bende iyiyimmmmdün bizim alman komsuya kahve icmeye gittik annemle. tavsanlari var okadar tatli kiii resmini yüklerim görürsünüz sizde
eee ne var ne yok sende enisteyle aran nasil?
misss kokululari ilk defa duyuyorum cnm sanada günaydin
kizlar bisey sorucam size.
benim sevgilicik bana kendinden bilezik alicakmisbende dedim ki eger alicaksan özel olsun nasil dedi
dedim 30 gram 22 ayar olsuncünkü ailesi 25 gramdan alicaklarmis bilezikleri
söylemem yanlis olmamis dimi :26:
Eklee canımm bizdee goreliimmCanım sabah kahvesi çektiii ablaya soyleyeyim de yapsın bari.
Aramız iyi canım şükür bir sorun yok.
Tatlım bilezikle ilgili fikir vermiyim.. Hiç anlamam çünkü.
bende iyiyimmmmdün bizim alman komsuya kahve icmeye gittik annemle. tavsanlari var okadar tatli kiii resmini yüklerim görürsünüz sizde
eee ne var ne yok sende enisteyle aran nasil?
misss kokululari ilk defa duyuyorum cnm sanada günaydin
kizlar bisey sorucam size.
benim sevgilicik bana kendinden bilezik alicakmisbende dedim ki eger alicaksan özel olsun nasil dedi
dedim 30 gram 22 ayar olsuncünkü ailesi 25 gramdan alicaklarmis bilezikleri
söylemem yanlis olmamis dimi :26:
hepinizin birbirinden güzel koktuğunu düşünerekten didim canm
günaydınlarrrrr
o tavşann ne şirinn yaaaa pammıkkkk gibii
hastaa oldumm sabahın bi köründee yaaa çekilmiyo sıcakta hiiçç
gizimmmm bu arada parayı yatırdım ama buton aktiff falan olmadı ösym de yakınımda bi liseye gidip başvurumu yaptım artık bitti şükür
ne bileyim cnm agzimdan kacti tabiki zorlamam illaki 30 gram olsun diye bana zaten dedi gücüm neye yeterse onu yapicam diyeayyyy hayvan delisi olaraktan o davşanı ben yerim yerimmmmm
çok datluuuuuuu
selcancım sevgilinle samimiyetinizden dolayı söyleyebilirsin belki ama öyle gram falan muhabbeti olmasa daha mı iyi sanki
gücü neye yeterse onu alsın çocuk di mi
selcaaaaaaaaaaannn bu ne güzel bişey yaaaa Allahımmm çok tatlıııııı eridim ekranın karşısında aşık oldum resmen ona ben
hiç böyle tavşan görmedim cinsi ne bunun
hiç iyi bişey yapmadın var ya ben hayvan manyağıyım... aşkımın basının etini yerim simdi bize de alalım diye o da evde tüylü hayvan pek istemez o yüzden didişiriz biz şimdi yine
tamam eklerim sonra
söyle de ic bariiibiyerlerin sismesin sonra
allah bozmasin cnm
cnm sordum sadece kötü olmus öyle söylmem diye
Amin canım hepimizin inşallah. :116:
O tavşanın var ya ağzını burnunu dağıtırım severken.çook tatlı yaaaa ilk defa boyle bi tavşan görüyorum.
onun ağzını burnunu yeriiiimmmm ağzını burnunu yeriiiiiiiiiiiimmmmmm
aslanbaş tavşanmış... oyyyyyhhhh çok güzeeell bişiii
tatlım değiştirme fırsatın yok mu yada iade etme, madem içine sinmedi??selcaaaannnn tavşanlar kralı gibi maşallah ne kadar güzeeel yaa
bu arada ben bugün gelecekleri gün giyeceğim elbiseyi aldım kızlar. fotoğrafını ekliyim. mağazada beğenmiştim ama eve gelince beğenmedim. bıktım bu huyumdan ya
malesef fazla mağaza olmadığından pek seçeneğimde yoktu.. başka beğenmiştim onun 36 bedeni bol geldi, 34 ünde fermuarını bozmuşlardı hiç uğraşmak istemedim tadilatıyla. sonra bunu gördüm.
giydim hanım hanımcık durdu ama, ama işteeee :26:
boyu diz kapağımdan çok azıcık yukarda
Eki Görüntüle 453100
Eki Görüntüle 453101
tatlım değiştirme fırsatın yok mu yada iade etme, madem içine sinmedi??
nurayımmm daha az desenli düz renkli birşeyler tercih edebilirsin kuzum... vaktin olsaydı netten bak dicektim ama artık yok gelene kadar çok zaman gecer
pantolon ve gömlek tarzı bişymi yapcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?