'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benim bitanem de ilk tanışmamızda bana ' şimdi sana bişey söylücem ve bu konuyu kapatıcam sen bişey deme olur mu, ve bunu ilk kez birine söylüyorum..sen benim evleneceğim kız olacaksın' demişti
ve biz birbirimizi yüzyüze ilk kez o akşam görmüştük
dün bana onu hatırlattı..bak ben sana demiştim evleneceğim insan olacaksın diye dedi
ben de duygulandım şimdi

Allah mutlu etsin canımm... :)

amin canım cümlemizi inşallah

ayyy negüzel demissss

dimi yaa ağzını yüzünü yediiimmmm hemencik özledimmm

enişteme bak yaa seninki baya hızlı cıkmıs kuzum

amin canım cümlemizi inşallah

dimi yaa ağzını yüzünü yediiimmmm hemencik özledimmm

enişteme bak yaa seninki baya hızlı cıkmıs kuzum

çok hızlıdır benim kuzum
valla 1 sene olmadan evlilik teklifi de etti, durumlar uygun olsaydı evlendirdik bile biz bu hızla
ama böylesi daha iyi..hem ilişkimiz otursun, hem de gönlümüzce kuralım yuvamızı

çok hızlıdır benim kuzum
valla 1 sene olmadan evlilik teklifi de etti, durumlar uygun olsaydı evlendirdik bile biz bu hızla

biz ocak 1 de çıkmaya başladık 2011 de.
Banada 14 şubatta evlenme teklif etti.
1,5 ay sonra :)
ben demiştim yaş kemale erdi artık senelerce bekliyemem diye. gerçi evlenmek için bekliyoruz ama olsun. hem dediğin gibi bişeyler oturmuş olur daha iyi olur.

selam canım hosgeldin

çok hızlıdır benim kuzum

benimki de ikinci görüşmemizde evlenelim moduna girmişti... ama ben de istemedim yoksa aslında onun fikri 1 yıl dolmadan evlenmekti yani 2011 gelini olcaktım

ama ben de senin gibi dusunerek istemedim... şimdi 3 yılımız dolmus bitmiş olcak evlenene kadar ideal bence...

heee bir de dün ne yaptı benim yaramaz... tarih ne zaman dusunuyosunuz diye soruyolar illa ki mekanlara gidince.. ben de 2013 dedim işte haziran benim arkadan atladı hemen 2012 de de bos yeriniz varsa olabilir aslında diye.. aralık için varmıs bos yer bence aralık olsun diyo adama... ay dedim yapmasan bi sımarıklık olmazdı

olsun sansımı denerim her türlü biliyosun diyo... herkesi kahkahaya bogdu sirseri

offf biz hala mekn bakmaya başlayamadık geç kalıcaz kesin saçma sapan bi yerde yapcaz dügünü kınayı

teşekkür ederim canım, evet atlattım ben çok şükür

çağlam enişte baya hevesli baksana, evleniverin kız 2012 de kıyma enişteye

benimki de seneye yaza evlenmekten yana, balayını rahat yaparmışız
bu sonbahar olur mu gibilerinden konuştuk da çok aceleye gelicek dedik hem de balayını yazın yapalım falan diye konuştuk
aslında isterim ben bu sonbaharda evlenmek ama seneye olcak artıkın napalım

eylül bizde de konusuldu kuzum hatta bir ara benimki ya eylülde olur ya da pankart acıp taksime inerim nişanlım benle evlenmiyo der aclık grevi yaparım diye beni tehdit ediyodu

ama seferi cıktı aralık başında gidiyo mart sonunda geliyo... doğal olarak da artık sesi cıkamıyo

gidicek gelcek Allahın izniyle düğünümüzü rahat rahat yapcaz balayımıza rahat rahat gidicez Allah kısmet ederse diye dusunuyoruz haliyle aynı sizin gibi

allegria eniste hakli sanirim bizde balayini rahat yapabilmek icin seneye ramazandan sonra dügünü yapmayi düsünüyoruz :26:
gönül ister 5. 6. aylarda olsun ama malesef olmaz gibime geliyor

büşracım neden aileler karar veriyor anlamadım siz evleneceksiniz sonucta...

biz kendimiz sectik kendi tarhimizi ailelere söyledik sonra bu tarih düşündük mekan bakcaz bikaç aya diye...

büşracım neden aileler karar veriyor anlamadım siz evleneceksiniz sonucta...

biz kendimiz sectik kendi tarhimizi ailelere söyledik sonra bu tarih düşündük mekan bakcaz bikaç aya diye...

canım bizim düğün zaten 2 farklı şehirde olcak yurtdışından ve başka şehirden düğün için gelcek yakınlarımız var herkese uygun bi tarih ayarlamaya çalışıyoruz oyüzden ailelerle ortak karar vermek zorundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…