canım mankenin boyu 1.76 sanırım ve o da baya topuklu giymiş benim ayakkabım onunki kadar topuklu da değil onu yarısı kadar bile yoktur topugu
onu da öle hesapladım yani
evet kuzum elbisse harikaaa sadece bana büyük gelmesinden korkuyorummm... yoksa tam istedigim elbise, uzun bişey istiyodum böle kısa elbiselerle rahat edemiyorum acıldı mı toplandı mı vs vs diye dusunmekten
nar cicegi olsaymıs keskeeemm kesin onu alırdım ama lacivertte seviyorum.. o zaman alıyım ben bunu yaaklımda kalcana üzerimde kalsın
pastoşummmm yorumunu yedigiiim sen bu iişlerden anlarsın sence evde halledebilirmiyiz bollugunu falan eeger ole olursa cunku terzilik zamanım olmıcak :26:
gizom diğer yerlerin cok bi önemi yok aslında tam oturması gereken bir elbise değil bu gördüğüm kadarıyla kalcadan falan sorun olmaz ama beli cok büyük gelir mi bilemedim...
benim belim en son 60 tı tam popom da 88, kilo verdikten sonra olcmedim popo ve belden cok gitmişmidir bilemiyorum
ben elbiselerimi 36 alıyorum hep normal magazalarda oluyo ama trendyoldan aldıgım 36 beden bi elbise bikere büyük gelmişti... magazalarda aralarında ne fark var anlamadım :44:
biraz da bol ve dökümlü dursun zaten yapısmasın sarmasın üzerimi diyorum ama tamamen kaybolursam da kötü olur...
pastoşummmm yorumunu yedigiiim sen bu iişlerden anlarsın sence evde halledebilirmiyiz bollugunu falan eeger ole olursa cunku terzilik zamanım olmıcak :26:
Çaaağlaamm elbiseyi çookk begendiimmmmTrendyolda mıı vaaar markası nee kızlaaarrr yazın elbise giymeyi cook sevioorummm
Miniiiimmm aşkıımm bu aradaaa evremiikkk H&M elbiselerimeee bayıldııııııiyi kiii almışızz kiiiiiiiiiiii
çağlammm bende acıyorum kyaafete verilen paraya ama all bunu çok güzel bende alablrm aslına bakarsan ublunsun giyilir ilerde
pelom hm den bişi bulamadm ben eskiden iç çamaşırlarına ölürdüm arkadaşım getirirdi en son kışın baktım bişi bulamamıştım elbisler nasıl ve maliyetleri ne kadar çek galaxsden sallla sallla at maileeeee
Canmmm cokk tesekküürr ederimmm
evet bebişimmmm trendyolda Anymore kampanyasında bulabilirsin kiii
sen de güle güle kullan cicilerini
vay be birzamanlar H&M 'yi yurtdısından getircez diye göbeemiz catlardı Türkiye'ye geldikten sonra gitmedim bile...
ah ahhh nerde kaldı benim fellik fellik kıyafet ve kozmetik alısverişi yaptıgım gunlerşimdi acıyorum niyeyse elbiseye kozmetige verilen paraya varsa yoksa ceyiz aman para birktiriyim falan...
Saağğ ol caanıımmm hoşgeldinn sana da hayırlı cumalaarr.. Duaların için teşekkürlerr cnmmherkesee selamlar ve hayırlı cumalar...
en güzel vakitte dua edicem hepimiz aşklarımızza kavuşalım diye
iç çamaşırlarnaa miniiimle bayıldıkk dibimizzz düştüü gizotmmm cok guzellerrrçağlammm bende acıyorum kyaafete verilen paraya ama all bunu çok güzel bende alablrm aslına bakarsan ublunsun giyilir ilerde
pelom hm den bişi bulamadm ben eskiden iç çamaşırlarına ölürdüm arkadaşım getirirdi en son kışın baktım bişi bulamamıştım elbisler nasıl ve maliyetleri ne kadar çek galaxsden sallla sallla at maileeeee
pelmiğiimm ya iyikide gitmişizz valla biz açtık nerdeyse mağazayıbegenılmıcek gibi deıllerdııkı nede guzel yakıstı benım aşkıma o cicik elbiselerr bende sımcıkkk french ojelerımıı sürdüüümm bekloorum kurumasınıı sonradaa saçlarımı maşalayııppp yolcudur minnak bağlasanız durmaz dıyerektennn nişantaşı yollarına düşücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?