iyiyim canım sen ??
bende iyiiyim şükür
nereye gidiyorsun cnm bana mı geliyorsun yoksa
Peloşummmmm hoşbulduk canımm. çok sağoll geçicek inşallah ama ne zaman bilmiyorumbenim tenim aşırı hassas ve beyaz o yüzden mahvoldum.3gün boyunca kremle korundum zaten ama son gün sürmemişm son günümüz diye bi telaş denize koştuk krem falan aklımıza gelir mi hiç..neyse ki sen şanslıymışın kuşum aman hep öyle ol.
Aminn canımmm aminnnn Allah hepimize sevdiceklerimze kavuşmayı nasip etsin bir ömür böyle birbirimizn gözünün içine bakalım inşallah.Şuan çok acı çekiyorum ama tatili düşündükçe 7/24 sevdicekle olduğumu düşündükçe hiç bişeyciğim kalmıyor öyle bir güç verdiki bana acayip bişey oldu böylee tekrar aşık oldum ona tarifsiz bişey oluştu içimde.hele hastanede dolu dolu gözlerle elimi tutunca...
gizim,çağlam ve hayatcım teşekkür ederimm fıstıklarımm.Gizemcim hatırlıyormusun sevgiliciklerle tatile gitme planları yapıyorduk.artık ne kadar içten dilediysem şak diye oluverdi hiç onunla tatil yapabilme umudum yoktu çünküinşallah sizlerede nasip olurr
yağmurdan sonra hep güneş açmıyor mu?
geceden sonra gün ağarmıyor mu?
sancıdan sonra doğum olmuyor mu?
Rabbim büyük..tüm belirsizliklerin tek adı..
Hayırlısıyla kavuşun kuzum inşallah..tüm sevenlerin hakkı kavuşmak..bizimde aylar olduu..
zor gerçekten.. inşallah güzel haberlerini alacağız..
askerligini yapmadan calısmaya baslaması zaten sorun canım... askerlik erkekler için büyük engel bence önce onu kaldırsın aradan bence de eğer yerleşemezse
memuriyet beklemek bir çile kendi göbegini kendin kesiceksin bu ulkede... memuriyet die sınırlamasın kendini dershanelere falan basvursun özel sektöre de baksın yani...
Allah yardım etsin iş meselesi zor, ama yaslarınız daha kucuk zaten canım birkaç yıl daha bekleyebilirsiniz cok rahat sen de bu sure icinde hep destek ol ona... bir erkek icin işsizlik buyuk sorun, alttan al tatlı konus cok ozledigini biliyorum ama gerekirse bagrına tas bas ama ona yansıtma tatlım
biraz idare edebilmek lazım ilişkimizin saglıgı acısından... biz de birbirimizi uzun sure görmedik mi resmen hata veriyoruz, ama biliorum ki onun da işi zor üstüne bir de özlem bir de ben canını sıkarsam daha kötü olcak o yüzden ona elimden geldigi kadar içimde kopan fırtınaları yansıtmamaya calısıyorum
erkekler bebek gibi oluyo bazen... anne şefkatiyle yaklasmak gerekebilio sıkıntılı oldukları zamanlarda özellikle
konun ortasında şaak diye dalış yapıyorum kızlar ama bana tanıdık geldi..bir iki satır yazmak isterim müsadenizle..
ben de sevgilimle netten tanışan vatandaşlardan biriyim..uzun süre arkdaş vari bir şekilde konuştuk ..zira onu tanıdığımda
aklımda fikrimde başka biri vardı..unutmaya çalışıyordum..sonra öyle sohbet ederken telefon numaralarımızı verdik vs..
face den ekledik bir birimizi ama yok yani bir hoşlantı falan..o ise beni görür görmez çok hoşlanmış..ama nasıl zıt karakterliyiz..
o siyah ben beyaz...yaşça benden küçük ki benim hiç istemedim bir şey..hiç baskı kurmadı üzerimde ama sabırla her gün aradı.
