'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu arada dip not
bana ailesi sadece takı setini aldı
4 tane bileziği sevdiceğim aldı
diğer 3 bilezik de ailemden
o nedenle kimse bana bileziklerini ver diyemez

bu arada dip not
bana ailesi sadece takı setini aldı
4 tane bileziği sevdiceğim aldı
diğer 3 bilezik de ailemden
o nedenle kimse bana bileziklerini ver diyemez

kimin malını kimden isticekler kuzum

bizim takıları ailesi yapacak... e bizim zaten söz sonradan nişana dondugu icin bişey takan olmadı bu durumda düğünde taktıklarını da istemezler ki bizde sizin gibi kredimize vericez bastan krrediyi de odicez demiş sonra vazgecmişlerdi yani bu durumda hiç öyle bir seyle gelmesinler artık cidden yok artık olurum

yagmurcum gorusun madem istio belki sölicekleri vardır :44:

ilk başta görüşmek istemiyordum ama gidicem bakalım ayarlıcam umarım terbiyesizde bana gelemiyoruz yada ne takıyolar sizde mizde sen ne istersin demez!! varyaaaaa ayıp ya neyse önyargılı olmıcam umarım ağzımdan laf almaya çalışmaz görcem ya neyse konuşana kadar rahat edemem artık pof şimdi sıra anneme söylemekte:18:

nuraycımmm selam ben de öpüyorum seni , gizemin tepsisini de çok beğendim çok güzel ama o chakrayı göremedim arasında tercih yapamıyorum. bizim de çok telaşımız var temizlik bir yandan evi toparlamak bir yandan.babam tutturdu dün gece onur yemege gelmesin bu aksam caya gelsin diye benimde aksam dersanem vardı dersaneyi ekemem dedim ama yani fiyasko :)) çünkü annem hazırlıklı değilim ev dağınık filan dedi yani ilk izlenim önemli dimi ama ben de babama dedimki yarın aksam gelsin..benim işim var o zaman cumartesi hep beraber gelsinler diyo çok inat ve dediğim dedik bir babam var..sanırım cumartesi beraber gelcekler.bu akşam belki son anda çaya kahveye gelir onur...
madem ilk kez görüşeceksiniz cnm çok sade bir makyaj ve çok doğal ol. hiç heyecan yapma seni seveceklerimden eminim. annen de yoruluyor olmadı baklavayı hazır alırsınız onlar da gelirken bir şeyler geitirirler zaten. bu arada özgeye de hayırlı olsun deyim fotolarını göremedim ama nişanlandı sanırım :)

canım sırf o yüzden nişana kalmadan çeyizlermi yapıyorum ki nişanla takılanlarlada ev alma derdine gireyim die sende yavaştan başlarsın çeyize canım çok güzel bir alışveriş

özgecim gördüm fotoğraflarını çok yakışmışsınız allah mutlu mesut etsin. bizim de sözümüz kısmtese yaz sonu bayramdan sonra olacak.evde söz nişan bir arada yapılacak.bana sanırım söz bileziği alacaklar keleçe tarzında.babası kız istemede de takacakmış sağolsun.bizim ne takmamız gerekir.erkeğe saat takılır onda nişanda takarsan düğünde ne takcaksın? kafam karıştı cnm siz nasıl yaptınız?

kk da bi konu gördüm burdan hareketle aklıma bişey geldi...

bu konuda fikirleriniz ne merak ediyorum kızlar....

evlendikten sonra para muhabbetleri nasıl olacak sizce? anneme göre benim maaşıma dokunulmamalıymıs, evi erkek gecindirmek zorundaymıs zor da kalınırsa kullanılır ama onun dısında sen biriktir paranı dokunma diyor.. gördüm ki kk daki bayanlar arasında da böle yapanlar var

benim yengem de böle yapardı ama sonradan evin yardımcısı ile bakıcının parasını kendi ödemeye baslamıstı

askımla böle mevzuları konusmayız biz ama genelde dönen muhabbetlerden anladıgım o dusuncesi ayrı gayrı olmaz bir evlilikte yönünde... yani ikimizde paralarımızı ortaya koyarız istedigimiz gibi ister keyifimize ister ihtiyaclara harcarız kalanını da yine ortak bir hesapta birikim yaparız seklinde olur cunku o herseyde birlik olunması gerektigi yonunde bir dusunceye sahip...

