'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

balım amin inşallah gideriz okurken çok gittik geçen yaza kadar hep gittik ama şu sıra ikimzde hayal kuruyorz erteliyoruz nedense birden olur olursa belki 2 günlük ama çok ihtiyacım var askere gitmeden vakit geçirmeye yalnız bilmedğmz yerlerde gezmeye ihtiyacım var inşallah bende gidebilirim

çağlam biz geçen yıl ailleri tanıştırcaktık birden vagzeçtik ilk tatile gittik sonra tanıştıralım dedik tatil dönüşü olcaktı herşey ama cidden dedim aileyle görşşürz ama sen istnbla geldnmi illa seni bize beklerler beni size beklerler şurda 2 gün duruyorsun zaten dedik konuyu kapatmaya çalıştm aile tanışmak beraber vakit geçirmek çok hoş ama bizim için üzücü olurdu ben çok özlerken birde

ama sonra ne oldu hep ablasyla vakit geçirmek istedim sevgiliciğe hep dedim çağır kuzenlerni ablalanı oda ben rahat olamıyorm elini tutamıyorum dedi o zaman anladım ama şu sıra bakalım bir iftar yemeği ayarlıcaz kısmetse

bu arada annem mutfak yaptırcak kızlar yaaa kadın diyor dünürlerm gelcek benim evi düzeltmem şart diyoda başka bişi demiyo beni verdi galibaaa

İnşallah canım,ama benim nedense pek umudum yoook.

Haklısın canım,ama ben de yıpranmışım baya,farkınd bile değilim....

Rabbim yardımcımız olsunnn...

ayyy biz de gecen sene bu zaman tadilatla ugrasıyoduk gizommm .. sırf annem evini dünürler gelmeden yenilicek diye sonbahara kadar bekledik

ben de evin içinde hiç tadilat sevmem nefret ederim, yerlerden duvarlara kapılara herseyi yeniledi bir de annem dusunnnn ama bir nevi benim icin yapılıodu yaaaa tadilat sevmeyen ben ondan bile hoslanıodum valla

ahh ahh ne güzeldi o heyecanlar gecen yaz cok harika gecti yaaa

İnşallah canım,ama benim nedense pek umudum yoook.

Haklısın canım,ama ben de yıpranmışım baya,farkınd bile değilim....

Rabbim yardımcımız olsunnn...

yıpranmışındır tabiii..kolay mıı...fakat yok öyle havlu atmak..

Allah ım hepimize kolaylık sağlasın..şimdi düşündümde şu yaşantıma gelinceye dek
neler neler yaşadım..gerek iş gerekse aşk hayatında..forumda çoğu zaman paylaştım..belki sonrası da
var, bilemiyoruz..sen sadece yoruldun,yorulduğunun farkına varmanda güzel..insan elinde bir kilo bir şey taşıyınca bile bir kaç dakikaya
elinde oluyor 10 kg...dert ,sıkıntı da kolay değil canım..inşallah hep birlikte aşarız sıkıntılarımızı da tek tek burada paylaşırız..

İnşallah canııımmm...

Topiki de işgal ettik,hakkınızı helal edin kızlar.

hayırdır canım bugün cuma da değil neden uçuyorsun:44:

bugun değilse yarın cumaaaaaaaaa ondan canımmm bugununde yarısı gitti... yatcam kalkcammm cuma gelcek ben aska koscammm

anlıcagın şimdiden cuma moduna girdimmmmm

İnşallah canııımmm...

Topiki de işgal ettik,hakkınızı helal edin kızlar.

olur mu öle şey fıstıklarrrr... her zaman dinleriz biz siziiii

heeeyy

kıyafet konusunda pantolon etek bluz gömlek işte aralarından seçicem.. gelip gitsinler de fotoğrafımı çeker gösteririm size de bebiklerim.
yaaa özgeeeeeeeeeeeeeeeeeee maşallaah annem heyecanla baktım fotoğraflarınaa.. oy darısı başımaa ya

ezgiciim geçmiş olsun balım, ama tatilinin süper geçmesinee çok sevindim ... aşkınıza maşallah

nazlıım nazara ben de çok inanıyorum. nazar insanı çatlatır ya. oğluna alcakmış, bak sen densiz kadına.

eylül basak seni 'uzaklık' topiğinden tanıyorum.. en uzak mesafe rekoru sende canım gerçekten, allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum, 'dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri'

çağlaalaaaalooyoyolalaaayayay lom kuzuuum öpcem seni

yağmuurum nerdesin, merhaba bebeğim.

kübracım arkadaşının tanıştırmak istediği kişi hakkındaki görüşüm diğer kızlarla aynı, hakkında hayırlısı olsun canım benim.

burcucum(angera) yanlış hatırlamadım umarım adını. heyecanlarımız ortak, ikimize de başarılar ben ailesiyle ilk kez tanışıcam canım.

gizemim, pelinim utttuğum kim varsa hepinizi öperiiim

kavuşmaya soooonn 1 gün :118:
bugün büyük bi temizlik var evde. şimdi çıkıcam ve o temizliğe dahil olucam, yarında alışveriş ve bazı yemeklerin hazırlanışı var
dün içli köftenin içini hazırladı annem, donsun diye buzluktalar.
yarın yaprak sarmasını yapıcaz, pişirmesi kalıcak bi. meksika salatasını yapıcaz.. çok yorgun olmazsa annecik baklava açıcakmış ufak bi tepsi.
hep gelmeye çalışcam ama gelemezsem de merak etmeyin

ohh gelin moduna girdi nurayımızz

cok iyi anlıyorum telasını kuzum... bizimkilerin kacıncı gelişi bize ama hala telas yapıoruz cumartesi de gelebilirler eger annem aradıysa simdi telasa düşmüştür baslamıstır bile hazırlıklara bir de sizin ilk sefer wuuuuuu heyecana gellll

kolay gelsin kusummm

bende iyiyim çağlacım hazırlandım arkadaşımı bekliyorum gelsin birlikte pazara gitcez ciciler almaya

oh ne güzel canımmmm simdiden güle güle kullan aldıklarınııı

kendimi gördüm bi an ki biz kışın ortasında komple mutfak+ banyo yaptırdık işkence gibiydi sırf annemin pimpirikleri yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…