Canım tatilimin bitmesine 3 gün kala anneme dedim ki.. Ohh be ne rahatmış ye, iç, gez, yatEvlenince çalışmasam mı 27:) diye zarf attım. Hatun açtı ağzını yumdu gözünü. Ben aynen böyle
Sağ ol tatlım, Allah gayret-kuvvet veriyor. Ben yokken baştan savma yapılan işleri düzeltmekle ugrasıyorum 2 gundur. İnsanlar sırf laf olmasın, yapılsın gozuyle bakıyorlar. İş bitirme derdinde değil kimse... Evrak ustune kurşun kalemle hesap mı yapılır ya hu... Var ama böyleleri bizim şirkette napalım onlarla yaşamaya alıştım ben.
Bugün burası 40 dereceymiiiiş.
Nurayım menuyu yine gordum de.. Çok yanlıs zamanlarda soyluyosunuz ya huuuu. Açııııııııııııııııııımmm!
Oooohhhh kullaaannn gızoomm stress atın sevglicinnleeee hep calıısss hep calıs nereyee kadar ya huuu tatıll gızomunn da haakkııııınurayım menüyü beğendiğimi sölemiştim çok çok güzel olmuş
pelom bende çok yoğunum ne olcaz böyle bu arada bende haftaya 3 gün izincik kullancam sevgilide burda olcak gezeriz onla die bide hiç huzurlu değilim regl olmayı beklyorum olmazsamda denize giderim
angera hoşgeldin daha önce uğramışmıydın buralara
bizim 5 sene önce evlenen bi komşumuz var, istemeye damat gitmemiş. hatta yarın onun görümcesinin nişanına gidicez, sadece bayanlar olacakmış nişanda..
değişiyor demekki
gelllllll çağlaaammmmmmmmmmpelinle gizemi de getir
canım bizde yemeğe alıyoruz. çok uzaktan gelecekler zaten.
menümüzü söyliyim sana belki fikir olur..
.mercimek çorbası
.zeytinyağlı yaprak sarması
.içli köfte
.meksika salatası
.çoban salata
.pirinç pilavı
.fırında tavuk
.kadayıf(annem baklava yapcam diyo ama bakalım hangisini yapacak) yanında da dondurma
bu arada ben nuray..
sende kendinden bahsetsene, adın ne, çalışıyor musun, ne zamandır birliktesiniz sevgilinle vs.
Oooohhhh kullaaannn gızoomm stress atın sevglicinnleeee hep calıısss hep calıs nereyee kadar ya huuu tatıll gızomunn da haakkııııı
Aaaayyy ebeettt yaaa bizde geleceeğuuuzzz gelirkennnn miniiiikkkk aşkımııı kaparımm yoldaaa ahaha çaktırmadann biz biii kenarda yerizz nurayımm mamişlerdenn
memnun oldum cnm bende burcu. 2 yıldır birlikteyiz, askerden geldi kısa dönem yaptık 1 ay oldu geleli. bu arada yukarıda cümleyi düşük kurmuşum.hafta içi sevgilim hafta sonu da ailesi gelecek :) şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun..
Bizde menü olarak şunu düşündük.
Mercimek çorbası
Patlıcan oturtma veya etsote
Pilav
Yaprak sarma (olmazsa olmaz) :)
Salata
Amerikan salata
Havuç Salatası
tatlı olarak da pasta yapabiliriz veya tavuk göğsü çok severler onu yapabiliriz.
ama bana az geliyor sanki bir şeyler daha eklemek lazım gibi :)) belki kuskus salatası da yaparız bilmiyorum ki
canım menüye barbunyada eklenebilinir yaprak sarmayla süper oluyorlar ve hafif olur bence
güzel fikirmişşş :) e hafta içi sevgilim gelince de ona farklı bi menü yapmak lazım :)) ona da nurayın menüsündeki frında tavuğu alıcam.tavuk çok sever :))
onada fırın tavuk zeytinyağlı ayşe kadın fasulye zeytinyağlı sarma yada biber dolma
masada 2 zeytinyağlının olması hep bir avantaj zeytinyağlıyı çoğu kişi yer hafiftir çünkü canım aramızada hoşgeldin hayırlı olsun inşallah
bende benm anneme dün söledim aynı lafları yemişizdir pelom onuda geçtim sevgilicik gece aradı ben uyku sersemyle anca 5 yıl çalşrm sonra ev hayatı yaşarım dedim oda ünide okurken sana herkesn içinde çalşmazsn aşkım dedğnde ben neden okuyorum demiştin sen 1 sene sonra yüksekte yapcan o zaman neden okuyosun giz dedi haklı ben çalşmak istiyorm derken o yorulcaksın diyordu şimdide ben yoruldum o sen çalşmadan durmazsn enerjni çalşnca atıyorsun yoksa yanarız diyor
bende iyiyimmmmGünaydıınnn gelinciiikleeerrr
Prensessciimmm ben iyiyimm tatlım sen nasılsıınnn?
Merhaba günaydın mis kokulular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?