'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yaa benim bikaç arkdaş yaşamış bunu ondan sormuştum size nişanda kaynana takıp takıştırıyo ver kızım düğünde yine takcaz demişler aman saten öle olsa benim ailemde istemez öle cazgır insanları
vee ve been çook pişmanımm yaa neden sadece söz oldu diye söz nişan neden bir yapmadım diye ama bilemedim ozamanlar işte aceleye geldi ani plansız oldu herşey sonra çok ara geçmeden şatafatlı böle bi nişan yaparız dedik yapamadık işte bu şekilde beklemek daha zor çünkü insanların saçma sapan sorularını yanıtlamakdan bıktım yani kimseyi göresim gelmiyo sırf bu yüzden

çaaalammm senin konuna gelince benim aşkım da bana çalışma falan diyo evlenince bende evde oturmak için almadım yani diplomayı duramam saten evdede ama çalışıp çalışıp onun eline verme gibi durumu da söz konusu bile olmaz hayat şuzamanda zor ne kdar çok gelir olursa okadar rahat yaşanır düşüncesindeyim bende saten diyorum senin paranı yiyemem ben boğazımdan geçmez o sıkıntı içinde kazandığın para diyorum

yaa burcu sen onur mu dedin? inanamıyorum herşeyimiz bu kadar aynı !! benimkinin adı da onur .. ya seni çok sevdim ben
normalde de fazla makyaj yapan biri değilim ben. göz kalemi ve renkli bi parlatıcı sürsem yeter. allık çok severim ama sürmicem kesin utancımdan kızarırım çünkü
baklava konusuna gelince, annem hazır aldırmaz canım mutlaka kendi yapar, eğer baklavayı açamayacak kadar yorgunsa da başka bi tatlı yapar.

kuşuuum, ben de annemle babamdan örnek veriyim... ikiside çalışıyodu (meslektaşlar zaten) şimdi emekliler ve sistem hala aynı devam ediyo.
maaşlar aynı gün çekilir. o gün dışarı kim çıkıyosa o çeker iki maaşı da.
kredi kartına, faturalara, giderlere dağıtılır, artan da ortak bi yerde saklanır.
ben de böyle olması taraftarıyım.
eskidenmiş o, kadın evi çeker çevirir erkekte eve para getirir... artık erkeklerde yemek yapıyor, bulaşık yıkıyor, ev süpürüyor, çocukla ilgileniyor.. kadınlarda çalışıyor. herşey paylaşılıyor madem kazançlar niye ayrılsın ki.

İŞten eve gelince o kadar bitkin o kadar yorgun oluyurum ki... Annemede hiç yardım edemiyorum ... Bi sofrayı kurup kaldırıyorm o kadar... İki gündür tuvaletle lavobayı ovayım diyorum ama hala yapamadım.. Evli ve çalışan bayanlara allah yardım etsin valla.. Siz ev işi yapıyomusunuz kızlar işten gelince ?

kötü anılarım aklıma geldi. bir gün öyle bir ağlamıştım ki annemde gördü ama hayatımda öyle ağlamadım hiçbir şey için. kızım neden ağlıyorsun söyle çaresini bulalım ne gerekiyorsa yapalım demişti. ama benim elimden gelen bişey yok ki anne sen de birşey yapamazsın demiştim. yüzündeki üzüntü çaresizlik hiç unutmuyorum. sarılıp ağlamıştım. annene güven canım sen anne ne derse odur..

benim sevgilimin adı da onur, 3onur oldu sanırım

maddi paylaşımlara gelince bende önceden kendi maaşımı kendim harcarım kişisel ihtiyaçlarıma diye düşünüyordum. sonra sevgilim öyle ayrı gayrı mı olur aynı evin içinde dedi hak verdim doğru söylüyor. o ana kadar paramı bile paylaşabileceğim biri olacağını düşünmemişim demek ki. şimdi ben çalışmıyorum bana hesap bile ödetmiyor küstüm bi kere izin verdi. bizde paramızı paylaşıcaz yani ayrı olmaz. ne kadar saçma düşünüyormuşum eskiden canımm o benim hayatı paylaşıcaz para ne ki

canım ben çalışmıyorum ama bu halimle bile annem yaptırmıyo. aslında ona kızıyorum çok rahata alıştırdı beni, okula giderken yatağımı bile o toplardı. şimdi zorla yapmaya çalışıyorum.

