yaa burcu sen onur mu dedin? inanamıyorum herşeyimiz bu kadar aynı !!nuraycımmm selam ben de öpüyorum seni , gizemin tepsisini de çok beğendim çok güzel ama o chakrayı göremedim arasında tercih yapamıyorum. bizim de çok telaşımız var temizlik bir yandan evi toparlamak bir yandan.babam tutturdu dün gece onur yemege gelmesin bu aksam caya gelsin diye benimde aksam dersanem vardı dersaneyi ekemem dedim ama yani fiyasko :)) çünkü annem hazırlıklı değilim ev dağınık filan dedi yani ilk izlenim önemli dimi ama ben de babama dedimki yarın aksam gelsin..benim işim var o zaman cumartesi hep beraber gelsinler diyoçok inat ve dediğim dedik bir babam var..sanırım cumartesi beraber gelcekler.bu akşam belki son anda çaya kahveye gelir onur...
madem ilk kez görüşeceksiniz cnm çok sade bir makyaj ve çok doğal ol. hiç heyecan yapma seni seveceklerimden eminim. annen de yoruluyor olmadı baklavayı hazır alırsınız onlar da gelirken bir şeyler geitirirler zaten. bu arada özgeye de hayırlı olsun deyim fotolarını göremedim ama nişanlandı sanırım :)
kuşuuum, ben de annemle babamdan örnek veriyim... ikiside çalışıyodu (meslektaşlar zaten) şimdi emekliler ve sistem hala aynı devam ediyo.kk da bi konu gördüm burdan hareketle aklıma bişey geldi...
bu konuda fikirleriniz ne merak ediyorum kızlar....
evlendikten sonra para muhabbetleri nasıl olacak sizce? anneme göre benim maaşıma dokunulmamalıymıs, evi erkek gecindirmek zorundaymıs zor da kalınırsa kullanılır ama onun dısında sen biriktir paranı dokunma diyor.. gördüm ki kk daki bayanlar arasında da böle yapanlar var
benim yengem de böle yapardı ama sonradan evin yardımcısı ile bakıcının parasını kendi ödemeye baslamıstı
askımla böle mevzuları konusmayız biz ama genelde dönen muhabbetlerden anladıgım o dusuncesi ayrı gayrı olmaz bir evlilikte yönünde... yani ikimizde paralarımızı ortaya koyarız istedigimiz gibi ister keyifimize ister ihtiyaclara harcarız kalanını da yine ortak bir hesapta birikim yaparız seklinde olur cunku o herseyde birlik olunması gerektigi yonunde bir dusunceye sahip...
dedigim gibi acıkca konusmadık ama dusuncesinin bu olabilecegini tahmin edebiliyorum ben... ama bazı hanımlar asla vermem maaşımı tarzı yorumlarda bulunmuslar...
annemin söledikleri bana hep sacma gelmişti... ben de ayrı gayrı olmasın diye dusunenlerdenim cunku... bir kenarda bankada kendi maasımı biriktirip esimin maasını yemek sanki heran bosanabiliriz kendimi garantiye alıyım demekmiş gibi gelio bana ve o ortaklık birlik hissi yok oluyo gibi... karı koca arasında ayrı cüzdan ayrı hesap diye bir şey olmamalı bence...
sizler ne düşünüyosunuz ne yapmayı planlıyosunuz merak ettim...
Güzel yürekli arkadaşlarım benim...
Eylül_başağımm çizelgeni göremeyince bittiğini düşünmüştüm ama çok şükür ki hala aşklasın... Canımmm enn kocamanından öpüyorum seni ve çok seviyorum arkadaşım benimmm... Mutluluk hep seninle olsun emi...
Arkadaşımı aradım ve görüşmek istemediğimi söyledim... Çünkü kararımdan eminim... Evet görüşmekten zarar gelmezdi ama istemedim işte... Annem de hayır demişti zaten... Ki annem evliliğimizi yuva kurmamızı çok isteyen birisiyken direk hayır dedi.. Ve ben bu sefer annemin sözünü dinliycem... Belki benim hissetmediğim bişey hissettiki ve hayır dedi.. Çünkü annemde hep sizin gibi bi kere görüşmekten zarar gelmez bi tanı falan der ablamı bi isteyen olduğu zaman.. Ama benden korkuyo demekki... Çünkü o zır zır ağladığım dönemde annemi feci üzmüştüm.. benimle birlikte oturup o da ağladı .. Hiç unutamam o günleri... Tekrar kırılmamı acı çekmemi istemiyo.. Biraz daha zaman ver kendine dedi.. İçimden gelenle annemin söylediği aynı şey olunca, Hayr dedim...
