Sibelcim kazasız belasız kavuşursunuz inşallah..
Pelinimmm tatil nasıl gidiyor gelip gitmişsin... Özlendin haberin olsun..
Çağlamm maşallah sayılı gün çabuk geçer nede olsa... Hayırlısıyla gelsin hayalini kurduğun günler..
Minikk nerlerde hakkaten kaç gündür yok..
kızlar selammm :) ben de kısmetse seneye mayıs gibi gelinim... bu hafta ailelerimiz tanışacak çok heyecanlıyım bayramdan sonra da söz yapcaz.
Tatlıııımmmm kaymağımmm sende özlendinn.. Tatil bitti malesef canımHer güzel şey bitermiş derler ya o hesap. Ne ara başladı ne ara bitti anlamadım. Ramazan bayramı gelsin bir an önce bari
Sen nasılsın canımm?
ayyy bizim de cumartesi günü tanışma varve biz de mayısta istiyoruz düğünüüü
hoşgeldin canım..
minikoya iyi tatiller öyleyseee
çağlaam 3 gün kaldıııay nasıl olcak acabaa yaaaaaaa
ayyy bizim de cumartesi günü tanışma varve biz de mayısta istiyoruz düğünüüü
hoşgeldin canım..
hoş buldukkk :)) desene heyecanları birebir aynı zamanda yaşıcaz.. bize gelecek ailesi erkek arkadaşım da hafta içi gelecek. ne hazırlasak diye düşünüyoruz akşam yemeğe gelecekler.
hoş buldukkk :)) desene heyecanları birebir aynı zamanda yaşıcaz.. bize gelecek ailesi erkek arkadaşım da hafta içi gelecek. ne hazırlasak diye düşünüyoruz akşam yemeğe gelecekler.
bol muhabbet, bol anlaşma olur umarımharika olcak nurayım inşallahhhh
ben de senin adına cok heyecanlıyımbu arada ben de c.tesi menu hazırlamakla ugrasıcam pazar günü kayınvalidemler bize geliyo aksam
angera hoşgeldin sen de ne güzel bu haftasonu bol dünürlü gecicek anlasılan
niye gelmesin kuzum damat bey?kizlar cok sanslisinizzzaz kalmis tanisip kaynasmaya
umarim hersey istediginiz gibi olur.
benim size bakarak daha cok var - 2 ay falan
tanismaya damat bey gelmez mi :26:
bol muhabbet, bol anlaşma olur umarım
yarın da nişana gidiyorum, bakalım nasıl olcak.. sadece bayanlar olcakmış :26:
niye gelmesin kuzum damat bey?
bizimki gelicek, asıl önemli olan damat değil mi?
canım bizde yemeğe alıyoruz. çok uzaktan gelecekler zaten.
menümüzü söyliyim sana belki fikir olur..
.mercimek çorbası
.zeytinyağlı yaprak sarması
.içli köfte
.meksika salatası
.çoban salata
.pirinç pilavı
.fırında tavuk
.kadayıf(annem baklava yapcam diyo ama bakalım hangisini yapacak) yanında da dondurma
bu arada ben nuray..
sende kendinden bahsetsene, adın ne, çalışıyor musun, ne zamandır birliktesiniz sevgilinle vs.
Tailler hiç bitmeseeeeeeeeSen bide yoğun çalışıyosun allah yardımcın olsun balımm
Bende çalışmaya devam vatan hizmet bekler nede olsa dimi...
Bide şu sıcaklar olmasa....
bizim 5 sene önce evlenen bi komşumuz var, istemeye damat gitmemiş. hatta yarın onun görümcesinin nişanına gidicez, sadece bayanlar olacakmış nişanda..ne bileyim kuzuen önemlisi o fakat arkadasimiz demis sevgilim hafta arasi gelicek diye ondan sordum
gelllllll çağlaaammmmmmmmmmahahaha bu menüye ben de geliyorum yaaaafarketmezsiniz siz beni bi köşede yer giderim
bizim 5 sene önce evlenen bi komşumuz var, istemeye damat gitmemiş. hatta yarın onun görümcesinin nişanına gidicez, sadece bayanlar olacakmış nişanda..
değişiyor demekki
gelllllll çağlaaammmmmmmmmmpelinle gizemi de getir
Canım tatilimin bitmesine 3 gün kala anneme dedim ki.. Ohh be ne rahatmış ye, iç, gez, yatEvlenince çalışmasam mı 27:) diye zarf attım. Hatun açtı ağzını yumdu gözünü. Ben aynen böyle
Sağ ol tatlım, Allah gayret-kuvvet veriyor. Ben yokken baştan savma yapılan işleri düzeltmekle ugrasıyorum 2 gundur. İnsanlar sırf laf olmasın, yapılsın gozuyle bakıyorlar. İş bitirme derdinde değil kimse... Evrak ustune kurşun kalemle hesap mı yapılır ya hu... Var ama böyleleri bizim şirkette napalım onlarla yaşamaya alıştım ben.
Bugün burası 40 dereceymiiiiş.
Nurayım menuyu yine gordum de.. Çok yanlıs zamanlarda soyluyosunuz ya huuuu. Açııııııııııııııııııımmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?