aramadan mesaj yazar, müsait olup olmadığımı sorar,öyle arardı..hala daha huyu değişmedi..
bir gün kendimi çok mutsuz hissettiğim bir dönemde karar vermem gerektiğini düşündüm ki her geçen gün benden daha çok hoşlandığını
farkettim..tamamen görüşmeyi de kesemiyordum..bir şey vardı anlamadığım..tip olarak hayal ettiğim gibi değil,az konuşur,az güler..girişken değil..
daha pek çok şey ...sonra bir rüya gördüm ve o sabah bir şeyler ısındı içimde..ekim ayından beri de devam ediyor büyük bir alevle..haa bu arada
ağrıdan kalkıp geldi5-6 gün birlikte vakit geçirdik..çok değerli benim için çook...onu ilk gördüğüm zaman yalan yok bir bocalama yaşadım..
hani tekrar eski duygulara geri döndüm..ama düşündüm..bir ömürden bahsediyoruz...nedir önemli olan diye? çünkü zamanla değişti..konuşuyor,gülüyor,
daha güzel bir iletişim yakaladık..hiç bilmediğim özellikleri beni şaşırtıyor..tip olarak gerçekten hala daha biraz farklı olduğumuzu düşünürüm ama o da ayrı
olduğumuz için sanırım..sonuçta biz gerçekten birlikte çok güzel zaman geçirdik,pek çok şeyi konuşabiliyoruz artık..
Rabbim sadece benim görmem için zaman verdi bana..karşımdaki insanı farklı açıdan tanıdım...zaman ne getirir bilemiyorum tabi..ciddi bir adımımız yok.olur mu onu da
bilemiyorum...her ne yaşarsak yaşayalım bir gün ayrılsakta ( ki Rabbim ayırmasın) o hep benim için en kıymetli olucak..şimdi uzağız yine ,belli olmayan saatleri,günleri
sayıyoruz..
balım amin inşallah gideriz okurken çok gittik geçen yaza kadar hep gittik ama şu sıra ikimzde hayal kuruyorz erteliyoruz nedense birden olur olursa belki 2 günlük ama çok ihtiyacım var askere gitmeden vakit geçirmeye yalnız bilmedğmz yerlerde gezmeye ihtiyacım var inşallah bende gidebilirim
çağlam biz geçen yıl ailleri tanıştırcaktık birden vagzeçtik ilk tatile gittik sonra tanıştıralım dedik tatil dönüşü olcaktı herşey ama cidden dedim aileyle görşşürz ama sen istnbla geldnmi illa seni bize beklerler beni size beklerler şurda 2 gün duruyorsun zaten dedik konuyu kapatmaya çalıştm aile tanışmak beraber vakit geçirmek çok hoş ama bizim için üzücü olurdu ben çok özlerken birde
ama sonra ne oldu hep ablasyla vakit geçirmek istedim sevgiliciğe hep dedim çağır kuzenlerni ablalanı oda ben rahat olamıyorm elini tutamıyorum dedi o zaman anladımama şu sıra bakalım bir iftar yemeği ayarlıcaz kısmetse
bu arada annem mutfak yaptırcak kızlar yaaa kadın diyor dünürlerm gelcek benim evi düzeltmem şart diyoda başka bişi demiyo beni verdi galibaaa
İnşallah canım,ama benim nedense pek umudum yoook.
Haklısın canım,ama ben de yıpranmışım baya,farkınd bile değilim....
Rabbim yardımcımız olsunnn...
fark etmez kuzum ya mutluluktan ucuyorum öle ben
yıpranmışındır tabiii..kolay mıı...fakat yok öyle havlu atmak..