Hayırlısı artık dicek başka bişey bulamıyorum.. Umarım hayallerim bi gün gerçek olur..
yaa burcu sen onur mu dedin? inanamıyorum herşeyimiz bu kadar aynı !!benimkinin adı da onur .. ya seni çok sevdim ben
normalde de fazla makyaj yapan biri değilim ben. göz kalemi ve renkli bi parlatıcı sürsem yeter. allık çok severim ama sürmicem kesin utancımdan kızarırım çünkü
baklava konusuna gelince, annem hazır aldırmaz canım mutlaka kendi yapar, eğer baklavayı açamayacak kadar yorgunsa da başka bi tatlı yapar.
kuşuuum, ben de annemle babamdan örnek veriyim... ikiside çalışıyodu (meslektaşlar zaten) şimdi emekliler ve sistem hala aynı devam ediyo.
maaşlar aynı gün çekilir. o gün dışarı kim çıkıyosa o çeker iki maaşı da.
kredi kartına, faturalara, giderlere dağıtılır, artan da ortak bi yerde saklanır.
ben de böyle olması taraftarıyım.
eskidenmiş o, kadın evi çeker çevirir erkekte eve para getirir... artık erkeklerde yemek yapıyor, bulaşık yıkıyor, ev süpürüyor, çocukla ilgileniyor.. kadınlarda çalışıyor. herşey paylaşılıyor madem kazançlar niye ayrılsın ki.
İŞten eve gelince o kadar bitkin o kadar yorgun oluyurum ki... Annemede hiç yardım edemiyorum ... Bi sofrayı kurup kaldırıyorm o kadar... İki gündür tuvaletle lavobayı ovayım diyorum ama hala yapamadım.. Evli ve çalışan bayanlara allah yardım etsin valla.. Siz ev işi yapıyomusunuz kızlar işten gelince ?
kötü anılarım aklıma geldi. bir gün öyle bir ağlamıştım ki annemde gördü ama hayatımda öyle ağlamadım hiçbir şey için. kızım neden ağlıyorsun söyle çaresini bulalım ne gerekiyorsa yapalım demişti. ama benim elimden gelen bişey yok ki anne sen de birşey yapamazsın demiştim. yüzündeki üzüntü çaresizlik hiç unutmuyorum. sarılıp ağlamıştım. annene güven canım sen anne ne derse odur..
benim sevgilimin adı da onur, 3onur oldu sanırım
maddi paylaşımlara gelince bende önceden kendi maaşımı kendim harcarım kişisel ihtiyaçlarıma diye düşünüyordum. sonra sevgilim öyle ayrı gayrı mı olur aynı evin içinde dedi hak verdim doğru söylüyor. o ana kadar paramı bile paylaşabileceğim biri olacağını düşünmemişim demek ki. şimdi ben çalışmıyorum bana hesap bile ödetmiyor küstüm bi kere izin verdi. bizde paramızı paylaşıcaz yani ayrı olmaz. ne kadar saçma düşünüyormuşum eskiden canımm o benim hayatı paylaşıcaz para ne ki
canım ben çalışmıyorum ama bu halimle bile annem yaptırmıyo. aslında ona kızıyorum çok rahata alıştırdı beni, okula giderken yatağımı bile o toplardı. şimdi zorla yapmaya çalışıyorum.
annemde şunu yap bunu yap demez hiçç.. Ben içimden gelince dipli köşeli bii temzilik yaparım tabi anacumda pek mutlu olur sonra yoruldun sen diye ne istersem yapar... Aşkımmmm annemmm benimmmm....
en büyük aşk, anne aşkıı
allahım başımızdan eksik etmesin..
