'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bişi diymmi bu sana büyük gelebilir hayatım öyle bişi ki ben bana büyük geleceğini düşünüyorum üst bölge için belim 60 bile değil şu anda arkadaşım dün ölçtü o yüzden alsam daraltırrcam ki seni düşünemiyorum bu elbisede minicik durursun ama belkide olabilir yaaa ne bileyim bu hatunun ölçüleri beni aşıyor gibi boyu posu popolar eşittir sadece diğer konularda kadın aşar

bebeklerımmmmm gönaaayydıııınnn tönaaayyydııınnn hepiciiinizeeee pelmiğiiiim çınçınçınlatttıkkk valla kurbik eniştende benden artı puanlar topluyoo bölelikklee anneciiğin bende sıkı takıpcısı olucaam ergenekondan bizi içeri alırlar artık don fanila getirirsin silivriyee

Nurayııım yaaa kem gözlülerin gözüüüüü çıksıııınnn yaaaa fesaatttlaaarr nazarlara gelmişş benim güzel yüzlüümm sıkma canını sen beyaz bıyıklıda güzeellsiiinn heeeppp güzeelllsiiinnn çook güzelsiinnn şimdi kafana taktıkca daha kotu oluyo gibi gelıo bıloorumm kendımdende sen sadece sevgılıcıgee kavusucaannn anı dusuuunnn

pastaamm model bozulmaz canım kestirincee baktım ölçtüm biçtiim senide içinde hayal ettim cokta guzel oldun pekte guzel oldunn

benim ezgiiimmm yanmışş yanmışşş kavrullmuuşşş ya kıyamammm cok gecmıss olsun tatlişiiimmm bende iyice zenciye döndüümm artık aynaya baktıkcaa kendımden korkuorum

ay elbise çok güzeeel çağloşkom. ben de pek severim laciverti
işte internetten alışverişte hep bu geliyo başıma, beden sorunu.. en küçüğünü de alsam bol oluyo ya da mesela bi sefer L beden bişey aldım olmadı
bedeni de tam uyarsa fıstık olcaan fıstııııkkk

gizom diğer yerlerin cok bi önemi yok aslında tam oturması gereken bir elbise değil bu gördüğüm kadarıyla kalcadan falan sorun olmaz ama beli cok büyük gelir mi bilemedim...

benim belim en son 60 tı tam popom da 88, kilo verdikten sonra olcmedim popo ve belden cok gitmişmidir bilemiyorum

ben elbiselerimi 36 alıyorum hep normal magazalarda oluyo ama trendyoldan aldıgım 36 beden bi elbise bikere büyük gelmişti... magazalarda aralarında ne fark var anlamadım :44:

biraz da bol ve dökümlü dursun zaten yapısmasın sarmasın üzerimi diyorum ama tamamen kaybolursam da kötü olur...

pastoşummmm yorumunu yedigiiim sen bu iişlerden anlarsın sence evde halledebilirmiyiz bollugunu falan eeger ole olursa cunku terzilik zamanım olmıcak :26:

Son düzenleme:
çağlaloylom bence kol altından bolluk olmazsa çok güzel olur ve belini annen halledebilir gibime geliyo.. nazlı sultaanııııımmmm da söyler hemen sana şimdi en doğrusunu zaten.

pastoşummmm yorumunu yedigiiim sen bu iişlerden anlarsın sence evde halledebilirmiyiz bollugunu falan eeger ole olursa cunku terzilik zamanım olmıcak :26:

agzını yedigiim bak ben suan kendı kendıme elcegzımle aksam gıynıcemme pens atıyorum belı bol gelıo dıyeee elbısenın beli lastıklı zaten sanırsamm azcıcık bı bolluk olursa annecık alt kısımdan yedırerek halleder makına dıkısıne bıle gerek yok o gunu ıdare edersın pastalar prensesii ama lokumumunda dedıgı gıbı kol altı bollugu olmassa ısınız daha kolay olur eger oradanda bol gelırse bırer cm ıcerı alıp aynı kavısle dıkersenız bele kadar gene sıkıntıcık kalmaaz

canım bende bel bölgesini düşündüm bana 36 beden hep büyük geliyor bol kısmı alt kısmıda dar ama bu bol elbise

ben mağazada 36 beden alamıyorum alt bölgeden ötürü üst bölgeyi hep 36 bedene indiriyorlar çünkü üst aşırı minik alt aşırı büyük hal böylee armutum galiba

bu elbise çok cici olur al canım olmadı üst bölgeyi darlatırsın ki bende istiyorum belki alırım dursun çok şık

o zamaaan hepinizi yerim

tamam alıyorummmmm zevkini yedigim asklarımmmm yemekte giyemezsem de durur uygun bi zamanda terziye verir baska yerde giyerim...

