'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende benm anneme dün söledim aynı lafları yemişizdir pelom onuda geçtim sevgilicik gece aradı ben uyku sersemyle anca 5 yıl çalşrm sonra ev hayatı yaşarım dedim oda ünide okurken sana herkesn içinde çalşmazsn aşkım dedğnde ben neden okuyorum demiştin sen 1 sene sonra yüksekte yapcan o zaman neden okuyosun giz dedi haklı ben çalşmak istiyorm derken o yorulcaksın diyordu şimdide ben yoruldum o sen çalşmadan durmazsn enerjni çalşnca atıyorsun yoksa yanarız diyor

Oooohhhh kullaaannn gızoomm stress atın sevglicinnleeee hep calıısss hep calıs nereyee kadar ya huuu tatıll gızomunn da haakkııııı

Aaaayyy ebeettt yaaa bizde geleceeğuuuzzz gelirkennnn miniiiikkkk aşkımııı kaparımm yoldaaa ahaha çaktırmadann biz biii kenarda yerizz nurayımm mamişlerdenn

memnun oldum cnm bende burcu. 2 yıldır birlikteyiz, askerden geldi kısa dönem yaptık 1 ay oldu geleli. bu arada yukarıda cümleyi düşük kurmuşum.hafta içi sevgilim hafta sonu da ailesi gelecek :) şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun..

Bizde menü olarak şunu düşündük.
Mercimek çorbası
Patlıcan oturtma veya etsote
Pilav
Yaprak sarma (olmazsa olmaz) :)
Salata
Amerikan salata
Havuç Salatası
tatlı olarak da pasta yapabiliriz veya tavuk göğsü çok severler onu yapabiliriz.
ama bana az geliyor sanki bir şeyler daha eklemek lazım gibi :)) belki kuskus salatası da yaparız bilmiyorum ki

gelmedim gaiba çok takılıyorum forumda ama :) hatırlayamadım şimdii

canım menüye barbunyada eklenebilinir yaprak sarmayla süper oluyorlar ve hafif olur bence

Son düzenleme:
güzel fikirmişşş :) e hafta içi sevgilim gelince de ona farklı bi menü yapmak lazım :)) ona da nurayın menüsündeki frında tavuğu alıcam.tavuk çok sever :))

onada fırın tavuk zeytinyağlı ayşe kadın fasulye zeytinyağlı sarma yada biber dolma

masada 2 zeytinyağlının olması hep bir avantaj zeytinyağlıyı çoğu kişi yer hafiftir çünkü canım aramızada hoşgeldin hayırlı olsun inşallah

aminnnn inşallahhh hepimiz için :) hep bu anı bekledik nihayet geldiii.

Ne acaip bi duygu gizommm calısmadan da yapamayız biz. Bunalırız.. Sıkılırız gizom. Hani ilk 1 hafta, 10 gün iyi hoş da.. ya sonrası

Bu aradaaa tanısma heyecanları ne guzel. Bizde hiç boyle bişey olmamıştı. Ben evremikle tanıstıgım gece annesiyle de tanısmıstım cunku. kader işte...

Son düzenleme:
angera aramıza hoşgeldin canım

menüler havada uçuşmuş zaten açlıktan ölmek üzereyim
büroda mahsur kaldımmm yağmııır yağiiii çok fena
sevdiceğime gitçektim ne güzel ama bu gidişle o bana gelcek almaya
hepinizi öperim canlar

Günaydıınnn gelinciiikleeerrr

Prensessciimmm ben iyiyimm tatlım sen nasılsıınnn?
bende iyiyimmmm dün bizim alman komsuya kahve icmeye gittik annemle. tavsanlari var okadar tatli kiii resmini yüklerim görürsünüz sizde
eee ne var ne yok sende enisteyle aran nasil?

Merhaba günaydın mis kokulular

misss kokululari ilk defa duyuyorum cnm sanada günaydin

kizlar bisey sorucam size.
benim sevgilicik bana kendinden bilezik alicakmis bende dedim ki eger alicaksan özel olsun nasil dedi
dedim 30 gram 22 ayar olsun cünkü ailesi 25 gramdan alicaklarmis bilezikleri

söylemem yanlis olmamis dimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…