dedigim gibi acıkca konusmadık ama dusuncesinin bu olabilecegini tahmin edebiliyorum ben... ama bazı hanımlar asla vermem maaşımı tarzı yorumlarda bulunmuslar...

annemin söledikleri bana hep sacma gelmişti... ben de ayrı gayrı olmasın diye dusunenlerdenim cunku... bir kenarda bankada kendi maasımı biriktirip esimin maasını yemek sanki heran bosanabiliriz kendimi garantiye alıyım demekmiş gibi gelio bana ve o ortaklık birlik hissi yok oluyo gibi... karı koca arasında ayrı cüzdan ayrı hesap diye bir şey olmamalı bence...

sizler ne düşünüyosunuz ne yapmayı planlıyosunuz merak ettim...

Ben de sen ve eniştemiz gibi düşünüyorum canım.

Ama karşımızdaki adam da öyle olursa olur bu dediklerimiz.

biz evlenince bir iki yıl kirada oturucaz benim maaşımı bankaya koyucaz sevgilimin maaşıyla zaten geçinebilecek haldeyiz şükürler olsun.düğünden çıkanları da birleştirip kredi çekip ev alıcaz cnm.bizim şimdi bile aramızda ayrı gayrı yok faturamı öder yeri gelir cebime harçlık koyar bende aynı şekilde.kimde varsa ikimizindir o para.

Ben de sen ve eniştemiz gibi düşünüyorum canım.

Ama karşımızdaki adam da öyle olursa olur bu dediklerimiz.

elbette canım zaten dedigim sistemde olursa senin benim die bişey kalmıyo... ikinizde paranızı ortak bir havuzda biriktiriosunuz... karsındaki de bu sekilde olmak zorunda elbette

ayrı gayrı olması mantıgı soguk ve sacma geliyo bana ne biliyim...

canım şöyle söyliyim;
benim annem de çalışıyordu. babamla ortak bankaya yatırıyorlardı ve paraları daha bereketli oldu.
şimdi emekliler. Allaha şükür gayet rahat bir hayatımız var.
eşine güveniyorsan sorun yok bence. tabi karar sana ait.

aynen öyle olmalı zaten masallah size de

bizim zaten hali hazırda kredi borcumuz var kuzucumm baya da yüksek bir tutar ödüyo suan benimki bizde de yok sen ben davası yeri geldi mi ceyizimi bile o alır, calısmıyoken hep o aldı begendiklerimi sağolsun...

dugunde toplananlarla kredi borcunu hafifletmeyi dusunuyoruz, sanırım annemin dedigini yapıp ben veremem maasımı orda kuzu kuzu yatacak bana bakmak zorundasın gibi bir tavır icine giremem yaa :44:

çağlammm kk da çoğu kadın kendi birikimini yapıyor kendi maaşıyla ama senin alttaki yorumunda olduğun gibi yapıcam bende

askımla böle mevzuları konusmayız biz ama genelde dönen muhabbetlerden anladıgım o dusuncesi ayrı gayrı olmaz bir evlilikte yönünde... yani ikimizde paralarımızı ortaya koyarız istedigimiz gibi ister keyifimize ister ihtiyaclara harcarız kalanını da yine ortak bir hesapta birikim yaparız seklinde olur cunku o herseyde birlik olunması gerektigi yonunde bir dusunceye sahip..

ki bende ilk kendi param birikime demiştim annemle konşrken annem gizim sen ne diyorsun canım senelerce babandaydı maaş kartım ev kredisi sizin masraflar hep benden gitti dedi bidaha duymayayym senden kızım öyle şey sakın sevgiline söleme gücenir dedi ki haklı galiba annecik maaş kartını daha yeni aldı eline ki hiç sevmez babamın ek kartları kredi kartları anniştedir onlarla ne isterse alırdı hiçbişiyi eksik değildi ayrımcılık yapma yaptırma diyor bana hep çağlam

bizim şirkette çoğu arkadaşım ortak idare ettiği gibi çoğu arkadaşımında maaşı kendine kalıyor