Ahh ne günler geçti ne günler..... Rabbime şükürler olsun ki annem hep yanımdaydı onun bana verdikleri hiç bişeye değişilmez... Anne olmak tarifi imkansız bişey sanırım... Ben ağlarken yüzüne baktığımda resmen içinin yandığını hissetmiştim ...vee sırf annemi daha fazla üzmemek için toplamaya başladım kendimi...

annemde şunu yap bunu yap demez hiçç.. Ben içimden gelince dipli köşeli bii temzilik yaparım tabi anacumda pek mutlu olur sonra yoruldun sen diye ne istersem yapar... Aşkımmmm annemmm benimmmm....

annemde şunu yap bunu yap demez hiçç.. Ben içimden gelince dipli köşeli bii temzilik yaparım tabi anacumda pek mutlu olur sonra yoruldun sen diye ne istersem yapar... Aşkımmmm annemmm benimmmm....

en büyük aşk, anne aşkıı
allahım başımızdan eksik etmesin..

aşkımın yanından yeni geldim güzel bir caddebostan turundaydık mutluyum

özgem canım yatak odası tabikide nevresimler battaniyeler pikeler çarşaflar yorganlar yastıklar yatak örtüleri seni topikime davet ediyorum hattaha gözlemle çağlam pelom benim topiklerimiz var

burcucum chakradaki tepsiyi hemen yüklüyorum

sizlerin de benim gibi düşündüğünü bilmek çok güzel... bende mi bir problem var acaba cok mu safım diyordum cunku

siboşum kesinlikle katılıyorum... herkes parayı kolay kazanmıyor elbette ama bizimkiler iki kat daha zor kazanıyor, sevdiklerinden de uzaklarda...

nazlım bende aşklandım hattaha iş çıkışı o merdivenleri nasıl koşarak indim bilemiyorum çocuklar gibiydim

güzel günler geçirelim hep böylee

bu arada nazlım mail kutunaa bakk pelim sendeee başardım gönderdimmmmm fotolarıııı

hahaha yaaaaaa giziiiimmmmmm ballı kadayıfııımmm azmiin gücüüü futuraflarımızzzz ellerinee sagllıııkkkk cok mutlandımm gordukce baktıkca o günee geri dönüüyoooruum keske pelimiiimmm heeepp yanımızdaa olsa hep beraber olsaay ahh ahhhhhh heep aşklanalımmmm giziiimm cok sevındım sızınn ıcındeee kavustun enişteciğeee Allah ayırmasınnn hiiiçç bu aradaa faceboook zirvesii yaptıııkkk buguun birazcık tartıstıkk aslında konu facebookta değildi gereksiz inat ve baskıydı.. Hiç tahammul edemıyorum bı kadının erkege yada erkegın kadına yaptıgaa baskılaraa hararetli bir tartısma sonrasıı tatlıyaa bagladıııkk (tartısma derken kavga değildii ) sonunda Yüksek Kurbaa Kurulundan facebookaa izin çıktıı yarın kavuşuyoruuummm fiiyysbuhumaaa yenıden etkınlestırmek ıcın 24 saat gecmesı gerekıomus

pelllim pellim burda olsa keşke balıkları löpletiyordur mailine tık tık yaptığın da şok olcak gözlerini ovuşturcak birdaha birdaha bakacak ama oda ne gizden fotolar azmettim başardım yahuuu eve geldiğimden beri küçültmeye çalştm en son programı kaldırdım güncelini kurdum oyyyyy oldu şimdi mutlandım bende fotolara bakıyorum yetmedi bana bu

nazlım daha geniş zamanda bekliyorum muhakak ama yinede herşey çok iyidi yaaaa çok seviyorum sizi benn kiii

sağol ballım kavuştum biraz rahatladım bende bizde bazı haksızlıklara çözüm bulmaya çalıştık eşit yöntemlerle demokrasi ne güzel şey ama ben konuşurken kalp kırdım biraz galibaa çok sakin bir laf dedim nereye gittiğini bilmeden sonra caddbostan sahilinde güneş batarken aldım gönlünü

ohhhhh diyorum dahada bişicik demiyorum sosyal ortamlar açılın nazlım geliyor ayyy ne güzel kavuştun faceye balım ama eniştemde haklı yani facen olsa dert olmasa dert hayatım napsın eniştemiz, yaniiii banada izin çıkmıştı ama ben açmadım oda açmıyosun die herkes benden biliyor dio bizde inatlaşmıştık ben elde edince açmadm çünkü benimkinde odun inadı var nazlım

