'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aşkımm operasyona çıktı çok korkuyorumm çoook
Allahımm korusun onu yaa sağ salimm bi dönsee ahh ahh

aşkımm operasyona çıktı çok korkuyorumm çoook
Allahımm korusun onu yaa sağ salimm bi dönsee ahh ahh

aminnnn.. gönlünü ferah tut canımm Allah sabır versin zaman geçsin hemen kavuşun inşallah...

Son düzenleme:
Ben biraz dağıldım... Belki okuyanınız vardır konuyu ama link paylaşmak istiyorum. Elimizdekilerin kıymetini bilelim... Ben kendimi çok suçladım yazıyı okuduğumdan beri hatta lanet ettim, bizim sahip olduğumuz şeyler dünyadaki en büyük zenginlik... Allah bu yazıyı yazan kardeşimin yardımcısı olsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/502243-kkda-hayatta-yalnizlik.html

Hepinize iyi geceler kızlar...

yorumsuz kalınan durumlardan biri keşke elimizden birşey gelse destek olsak

günaydın kızlarrrrrrr

Pelommm bende kötü oldum gözümde yaslarla okudum aksam yazcam bisiler telden gryorum

buz devrine gidicez bugün agustosa kadar ne kadar zaman geçirsek kar saycam galibaaaa
Dün gece aşkım babasyla konustu sonunda babası tanısalım aillercede ama söz aceleye gelmicekmi önce büyüklerle tanısın sen askeerden izne gelnce yada askerden gelnce söz yapalm dedi babasının fikri ki aynı görsteym benim canm annem mutfak ve yaatak odası sparisi verdi galiba bizim evde tadilat olcak 1 ayımız varddı bisey yetişmez strese gerek yok gibi

şimdi babama sölemem lazım bende sevgilciği tanıstırayım böyle olursa 10 kasımda sözümüz olabilr kızlar yada sevgilim gelince

Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken bu şarkı çalıyor temmuz hiç bitmese keşke

Nurayım canım aklım sende kavustunmu canım sevdigin geldimi aksam gireblrsen gir çok öpüyorum seni

Kızlar bu arada adada kermes varmıs iskeleye indim tuperwareler eee hemen tanısıp kaynastm kadınlarla aksama yada yarın sabah bombaardıman yapcam bana hemen telefonlarını verdiler çeyiiiizzzzzzzz

gizemmmm günaydın cnm. senin sevglin askere mi gitcek (( görüşebildiğiniz kadar görüşün zor geçiyor kendini hazırla cnm

ayrıcaa benim için de bugün büyük gün ailelerimiz tanışacak :) ben işteyim 3 gibi çıkçam ( annem hazırlıkları yapıyor canım benimmmm. babam da dün akşam ne yerler ne severler bizden istediğin bir şey var mı diye sordu.sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar. babam tutturdu damata içircem diye ilk tanışmada ((

gizoom akşama doğru gelicekler canım. şu an havaalanındalar..
ya karnıma ağrılar girdi. gelmesinler modundayım.
nolcak yaa nasıl olcak. çok güzel geçsin nolur allahım
öpüyorum hepinizi. çıkıyorum

yorumsuz kalınan durumlardan biri keşke elimizden birşey gelse destek olsak
Keşke gelse canım...

Anneme de okuyayım dedim yarısında daha fena ağlamaya başladım... Annemin beton kalpli kızıydım ben hep gözünde. Akşam 22 yıldır ilk kez beni böyle gördü, yüreğime betondan ördüğüm duvarları ilk kez anneme yıktım...

İyi eğlenceler size gizoommm bol bol gezinn eminönü çıkarması da yapın..
Canım tebrik ederiiiimm, inşallah kazasız belasız bitirirsiniz geceyi. Damada içiricek miymiş Güldürdün beni ya Nerelisiniz siz canım?

Tatlıııımm lokumuumm hadi bakalım Allah utandırmasın.. Baban, sevgiliciğinin ailesini ve Onur'u çok sevsin, oğlu gibi görsün inşallah
Hayırlısı olsun canım, öpüldün.
Hıı bu arada kıyafet işine bi çözüm buldun muuuuu? :26:

günaydınnn canlarımmm hepiniz çok saolun ilk defa dün ondan haber alamadım okadar kötü ki bu durum
uyuyamadım saten sabaha karşı uyuyup kalmışım bikaç saat ne zormuş bu durumlar şuan konuşabiliyoruz şükür
boş bi arazide uyumuşlar 1 saat yuhh dedim ya bırak mesleği ! ama yok işte öle bi şansı artık bu şekilde 14 ayı tamamlıcaz inşallah

o yazıyıda okudum peloşumm çook ama çokk kötü herkesde bi dert var halimize şükürler olsun ama Allahım öyle bi acıyı kimseye yaşatmasın

nurayım gözünaydınn seninde o tatlı heycanı yaşıosun işte

Sabah sabah moral falan kalmadı.. Ben bu aöf'ü ne zaman bitiricem yaaaa.... Sıkıldım artık...

