'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Amin kuzummmm inşallah

herkes için öyle yazıldığı kişi... bizim bir akrabamız vardı kalp gözü acık derler ya öyle biriydi, birgün annem benden dert yandı, benim bu kızım kimseleri beğenmiyor evlenmek de istemiyor yası daha kucuk ama bu kafayla gidicek korkarım da evde kalıcak dedi

o da bana bakıp gülümsedi, korkma senin kızın evde falan kalmıcak, onun kaderi yazılmıs zamanı geldigi an biranda evlilik kararı alacak bence dedi

gercekten de öyle oldu... erkeklerden evlenmekten nefret eden ben... adını bile ettirmeyen ben biranda kendimi söz-nian tarihi konusuruken, askımla ev bakmaya giderken buldum... cok da berbat bir ilişkiden yeni cıkmıstım üstelik..

evimize bakmaya gittigimiz ilk gün henüz sevgiliydik ciddi adım yoktu arada... o zamana kadar hep böyle birbirimizi tanıyoruz hoslanıoruz havalarındaydık hala evlilik moduna gecmemiştim ben o kadar etkilenmeme ragmen... o koseyi bucagı incelerken ben de arkasından bakıyodum, bir eve bir de ona baktım... o an da dedim ki işte bu evv benim yuvam bu da benim kocam olacak

evlenmeye orda ikna oldum, evi de o sekilde aldık... baska yer olsun istemedim artık... sizler de ev secerken yasıcaksınız... bir sürü eve giriosunuz ama sadece bir tanesi işte burası benim yuvam olur dedirtiyo...

yani kısacası, birini ya da bir yeri görmeden enerjiyi elektrigi birebir hissetmeden anlayamıyosun belli olmuyor hiç kalbinin o an hangi dili konuşacağı... gitmeye görüşmeye karar verirsen şimdi buradan değil de onun karsısındayken yüzüne bakarken dinle kalbini tatlım

en saglıklısı o

Ağlattın yaaaa kurabiyeee...

5 gündür konuşmuyoruz,yapılır mı sabah sabah...

kıyamam ben sana yaaaaa

hayırdır kuzum benim neden konusmuyosunz 5 gün çok değil mi??? allah allah anlatmak ister misin canım?

Çok olmaz olur mu ?

Saatlerce konuşan,telefonu kapatır kapatmaz mesajlaşan biz,5 gündür konuşmuyoruz.

İş-güç yok,para yok,her şey belirsiz...

Uzaktayız,ne zaman birbirimizi göreceğimiz belli değil...

ah işte hep aynı sorunlar ilişkileri yıpratan....

yaşlarınız kaç canım sevgilin yaptı mı askerligini falan?

ah işte hep aynı sorunlar ilişkileri yıpratan....

yaşlarınız kaç canım sevgilin yaptı mı askerligini falan?

Ben 21, o 24 yaşında canım,geçen yıl mezun oldu.

Aynı bölümdeniz,ben de son sınıfa geçtim,Türkçe öğretmeniyiz ikimiz de...

Kaç tane memurluğa başvurduk hiçbir sonuç çıkmadı.

Bu yaz da yerleşemezsem gideceğim diyordu askere,bilmiyorum...

yağmurdan sonra hep güneş açmıyor mu?
geceden sonra gün ağarmıyor mu?
sancıdan sonra doğum olmuyor mu?

Rabbim büyük..tüm belirsizliklerin tek adı..

Hayırlısıyla kavuşun kuzum inşallah..tüm sevenlerin hakkı kavuşmak..bizimde aylar olduu..

zor gerçekten.. inşallah güzel haberlerini alacağız..

askerligini yapmadan calısmaya baslaması zaten sorun canım... askerlik erkekler için büyük engel bence önce onu kaldırsın aradan bence de eğer yerleşemezse

memuriyet beklemek bir çile kendi göbegini kendin kesiceksin bu ulkede... memuriyet die sınırlamasın kendini dershanelere falan basvursun özel sektöre de baksın yani...

Allah yardım etsin iş meselesi zor, ama yaslarınız daha kucuk zaten canım birkaç yıl daha bekleyebilirsiniz cok rahat sen de bu sure icinde hep destek ol ona... bir erkek icin işsizlik buyuk sorun, alttan al tatlı konus cok ozledigini biliyorum ama gerekirse bagrına tas bas ama ona yansıtma tatlım

biraz idare edebilmek lazım ilişkimizin saglıgı acısından... biz de birbirimizi uzun sure görmedik mi resmen hata veriyoruz, ama biliorum ki onun da işi zor üstüne bir de özlem bir de ben canını sıkarsam daha kötü olcak o yüzden ona elimden geldigi kadar içimde kopan fırtınaları yansıtmamaya calısıyorum

erkekler bebek gibi oluyo bazen... anne şefkatiyle yaklasmak gerekebilio sıkıntılı oldukları zamanlarda özellikle

günaydın büşracımmmm

gizom tepsiyi şimdik gördümmm... bence chakradaki daha güzel kesinlikle

Son düzenleme:
konun ortasında şaak diye dalış yapıyorum kızlar ama bana tanıdık geldi..bir iki satır yazmak isterim müsadenizle..

ben de sevgilimle netten tanışan vatandaşlardan biriyim..uzun süre arkdaş vari bir şekilde konuştuk ..zira onu tanıdığımda
aklımda fikrimde başka biri vardı..unutmaya çalışıyordum..sonra öyle sohbet ederken telefon numaralarımızı verdik vs..

