Sibelim benim takılarımı almıcak kimse, ben de hiç dokunmucam takılarıma
Genelde çevremdeki kızlar nişan takıları ile çeyiz yapıyolar ama ben öyle yapmıcam, kendi paramla yapmaya çalışçam herşeyi
Düğünde de takarlar bişeyler diye düşünüyorum, bizim düşüncemiz hem nişan takılarını hem de düğün takılarını bozdurup evimizin kredisini ödemek
bu arada dip not
bana ailesi sadece takı setini aldı
4 tane bileziği sevdiceğim aldı
diğer 3 bilezik de ailemden
o nedenle kimse bana bileziklerini ver diyemez
kimin malını kimden isticekler kuzum
bizim takıları ailesi yapacak... e bizim zaten söz sonradan nişana dondugu icin bişey takan olmadı bu durumda düğünde taktıklarını da istemezler ki bizde sizin gibi kredimize vericez bastan krrediyi de odicez demiş sonra vazgecmişlerdi yani bu durumda hiç öyle bir seyle gelmesinler artık cidden yok artık olurum
yagmurcum gorusun madem istio belki sölicekleri vardır :44:
Genelde çevremdeki kızlar nişan takıları ile çeyiz yapıyolar ama ben öyle yapmıcam, kendi paramla yapmaya çalışçam herşeyi
Düğünde de takarlar bişeyler diye düşünüyorum, bizim düşüncemiz hem nişan takılarını hem de düğün takılarını bozdurup evimizin kredisini ödemek
kk da bi konu gördüm burdan hareketle aklıma bişey geldi...
bu konuda fikirleriniz ne merak ediyorum kızlar....
evlendikten sonra para muhabbetleri nasıl olacak sizce? anneme göre benim maaşıma dokunulmamalıymıs, evi erkek gecindirmek zorundaymıs zor da kalınırsa kullanılır ama onun dısında sen biriktir paranı dokunma diyor.. gördüm ki kk daki bayanlar arasında da böle yapanlar var
benim yengem de böle yapardı ama sonradan evin yardımcısı ile bakıcının parasını kendi ödemeye baslamıstı
askımla böle mevzuları konusmayız biz ama genelde dönen muhabbetlerden anladıgım o dusuncesi ayrı gayrı olmaz bir evlilikte yönünde... yani ikimizde paralarımızı ortaya koyarız istedigimiz gibi ister keyifimize ister ihtiyaclara harcarız kalanını da yine ortak bir hesapta birikim yaparız seklinde olur cunku o herseyde birlik olunması gerektigi yonunde bir dusunceye sahip...
dedigim gibi acıkca konusmadık ama dusuncesinin bu olabilecegini tahmin edebiliyorum ben... ama bazı hanımlar asla vermem maaşımı tarzı yorumlarda bulunmuslar...
annemin söledikleri bana hep sacma gelmişti... ben de ayrı gayrı olmasın diye dusunenlerdenim cunku... bir kenarda bankada kendi maasımı biriktirip esimin maasını yemek sanki heran bosanabiliriz kendimi garantiye alıyım demekmiş gibi gelio bana ve o ortaklık birlik hissi yok oluyo gibi... karı koca arasında ayrı cüzdan ayrı hesap diye bir şey olmamalı bence...
sizler ne düşünüyosunuz ne yapmayı planlıyosunuz merak ettim...
evlendikten sonra para muhabbetleri nasıl olacak sizce? anneme göre benim maaşıma dokunulmamalıymıs, evi erkek gecindirmek zorundaymıs zor da kalınırsa kullanılır ama onun dısında sen biriktir paranı dokunma diyor.. gördüm ki kk daki bayanlar arasında da böle yapanlar var
benim yengem de böle yapardı ama sonradan evin yardımcısı ile bakıcının parasını kendi ödemeye baslamıstı
askımla böle mevzuları konusmayız biz ama genelde dönen muhabbetlerden anladıgım o dusuncesi ayrı gayrı olmaz bir evlilikte yönünde... yani ikimizde paralarımızı ortaya koyarız istedigimiz gibi ister keyifimize ister ihtiyaclara harcarız kalanını da yine ortak bir hesapta birikim yaparız seklinde olur cunku o herseyde birlik olunması gerektigi yonunde bir dusunceye sahip...
dedigim gibi acıkca konusmadık ama dusuncesinin bu olabilecegini tahmin edebiliyorum ben... ama bazı hanımlar asla vermem maaşımı tarzı yorumlarda bulunmuslar...
annemin söledikleri bana hep sacma gelmişti... ben de ayrı gayrı olmasın diye dusunenlerdenim cunku... bir kenarda bankada kendi maasımı biriktirip esimin maasını yemek sanki heran bosanabiliriz kendimi garantiye alıyım demekmiş gibi gelio bana ve o ortaklık birlik hissi yok oluyo gibi... karı koca arasında ayrı cüzdan ayrı hesap diye bir şey olmamalı bence...