ama ona bugün odun denilmesini haketmiyor

benim zeka küpü aşkımın flash belleğinin peşinde bölümden arkadaşları varmış aşkım bana vermişti çocuklarda üzülmüşlerdi aşkım giderayak flashbellek almış ve içine başımın belası bıktım senden aldım kurtuluyorum mutlumusun şimdi senelerdir dil döktün diye yazmış sonra pakette arkadaşına vermiş o sırada ben aramşm benle konştktan sonra odaya gidince arkadaşlarının gözleri kızarık yakalamış kıyamam onlara yaaa arkadaşlarından ayrıldı bana kavuştuuu odun diyorum ama yapıyor kendince bişiler arkadşlarınında gönlünü hoş etmiş

bende madem öyle şeyler biliyorsun ben neden odunlğna rastlıyorum be canım aylardır flashbelleğe bak diyordu sırf süpriz var die baktım geçenlerde, ki bu arkadaşna yaptğnı bilmeden hiç birşey yok kpss videoları vardı şimdi romantkliğe romantik ama kıskandım ben galiba

kızlar herkesi öpüyor uykuma dalıyorum rüyalarda herkes aşkına kavuşsun

Son düzenleme:

eveeettt sabahaa şoookkk olucaaakk pelimiiikkk valla gunlerce beraber kalsak doyamamkıı ben sızeeee bebiiimm dibine vurmalıyıızz muhabbetinn uzun uzun sohbetler etmeliyiiizzz bende tarııffsııızz sevoorummm siiiziiiii :18::18:
Eniştecik aşkına kavuustuuu sımcıııkk ondanda mutlusu yoktur arkadaslarıda onun ıcınn mutlu olsuuuunn gercek dostlukkk aslaa bitmez ıns hepsıı gercekten dostuduurr arada bi romantık olunca daha bi degerlı oluyooo be kuşuuumm laçka değil sevgiliciklerimiz her yaptıkları romantıklıklerde iz bırakıyoolaar hınzırlaar
fiiyysbukun cıdden varlıgı dert yoklugu dert ama o kullanmayı sevmıyo dıye benımde ısteklerımı gormezden gelemeyız dımıı amaa aşk tabıkı fedakarlık ıster lakiiinn facebooku kapatmak bana fedakarlık gıbı gelmıyoo zaten ortak bızım facemiz kusum bılıyosun bi sorun sıkıntı yaşamıcaz artık istemedıgı seylerı soyledı kabul ettım o mutlu ben mutluuu ıkımızde eşitiz artıkımmm ama aşkımı perçinliyoo bu cocuk her gecen gunn, tartısmanın sonunda demezmıı son bıkac bısı soylıcem konuyu kapatalımm her ne kadar cok fazla romantık olmasamda, belkı cogu kızın hayalındekı gıbı bı sevgılı bıle degılımdır hattaa senden baskasının benı bu kdr cekebılcenı bıle dusunmuyorum (haklıda) ama aslaa senın ustunde egomu tatmın etmek ıcın baskı kurmaya calısmadım , bile bile mutsuz etmek ıstemedım seni, ben ılıskımızı korumak ıcın bole bı cozum uretmısstım, senınde ılıskımıze zarar vercek bısı yapmıcanı bılıyorum mademkı ıllada acık olsun dıyosun tamamdır bebelak dedıı ben onu tarumar edercesinee yeriiimm yaa

Bende yavastaan uyiiciiim artık yarın ıcın hazırlık yapoorumm sünnet var ablamın mudurunun oglunun ben neden bu ara hep sunnete gıdıoorum yaaa düğün dernekk yapcak kımse kalmadı etrafımda herkes evli mutlu hatta bazıları cocuklu bende sünnet sünnet dolasır oldum kızlar bıde banaa duaa edınn noluuuuuuuuurr ablamın muduru bana iş ayarlıcak, yarın sünnette bıkac kısıyle daha tanıscaam hayırlısıysa iyi bişiler olsunnn benım ıcınnn

burcucum chakradaki tepsiyi hemen yüklüyorum

Eki Görüntüle 454329 [/QUOTE]

gizemcimm ben bu tepsi inanılmaz zarif çok beğendimmmmmm.tam günün anlamına göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…