Eylül de tam tamına 22 olucam canım...Geleceğime dair bambaşka hayaller kuruyorum ve o insanın fotoğrafını görünce düşündüm düşündüm vee ıhhh ıhhh yok bu o değil dedim.. Bide annemin hayır demesi de etkiledi kararımı... Anne sözü dinlemediğim için çok yara aldım, kırıldım, hiç ağlamadığım kadar ağladım..
anne sözü dinlemekte haklısın, hatunlar ne dese doğru çıkıyor ben bunu yaşaya yaşaya anladım. ve daha 22 yaşındasın bende 24olucam ekimde. yaşamak istediklerini yaşa, evlilik de güzel bir şey eminim ama nasılsa olacak aceleye gerek yok :))) okumayıp evlenen kızlara çok kızıyorum mesela, evlendikten sonra okuyamazsın ama okuduktan sonra evlenebilirsin bunu düşünmüyorlar hiç.
bende 29 yaşındayım. yeni nişanladım bu sene.
keyfim yerinde. iyi ki erkenden başımı bağlamamışım.
hem yüksek lisansımı da yaptım. geliştirdim kendimi.
evlilik kaçmıyor zaten.
bugünlerimizin kıymetini bilmek lazım canlarım.
albüm yaptım kızlarrrrr, fotolarımız geldiiiii
Hayirli geceler gelinciklerr
ben geldiiim benim aşk böcüüklleeriiimmmMeraklandırmısımdaa bebeklerımııı ama ani bi planla gittiik yeniçiftliğee tekrardaaann bugunn geldııımm keyfım yerındeydii ama su 3 gündüüür yüzümdee ilk sivrisineek ısırıgıyla baslayan garip bi vakaayla karsı karsıyayımm su geldikce kocamaan bi sivilce oluyoo ama kuruyunca yara oluyoo baticon ve bi merhemle düzeltmeye calısıyoruum Veeeeee ciddden nazaaarr denen şeyee bikereee daha ınandııımm ayrıcanaaa bu nazarın yaşııdaa yok 60 yasındakı kadıın bebek gibi yüzün var dedikten sonraa oldu nooolduysaaa bide ogluna almak istedi benii nazardan kurutur ınsanı beee kem gözlüüüü kadııınnnn yarında sevgiliciin yanınaa gidiceemm ve klasikleşen bi uyuyamamamm vaarr 2 haftada bi gorusur olduuukk yaa ondan ılk gunku heycanlarımız bitemiyoooo mideciiimde kelebeeennnnkkler uçusuuyooooooo süslenmeninn dibinee vurduuumm ama şu piiis pivilceciğii nası kamufle ediciim bilmoooruuuummm
Pelimiiiiiimm aşkımmmcııımmm futurafları yarın olmasada ertesı gunu atıciiiimm hemenciciiikk
Gizooomm futurafları hotmaılden album olustur seklınde yollayınca cok bekletmıyo kuzuumm attır futuraflarımızı meraklaa beklıyoooruuum vallaa
Nurayııımmm benımde ıcıme sınmedı aslında o kıyafet kuzucuumm baska seceneklerı degerlendır lokumummm
Selin ve çağla pastam sizi ayrıcanaaa hamliciiimm vallahiiimaillere baktıkca gülüyooruuumm
yaaa hepiniziii coooooooooooooookkkk özleeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
Geçen gün arayan arkadaşım aradı yine..
Eşininn arkadaşı ile tanışmamı ısrarla istiyo...
Nasıl heycanlıydı sesi şöyle bi insan böyle bi insan dedi durdu.. Ne kadar hayır desemde yok illa bi tanış sonra istemezsen hayır de dedi...
iyi bi düşüneyim dedim kapadım teli.. Faceden fotolarına baktım.. Ama hiç bi şey hissettim.. Hayalimdeki insan değil yani..
Onun haricinde zaten kendimi hiç hazır hissetmiyorum.. Balkonda konuşmuştum annemde duydu.. Ayrıldığım insanı biliyodu ve ayrıldıktan sonra neler yaşadığımıda bildiği için..
O da direk hayır dedi..
Bende istemiyorum aslında ama.. Arkadaşımda resmen yalvarıyo nolur diye...
Napayım sizce.. Gönlüm hayır derken görüşmem yanlış olur dimi ? Bunu arkadaşıma nasıl anlatıcam ?:26:
canlarrrr benn geldimmmmm hepiiciinizeee günaydınlaarrrrrr
umarım herkes iyidir.geçmişe hiç bakamadım.var mı bir yenilik bir değişiklik?
özgemmmm tekrar tebrik ediyorumm canımmm umarım herşey yolunda gitmiştir.fotolara bakıcam hemencik.
benden haberleri aktarıyımm.tatilim süpper geçti.çünküsüüü bizim gittiğimizin ertesi günü sevgilicikte geldiiiiiiiiiiiiii3 gün aynı çatı altında aynı evde olmak harikaydı. pazartesi doğum günüm olduğunu duyunca (kuzenimin evine gitmiştik biz mersinde yazlığı vardı) kuzen hadi gelsin oda dedi sana doğum gününde sürpriz yapsın falan ısrar etti.sonuçta kadınının evine çağırmam ayıp olur diye ben sey etmediydim ama çok ısrar edincee aşkımda ilk uçağa atladı ve hoooop yanıma uçtu.beraberce tatil yaptık süperdi.adana,mersin ,antep gezdik.ama son gün(salı günü) denizde bir yandımkiii Allah kimseye vermesin.hemen hastanede aldım soluğu.2.derece yanık olmuşum.öldüm acıdan ki hala aynı durumdayım.omuzlarım ve ön tarafım öbek öbek su topladı.bitaneciğim mahvoldu o halime hastanede hiç elimi bırakmadı bana krem sürerlerken.arabadayken falan hep beni rahat ettirmeye çalıştı.onunda omuzları felaketti ama hiç sesini çıkarmadı canımın canı.o tipsiz iğrenç halimle bile bana sürekli iltifat etti.bi görseniz halimi ne saçıma dokunabiliyorum ne bişey.kollarımı yerinden kaldırmam mümkün değildi.ve ertesi gün sabah 7 de uçağımız vardı.altımda kremlerden leke olmuş bir şort üzerimde yine krem içinde kalmış aşkımın bana bol gelen tişörtü saçım zaten berbat aynı boyacı çocuklar gibiydim uçağa bindim o halde.herkes tip tip bana bakıyordu.birde ankara aktarmalıydı uçağımız daha çok insan gördü beni o halde :) ama aşkım o halimde bile bana hep aşk dolu gözlerle baktıı beraber bulutların üstünde olmak harika bir duyguydu..
neyse ki bu sabah daha iyiyim duş alabildim biraz insana benzedim kollarımı hareket ettirebiliyorum Allah ıma çok şükür.
zaten emindim ama tatil boyunca iyice emin oldum gerçekten o benim için doğru seçim.
bugu_su artık görebilirsin canım ekledim seniii
teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?