Allah ım hepimize kolaylık sağlasın..şimdi düşündümde şu yaşantıma gelinceye dek
neler neler yaşadım..gerek iş gerekse aşk hayatında..forumda çoğu zaman paylaştım..belki sonrası da
var, bilemiyoruz..sen sadece yoruldun,yorulduğunun farkına varmanda güzel..insan elinde bir kilo bir şey taşıyınca bile bir kaç dakikaya
elinde oluyor 10 kg...dert ,sıkıntı da kolay değil canım..inşallah hep birlikte aşarız sıkıntılarımızı da tek tek burada paylaşırız..
hayırdır canım bugün cuma da değil neden uçuyorsun:44:
İnşallah canııımmm...
Topiki de işgal ettik,hakkınızı helal edin kızlar.
bugun değilse yarın cumaaaaaaaaa ondan canımmm bugununde yarısı gitti... yatcam kalkcammm cuma gelcek ben aska koscammm
anlıcagın şimdiden cuma moduna girdimmmmm
olur mu öle şey fıstıklarrrr... her zaman dinleriz biz siziiii
iyiyim tatlımmm sen nasılsınnn
nası gidio
günaydın canımmm amin inşallahhoşgeldinnn
telomerim,nurayım merhaba sanada burdayım bebeğim git gelde konuşuruz
ayyyyyyyyyyy 1 heeeeeeee
heeeyy
kıyafet konusunda pantolon etek bluz gömlek işte aralarından seçicem.. gelip gitsinler de fotoğrafımı çeker gösteririm size de bebiklerim.
yaaa özgeeeeeeeeeeeeeeeeeee maşallaah annemheyecanla baktım fotoğraflarınaa.. oy darısı başımaa ya
ezgiciim geçmiş olsun balım, ama tatilinin süper geçmesinee çok sevindim ... aşkınıza maşallah
nazlıım nazara ben de çok inanıyorum. nazar insanı çatlatır ya. oğluna alcakmış, bak sen densiz kadına.
eylül basak seni 'uzaklık' topiğinden tanıyorum.. en uzak mesafe rekoru sende canım gerçekten, allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum, 'dileğini tutmuş sayar sonsuzdan geri'
çağlaalaaaalooyoyolalaaayayay lomkuzuuum öpcem seni
yağmuurum nerdesin, merhaba bebeğim.
kübracım arkadaşının tanıştırmak istediği kişi hakkındaki görüşüm diğer kızlarla aynı, hakkında hayırlısı olsun canım benim.
burcucum(angera) yanlış hatırlamadım umarım adını. heyecanlarımız ortak, ikimize de başarılarben ailesiyle ilk kez tanışıcam canım.
gizemim, pelinim utttuğum kim varsa hepinizi öperiiim
kavuşmaya soooonn 1 gün :118:
bugün büyük bi temizlik var evde. şimdi çıkıcam ve o temizliğe dahil olucam, yarında alışveriş ve bazı yemeklerin hazırlanışı var
dün içli köftenin içini hazırladı annem, donsun diye buzluktalar.
yarın yaprak sarmasını yapıcaz, pişirmesi kalıcak bi. meksika salatasını yapıcaz.. çok yorgun olmazsa annecik baklava açıcakmış ufak bi tepsi.
hep gelmeye çalışcam ama gelemezsem de merak etmeyin
bende iyiyim çağlacım hazırlandım arkadaşımı bekliyorum gelsin birlikte pazara gitcez ciciler almaya
ayyy biz de gecen sene bu zaman tadilatla ugrasıyoduk gizommm .. sırf annem evini dünürler gelmeden yenilicek diye sonbahara kadar bekledik
ben de evin içinde hiç tadilat sevmem nefret ederim, yerlerden duvarlara kapılara herseyi yeniledi bir de annem dusunnnn ama bir nevi benim icin yapılıodu yaaaa tadilat sevmeyen ben ondan bile hoslanıodum valla
ahh ahh ne güzeldi o heyecanlargecen yaz cok harika gecti yaaa
1
ayları yedim bitirdim ya aferin bana
1
ayları yedim bitirdim ya aferin bana
darısı başıma
son 15 gün kavuşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?