'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

biz de ailelerre açıklıcaz 22 haziran diye, sonra yer bakmaya başlıcaz
aklımda bi yer var orası olabilir belki
ama 6 temmuzda bi arkadaşımın düğünü oclak, onun mekana da bi bakalım ona göre karar vercez

anlıyorum canım zaten çamlıca tepesi çok bilinen bir yer. üst tarafı bende beğenmemiştim karanlık gelmişti bana. alt taraf fena değildi. en azından manzarası güzeldi. hayırlısı olsun canımm gönlüne göre bir yer bulursun inşallah :)

bende sevgilimi biraz süründürmüşüm başlarda, hatta ben seninle arkadaşlıktan öte bişey düşünemem demiştim şimdi bana onları hatırlatıp duruyor. gördün mü oluyormuş demek ki nasıl kandırdım seni diyor

tebrik ederim öncelikle Allah tamamına erdirsin, darısı hayırlısıyla başımıza

bende aynını yaşadım ilk günden evlilik hayalleri kuruyordu bitanecimm, demek ki erkekler bu işi biliyor

not:fotoğrafına bakmak isterdim ama arkadaş değiliz, istek yollamıştım ama kabul etmedin sanırım, eminim çok güzel olmuşsundur.. çççççççooooooooookkkk mutluluklar

Merhaba kızlar bende geldimmmmmm 2013 gelini olacağım Allah nasip ederse eğer.
04.07.2009 da çıkmaya başladık
22.04.2012 de sözlendik
17.06.2012 nişanlandık seneyede inş.mutlu yuvamıza kavuşacağız:)))

mahremiyet açısından pek kabul etmiyom istekleri hem seninle de tanışmadık sanırsam ondan kabul etmemişimdir
ama şimdi ediyorum kabul

mahremiyet açısından pek kabul etmiyom istekleri hem seninle de tanışmadık sanırsam ondan kabul etmemişimdir
ama şimdi ediyorum kabul

tabi çok haklısın, fotoğraf paylaşıyorsun sonuçta ben kıymet canım, yazıyorum buraya ama hızınıza yetişemiyorummm

Ben geldiiimm ama 2013 gelincikleri deriiiin bir uykuda sanırımm..

Biii deee bi dee miniiiimm askımm bugunn hiç girmediii acabaa kurbikk eniştemn mii yanındaa diee dusunmekteyiim veee meraklardayıımmmm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…