ayyy biz de gecen sene bu zaman tadilatla ugrasıyoduk gizommm .. sırf annem evini dünürler gelmeden yenilicek diye sonbahara kadar bekledik
ben de evin içinde hiç tadilat sevmem nefret ederim, yerlerden duvarlara kapılara herseyi yeniledi bir de annem dusunnnn ama bir nevi benim icin yapılıodu yaaaa tadilat sevmeyen ben ondan bile hoslanıodum valla
ahh ahh ne güzeldi o heyecanlargecen yaz cok harika gecti yaaa
büşracııım az kaldı sizin de .. hemen hemennnnn geçsin günler su gibii herkes aşkına kavuşsun
çağlaam asıl heyecanım ailesiyle tanışmaktan değil de aşkımı göreceğimden
Ses yok....
selammmmmmmmm bebiklerrrr
tatilini yapann dönmüşş maşallahhhh ben daha cıkamıyorum cıksamda aşkım yokk
çağlacım bence 1.000 olur bugünn
özgecimm fotolarınnn mükemmelll herşey çok güzel canım maşşllah size
nuraycımmm 1 günün kaldı demek zman gerçektenn cabuk gecıyoo yaa
bu arada kahve makinası aldım evimisterden çeyize yavaştan devam benbunu aldım kızlar
Eki Görüntüle 453913
çağlam görürüz inş.
Beni görümce aradı orta görümce kızlarrrrrr sebep ne biliyormusunuz???:44:
Ayyy dengemm şaştı kaldı kimi dinleyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum ne kadar güçlü biriydim halbu ki yaa işyerindeki abla bana demin sen artık mantıklı düşünemiyorsun lütfen sağlığından olcaksın ya dedi nolur kendine gel dedi ayyy bilmiyorum yaaaaa
saol kuşuuuummm bende boşlamıştım amaa aşkım dedi al aşkımm al dedi herşey belirsiz belki aniden nişan düğün olur dedi alcam alcam bende iştee
10 gün sonra gelme ihtimali bile varmış şırnaktan yaainş gelir tabi gelirse şark bitmez ama bitmesin hıh özledimmmmm
altta kaldı görmediniz diye alıntı baptım ne yapacağımı bilmiyorum ya işte idare edinDelirdim ben sanırsam
sibel canım bende evmanyadan kahve makinesi alcam inşallah eve arzumun senin aldığında çok güzel güzel yorumlar var hepsiburadada benimkide arzum olcak ama farklı bir modeli gerçi benimki diyorum ama anneme alcam söz felan olursa hazır bulunsun diyerekten
bende çeyizi çok boşladım ikramiyeyi bekliyorum sahalara geri dönüşe geçicem sevgilicik askere gidene kadar biz alırız bişiler açelyayı aldırcam anneme
çağlam benziyorlarda azcık rahat dursalar diyorum bana da annem dedi evlilik derdine düştün evi unuttun die kötü yaniii tabi evlilik derdine düşerim yani ama işte iştee çağlam saçıyorda saçıyor benimki evi düzeltmeye sebep
sibelll kavuşacak olmana çok seviniyorum canım ohhh mehtaba 10 gün
çağloşummmm zorrr yaaa hasrettt bilirsinn en iyi sen anlarsınn hatta beğiiiiii
yaa bişi sorucam ben size kızlarr özgeminn bilezikleride görünce aklıma geldi sözde bana sadece kelepçe bilezik takıldı nıormal bilezik istemedim ben neyse çoğu nişan da kaynana gösteriş olsun diyee nişanda takıyomuş nişandan sonra geri alıyomuş düğünde aynı bilezikleri geri takıyomuş :26: doğrumu acabaa aşkımada sormadım ama ben öyle bişi yapmazlar heralde ayrı ayrı ben istemem saten gerçi geçen ama nişana gittiim bide kıza hiçbişey takılmadı sadece nişan yüzükleri takıldı şaşırdım kaldım öylesinide ilk defa görmüştüm çünkü :26: ama yukardaki durum kafama takıldı aşkıtoyaa sorsam ayıp olur size sorıyım dedimm
ahahaha birebir aynı cümleler aynı tavırlar aştı bunlar artık kuzumm valla
kahve makinesi arçelik telve harika bişey kuzum alırsam ondan alıcam ben ceyize aklında bulunsun hiçbir makine onun kadar pratik değil bizim evde cok kahve pişer her markayı denedik diyebilirim
sacsın paracıkları bosver bunlar bir kere olan seyler bebitommm cok da takılmamak lazım bırak gonlune gore yapsınnnlarr
ay hiç duymadım :26: bana bişey takılmadı yavrum hepsi düğünde takılcak... bileziklerim de setim de... geri falan almıcaklar tabi bizde kalıcak yani umarım benim kaynana da öle bişeyle gelirmiş bir de anaaam annem yolar heralde onu bu sefer
Allah korusun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?