amin canım hepimizin istediği gibi olur herşey inşallah
senin durum ne nişan söz ?
daha önce tanışmamıştık galiba:26:
evet canım tanışmamıştık.
ben hep bu forumda geziniyorum ama denk gelmedik :)
ben yaklaşık 3 aydır nişanlıyım canım.
evet canım tanışmamıştık.
ben hep bu forumda geziniyorum ama denk gelmedik :)
ben yaklaşık 3 aydır nişanlıyım canım.
ben büşra canım memnun oldum bende bu topicteyim genellikle ama bu ara çalışmadıgım için evde takılmıyorumçok giremedim nete
bende ocak ayının son günü nişanlandım Allah tamamına erdirsin hepimizi
ben büşra canım memnun oldum bende bu topicteyim genellikle ama bu ara çalışmadıgım için evde takılmıyorumçok giremedim nete
bende ocak ayının son günü nişanlandım Allah tamamına erdirsin hepimizi
bende tuğçe canım. bende memnun oldum :)
ne işle meşgulsün? tatilde gez tabi.
amin canımm... Allah sonunuda güzel etsin inşallah.
bende tuğçe canım. bende memnun oldum :)
ne işle meşgulsün? tatilde gez tabi.
amin canımm... Allah sonunuda güzel etsin inşallah.
jeologum canım tabi işsiz
senin meslek ne çalışıyormusun
jeologum canım tabi işsiz
senin meslek ne çalışıyormusun
bende tarih öğretmeniyim canım ama çalışmıyorum.
nişanlım bir pastahane açmaya hazırlanıyor. ben de onun yanına gider yardım ederim diye düşündüm.
bende tarih öğretmeniyim canım ama çalışmıyorum.
nişanlım bir pastahane açmaya hazırlanıyor. ben de onun yanına gider yardım ederim diye düşündüm.
çok güzel yaa bizimde ilerideki hayallerimizden biri aşkımla birlikte küçük butik tarzı bi pastahane-cafe tarzı bi yer açmak
sizin içinde çok güzel olur inşallah bol bol kazançlar dilerim
çok güzel yaa bizimde ilerideki hayallerimizden biri aşkımla birlikte küçük butik tarzı bi pastahane-cafe tarzı bi yer açmak
sizin içinde çok güzel olur inşallah bol bol kazançlar dilerim
çok teşekkür ederim canım. aynen bizde öyle butik şirin güzel bir yer düşündük. kayınvalidemde bu işi yaptığı için atölye, usta herşey hazır şuan.
nişanlım para için de kosgebe başvurdu. devlet kredi imkanı sağlıyor ve bir miktar parayıda hibe ediyor. sınav ve mülakat oluyor. eğer geçerse 60 saat girişimcilik dersleri oluyor.
ileride sizde böyle bir şey düşünürseniz diye bilgi verdim canım.
çok teşekkür ederim canım. aynen bizde öyle butik şirin güzel bir yer düşündük. kayınvalidemde bu işi yaptığı için atölye, usta herşey hazır şuan.
nişanlım para için de kosgebe başvurdu. devlet kredi imkanı sağlıyor ve bir miktar parayıda hibe ediyor. sınav ve mülakat oluyor. eğer geçerse 60 saat girişimcilik dersleri oluyor.
ileride sizde böyle bir şey düşünürseniz diye bilgi verdim canım.
size yardım edebilecek birinin olmasıda çok iyi olmuş pastacılık işinde usta çok önemli diyorlar
eger istanbulda yaşamaya devam etcek olsam bende böyle bir işe girişebilirdim zaten kendi mesleğimi yapamıyorum enazından kendi işimi yapardım
size yardım edebilecek birinin olmasıda çok iyi olmuş pastacılık işinde usta çok önemli diyorlar
eger istanbulda yaşamaya devam etcek olsam bende böyle bir işe girişebilirdim zaten kendi mesleğimi yapamıyorum enazından kendi işimi yapardım
haklısın canım.
kendi mesleğimizi yapamıyoruz bari kendi işimizi yapalım.
senin nişanlın ne iş yapıyor canım?
haklısın canım.
kendi mesleğimizi yapamıyoruz bari kendi işimizi yapalım.
senin nişanlın ne iş yapıyor canım?
ben bu konuyu düşünsem iyi olcak
zaten kpss,atanma falan hayal ürünü en iyisi farklı bişey denemek
benim nişanlımda mühendis
teşekkür ederim canımmm biliyorum orayı teyzem orda evlendi oğlunun sünnetini de orda yaptırdı... biz de arada sırada gideriz yemek yemeye oraya bildigimiz bir yer restoran kısmını begenmiyorum hiç ama gecen gün gecerken gördüm düğün için baska yeri de varmıs ben oraları gormemiştim tahminimce verdigin gibi değil şimdi fiyatlar tatlım yani 10.000 i gecer ben orda dugun yapmaya kalkarsam ancak nikah sonrası dusunursek bakabilirz galiba bi bilgi almak mekanın içini de görmek lazım tabi
ben bu konuyu düşünsem iyi olcak
zaten kpss,atanma falan hayal ürünü en iyisi farklı bişey denemek
benim nişanlımda mühendis
beraber işinizi açın keyfinize bakın canım. gıda sektörünü iyi düşünmüşsün :)
ben de pasta kurslarına gitsemmi diye düşünmekteyim. benim de belki bi katkım olur :)
ayy aşkım az önce bir şey dedi çok duygulandım....
vay be tarihimiz belli oldu mekan bile bakıyoruz artık dedim de o da "yaa bak gördün mü bir zamanlar elini tutamayan çocuk şimdi kocan oluyor," dedi...
o benim elimi biraz zor tutmustu da... nedense inat edip tutturmamıştım elimi aylarca süründürdüm cocugu... hakkaten eşim, hayat arkadasım oluyor artık ciddi ciddi...
sen misin elini tutturmayan dedi sanırım kader
benim bitanem de ilk tanışmamızda bana ' şimdi sana bişey söylücem ve bu konuyu kapatıcam sen bişey deme olur mu, ve bunu ilk kez birine söylüyorum..sen benim evleneceğim kız olacaksın' demişti
ve biz birbirimizi yüzyüze ilk kez o akşam görmüştük
dün bana onu hatırlattı..bak ben sana demiştim evleneceğim insan olacaksın diye dedi
ben de duygulandım şimdi
bende sevgilimi biraz süründürmüşüm başlarda, hatta ben seninle arkadaşlıktan öte bişey düşünemem demiştim şimdi bana onları hatırlatıp duruyor. gördün mü oluyormuş demek ki nasıl kandırdım seni diyor
tebrik ederim öncelikleAllah tamamına erdirsin, darısı hayırlısıyla başımıza
bende aynını yaşadım ilk günden evlilik hayalleri kuruyordu bitanecimm, demek ki erkekler bu işi biliyor
not:fotoğrafına bakmak isterdim ama arkadaş değiliz, istek yollamıştım ama kabul etmedin sanırım, eminim çok güzel olmuşsundur.. çççççççooooooooookkkk mutluluklar
mahremiyet açısından pek kabul etmiyom istekleri hem seninle de tanışmadık sanırsam ondan kabul etmemişimdir
ama şimdi ediyorum kabul
tabi çok haklısın, fotoğraf paylaşıyorsun sonuçtaben kıymet canım, yazıyorum buraya ama hızınıza yetişemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?