'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay pastammm hala cıkamadım evden yaaa... temizle temizle bitmiyor temiz evi temizliyorum bir de ah su annem yaptımı da begenmio begense gam yemicem off

çaaalaammm ahh bilsemm bi anlasam bi anlam verebilsem ahh tayin boluda ama şırnaktan sonra boluda bile kalmıcak yaa nerelere gidicek nerelere ahh ahh

minnaaamm saol balımmmmm

kuzum benim üzülme hiç saglıklı sıhhatli olsunlar da katlanıcaz bi sekilde napalım

Son düzenleme:
Butun gelinciklerde bugun tatli bi telas var sanirsam
herkesin gunu cok guzel gecsin insallah
darisida askla bana

ay pastammm hala cıkamadım evden yaaa... temizle temizle bitmiyor temiz evi temizliyorum bir de ah su annem yaptımı da begenmio begense gam yemicem off

heheh anneciğiii yeeeriim amaaaa benımde eve bi girişmemm lazım ben hala istanbula adapte olamadım birazdan şıpıdık terliklerimi giyip denize gitcekmişim gibi hissedioorumm yarın aksamm gene gidiyooruuuz yeniciftliğee ablacıkk yıllık iznee cıkıyooo haftaiçide dün akşam görüştüğüm hatunlaa görüşmem vaar şimdiden sevdiiimmm kendisinii

ay kuzum benimmm cok sevindim inşallah hayırlısı olcak senin içinnn

denize doyun boooooool booollll pastoşummm annem basıma agrı soktu tepemde vıdvıdı gidip ilaç alıcam sonra da hazırlanıyım askla kacamadık artık gecit yarına kaldı..

bir de erken uyumama ragmen suan hala uykum var çözemedim off

ınss hayırlı bişiler olur pastalar prensesiiimm tatil düşüncesi bile bol bol uyumayııı düşürüyoo akla uykun olsada olmasada mayışık olmak ıstıyoo insan pastaamm yarınn sefasını surersın tatılın az kaldı dımı cevırııdee

olucak bebek yüzlümmm hiç merak etmeeeee eminim ben hislerim dolup tasıyor

evet kuşum az kaldı ama tatil boyunca ugrastırcak beni yine... bittikten snra en bastan okumam kontrol etmem lazım bir de bikaç tane kaynak kitap lazım onları bulup alıntıları kontrol edicem... yarın sevgilicilikle erken buluscaz kahvaltıya gidiyoruz, sonra tişörtünü deiştiririz kuyumcular acık mı bilmiyorum eger acıksa artık su set olayını da halledicez inşallah

sonra da fellik fellik sahaf dolasıcaz cunku lazım olan kitaplar nuh tarihinden kalma basıma resmen iş almısım yahuu her yanı sorun kitabın

umarım ugrastıgıma değer edisyon sürecinde rezil olmaz cunku kitap her nekadar kabusum olsa da cok seviyorum cok da alıstım kendisine bitince ozlıcem sanırm

ah pastaaam bendee isyaaan ettiğim okul projelerımızı ozluyooruuumm hep aşklaydııık beraber yapıoduk herbıseyıı keşke gene o günlere dönseem diyorum ama sonra askerlık gelıyo aklımaa gerı donup tekrar askerlıgı yasamayı kaldıramaz bu minnak bünyeemm isyaan edesım geldı bak geneee aşkımı ozledııımmmmmm:26: yarın bol aşklı olcak ıns pastam acık kuyumcu varmıdır bılmoorum benım bıldıgım kapalı oluyooo kuzuumm. ya bizim nişana ve düğüneedee cok az kaldı ama ben nedennn bişileri halletmiyoooruuummm acebaaa böle bi sakinlik, nasolsa olurlukkk beni biri dürtüklesiin yaaa

Offff cok sikici bi gun

ay ben sıkılamadım dogru durust bugun basımın agrısı daha yeni gecti ve streslerdeyim... bir yıl oldu kayınvalidemler bize gelip gidiyor ama ben hala her gelişlerinde stres oluyorum heycanlanıyorum aklıma ilk geldikleri gün geliyor

o zamanlara göre daha rahatım elbette aama yine de oluyor bir heyecan...