face den ekledik bir birimizi ama yok yani bir hoşlantı falan..o ise beni görür görmez çok hoşlanmış..ama nasıl zıt karakterliyiz..
o siyah ben beyaz...yaşça benden küçük ki benim hiç istemedim bir şey..hiç baskı kurmadı üzerimde ama sabırla her gün aradı.
aramadan mesaj yazar, müsait olup olmadığımı sorar,öyle arardı..hala daha huyu değişmedi..

bir gün kendimi çok mutsuz hissettiğim bir dönemde karar vermem gerektiğini düşündüm ki her geçen gün benden daha çok hoşlandığını
farkettim..tamamen görüşmeyi de kesemiyordum..bir şey vardı anlamadığım..tip olarak hayal ettiğim gibi değil,az konuşur,az güler..girişken değil..
daha pek çok şey ...sonra bir rüya gördüm ve o sabah bir şeyler ısındı içimde..ekim ayından beri de devam ediyor büyük bir alevle.. haa bu arada
ağrıdan kalkıp geldi 5-6 gün birlikte vakit geçirdik..çok değerli benim için çook...onu ilk gördüğüm zaman yalan yok bir bocalama yaşadım..
hani tekrar eski duygulara geri döndüm..ama düşündüm..bir ömürden bahsediyoruz...nedir önemli olan diye? çünkü zamanla değişti..konuşuyor,gülüyor,
daha güzel bir iletişim yakaladık..hiç bilmediğim özellikleri beni şaşırtıyor..tip olarak gerçekten hala daha biraz farklı olduğumuzu düşünürüm ama o da ayrı
olduğumuz için sanırım..sonuçta biz gerçekten birlikte çok güzel zaman geçirdik,pek çok şeyi konuşabiliyoruz artık..

Rabbim sadece benim görmem için zaman verdi bana..karşımdaki insanı farklı açıdan tanıdım...zaman ne getirir bilemiyorum tabi..ciddi bir adımımız yok.olur mu onu da
bilemiyorum...her ne yaşarsak yaşayalım bir gün ayrılsakta ( ki Rabbim ayırmasın) o hep benim için en kıymetli olucak..şimdi uzağız yine ,belli olmayan saatleri,günleri
sayıyoruz..

herkese günaydınnnn,

hepimiz için mutlu bir gün olsun inşallah :)

Allah ayırmasın inşallah canım artarak çoğalsın aşkınız... neden olmasın ciddi adım olur inşallah siz istedikten sonra

Allah ayırmasın inşallah canım artarak çoğalsın aşkınız... neden olmasın ciddi adım olur inşallah siz istedikten sonra

teşekkürler ben inancımı kaybetmiş biriydim canım..o yüzden olurla olmaz arasında bir yerlerdeyim..belki bir savunma diyelim..yaş oldu 30..
artık eskisi gibi düşünemiyor insan..onun getirdiği bir şeyler..şuan yaşadığıma bakıyorum belkide..yoksa iki gönül bir olunca artık gerisi bahane oluyor tabii..

Peloşummmmm hoşbulduk canımm. çok sağoll geçicek inşallah ama ne zaman bilmiyorum benim tenim aşırı hassas ve beyaz o yüzden mahvoldum.3gün boyunca kremle korundum zaten ama son gün sürmemişm son günümüz diye bi telaş denize koştuk krem falan aklımıza gelir mi hiç..neyse ki sen şanslıymışın kuşum aman hep öyle ol.
Aminn canımmm aminnnn Allah hepimize sevdiceklerimze kavuşmayı nasip etsin bir ömür böyle birbirimizn gözünün içine bakalım inşallah.Şuan çok acı çekiyorum ama tatili düşündükçe 7/24 sevdicekle olduğumu düşündükçe hiç bişeyciğim kalmıyor öyle bir güç verdiki bana acayip bişey oldu böylee tekrar aşık oldum ona tarifsiz bişey oluştu içimde.hele hastanede dolu dolu gözlerle elimi tutunca...
gizim,çağlam ve hayatcım teşekkür ederimm fıstıklarımm.Gizemcim hatırlıyormusun sevgiliciklerle tatile gitme planları yapıyorduk.artık ne kadar içten dilediysem şak diye oluverdi hiç onunla tatil yapabilme umudum yoktu çünkü inşallah sizlerede nasip olurr

bu işlerin yaşla alakası yok canım işte kader kısmet nasıl nerde ve ne zaman cıkar gelir hiç belli olmuyor...

ama su var ki belli bir yastan sonra insan daha saglam kararlar alabiliyor... gerisi onemli değil diyebiliyorsan zaten o senin için dogru insandır bence

yagmurcum hosgeldinnnn

ezgicim kocaman bir AMİNNNN diyorum amaa bizim biraz zor gibi... askım izin alalım 2 günde olsa kacalım dio bende cok istiyorum ve cok ihtiyacım var ama bizimkiler hiç yanasıcak gibi değil annem daha cok hep beraber gidelim modunda ailecek, annemlerin yanında ne kadar eglenebilcez ki zaten cok utanıp sıkılıyoruz gecen hafta beraberdik işte sanki hiç yasamamısız gibi o haftayı cunku gonlunce sarılıp opemiosun bile anne baba yanında...

bu haftasonu da kayınvalidemler bizde yine birgünümüz oyle gecicek of yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…