'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar selammm :) ben de kısmetse seneye mayıs gibi gelinim... bu hafta ailelerimiz tanışacak çok heyecanlıyım bayramdan sonra da söz yapcaz.

Tatlıııımmmm kaymağımmm sende özlendinn.. Tatil bitti malesef canım Her güzel şey bitermiş derler ya o hesap. Ne ara başladı ne ara bitti anlamadım. Ramazan bayramı gelsin bir an önce bari

Sen nasılsın canımm?

kızlar selammm :) ben de kısmetse seneye mayıs gibi gelinim... bu hafta ailelerimiz tanışacak çok heyecanlıyım bayramdan sonra da söz yapcaz.

ayyy bizim de cumartesi günü tanışma var ve biz de mayısta istiyoruz düğünüüü
hoşgeldin canım..

Tailler hiç bitmeseeeeeeee Sen bide yoğun çalışıyosun allah yardımcın olsun balımm

Bende çalışmaya devam vatan hizmet bekler nede olsa dimi...

Bide şu sıcaklar olmasa....

hoşgeldin canım..

hoş buldukkk :)) desene heyecanları birebir aynı zamanda yaşıcaz.. bize gelecek ailesi erkek arkadaşım da hafta içi gelecek. ne hazırlasak diye düşünüyoruz akşam yemeğe gelecekler.

minikoya iyi tatiller öyleyseee
çağlaam 3 gün kaldııı ay nasıl olcak acabaa yaaaaaaa

harika olcak nurayım inşallahhhh

ben de senin adına cok heyecanlıyım bu arada ben de c.tesi menu hazırlamakla ugrasıcam pazar günü kayınvalidemler bize geliyo aksam

angera hoşgeldin sen de ne güzel bu haftasonu bol dünürlü gecicek anlasılan

hoşgeldin canım..

hoş buldukkk :)) desene heyecanları birebir aynı zamanda yaşıcaz.. bize gelecek ailesi erkek arkadaşım da hafta içi gelecek. ne hazırlasak diye düşünüyoruz akşam yemeğe gelecekler.

kizlar cok sanslisinizzz az kalmis tanisip kaynasmaya
umarim hersey istediginiz gibi olur.

benim size bakarak daha cok var - 2 ay falan

tanismaya damat bey gelmez mi :26:

canım bizde yemeğe alıyoruz. çok uzaktan gelecekler zaten.
menümüzü söyliyim sana belki fikir olur..

.mercimek çorbası
.zeytinyağlı yaprak sarması
.içli köfte
.meksika salatası
.çoban salata
.pirinç pilavı
.fırında tavuk
.kadayıf(annem baklava yapcam diyo ama bakalım hangisini yapacak) yanında da dondurma

bu arada ben nuray..
sende kendinden bahsetsene, adın ne, çalışıyor musun, ne zamandır birliktesiniz sevgilinle vs.

bol muhabbet, bol anlaşma olur umarım
yarın da nişana gidiyorum, bakalım nasıl olcak.. sadece bayanlar olcakmış :26:

kizlar cok sanslisinizzz az kalmis tanisip kaynasmaya
umarim hersey istediginiz gibi olur.

benim size bakarak daha cok var - 2 ay falan

tanismaya damat bey gelmez mi :26:
niye gelmesin kuzum damat bey?
bizimki gelicek, asıl önemli olan damat değil mi?

bol muhabbet, bol anlaşma olur umarım
yarın da nişana gidiyorum, bakalım nasıl olcak.. sadece bayanlar olcakmış :26:

niye gelmesin kuzum damat bey?
bizimki gelicek, asıl önemli olan damat değil mi?

ne bileyim kuzu en önemlisi o fakat arkadasimiz demis sevgilim hafta arasi gelicek diye ondan sordum

ahahaha bu menüye ben de geliyorum yaaaa farketmezsiniz siz beni bi köşede yer giderim

nurayım menüyü beğendiğimi sölemiştim çok çok güzel olmuş

pelom bende çok yoğunum ne olcaz böyle bu arada bende haftaya 3 gün izincik kullancam sevgilide burda olcak gezeriz onla die bide hiç huzurlu değilim regl olmayı beklyorum olmazsamda denize giderim

angera hoşgeldin daha önce uğramışmıydın buralara

Tailler hiç bitmeseeeeeeee Sen bide yoğun çalışıyosun allah yardımcın olsun balımm

Bende çalışmaya devam vatan hizmet bekler nede olsa dimi...

Bide şu sıcaklar olmasa....

Canım tatilimin bitmesine 3 gün kala anneme dedim ki.. Ohh be ne rahatmış ye, iç, gez, yat Evlenince çalışmasam mı 27:) diye zarf attım. Hatun açtı ağzını yumdu gözünü. Ben aynen böyle

Sağ ol tatlım, Allah gayret-kuvvet veriyor. Ben yokken baştan savma yapılan işleri düzeltmekle ugrasıyorum 2 gundur. İnsanlar sırf laf olmasın, yapılsın gozuyle bakıyorlar. İş bitirme derdinde değil kimse... Evrak ustune kurşun kalemle hesap mı yapılır ya hu... Var ama böyleleri bizim şirkette napalım onlarla yaşamaya alıştım ben.

Bugün burası 40 dereceymiiiiş.

Nurayım menuyu yine gordum de.. Çok yanlıs zamanlarda soyluyosunuz ya huuuu. Açııııııııııııııııııımmm!

Son düzenleme:
ne bileyim kuzu en önemlisi o fakat arkadasimiz demis sevgilim hafta arasi gelicek diye ondan sordum
bizim 5 sene önce evlenen bi komşumuz var, istemeye damat gitmemiş. hatta yarın onun görümcesinin nişanına gidicez, sadece bayanlar olacakmış nişanda..
değişiyor demekki

ahahaha bu menüye ben de geliyorum yaaaa farketmezsiniz siz beni bi köşede yer giderim
gelllllll çağlaaammmmmmmmmm pelinle gizemi de getir

40 derece miii biz burada donuyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…