Ben de sen ve eniştemiz gibi düşünüyorum canım.
Ama karşımızdaki adam da öyle olursa olur bu dediklerimiz.
biz evlenince bir iki yıl kirada oturucaz benim maaşımı bankaya koyucaz sevgilimin maaşıyla zaten geçinebilecek haldeyiz şükürler olsun.düğünden çıkanları da birleştirip kredi çekip ev alıcaz cnm.bizim şimdi bile aramızda ayrı gayrı yok faturamı öder yeri gelir cebime harçlık koyar bende aynı şekilde.kimde varsa ikimizindir o para.
tugcecim masallah annenlereAllah bozmasın
ben güveniyorum ona elbette ne biliyim Allah sasırtmasın tabi kimseyi yine de... gaybı bilemem yaratan bilir... büyük konusamam asla
gizom burda aniişler farklı dusundu cok sasırdım... benimki karıstırma dokunulmıcak senin maasına diyor... ben bunu askıma nasıl sölerim yaa cocuk beni yanlıs anlar ve annen o kadar haklı ki ellerinden öperim, cok kırılır yani...
ben olsam ben de kırılırım bana gelip de bak benim maasım ayrı olcak dokunmıcam ona göre falan dese... ne bilim
tugcecim masallah annenlereAllah bozmasın
ben güveniyorum ona elbette ne biliyim Allah sasırtmasın tabi kimseyi yine de... gaybı bilemem yaratan bilir... büyük konusamam asla
gizom burda aniişler farklı dusundu cok sasırdım... benimki karıstırma dokunulmıcak senin maasına diyor... ben bunu askıma nasıl sölerim yaa cocuk beni yanlıs anlar ve annen o kadar haklı ki ellerinden öperim, cok kırılır yani...
ben olsam ben de kırılırım bana gelip de bak benim maasım ayrı olcak dokunmıcam ona göre falan dese... ne bilim
hayatım deme sakın zaten annişinede anlat kimden neyi biriktrcem zaten kredi ödüyor çocuk haketmiyormu herşeyi de empati yapsın onun oğluşunu düşünsün gelini öyle yapsa hoş karşılarmı karşılamaz neden oğlumu ezilsin der çünkü
o yüzden sen anişine güzelce anlat
ayy çok şaşırdım şu durumda annen gibi düşünürken beni benim annem caydırdı sende aynı annişim gibisin kiii bende artık böyle düşünüyorum empati uyguladım aşkıma sölesem üzülür o teklif etse ben yinede kabul etmem yazık bizimkilere
amin canım sağol.
gene kendi hesabında olur. ufak ufak birikiminide yaparsın canım.
anlamaz benim anniş kuzum o yuzden muhtemelen evimin iç işlerinden haberdar olmıcak napim... bence de yazık kocişlerimize
bilmem bakalım ne gösterir o günler ama kendi adıma birikim yapmam heralde ondan habersiz... her nekadar büyükler ikin varsa birini kocandan saklıcaksın gibi deyişlerin arkasında olsa da ben yapamam sanırım...
o yapsa kırılırım cunku... aklıma binlerce sey gelir neden böle yaptı bu adam ya da neden böle yapmak istiyo diye
özgecim gördüm fotoğraflarını çok yakışmışsınız allah mutlu mesut etsin. bizim de sözümüz kısmtese yaz sonu bayramdan sonra olacak.evde söz nişan bir arada yapılacak.bana sanırım söz bileziği alacaklar keleçe tarzında.babası kız istemede de takacakmış sağolsun.bizim ne takmamız gerekir.erkeğe saat takılır onda nişanda takarsan düğünde ne takcaksın? kafam karıştı cnm siz nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?