'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende 29 yaşındayım. yeni nişanladım bu sene.
keyfim yerinde. iyi ki erkenden başımı bağlamamışım.
hem yüksek lisansımı da yaptım. geliştirdim kendimi.
evlilik kaçmıyor zaten.
bugünlerimizin kıymetini bilmek lazım canlarım.

Kübracım ben de nişanlımın fotosunu facete ilk gördüğümde elektrik almamıştım
ama mantık açısından çok uygun biri olduğu için görüşmeyi kabul ettim
ilk buluştuğumuzda resmen heyecandan oldum çok etkilendim, elektrik aldım
demem o ki yüzyüze görüşünce daha farklı bi etki yapabilir bu çocuk
ama senin enerjin, isteğin yoksa ve kendini hazır hissetmiyosan bişey diyemem canım benim
nasıl mutlu olacaksan öyle olsun

ben geldiiim benim aşk böcüüklleeriiimmm Meraklandırmısımdaa bebeklerımııı ama ani bi planla gittiik yeniçiftliğee tekrardaaann bugunn geldııımm keyfım yerındeydii ama su 3 gündüüür yüzümdee ilk sivrisineek ısırıgıyla baslayan garip bi vakaayla karsı karsıyayımm su geldikce kocamaan bi sivilce oluyoo ama kuruyunca yara oluyoo baticon ve bi merhemle düzeltmeye calısıyoruum Veeeeee ciddden nazaaarr denen şeyee bikereee daha ınandııımm ayrıcanaaa bu nazarın yaşııdaa yok 60 yasındakı kadıın bebek gibi yüzün var dedikten sonraa oldu nooolduysaaa bide ogluna almak istedi benii nazardan kurutur ınsanı beee kem gözlüüüü kadııınnnn yarında sevgiliciin yanınaa gidiceemm ve klasikleşen bi uyuyamamamm vaarr 2 haftada bi gorusur olduuukk yaa ondan ılk gunku heycanlarımız bitemiyoooo mideciiimde kelebeeennnnkkler uçusuuyooooooo süslenmeninn dibinee vurduuumm ama şu piiis pivilceciğii nası kamufle ediciim bilmoooruuuummm
Pelimiiiiiimm aşkımmmcııımmm futurafları yarın olmasada ertesı gunu atıciiiimm hemenciciiikk
Gizooomm futurafları hotmaılden album olustur seklınde yollayınca cok bekletmıyo kuzuumm attır futuraflarımızı meraklaa beklıyoooruuum vallaa
Nurayııımmm benımde ıcıme sınmedı aslında o kıyafet kuzucuumm baska seceneklerı degerlendır lokumummm
Selin ve çağla pastam sizi ayrıcanaaa hamliciiimm vallahiii maillere baktıkca gülüyooruuumm

yaaa hepiniziii coooooooooooooookkkk özleeeediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

Günaaaydııınnn canlaaaarrr

Aşkııımmmmm hoşgeelldiiiinnn nası bi kadınmış o yaaaa nası bi nazaarr ooo( Sen gel burayaa ben kursunn döktürcem sanaaa tememm miii bebişimmm Şuaaann daa kurbikk eniştemeee doğruuu gidiosunnndur muhtemeleennnn cok eglenınnn hasrett gideriinnn inşallahhh kuşiğiiimmm kıyaamammm size beennnn

bebiilooppp atarsıınn musaitt zamandaaaaa ben gizoommdan ümidiii kestimm sende kess aşkooo o gün dalga geçtiikk amaa bizim muhabbette 1 seneyee sonra kalsa yinee iyi bariii hiç olmadı slaytt yaparr bizeee gizooottt

görüşmeyle fotoğrafa bakmak arasında çok fark var cnm bence arkadaşca bir görüş bi kave içmenizin ne sakıncası olabilirki senin için de değişiklik olur bunu yaşamadan anlayamazsın.

canlarrrr benn geldimmmmm hepiiciinizeee günaydınlaarrrrrr
umarım herkes iyidir.geçmişe hiç bakamadım.var mı bir yenilik bir değişiklik?
özgemmmm tekrar tebrik ediyorumm canımmm umarım herşey yolunda gitmiştir.fotolara bakıcam hemencik.
benden haberleri aktarıyımm.tatilim süpper geçti.çünküsüüü bizim gittiğimizin ertesi günü sevgilicikte geldiiiiiiiiiiiiii 3 gün aynı çatı altında aynı evde olmak harikaydı. pazartesi doğum günüm olduğunu duyunca (kuzenimin evine gitmiştik biz mersinde yazlığı vardı) kuzen hadi gelsin oda dedi sana doğum gününde sürpriz yapsın falan ısrar etti.sonuçta kadınının evine çağırmam ayıp olur diye ben sey etmediydim ama çok ısrar edincee aşkımda ilk uçağa atladı ve hoooop yanıma uçtu.beraberce tatil yaptık süperdi.adana,mersin ,antep gezdik.ama son gün(salı günü) denizde bir yandımkiii Allah kimseye vermesin.hemen hastanede aldım soluğu.2.derece yanık olmuşum.öldüm acıdan ki hala aynı durumdayım.omuzlarım ve ön tarafım öbek öbek su topladı.bitaneciğim mahvoldu o halime hastanede hiç elimi bırakmadı bana krem sürerlerken.arabadayken falan hep beni rahat ettirmeye çalıştı.onunda omuzları felaketti ama hiç sesini çıkarmadı canımın canı.o tipsiz iğrenç halimle bile bana sürekli iltifat etti.bi görseniz halimi ne saçıma dokunabiliyorum ne bişey.kollarımı yerinden kaldırmam mümkün değildi.ve ertesi gün sabah 7 de uçağımız vardı.altımda kremlerden leke olmuş bir şort üzerimde yine krem içinde kalmış aşkımın bana bol gelen tişörtü saçım zaten berbat aynı boyacı çocuklar gibiydim uçağa bindim o halde.herkes tip tip bana bakıyordu.birde ankara aktarmalıydı uçağımız daha çok insan gördü beni o halde :) ama aşkım o halimde bile bana hep aşk dolu gözlerle baktıı beraber bulutların üstünde olmak harika bir duyguydu..
neyse ki bu sabah daha iyiyim duş alabildim biraz insana benzedim kollarımı hareket ettirebiliyorum Allah ıma çok şükür.
zaten emindim ama tatil boyunca iyice emin oldum gerçekten o benim için doğru seçim.

