'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlamm oturma odasını yeniledi tv aldı sonra oturma odası için yemek takımı aldı 2 hafta önce bide yatak odası ve mutfağa taktı dün komuşlar bababmla bana yolda annenin sana süprizi var yalnız masraflı dedi şoking şekilde evdeydim çok kızdım dedim sen kız evlendircen mutfağınımı göstercen ne amacın var karşıdaki evi yaptır dedemin evini yaptıryorsun çağlam alt kattayız ve annem üst katları istiyor yani yapılcak yerde diğer aile üyelerine kalcak bunu izah edemiyorum bende anne bak tadilatla uğraşamam vazgeç bu sevdadan üzme beni karşıdaki evi düzelt oraya taşınalım dedim

aman ne zor yaa kim gaz verdiyse geri alsın ne gerek var milyarlar harcamaya vallla hiç acımıyorum çağlam ne istersem aldırcam dün çok kızdım bilerek yapıyor benlemi yarışıyor anlamıyorum dünürlerm geldğnde güzel olsun diyor yahuuuuuu bu senin hayatın sana güzel gelyor onlarda alışssınlar dedim değişmek şartmı

nuraycım hadi hayatım güzel geçicek herşey ayrıntıları anlat bize mamişlerde çok güzel olcak

elbise olarak düz renk olsa daha iyi olurdu ama beyaz gömlek siyah etek hep kurtarıcım olmuştur inşallah güzel olur herşey

büşracııım az kaldı sizin de .. hemen hemennnnn geçsin günler su gibii herkes aşkına kavuşsun

çağlaam asıl heyecanım ailesiyle tanışmaktan değil de aşkımı göreceğimden

geçsin gitsin artık her ay gün saymaktan yoruldum artıkın
sizinde günleriniz dolu dolu geçsin inşallah canım her saniyenin tadını çıkarın
bu arada kıyafet konusunda naçizane tavsiyem elbise yada etek+gömlek ikilisi daha uygun olur bende tanışma için gelecekleri zaman herkesten fikir almıştım sonuçta servis falan yaparken pantolon daha rahat olur diye düşünmüştüm ama diger kişiler elbise yada etek demişti bende elbise giymiştim ve bu konuda kayınannecikten +1 puan kapmıştım hanımhanımcık kızmışım ( henüz gerçek yzümü görmedi)

Güzel yürekli arkadaşlarım benim...

Eylül_başağımm çizelgeni göremeyince bittiğini düşünmüştüm ama çok şükür ki hala aşklasın... Canımmm enn kocamanından öpüyorum seni ve çok seviyorum arkadaşım benimmm... Mutluluk hep seninle olsun emi...

Arkadaşımı aradım ve görüşmek istemediğimi söyledim... Çünkü kararımdan eminim... Evet görüşmekten zarar gelmezdi ama istemedim işte... Annem de hayır demişti zaten... Ki annem evliliğimizi yuva kurmamızı çok isteyen birisiyken direk hayır dedi.. Ve ben bu sefer annemin sözünü dinliycem... Belki benim hissetmediğim bişey hissettiki ve hayır dedi.. Çünkü annemde hep sizin gibi bi kere görüşmekten zarar gelmez bi tanı falan der ablamı bi isteyen olduğu zaman.. Ama benden korkuyo demekki... Çünkü o zır zır ağladığım dönemde annemi feci üzmüştüm.. benimle birlikte oturup o da ağladı .. Hiç unutamam o günleri... Tekrar kırılmamı acı çekmemi istemiyo.. Biraz daha zaman ver kendine dedi.. İçimden gelenle annemin söylediği aynı şey olunca, Hayr dedim...

Hayırlısı artık dicek başka bişey bulamıyorum.. Umarım hayallerim bi gün gerçek olur..

kübracım hakkında hayırlısı olsun balım inşallah...

bana acayip rehavet coktu uyumak uzereyim toplantımız da iptal oldu

991. sayfadayız bu arada, bugun 1000'i gorur muyuz merak ettim

selammmmmmmmm bebiklerrrr
tatilini yapann dönmüşş maşallahhhh ben daha cıkamıyorum cıksamda aşkım yokk
çağlacım bence 1.000 olur bugünn
özgecimm fotolarınnn mükemmelll herşey çok güzel canım maşşllah size
nuraycımmm 1 günün kaldı demek zman gerçektenn cabuk gecıyoo yaa

bu arada kahve makinası aldım evimisterden çeyize yavaştan devam ben bunu aldım kızlar

