusen de ilk bizdik hep nisan icin gelmişler mayıs icin tek tük gelenler olmus ama sen panik yapma cunku benim bahsettigim 2 mekan anadolu yakasında salon konsepti dısında hizmet veren nadir iki mekandan biri dün lailanın sahibi de söyledi birkaç mekan var böyle bu yakada geri kalanları zaten salon olmayan ve cep yakan yerler diye... gercekten de öyle yok... o yuzden bu iki mekan en cabuk dolan yerler oluyo, görsellik ve fiyat bakımından en uygun mekanlar oldukları icin
maltape kartal taraflarında da guzel yerler varmıs ama... cok meshur salonlar var herkesin methetigi ama ben pek begenmedim resimlerinden cok fazla salon kokuyordu.... o yuzden fazla bi seceneğim yoktu yani...
yoksa onun dısında sefa gibi kişi bası 60 liradan baslayan yerler daha 2013 sezonunu acmamıs bile...
ben forumda okudum gecen ekimde zig. giden bir arkadas bu eylüle ancak yer bulmustu yani 11 ay öncesinden bulabilmişti ona dayanarak acele ediyorum sen bana bakmaher yerde böle değil kuzum, bence dusundugun yerleri belirleyin sonra telefon etsin enişte biz öle yaptık... şu tarihe dusunuyoruz ne zaman gelelim dedik onlarda haziran ya da en gec ramazan ayında falan gelin dediler ona göre hareket ettik aradıgımız bazı yerler de 2013 mü diye sasırdı mesela cok erkenmiş gibi genelde dedigim gibi belli bir fiyatın üzerindeki yerler cabuk dolmuyo anlasılan o yuzden daha gec de bakılabilir... mekana göre hareket ediceksiniz istedigimiz tarih olsun diyosanız
lailanın sahibi de öle dedi erken değil aslında tam zamanı yavastan baslamaın diye ama bazı yerler de ne 2013 ü diyebiliyo
kişi başı 60 lira da çok çağlam ya. 300 kişi gelse 18 binböyle yerlerde yer bulmuşum napıyım, yapamam ki. üstelik bu fiyata ekstralar dahil bile olmuyo.
daha uygun yerlerde dediğin gibi erkenden doluyo.
biz hafta içi yapacağımız için düğünü belki biraz daha şanslı olabiliriz hani pek hafta içi düğün tercih edilmediğinden.
en fazla 10 bin diyorum. benimki de 12 bine kadar çıkabiliriz diyo. kişi sınırımızda 300.. ama iyi bi yer bulmuşum da 6 bine 7 bine yapmışım ne güzel olur. üstelik mekan parasının çoğunu sevgilim ödeyecek. babası klasik düğün salonu hayalinde olduğu için anca az bişey yardım eder.
o zaman cok sanslısın.... haftaiçi olursa zigana bize 4500 dedi ama haftaici kimseyi bulamayızherkes calısıyo malum işten cıkcak da gelcek de ohooo
siz vercekseniz bence 12 ye kdr cıkmayın birsürü masrafınız olcak kusum valla tatile gidersiniz krallar gibi... dün annem de söledi aslında hafta içi yapabilseniz tatil için kullanırdınız aradaki farkı diye keske yaaa cidden fark oluyo fiyatlarda cunku ayrıca yer bulma sorunu da yasamazsınız zaten ...
çağlam, eğer bizimki mekan parası vericem demezse, maaşını bi kenara koy eşyalarını alırsın diyecekler biliyorum. yine bizim bi birikimimiz olmayacak. ailesi de oğlan evlendirdim diye dolaşcak etrafta.
eşyaları falan alsınlar en azından da mekan parasını da sevgilim versin. şimdi 3 bine de düğün salonunda düğün yapsak benimki eşyalara harcayacak. hem istemediğim bi düğünle evlenicem hem de ailesi hiç bişey yapmayacak.
neyse bi gelsinler de bakalım babam beni verecek mi
o zaman da esyalarına kulp bulup karısmasınlar :44:
zor işler kuzumm el içine karısmak ama imkansız değilhayırlısı hakkında cok az kaldı zaten bir gorusun anlarsınız ne hava caldıklarını
kayınbabam sormus dün mekan işlerini bizimki begendimiz yeri ve fiyatı söleyince hayırlısı olsun cok guzel bir yer heralde demiş... daha da uygun bir rakam bekliolardı sanırım anlasılan 8.5 fazla geldi
artık kusura bakmasınlar...
bence de artık kusura bakmasınlar.
babanın durumları nasıl kuzum 5 gün kalmış :18::18:
şimdilik iyi canım. hatta geçen gün dediki çok uzaktan geliyolar defalarca git gel yapmasınlar gelince istesinler(yani ilk gün tanışırız falan eğer anlaşabileceğimiz bir aileyse o hafta isterler anlamında)
şimdilik iyi canım. hatta geçen gün dediki çok uzaktan geliyolar defalarca git gel yapmasınlar gelince istesinler(yani ilk gün tanışırız falan eğer anlaşabileceğimiz bir aileyse o hafta isterler anlamında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?