Canııımmm hoşgeldiiinnn

Öncelikleee geçmiş olsun tatlım( Keşkee faktörlü gunes kremi surseydinn.. ben kremsiz guneslenmedim hiç ya da kakao yagı surdum hem yeniçiftlikte hem yayla'ya gittiğimizde bereket ben direk çikolata kız oldum ama senin için çok üzüldüm( güneş yanığı cok fena uyutmazz da.. acısı da hiç dinmezzz İnşallahh cildin düzelir kuzum bir an önce. sevgiliciğinninn yanına gelmesinee ayrıcaaa sevindimmm cok guzel bi tatil olmuş ne mutlu sana canımm birleşen elleriniz hiç ayrılmasın dilerimki...
Eniştemiizz çok da düşünceli maşallah diyoruummm böylee bazı anlar gelioki insan farkediyor doğru insan.. doğru karar diyee bende bunu yağdan elim yanmak uzereyken anlamıstıımmm inşallah hep ustumuze titresinleerr hep bi adımm yanımızda olsunlar tatlımm
veee veee veeeee beni o haldeee herkes gördüü demeee bence sen o halde de çookk güzeldiiiinnnn

herkese günaydınnnnn

ohhh pastamın mesajını görerek güne baslamak gibisi yokmus kusum o sivilce hiçbişeycik yapamaz senin güzelliğine ve eminim kurbik eniştem sivilcenle de aşk yaşıcaktır

ezgicimm tatilin güzel geçmesine cok sevindimmmmmm biz de gecen sene aşkla gezmelerdeydik tadından yenmiyor valla

kübracım, çoğu kişiden duydum ben ilk görşte elektrik alamadım ama sonra deli gibi aşık oldum lafını... bence bir şans verebilirsin herkes ilk bakışta vurulcak karşındakine diye bir kural yok, mantıkla yaklaşıp da sonradan bir de üstüne aşk eklenince harika evlilikler yapabiliyor insanlar

bana söylense bende senin gibi yaklasırdım zaten nişanlımı bana ilk sölediklerinde de kıyameti kopardıgımı anlatmıstım... ve aşkımın resmini bile görmeden sırf hatır var diye msn de konusmaya basladım kırmıyım büyüklerimi diye... sonradan bir supriz oldu bana da ona da orası ayrı

ama şöyle dusun... o surpiz olmamıs da olabilirdi....

ben daha önce nişanlımı kitapcıda gormemis olabilirdim, ve tamamen karsı cıkabilirdim bu duruma bastan silip atabilirdim, ya da askım bana o an cirkin cıktıgı bir fotoyu atabilirdi... dusunsene o zaman aslında ilk goruste vurulacagım birini bastan silip atmıs olurdum ön yargım yuzunden

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim... Düşünücem ama içimden hiç gelmiyo kalbim taş mı oldu yoksa benim yaa...

Çağlam sizin olayınız kaderinde ötesinde bişey bence... Siz daha anne karnındayken yazılmışsınız birbirinize.. Rabbim hiç ayırmasın inşallah.. :123:

Kaderimde varsa olur ama Alllah içime öyle bi istek düşürmüyo işte.. Şaşırdım kaldım... :26:

Miniğimmm canımm benim en güzel keyifler senin olsun... Güzel günler göresice seni...

Özgecimm resimlere baktım.. Çok masumsunuz ya.. O kadar doğal ki bayıldım resmen.. Nazar değmesin.. Sonsuza dek birlikte olun inşALLAH..

Ezgicimm sanade gaçmiş olsun.. Aşk yakmışş seni...

kübracım canım bence olacağına varcak herşey çokta mutlu olcaksın yüreğindeki yarayı sarıp güzel ügnler geçiriceksin

minnağım yollucam fotoları vallla yahu yollucam pelot 1 seneyi bulmaz yahuuuu :)))))))) msn de dedğni yapayım vin zipi 2 gündür deniyorum yapamadım bir programım vardı topluca küçültmeye ondada olmadı akşam denicem tekrardan

ezgicim kıyamam inan içim gitti ayyy yarabbim yaaa canının yanmasını anlıyorum esmer tenliyim ama kuzenmede bir kez böyle olmştu gözlernden damlallar akıyordu kıyamam ki ben sana

ayyy sevgilindemi izin aldı yanına uçtu ne güzel çok güzel maşalllah size canım benim

özge canım fotolar harika gerçekten çok güzelsiniz çok tepsiyede bayıldım tam isticeğim tarz hattaha topik açıp beğendiğim tepsileri paylaşcam yardımlarınızı bekliyorum

beni sorarsanız aşkaaa kavuştummmmm öğlen ve akşam onunla vakit geçircem yine şirket kapısında bekler saatlerce sevgilicik çok mutluyum belki erkende çıkarım heycan ve mutlulkla birlikte yine regl ağrısı çekiyorum her kavuşmada regl li oluyorum ve o benm o karın ağrımı çekiyor topiliğim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…