Çaaağlaamm elbiseyi çookk begendiimmmm Trendyolda mıı vaaar markası nee kızlaaarrr yazın elbise giymeyi cook sevioorummm

Miniiiimmm aşkıımm bu aradaaa evremiikkk H&M elbiselerimeee bayıldıııııı iyi kiii almışızz kiiiiiiiiiiii

evet bebişimmmm trendyolda Anymore kampanyasında bulabilirsin kiii

sen de güle güle kullan cicilerini

vay be birzamanlar H&M 'yi yurtdısından getircez diye göbeemiz catlardı Türkiye'ye geldikten sonra gitmedim bile...

ah ahhh nerde kaldı benim fellik fellik kıyafet ve kozmetik alısverişi yaptıgım gunler şimdi acıyorum niyeyse elbiseye kozmetige verilen paraya varsa yoksa ceyiz aman para birktiriyim falan...

herkesee selamlar ve hayırlı cumalar...

en güzel vakitte dua edicem hepimiz aşklarımızza kavuşalım diye

gelincikler 1000 sayfaa şerefineee:123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

çağlammm bende acıyorum kyaafete verilen paraya ama all bunu çok güzel bende alablrm aslına bakarsan ublunsun giyilir ilerde

pelom hm den bişi bulamadm ben eskiden iç çamaşırlarına ölürdüm arkadaşım getirirdi en son kışın baktım bişi bulamamıştım elbisler nasıl ve maliyetleri ne kadar çek galaxsden sallla sallla at maileeeee

aldim bile kuzuuuuuuuuuumm kartımın bilgilerini bilmiodum aksama kalcaktı ama askım saolsun hemen mudahale etti onunkiyle aldım

aksama kadar aklımın elbisede kalmasını önlemiş oldu bölece

yasasıııınnnn 1000. sayfaya yeni elbisemle girdim

sen de almalısın kuzum bencee elbise kardeşliği yapalım pelot da alsınnn

Canmmm cokk tesekküürr ederimmm
Eveett yaaa ben çok gitmeekk istiodm H&M'yeee miniikk aşkıımmm goturduu beni Marmara Forum'dann mini mini elbiseler aldıımmm bii akşaammm elbisemii giydiimm bi de başımaa adadan aldığımızz papatyaa tacımı taktıımmm çok beğendii beni evremkinn kuzenleri teyzesiii

herkesee selamlar ve hayırlı cumalar...

en güzel vakitte dua edicem hepimiz aşklarımızza kavuşalım diye
Saağğ ol caanıımmm hoşgeldinn sana da hayırlı cumalaarr.. Duaların için teşekkürlerr cnmm

pelmiğiimm ya iyikide gitmişizz valla biz açtık nerdeyse mağazayı begenılmıcek gibi deıllerdııkı nede guzel yakıstı benım aşkıma o cicik elbiselerr bende sımcıkkk french ojelerımıı sürdüüümm bekloorum kurumasınıı sonradaa saçlarımı maşalayııppp yolcudur minnak bağlasanız durmaz dıyerektennn nişantaşı yollarına düşücem

oyyy nazlım güzel bir gün geçir inşallah işe girersin aynı anda uyusak uyansak şarkısını sölerizz

hm bende istiyorum benide dötürünn yahuuu pelitttttt foto istiyorum elbiselerle yoksa şaplaklar gelcek heee acaba saphıre gitsemde hm mi baksam

kızlar bu devri çıktı 4. vizyonda aşkımla ona koşa koşa gidicez galiba bu akşam yada yarın çok mutluyum buz devrini çok seviyoruzzzzzzz

çağlam güzel günlerde eskit güle güleeee kullan balımmm

Son düzenleme:
iç çamaşırlarnaa miniiimle bayıldıkk dibimizzz düştüü gizotmmm cok guzellerrr
elbiselermii akşamm eklicemm kuzulaarr anneminn kucağındann facebooku ayırabilirsemm ne mutlu banaaa olmazsaa telefncuuumdann ekleyiveririmm

miisss olduuu miiisss bnm askıımmm güzelliğineee kurbaaanneeeyy

ciddeenn yaaa sepete doldurdugumuzz hiçbişii de almamak ayrı bı enteresanlık bundan sonra H&M ye gittiğimde direkk denenmişler bolumunee gidecaağumm aşkiloppp

Çaaağlaaamm elbisee kardeşliğinee donusebilirr her ann butceemm cok kalabalık ama yer bulursaamm hemen sepetimee atıciiiimm elbiseyiiii çok begendimm cunkumm gule gulee kullannnn aşklaaa bebegiiimmm

yazınn elbise ciddenn kurtarıcı yaaa pantalon sevmıorm tayt sevıorm yazın sevgilicikk daha nisan ayında gerilmeye baslıoo kurbikk enişteemm eşofmana karşı bnm adam taytaaa neetcez biz bunlarlaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…