benim alıntılarım niye böyle çirkin olduyeni üye oldum sayılır tam kullanmayı bilmiyorum bu forumu (
günaydın güzelliklerimmmmm
çeyiz topiklerinizin sapığı olucam emin olabilirsiniz
nurayımmm nazar mı değdi kuzum sana ama yarına kadar geçer belki sen kremini sürmeyi ihmal etme
ayyy resmen yarın büyük gün yaaa
inşallah herşey süper gider canım benim
nurayyyyyy minicik gözlerim böyle olduuuuukesinlikle nazar balım inanmıyorum bu kadarda olmaz haaa
günaydınnnnnlaarr
nurayım geçmiş olsun kuzum benim nazar değdirmiş arkadasın sanırımantibiyotikli krem sür ya da eczaneden ucuk merhemi al canım
aşklarına kavusan aşıklar adına cok sevindim kiibu aksam ben de o sanslı gelinciklerden biri olıcııım... askıma aldıgım tişörtü de hala verememiştim bugun vericem yanımda getirdim bakalım begencek miii
Nurayımmm bebegiimmmm umarım geçer canımmm yaa bu kadar aksilik olabilirr( Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri uçuk.. Bende de var 4-5 gundur... Benimki neyse ne de.. Seninki geçmeli yaa
Canımm çok tatlısın yaaaGüldürdün beni niye çirkin oldu demişsin yaa
Sibeeliiiiimmm günaaydııınnnnn
özgem sürüyorum kremimi. sanmıyorum ama geçer inşallah
benim kaynanamşarda yarın geliyolar bu arada pazar günü bizimkilerin işi varmıs yarına aldık...
kızlar nişanlımın en yakın arkadasının düğüm yemeği için şu elbiseyi beğendim ama bunun boyu bana baya uzun gelir alttan bir 10 cm alınması gerekebilir...
sizce alttan kısaltılması bozar mı elbiseyi? bir de mecburen evde annişim kısaltcak terziye götüremem elbise 13 ünde gelicek yemek 14 ünde
fikir verin bana nütfeeennn
benim kaynanamşarda yarın geliyolar bu arada pazar günü bizimkilerin işi varmıs yarına aldık...
kızlar nişanlımın en yakın arkadasının düğüm yemeği için şu elbiseyi beğendim ama bunun boyu bana baya uzun gelir alttan bir 10 cm alınması gerekebilir...
sizce alttan kısaltılması bozar mı elbiseyi? bir de mecburen evde annişim kısaltcak terziye götüremem elbise 13 ünde gelicek yemek 14 ünde
fikir verin bana nütfeeennn
cnm altına topuklu ayakkabı giyince boyu nasıl olur onu da hesaba kat istersen? ona göre kestir
bu kadar olur bunun nar çiçeği ve beyazına aşık olmuştum geçen hafta trendyoldaydı çok hoşuma gitmişti şu anda nerede kampanyada hattaha alll hattaha bende alayım varya bayılmıştım buna çağlammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?