şimdilik iyi canım. hatta geçen gün dediki çok uzaktan geliyolar defalarca git gel yapmasınlar gelince istesinler(yani ilk gün tanışırız falan eğer anlaşabileceğimiz bir aileyse o hafta isterler anlamında)
Canımm bu cok guzel bi habeeeeeer
haka dansı yapabilirimmmm
5 gün daha sabrediyim johnnhy bravo gibi maymun dansı da yapabilirim
yaaaa ben sizi yeriiim yeeeeeeerriiiimmmmnuraycım inşallah ailler anlaşır babacın iyi olursa herşey iyi olcak gibi inşallah bekliyoruz çok güzel geçicek herşey darısı başımızaaa
yaa ne güzelsiniz siz öyleeeBi tanecik foto koydummmm
selcancım size de az kaldı sayılır
ay beni de heyecan basıyo dusundukce
ay nurayım daha askerligi var diyordun gecen yıl o da bitti tanısmya geliniyor bilezaman hep böel cabuk aksın tez gelsin 2013
evet, 2012 ışık hızıyla geçsinnnnn
benim sevdicek tuzlu kahvenin hepsini içti yavrum yaaaardından da bi sürü su içmiş, içi yandı garibimin
sen iç dedin diye içtim orda herkes içme dedi ama ben dinlemedim diyo bi de canımıniçi
evet, 2012 ışık hızıyla geçsinnnnn
benim sevdicek tuzlu kahvenin hepsini içti yavrum yaaaardından da bi sürü su içmiş, içi yandı garibimin
sen iç dedin diye içtim orda herkes içme dedi ama ben dinlemedim diyo bi de canımıniçi
ayyy kiyamam ben yaaa icmis bidebak seni kirmamis. senin sözünü dinliyor
resminizin altina yorum yapmistim :26:
benimki de içtiiii sonra da bir alkıs kıyamet koptu... ne güzel cekmişler o hallerini bir de htta bir resimde kıpkırmızı olmus yavrum yanındakilerinden su alıyo
kurban olsun askı onaaaacok esaslı adamlar kaptık kuzum
çok dinler sözümü cidden hakkını yemem bitanemin, canım o benim
selcanım gördüm yorumunu canım benim sağolasın, daha fotolar eklicem kısmetse..darısı en kısa zamanda başınıza
kesinlikle öyle çağlam
benim arkadaşım da o anları falan çekmiş ama fotoları daha alamadım çok merak ediyom, tam kapıdan adım atarken falan çekmiş yarın getircek inşallah fotolarıııı
ya ama ben kıyamam ki, zaten kahveyi hiç sevmiyo onu içmek bile işkence ona bide tuzlu falan olursa :26:
benimki de sevmiyo nurayım nefret eder kahveden ve caydan ... cayı bazen icer biri getirirse kırmaz ama gidip de kendi asla içmez Türk kahvesini de hiç sevmez
hatta biz mutfakta kahveyi hazırladık yengem tadına baktı ayyy yazık cocuga valla goturmeyin bence dedi o derece rezaletti bende 3 tane erkek kuzen var 3 ü de ayrı ayrı gelip doldurdu tuzu dusun cesme gibi de akıyodu tuzluktan
ben bikere inat etmiştim ama götürcem merak ediyorum napıcak diye... götürdüm valla o kahveyi sevmeyen adam onu bi dikti kafayatabi arkasından da kova kova su içti
yapmak istiyosan yap bence merak etme bişey olmuyo içiolar paşa paşa
bilemedim şimdii napsamo gün gelince karar vereyim en iyisi, çevreden tuzda koy derlerse kırmıyım bari
geçenlerde bi tanıdığımızın sözü olmuştu, ben gitmedim ama anlatıyolar işte, tuz ve baharat koymuşlar kahvesine ve götürmüş kız sevgilisine. o da tadına bakmış ve bunu değiştirir misiniz demiş, içmemiş.
böyle de davranmaz seninki gibi içer paşacım ama yazııık
ayy aşkım az önce bir şey dedi çok duygulandım....
vay be tarihimiz belli oldu mekan bile bakıyoruz artık dedim de o da "yaa bak gördün mü bir zamanlar elini tutamayan çocuk şimdi kocan oluyor," dedi...
o benim elimi biraz zor tutmustu da... nedense inat edip tutturmamıştım elimi aylarca süründürdüm cocugu... hakkaten eşim, hayat arkadasım oluyor artık ciddi ciddi...
sen misin elini tutturmayan dedi sanırım kader
ayy aşkım az önce bir şey dedi çok duygulandım....
vay be tarihimiz belli oldu mekan bile bakıyoruz artık dedim de o da "yaa bak gördün mü bir zamanlar elini tutamayan çocuk şimdi kocan oluyor," dedi...
o benim elimi biraz zor tutmustu da... nedense inat edip tutturmamıştım elimi aylarca süründürdüm cocugu... hakkaten eşim, hayat arkadasım oluyor artık ciddi ciddi...
sen misin elini tutturmayan dedi sanırım kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?