Son düzenleme:
çağlam görürüz inş.
beni görümce aradı orta görümce kızlarrrrrr sebep ne biliyormusunuz???:44:
ayyy dengemm şaştı kaldı kimi dinleyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum ne kadar güçlü biriydim halbu ki yaa işyerindeki abla bana demin sen artık mantıklı düşünemiyorsun lütfen sağlığından olcaksın ya dedi nolur kendine gel dedi ayyy bilmiyorum yaaaaa

Son düzenleme:

kuzum sen arasan?:44:

güle güle kullan çiçeeeeemmm cok guzeeeeel aferin sana durmak yok yola devam ben cok bosladım ceyizi ceviri bitsin saldırcam

gizommm hep dioruz ya anneler cok benzio aynenn bu kadar olur.... ama inan evin icindeki o heyecan o telas o bile guzel yaa

Merhaba fıstıklarımmmmm
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bence de çok güzel bi gündü hala aklıma geldikçe midemde kelebenkler uçuşuyoooo
Nazlım ne güzel gelmişsin yine bizim buralara, o sivilceyi de hiç sallama çünkü senin o güzelliğini hiçbişey bozamazzzzz

ezgimmmm
kuzum çok üzülüdm yanmana yaaa 2 sene çnce aynıs enin gibi olmuştum ben de bilirim valla acısını, ama enişte ne güzel hep destek olmuş sana
tatilinizin iyi geçmesine çoook sevindim, bizim de çok ihtiyacımız var belki kaçarız biz de yaa

çağlam, gizemim valla sizinle aynı düşünüyorum aileler yanında hasret giderememe konusunda..bizimd e artık öyle oluyo
dün bize yemeğe geldi sevdicek, ordan dışarı çıkçaktık ama muhabbet uzadı saat 11 oldu gidemedik elini bile tutamadım sevgilimin
böyle de çok güzel ailelerle kaynaşmak falan ama insan hasretini gideremiyo hiççççç

nurayımmmmm azıcık kaldı yaa resmen, eminim çok güzel geçicek senden de foto beklicem büyük heyecanlaaaa

ev yenileme konusuna bütün kız aileleri takık demek
bizimkiler de bi sürü tadilat yaptılar kışın valla, o kadar masraf oldu ki ohooooo

pelinim öpüyom seni canım benimmmmm

yağmurum seni de öperim kiiiii

kübracım merakla beklicem kararını bakalım görüşmek isticek misin :26:

sibelcim, büşracım hepinizi de öperim kocaman kocaman

eylül-başakçım
Allah sizi de tez zamanda kavuştursun inşallah

bugu_su
siz de inşallah bi an önce barışır ve en kısa zamanda kavuşursunuz, yıpratmayın birbirinizi canım

ismini saymayı unuttuğum gelinlerim varsa onları da öptüm kiii

saol kuşuuuummm bende boşlamıştım amaa aşkım dedi al aşkımm al dedi herşey belirsiz belki aniden nişan düğün olur dedi alcam alcam bende iştee

10 gün sonra gelme ihtimali bile varmış şırnaktan yaa inş gelir tabi gelirse şark bitmez ama bitmesin hıh özledimmmmm

altta kaldı görmediniz diye alıntı baptım ne yapacağımı bilmiyorum ya işte idare edin Delirdim ben sanırsam

yerim ben seni yaa şuna bakkk nasıl da heyecanlı bir ceyizci oluverdi

cok sevindim bebişim gelir inşallah aşklanırsın bol bol hiç gelmeden cekilmez zaten onca zaman...

altta kaldı görmediniz diye alıntı baptım ne yapacağımı bilmiyorum ya işte idare edin Delirdim ben sanırsam

ne dediki canım görümcen anlamadım ben :44:

sibel canım bende evmanyadan kahve makinesi alcam inşallah eve arzumun senin aldığında çok güzel güzel yorumlar var hepsiburadada benimkide arzum olcak ama farklı bir modeli gerçi benimki diyorum ama anneme alcam söz felan olursa hazır bulunsun diyerekten

bende çeyizi çok boşladım ikramiyeyi bekliyorum sahalara geri dönüşe geçicem sevgilicik askere gidene kadar biz alırız bişiler açelyayı aldırcam anneme

