aşkımm operasyona çıktıçok korkuyorumm çoook
Allahımm korusun onu yaa sağ salimm bi dönsee ahh ahh
Ben biraz dağıldım... Belki okuyanınız vardır konuyu ama link paylaşmak istiyorum. Elimizdekilerin kıymetini bilelim... Ben kendimi çok suçladım yazıyı okuduğumdan beri hatta lanet ettim, bizim sahip olduğumuz şeyler dünyadaki en büyük zenginlik... Allah bu yazıyı yazan kardeşimin yardımcısı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/502243-kkda-hayatta-yalnizlik.html
Hepinize iyi geceler kızlar...
günaydın kızlarrrrrrr
Pelommm bende kötü oldum gözümde yaslarla okudum aksam yazcam bisiler telden gryorum
buz devrine gidicez bugün agustosa kadar ne kadar zaman geçirsek kar saycam galibaaaa
Dün gece aşkım babasyla konustu sonunda babası tanısalım aillercede ama söz aceleye gelmicekmi önce büyüklerle tanısın sen askeerden izne gelnce yada askerden gelnce söz yapalm dedi babasının fikri ki aynı görsteym benim canm annem mutfak ve yaatak odası sparisi verdi galiba bizim evde tadilat olcak 1 ayımız varddı bisey yetişmez strese gerek yok gibi
şimdi babama sölemem lazım bende sevgilciği tanıstırayım böyle olursa 10 kasımda sözümüz olabilr kızlar yada sevgilim gelince
Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken bu şarkı çalıyor temmuz hiç bitmese keşke
Nurayım canım aklım sende kavustunmu canım sevdigin geldimi aksam gireblrsen gir çok öpüyorum seni
Kızlar bu arada adada kermes varmıs iskeleye indim tuperwareler eee hemen tanısıp kaynastm kadınlarla aksama yada yarın sabah bombaardıman yapcam bana hemen telefonlarını verdiler çeyiiiizzzzzzzz
Keşke gelse canım...yorumsuz kalınan durumlardan biri keşke elimizden birşey gelse destek olsak
İyi eğlenceler size gizoommm bol bol gezinn eminönü çıkarması da yapın..günaydın kızlarrrrrrr
Pelommm bende kötü oldum gözümde yaslarla okudum aksam yazcam bisiler telden gryorum
buz devrine gidicez bugün agustosa kadar ne kadar zaman geçirsek kar saycam galibaaaa
Dün gece aşkım babasyla konustu sonunda babası tanısalım aillercede ama söz aceleye gelmicekmi önce büyüklerle tanısın sen askeerden izne gelnce yada askerden gelnce söz yapalm dedi babasının fikri ki aynı görsteym benim canm annem mutfak ve yaatak odası sparisi verdi galiba bizim evde tadilat olcak 1 ayımız varddı bisey yetişmez strese gerek yok gibi
şimdi babama sölemem lazım bende sevgilciği tanıstırayım böyle olursa 10 kasımda sözümüz olabilr kızlar yada sevgilim gelince
Mevsimler geçerken temmuz gelir giderken bu şarkı çalıyor temmuz hiç bitmese keşke
Nurayım canım aklım sende kavustunmu canım sevdigin geldimi aksam gireblrsen gir çok öpüyorum seni
Kızlar bu arada adada kermes varmıs iskeleye indim tuperwareler eee hemen tanısıp kaynastm kadınlarla aksama yada yarın sabah bombaardıman yapcam bana hemen telefonlarını verdiler çeyiiiizzzzzzzz
Canım tebrik ederiiiimm, inşallah kazasız belasız bitirirsiniz geceyi. Damada içiricek miymişayrıcaa benim için de bugün büyük gün ailelerimiz tanışacak :) ben işteyim 3 gibi çıkçam( annem hazırlıkları yapıyor canım benimmmm. babam da dün akşam ne yerler ne severler bizden istediğin bir şey var mı diye sordu.sağ olsunlar ellerinden geleni yapıyorlar. babam tutturdu damata içircem diye ilk tanışmada ((
gizoom akşama doğru gelicekler canım. şu an havaalanındalar..
ya karnıma ağrılar girdi. gelmesinler modundayım.
nolcak yaa nasıl olcak. çok güzel geçsin nolur allahım
öpüyorum hepinizi. çıkıyorum
kızçelerimmmmm beniiim tatilin ilk gününden kucak dolusu sevgiler
siboşummm seni çok iiyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun kuşum dualarımız korusun onları inşallah gecip gidecek bu günlerde üzme kendini sıkma canını... tayini boluda kalmısken bir anda sırnaga nasıl gönderirler nası iş bu yaa
ay nurayımııı yerimmmmmmmmmmmmm aksama girip haberleri verebilirsin inşallah kuzummm catlıyorum simdiden adına o kadar mutlu ve heyecanlıyım kii
angeracımmm aynı seklde senin için de gecerli ikinizin içinde harika bir gün olsun
bugun benim için de yoğun bir gün... kayınanniş kayınbabiş ve askım bize geliyolar aksam cayına bir sürü seyler yaptık
yaprak sarma
meksika salatası
sigara böreği
çin pilavı
tavuk sote
mantı
patates salatası
elmalı kurabiye
kısır
kahve yanına da tiramisu
bu arada aldıgım tişört aşkıma küçük geldi ya... vakit bulabilirsek onlar gelmeden gidip deiştircez ama bakalımarkadasımla alırken gözümüze kocaman görünmüştü hatta arkadasım yok artık dev gibi tişört bu da olmazsa bişey diyemiorum demişti ama olmadı sanırım gidip xxl olanını alıcaz....
bir de askım tişört tosununa kucuk geldi demez mi
ah benim yakısıklı devim napıcam bu tatlı belayla bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?