Bide pelinimm o konuyu okudum bu kadar mı anlatılır yaa... Bilirim o yanlızlık duygusunu anne ve babanın yerini kimse dolduramaz... Bende bu boşluğu ömrüm boyunca yaşayacağım.. Ama yine şanslıyım ki hep yanımda olan melek gibi bi annem var....

Bugün bide evde temizlik var... ablam duvarları ben koltukları silicem....

Nuraycım canım herşey gönlünce olsun...
:123:

kızçelerimmmmm beniiim tatilin ilk gününden kucak dolusu sevgiler

siboşummm seni çok iiyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun kuşum dualarımız korusun onları inşallah gecip gidecek bu günlerde üzme kendini sıkma canını... tayini boluda kalmısken bir anda sırnaga nasıl gönderirler nası iş bu yaa

ay nurayımııı yerimmmmmmmmmmmmm aksama girip haberleri verebilirsin inşallah kuzummm catlıyorum simdiden adına o kadar mutlu ve heyecanlıyım kii

angeracımmm aynı seklde senin için de gecerli ikinizin içinde harika bir gün olsun

bugun benim için de yoğun bir gün... kayınanniş kayınbabiş ve askım bize geliyolar aksam cayına bir sürü seyler yaptık

yaprak sarma
meksika salatası
sigara böreği
çin pilavı
tavuk sote
mantı
patates salatası
elmalı kurabiye
kısır

kahve yanına da tiramisu

bu arada aldıgım tişört aşkıma küçük geldi ya... vakit bulabilirsek onlar gelmeden gidip deiştircez ama bakalım arkadasımla alırken gözümüze kocaman görünmüştü hatta arkadasım yok artık dev gibi tişört bu da olmazsa bişey diyemiorum demişti ama olmadı sanırım gidip xxl olanını alıcaz....

bir de askım tişört tosununa kucuk geldi demez mi

ah benim yakısıklı devim napıcam bu tatlı belayla bakalımm

Çok tatlısınız.

bebeklerımmmm tönayydınlaarrr ayaklarım fena halde şişti biraz abarttım sanırım oynamayıı biz olmasaydık kımsenın oyniicada yokktuuu valla kım ne derse desınn biz Türküz roman havasız kasap havasızz düğün ÇEKİLMİİİYOOOORRRR!! müdür klasik bişi olsun istemiişş ama inanın içimiiz kıyıldıı yanii sonra 3 5 kişi istek parçalarda bulundular doldu heryer herkes eglenmeye basladı, biide bizde küçük bişiler yapıcaz kurbişimlee düğünsüz olmaz diyip durdu sıpaa bende timam dedim en yakınlarımız olucak inş güzel bişiler olur bakalım

lokumummmmmmmm en az senin kadar heycanlı olan koccamaaann bi kk toplulugu var arkandaa cok guzel gecıcekk ınss herbişeeeyyy bıcır bıcır geliip anlatıcaksın bize olup bitenii

Pastaaammm iyi tatilller dev enişteylede arada kaçamaklarda yapppıın emiiii

Pelimiiimm yaa cidden Allah kimseyi yanlızlıkla sınamasın..

Giziiiiimmmmmm ohh geziin tozuuunn vallahi 1 dkkını triple bilee geçirmee öyle pişman oluyosunkii, keşkee 1 saniye bile trip atmasaydım kokusunu çekseydim içime diyoosuunn.. Kısa dönem cıksın ınss cok fazla ayrı kalmayııııınnn kıyamammmm

Sibeliim Allah yardımcınız olsun canım benim Allah'ım tüm askerlerimizi korusuuunnnn..

herkeslerii bol bol öpeeeriiimm

çaaalaammm ahh bilsemm bi anlasam bi anlam verebilsem ahh tayin boluda ama şırnaktan sonra boluda bile kalmıcak yaa nerelere gidicek nerelere ahh ahh

minnaaamm saol balımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…