çağlam benziyorlarda azcık rahat dursalar diyorum bana da annem dedi evlilik derdine düştün evi unuttun die kötü yaniii tabi evlilik derdine düşerim yani ama işte iştee çağlam saçıyorda saçıyor benimki evi düzeltmeye sebep

sibelll kavuşacak olmana çok seviniyorum canım ohhh mehtaba 10 gün

çağloşummmm zorrr yaaa hasrettt bilirsinn en iyi sen anlarsınn hatta beğiiiiii
yaa bişi sorucam ben size kızlarr özgeminn bilezikleride görünce aklıma geldi sözde bana sadece kelepçe bilezik takıldı nıormal bilezik istemedim ben neyse çoğu nişan da kaynana gösteriş olsun diyee nişanda takıyomuş nişandan sonra geri alıyomuş düğünde aynı bilezikleri geri takıyomuş :26: doğrumu acabaa aşkımada sormadım ama ben öyle bişi yapmazlar heralde ayrı ayrı ben istemem saten gerçi geçen ama nişana gittiim bide kıza hiçbişey takılmadı sadece nişan yüzükleri takıldı şaşırdım kaldım öylesinide ilk defa görmüştüm çünkü :26: ama yukardaki durum kafama takıldı aşkıtoyaa sorsam ayıp olur size sorıyım dedimm

ahahaha birebir aynı cümleler aynı tavırlar aştı bunlar artık kuzumm valla

kahve makinesi arçelik telve harika bişey kuzum alırsam ondan alıcam ben ceyize aklında bulunsun hiçbir makine onun kadar pratik değil bizim evde cok kahve pişer her markayı denedik diyebilirim

sacsın paracıkları bosver bunlar bir kere olan seyler bebitommm cok da takılmamak lazım bırak gonlune gore yapsınnnlarr

ay hiç duymadım :26: bana bişey takılmadı yavrum hepsi düğünde takılcak... bileziklerim de setim de... geri falan almıcaklar tabi bizde kalıcak yani umarım benim kaynana da öle bişeyle gelirmiş bir de anaaam annem yolar heralde onu bu sefer

Allah korusun yaaa

canım aradı güleryüzle yaa nerelerdesin,yaşıyormusun hiç arayıp sormuyorsun sesin çıkmıyor( 1ay olmamıştır konuşalı yine o aramıştı)neyse bende buralardayım çalışıyorum iyiyim sen nasılsın falan filan işte ya görüşemedik hiç dedi bende görüşücekmiydik ki dedim oooooooh oda görüşelim yani izin al istersen 1 gün buluşalım sen ben bide kardeşi(benimki)yani bende bakarız dedim,biliyorum annenle sanırım sorun oluyormuş çıkman dedi evet dedim biraz anlatıyor dedi bende evet dedim(bir yandan da kızdım ya bu çocuk nie ablasına anlatıyor herşeyi ya bana konuştuğunu söylemiyor ama)
neyse görüşürüz inş.dedim ayarlada bir yemek yeriz olmadı sizin çıktığınız gün bende gelirim dedi,hem konuşuruz biraz bazı şeyleri hemde görüş
müş oluruz dedii:44:

Son düzenleme:
sibell evet etrafımdaki bir çok insandan duydum alıyorlar düğünde takı yapmıyorlar onu takıyorlar ama bizde öyle değil:44:

Son düzenleme:

canımmm çeyizimdede bir arkadaş illa arçelik telve dedi ve ben kesinlikle telve almayı düşünüyorum kendi çeyizime canım

sibelll bende öyle bişi hiç duymadım nişandada takılır düğündede nişanda erkek büyükler takar anası babası ablası abisi bilezik takar yada anne baba takar duruma göre benimkilerde o şekilde yapcaklar erkek bana ne taktı ise onlarda ona reşat takcaklar öyle konuştu annem daha şimdiden söylüyor herkes kendi şanıyla yürür ben kızımın evlenceği adama takmıcam kızımın geleceğine yatırımım olcak dedi benim sevdiceğide kendi çocuğu gibi görcek

aillerde öyle düşünürlerse almazlar ama durumu olmayan napar bilmiyorum ki sibelim bunların konuşlması rahatsız eder illa sorcak ailler onun ailesi bizimkine sorarsa annemin cevabı hazır ne isterseniz onu yapın olcak gönlünzden geçen

o yüzden gönüller bir olsun dediğim gibi her aile kendi şanından sorumludur bunlar onların görevi bana göre sakınmamalılar evlatlarından

Sibelim benim takılarımı almıcak kimse, ben de hiç dokunmucam takılarıma
Genelde çevremdeki kızlar nişan takıları ile çeyiz yapıyolar ama ben öyle yapmıcam, kendi paramla yapmaya çalışçam herşeyi
Düğünde de takarlar bişeyler diye düşünüyorum, bizim düşüncemiz hem nişan takılarını hem de düğün takılarını bozdurup evimizin kredisini ödemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…