çağlam ek olarak annenin yorumunu saçma bulmadım annedir kendine göre yorumları haklılık payı vardır bizden daha çok şeyler yaşayıp görmüştür onun yorumuda mantıklıda kime karşı bizimkiler maşallah evlerine bağlılar başka türden olaydılar annen gibi derdim kaçarı yoktu yani

angera senin düşüncende çok mantıklı evim olmazsa seninki gibi yapcam bende düğündekiler ev kredisine gidicek zaten yada evlenmeden önce evimizi alıp düğünde takılanlarla indircez daha sonra ben maaşımı oraya bağlıcam evlenince ayrı gayrı olmaz zaten

tugcecim masallah annenlere Allah bozmasın

ben güveniyorum ona elbette ne biliyim Allah sasırtmasın tabi kimseyi yine de... gaybı bilemem yaratan bilir... büyük konusamam asla

gizom burda aniişler farklı dusundu cok sasırdım... benimki karıstırma dokunulmıcak senin maasına diyor... ben bunu askıma nasıl sölerim yaa cocuk beni yanlıs anlar ve annen o kadar haklı ki ellerinden öperim, cok kırılır yani...

ben olsam ben de kırılırım bana gelip de bak benim maasım ayrı olcak dokunmıcam ona göre falan dese... ne bilim

hayatım deme sakın zaten annişinede anlat kimden neyi biriktrcem zaten kredi ödüyor çocuk haketmiyormu herşeyi de empati yapsın onun oğluşunu düşünsün gelini öyle yapsa hoş karşılarmı karşılamaz neden oğlumu ezilsin der çünkü

o yüzden sen anişine güzelce anlat

ayy çok şaşırdım şu durumda annen gibi düşünürken beni benim annem caydırdı sende aynı annişim gibisin kiii bende artık böyle düşünüyorum empati uyguladım aşkıma sölesem üzülür o teklif etse ben yinede kabul etmem yazık bizimkilere

amin canım sağol.
gene kendi hesabında olur. ufak ufak birikiminide yaparsın canım.

anlamaz benim anniş kuzum o yuzden muhtemelen evimin iç işlerinden haberdar olmıcak napim... bence de yazık kocişlerimize

amin canım sağol.
gene kendi hesabında olur. ufak ufak birikiminide yaparsın canım.

bilmem bakalım ne gösterir o günler ama kendi adıma birikim yapmam heralde ondan habersiz... her nekadar büyükler ikin varsa birini kocandan saklıcaksın gibi deyişlerin arkasında olsa da ben yapamam sanırım...

o yapsa kırılırım cunku... aklıma binlerce sey gelir neden böle yaptı bu adam ya da neden böle yapmak istiyo diye

zaten habersiz olmaz canım. onun bilgisi dahilinde olur.
ama ortak para birikimi en güzeli...
bir elin nesi var iki elin sesi var demiş atalarımız :)

canım biz saat de taktık altın da ataktık damata
düğünde de altın takarız muhtemelen diye düşünüyorum ama bakçaz bakalım

çağloşumm biz de sen ve eniştem gibi düşünüyoruz sevdicdekle
gerçi benim sabit bi maaşım yok ama
ortak olcak herşeyimiz, birikimimizi de ortak yapçaz harcamalarımızı da
bana çok yanlış geliyo senin maaşın kenarda dursun mantığı..sonuçta o benim en yakınım değil mi
kocam o benim..hayatı paylaşıyoruz neden paramı paylaşmayayım ki
gerçi bizimki harcatmayabilir çünkü hiç hesap bile ödetmiyo bana küsüyom anca o zaman tamam diyo ödememe
benim en büyük hayalim herşeyimizin ortak olduğu bi hayat..tabi kendi paramız da olcak cebimiz de kendi ihtiyaçlarımızı da alcaz
ama havuz olur oraya koyarız ordan harcarız gibi düşündük
birikim yapmak istiyosak da ikimizin ortak parasından birikim yaparız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…