Merhaba kızlar bende geldimmmmmm2013 gelini olacağım Allah nasip ederse eğer.
04.07.2009 da çıkmaya başladık
22.04.2012 de sözlendik
17.06.2012 nişanlandık seneyede inş.mutlu yuvamıza kavuşacağız:)))
günaydınlarrrr
birazdan aşkımı göndermeyee gidicemm ağlamamak için kendimi tutabilirimm inş ama dünden beri bastırdı hüzün umarım dayanabilirim
doyamadan gidiyo tekrar
ben de özge memnun oldum canım
nerdensin? nişan oldu mu sizin
düğün ne zamana kısmetse?
günaydınlarrrr
birazdan aşkımı göndermeyee gidicemm ağlamamak için kendimi tutabilirimm inş ama dünden beri bastırdı hüzün umarım dayanabilirim
doyamadan gidiyo tekrar
aminnn kuşlarımmmm inşallahh zaman çabucak geçerr gönderdimm geldimm dayanamadımm tabiki bi anda koptummm yanii
gözlerinee bakamadımm bi süre hüzünlüü bi ayrılık oldu yine şırnağa gidiyo olması büyük etken saten sıkıntılı günler bekliyo beni bakalım kaç ay duracağıda belli bile değil malesef offf off
erken gelme ihtimali var mmı canım?
Allah kavustursun merak etme gececek zaman....hayırlısıyla donecek
Sibelimmm Allah kavustursunn bitanemmmm hayırlısıylaaa gorevını tamamlasınn enişte inşallahhh... Güçlü ol canım e miii umudunu yitirmeee...
bende çok memnun oldum :) istanbuldayım, hayır henüz nişan olmadı, ailesiyle tanıştım, o da benim ablamla tanıştı, ailemle de tanışacak ben bir görüşme planlayabilirsem. henüz çok başındayız yani. gelecek yıl eylülde düşünüyoruz biz kısmetse. ama şöyle bir durum var ben nişanla düğün arası pek fazla zaman olsun istemiyorum. kuzenim nişanlandı sonrasında görüşmeleri kolaylaşacağı yerde daha da zorlaştı o yüzden peşpeşe bir kaç ay arayla olsun istiyorum. birde bende iki tane abla var hemde bekar :) biri en azından benden önce evlensin istiyorum. erkek arkadaşım da bu eylülde isteme olayını yapalım söz olsun en azından diyor. öyle işte bakalım neler olacak.
bir de ben düğün istemiyorum nikah ve arkasından bir yemek yeriz diye düşündüm öyle de karar verdik. ama burada bakıyorum herkes düğün heyecanı yaşıyor, aklım çeliniyor açıkçası. erkek arkadaşım ne istersen, nasıl mutlu olacaksan onu yaparız diyor sağolsun anlayışlıdır. sen de düğün mü tercih edeceksin ?
aminnn kuşlarımmmm inşallahh zaman çabucak geçerr gönderdimm geldimm dayanamadımm tabiki bi anda koptummm yanii
gözlerinee bakamadımm bi süre hüzünlüü bi ayrılık oldu yine şırnağa gidiyo olması büyük etken saten sıkıntılı günler bekliyo beni bakalım kaç ay duracağıda belli bile değil malesef offf off
ben geldimmmmm
çizelgeme bakıyorum da... azcıkın ilerlemeye başlamışım... 12 yi geride bırakıyorum vay be bu günleri de gördüm
kuzucum hoşgeldiiin
nazlıcık yok iki üç gündür ama nerdeee o
o çizelgedeki bütün ayları haftaları yiyip bitircez
Sibelcim kazasız belasız kavuşursunuz inşallah..
Pelinimmm tatil nasıl gidiyor gelip gitmişsin... Özlendin haberin olsun..
Çağlamm maşallah sayılı gün çabuk geçer nede olsa... Hayırlısıyla gelsin hayalini kurduğun günler..
Minikk nerlerde hakkaten kaç gündür yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?