iki saat sonra gelcekler daha ustumu giymedim ah basıım modunda yatagın içinde yuvarlanıyorum annem görmesin

ay kuzuuum Allah korusun ben de bidaha söz-nişan tanısma stresi yasamak istemiyorum mumkunse ayrıca okul yıllarımı da sınavlar ve tez aklıma gelince asla istemiyorum birdaha yasamak

daha ileri gidelim mumkunse seneye bu zamana falan

desene biz yarın da halledemicez bişeycik... askım yeter artık ben bidaha set demicem sana askım kac seferdir diyoruz diyoruz olmuyo artık demicem belki demeyince gidip alabiliriz, baskası olsa on kere gidip begenmişti ne hevessizsin böle şeylere diyo

sevmiorum takı falan napim secemem de şimdi kırk saat bakar bakar dururum hiç istemio canım

yaz rehavetidir pastosummmm ramazan falan gecsin de baslarsınız kosturmacalara

bende pek bi hevessizim kuzum yaa herseyı oldu bıttıye getıresım var kurbacıkta normalınde formalıte seylerı hıc sevmezdi ama masallah benden daha bı heveslii düğüne derneğee ortaya alıp bi oynatıcam onu görcem hevesinii Ramazanda aılecede gorusulup kararlastırılır dıye dusunurum bende pastaamm sonrasındada dedıgın gıbı halledılı nilikoda hemencicik hallettı bohcayı falann onunda bi rahatlıgı var ustumde

kuzum bir cıkıp begenmene kalıyor merak etme dedigin gibi hemencik halledilir...

oynasın oynasın ohh döksün kurtlarını kurbik enişte benimki de oynamaktan falan nefrt eder ama oynak seler calmak lazım yoksa uyuycak millet ben de iki el cırparım napim diyo simdilerde...

Caglaaaa strestendir o agri
bende hala her gelislerinde heyecan yapiyorum galiba hep boyle olcak
canim miskinligi birakta kalk hazirlan suslen keyfini cikar

Caglaaaa strestendir o agri
bende hala her gelislerinde heyecan yapiyorum galiba hep boyle olcak
canim miskinligi birakta kalk hazirlan suslen keyfini cikar

aynen öyle oluyor yaaa nedense

ay haklısın kuşummm... ananemlerde gelicekmiş babam onları almaya gidicek bile birazdan ben de hemencik gidip hazırlanıyım artık gelicekler 6'daaa

akşam gelirim belkimcik... nurayım havadisleri paylasmıs olur umarımmm

öpüorum sizi pastosumm ve busracımm

Kolay gelsin canim mutli bi aksam gecirirsin umarim
bizde optuk seni

Bende gidip babise suprayz yapayim bari cileksoslumuhallebi yapayim soguk soguk iyi gider bu havada

bende bu akşam bir tanıdığın düğününe gidiyorum. bi inceliyim bakıyım alıcı gözüyle düğünü :)

inşallah çok güzel geçer hatta eminim güzel geçecek, haberlerini bekliyoruz :))

gelincikler sizlere danışmak istediğim bir şey var. benim sevgilim bu düğündü, gelinlikti, ev eşyalarıydı, çeyiz vs. bunlara çok hevessiz. bir gelinlik seçimi beni çok heyecanlandıran bişey mesela ama o benim kadar heyecanlanmıyor. beraber yaşayacağımız günlerin hayalini kuruyoruz ama bu formalitelerden hoşlanmıyor. bu genel bir erkek davranışı mı yoksa benimkine mi özel ??

benimki evlenmeye cok hevesli sadeceee .. diğer konularda da hevesli ama bastan cok daha hevesliydi ben hiçbişeyi begenmeyerek hevesini körelttim cocugun...

şimdi askım zaten ne göstersem begenmicen sen begen sen bul en iyisi diyor

nurayımm gelmemiş miii yaaa onu merak ederek girdimmmm

bizim aksam harika gecti... gırgır samata ve bol bol yemek önlerini bir dakika bos bırakmadık

askıma bu sefer tarcınlı kahve verdim ozendim bezendim istemedeki tuzlu kahveden sonra jest olsun diye ama onu da begenmemiş garibim tarcın tadını almıs ve pek sevmemiş ama sen yaptıgın icin ictim askım elinden zehir olsa icerim bilirsin dedi

ayyy yirimm onuu yaa

Maşallah canımm...

Bi ömür böyle olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…