değiştirebilirim ama başka da alcak bişey yoktu.
en iyisi pantolon falan alıyım normal giymek için. hiç sevmedim bunu. nasıl aldım geldim bilmiyorum
fatmagül benzetmesine koptum
kuzum sen boylu poslusun ne giysen yakısır kiama önemli olan içine sinmesi... kendini rahat ve mutlu hissetmen heyecanlı bir günde
o yüzden sen hangisini daha cok begenirsen o yönde kullan tercihini
bana da oluyor böyle, alıp giymediğim çok şey var. pantolon da olabilir, bununla rahat edemiyeceksin belli ki.
nuraycımmm çirkin bir gelin olman ihtimaller dahilinde bile değil
iyi fikir bence giyebilirsin nişanda ön fikir olur senin için çok da içine sinmiyosa pembiş gömlek kombini de cok hos olabilir bence kuzum
bence desenleri falan güzel sadece renkleri bana cok baskın geldi... ben böle baskkın desenlerde genelde daha soft renkleri makul buluyorum, hem renk hem de desen baskın biraz göz yorucu olmus gibi duruyo ama üzerinde durusunu sen biliyorsun kuzum güzel tasıyorsan sorun yok ama icine sinmiyosa giyme bence
aslında rahat. renkleri çok canlı telefondan çekince iyi çıkmamış ama çok karışık işte.
neyse hiç düşünmicem stres basıyo beni..
akşam nişan var, acaba giysem mi etraftaki bakışlardan anlarım nasıl olduğunu
Geçen gün arayan arkadaşım aradı yine..
Eşininn arkadaşı ile tanışmamı ısrarla istiyo...
Nasıl heycanlıydı sesi şöyle bi insan böyle bi insan dedi durdu.. Ne kadar hayır desemde yok illa bi tanış sonra istemezsen hayır de dedi...
iyi bi düşüneyim dedim kapadım teli.. Faceden fotolarına baktım.. Ama hiç bi şey hissettim.. Hayalimdeki insan değil yani..
Onun haricinde zaten kendimi hiç hazır hissetmiyorum.. Balkonda konuşmuştum annemde duydu.. Ayrıldığım insanı biliyodu ve ayrıldıktan sonra neler yaşadığımıda bildiği için..
O da direk hayır dedi..
Bende istemiyorum aslında ama.. Arkadaşımda resmen yalvarıyo nolur diye...
Napayım sizce.. Gönlüm hayır derken görüşmem yanlış olur dimi ? Bunu arkadaşıma nasıl anlatıcam ?:26:
Geçen gün arayan arkadaşım aradı yine..
Eşininn arkadaşı ile tanışmamı ısrarla istiyo...
Nasıl heycanlıydı sesi şöyle bi insan böyle bi insan dedi durdu.. Ne kadar hayır desemde yok illa bi tanış sonra istemezsen hayır de dedi...
iyi bi düşüneyim dedim kapadım teli.. Faceden fotolarına baktım.. Ama hiç bi şey hissettim.. Hayalimdeki insan değil yani..
Onun haricinde zaten kendimi hiç hazır hissetmiyorum.. Balkonda konuşmuştum annemde duydu.. Ayrıldığım insanı biliyodu ve ayrıldıktan sonra neler yaşadığımıda bildiği için..
O da direk hayır dedi..
Bende istemiyorum aslında ama.. Arkadaşımda resmen yalvarıyo nolur diye...
Napayım sizce.. Gönlüm hayır derken görüşmem yanlış olur dimi ? Bunu arkadaşıma nasıl anlatıcam ?:26:
Gelen kısmet geri çevrilmez canım. bi kere tanış.
benimde nişanlım benim tipim değildi ama tanıdıkça sevdim.
belli olmuyor bu işler.
Kalbim o kadar kırılmış ki..İnanın küçücük de olsa gelmiyoooo içimdennnn
Eylül de tam tamına 22 olucam canım...o zaman hiç zorlama kendini canım karşına seveceğin aşık olacağın insan çıkacak eninde sonunda acele etmeye gerek yok. kaç yaşındasın ?
zamana bırak canım.
arkadaşça görüşmenin sakıncası olmaz.
Eylül de tam tamına 22 olucam canım...Geleceğime dair bambaşka hayaller kuruyorum ve o insanın fotoğrafını görünce düşündüm düşündüm vee ıhhh ıhhh yok bu o değil dedim.. Bide annemin hayır demesi de etkiledi kararımı... Anne sözü dinlemediğim için çok yara aldım, kırıldım, hiç ağlamadığım kadar ağladım..
Ayy ne güzel iyiydi keyfim niye böyle bi anda bu çıktı ki.... Hiç bilemiyorum ki canımmm... Şaştım kaldım....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?