'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merhaba cnm

aramiza hosgeldinnn

kendini tanit bakalim

dügün hazirliklarina basladiniz mi?

kizllaaaarrr günaydin hepinize

günaydınlarrrr
birazdan aşkımı göndermeyee gidicemm ağlamamak için kendimi tutabilirimm inş ama dünden beri bastırdı hüzün umarım dayanabilirim
doyamadan gidiyo tekrar

Diğer topiğe yazdım artık burayada yazayım.. Kızlar gerçek ismim Kübra... Siz nasıl hitap etmek isterseniz öyle söyleyebilirsiniz..

memnun olduk kübracım

günaydın kızçelerimmmm

siboşumm kıyamam sana kuzum Allah kavustursun tez zamanda ağlama canımmm aksine gül pozitif pozitif yolla sevdicegini.... benimki de aralıkta gidicek ama şimdiden diyorum veda falan yok her pazar nası ayrılıosan ole ayrılcaksın yanımdan sanki cuma günü döncekmiş aksam biz görüşcekmişiz gibi...

gelip geçecek cünkü zaman dönecekler yine kollarımıza ne zamanlar gecmedi ki ömrümüzden

ben de özge memnun oldum canım
nerdensin? nişan oldu mu sizin
düğün ne zamana kısmetse?

bende çok memnun oldum :) istanbuldayım, hayır henüz nişan olmadı, ailesiyle tanıştım, o da benim ablamla tanıştı, ailemle de tanışacak ben bir görüşme planlayabilirsem. henüz çok başındayız yani. gelecek yıl eylülde düşünüyoruz biz kısmetse. ama şöyle bir durum var ben nişanla düğün arası pek fazla zaman olsun istemiyorum. kuzenim nişanlandı sonrasında görüşmeleri kolaylaşacağı yerde daha da zorlaştı o yüzden peşpeşe bir kaç ay arayla olsun istiyorum. birde bende iki tane abla var hemde bekar :) biri en azından benden önce evlensin istiyorum. erkek arkadaşım da bu eylülde isteme olayını yapalım söz olsun en azından diyor. öyle işte bakalım neler olacak.

bir de ben düğün istemiyorum nikah ve arkasından bir yemek yeriz diye düşündüm öyle de karar verdik. ama burada bakıyorum herkes düğün heyecanı yaşıyor, aklım çeliniyor açıkçası. erkek arkadaşım ne istersen, nasıl mutlu olacaksan onu yaparız diyor sağolsun anlayışlıdır. sen de düğün mü tercih edeceksin ?

günaydınlarrrr
birazdan aşkımı göndermeyee gidicemm ağlamamak için kendimi tutabilirimm inş ama dünden beri bastırdı hüzün umarım dayanabilirim
doyamadan gidiyo tekrar

Allah kavuştursun, zaman çabucak geçsin de kavuşun tekrar inşallah.

aminnn kuşlarımmmm inşallahh zaman çabucak geçerr gönderdimm geldimm dayanamadımm tabiki bi anda koptummm yanii
gözlerinee bakamadımm bi süre hüzünlüü bi ayrılık oldu yine şırnağa gidiyo olması büyük etken saten sıkıntılı günler bekliyo beni bakalım kaç ay duracağıda belli bile değil malesef offf off

erken gelme ihtimali var mmı canım?

Allah kavustursun merak etme gececek zaman....hayırlısıyla donecek

erken gelme ihtimali var mmı canım?

Allah kavustursun merak etme gececek zaman....hayırlısıyla donecek

aminn bebekimm inş erken dönme ihtimali var canım ve okadar karışık ki artı erken gelirse biz daha çok geriye gidicez oda var 14 ayı hemen bitirmek istiyo oda bakalımm nasıl olucak yine hiçbişey belli değil kuşum şimdilik şırnakta olucak sonrası Allah kerim

Sibelimmm Allah kavustursunn bitanemmmm hayırlısıylaaa gorevını tamamlasınn enişte inşallahhh... Güçlü ol canım e miii umudunu yitirmeee...

evet canım ben de düğün istiyorum kısmetse
iki tarafın da çevresi geniş buranın yerlisiyiz,hem de ikimiz de ailenin ilk evlenecek çocuklarıyız hem biz istiyoz hem de ailelerimiz de istiyo düğün yapmamızı
hem takı takılsın evimizi ödeyelim istiyoruz

ama önemli olan insanın nasıl yapmak istediği..sen nikah sonrası yemek istiyosan öyle yap canım
senin düğünün, nasıl istersen öyle olsun

Allah zamanın çoook hızlı geçmesini sağlasın canım benim
hayırlısıyla gitsin gelsin enişte

sibelcim allah tez vakit kavuştursun seni sevgiline inşallah üzüntüyü veren allah mutluğuda sana vercektir merak etme balım güzel olcak herşey

sibeliiim, ayrılık ne demek iyi bilirim hele ki seninki asker ve şırnakta. allah tez zamanda kavuştursun canım gönlünü ferah tutmaya çalış, enişteye bol bol dua yolla, allaha emanet olsun.

ben geldimmmmm

çizelgeme bakıyorum da... azcıkın ilerlemeye başlamışım... 12 yi geride bırakıyorum vay be bu günleri de gördüm

Sibelcim kazasız belasız kavuşursunuz inşallah..

Pelinimmm tatil nasıl gidiyor gelip gitmişsin... Özlendin haberin olsun..

Çağlamm maşallah sayılı gün çabuk geçer nede olsa... Hayırlısıyla gelsin hayalini kurduğun günler..

Minikk nerlerde hakkaten kaç gündür yok..

kuzucum hoşgeldiiin
nazlıcık yok iki üç gündür ama nerdeee o

o çizelgedeki bütün ayları haftaları yiyip bitircez

hoşbuldumm kuşumm inşallah

heyecan ne alemde bakalım

inşallah tatlımmmm

minnak pastası için de haberleri vereyim sabah bizi cok korkuttu neyseki ulastık ögrendik yeniciftlikteymişşşş sultanımızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…