nazlım bende aşklandım hattaha iş çıkışı o merdivenleri nasıl koşarak indim bilemiyorum çocuklar gibiydim
güzel günler geçirelim hep böylee
bu arada nazlım mail kutunaa bakk pelim sendeee başardım gönderdimmmmm fotolarıııı
hahaha yaaaaaa giziiiimmmmmm ballı kadayıfııımmm azmiin gücüüü futuraflarımızzzz ellerinee sagllıııkkkk cok mutlandımm gordukce baktıkca o günee geri dönüüyoooruum keske pelimiiimmm heeepp yanımızdaa olsa hep beraber olsaay ahh ahhhhhhheep aşklanalımmmm giziiimm cok sevındım sızınn ıcındeee kavustun enişteciğeee Allah ayırmasınnn hiiiçç bu aradaa faceboook zirvesii yaptıııkkk buguun birazcık tartıstıkk aslında konu facebookta değildi gereksiz inat ve baskıydı.. Hiç tahammul edemıyorum bı kadının erkege yada erkegın kadına yaptıgaa baskılaraa hararetli bir tartısma sonrasıı tatlıyaa bagladıııkk (tartısma derken kavga değildii ) sonunda Yüksek Kurbaa Kurulundan facebookaa izin çıktıı yarın kavuşuyoruuummm fiiyysbuhumaaa yenıden etkınlestırmek ıcın 24 saat gecmesı gerekıomus
pelllim pellim burda olsa keşke balıkları löpletiyordur mailine tık tık yaptığın da şok olcak gözlerini ovuşturcak birdaha birdaha bakacak ama oda ne gizden fotolar azmettim başardım yahuuu eve geldiğimden beri küçültmeye çalştm en son programı kaldırdım güncelini kurdum oyyyyy oldu şimdi mutlandım bende fotolara bakıyorum yetmedi bana bu
nazlım daha geniş zamanda bekliyorum muhakak ama yinede herşey çok iyidi yaaaa çok seviyorum sizi benn kiii
sağol ballım kavuştum biraz rahatladım bende bizde bazı haksızlıklara çözüm bulmaya çalıştık eşit yöntemlerle demokrasi ne güzel şey ama ben konuşurken kalp kırdım biraz galibaa çok sakin bir laf dedim nereye gittiğini bilmeden sonra caddbostan sahilinde güneş batarken aldım gönlünü
ohhhhh diyorum dahada bişicik demiyorum sosyal ortamlar açılın nazlım geliyor ayyy ne güzel kavuştun faceye balım ama eniştemde haklı yani facen olsa dert olmasa dert hayatım napsın eniştemiz, yaniiii banada izin çıkmıştı ama ben açmadım oda açmıyosun die herkes benden biliyor dio bizde inatlaşmıştık ben elde edince açmadm çünkü benimkinde odun inadı var nazlım
ama ona bugün odun denilmesini haketmiyor
benim zeka küpü aşkımın flash belleğinin peşinde bölümden arkadaşları varmış aşkım bana vermişti çocuklarda üzülmüşlerdi aşkım giderayak flashbellek almış ve içine başımın belası bıktım senden aldım kurtuluyorum mutlumusun şimdi senelerdir dil döktün diye yazmış sonra pakette arkadaşına vermiş o sırada ben aramşm benle konştktan sonra odaya gidince arkadaşlarının gözleri kızarık yakalamış kıyamam onlara yaaa arkadaşlarından ayrıldı bana kavuştuuu odun diyorum ama yapıyor kendince bişiler arkadşlarınında gönlünü hoş etmiş
bende madem öyle şeyler biliyorsun ben neden odunlğna rastlıyorum be canım aylardır flashbelleğe bak diyordu sırf süpriz var die baktım geçenlerde, ki bu arkadaşna yaptğnı bilmeden hiç birşey yok kpss videoları vardı şimdi romantkliğe romantik ama kıskandım ben galiba
kızlar herkesi öpüyor uykuma dalıyorum rüyalarda herkes aşkına kavuşsun
yaa burcu sen onur mu dedin? inanamıyorum herşeyimiz bu kadar aynı !!benimkinin adı da onur .. ya seni çok sevdim ben
normalde de fazla makyaj yapan biri değilim ben. göz kalemi ve renkli bi parlatıcı sürsem yeter. allık çok severim ama sürmicem kesin utancımdan kızarırım çünkü
baklava konusuna gelince, annem hazır aldırmaz canım mutlaka kendi yapar, eğer baklavayı açamayacak kadar yorgunsa da başka bi tatlı yapar.
hahahaha bu bir işarettt :)) ben de seni çok sevdim cnm..ayyy yarın geliyorlarrrr heyecan ne durumda?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?