Maşallah canımm...
Bi ömür böyle olun inşallah.
aminn kuzum inşallahhh
darısı senin de basına sen de böyle tatlı heyecanlar yasar sevdicegine kahveler yaparsın inşallah
canım arkadaşlarım. canlarııım benim..hepinizi ayrı ayrı öpüyoruum
dualarınız, iyi dilekleriniz kat kat fazlasıyla benden de sizlere gelsin..
allahıma şükürler olsuuuun ..
ziyaretçi akınına uğrayan bi topicik olduğundan, ziyaretçiler! bi maşallah diyin de öyle okuyun gerisini
bugün çok güzeldi . babam çok sevdi onları, onlarda öyle sıcak insanlar ki.. herkes çok heycanlıydı ama kısa süre sonra sanki sürekli evimize gelip giden insanlarmış gibi bi muhabbet aldı başını gitti.. bi ara konu bize hiç gelmeyecek sandım
hazırlıklarımızı biliyodunuz ama onlara birsürü şey ekledi annem.. anne işteyerim onu...
gizooom özellikle merak ediyodun ve sıra sende olduğu için her detayı yazıcam
saat 3 -3 buçuk gibi geldiler. aşkcığımın elinde kocaman bi çiçekbide tatlı getirmişlerdi.. biraz oturduktan sonra annem kahve yaptı ben ikram ettim saat 6 gibi yemeğe geçtik.. sonra ardı arkası kesilmeyen ikramlar devam etti yeter artık falan diyolardı en son..
yemeği salonda yedik ve sonra terasa çıktık, orda devam etti ve bizim mevzu da orda açıldı.
ara ara mutfakta bayanlar oturduk biraz. (annem annesi kız kardeşi ben yani)
annesi çok samimiydi çok sıcaktı
neyse konu açılınca size de uygunsa biz tekrar yarın gelmek istiyoruz, bi adını koyalım bu işin dediler. oğlumuz için on kere de geliriz evladımızın arkasındayız falan diye devam ettii.. babam da yarın uygun uzatmanın da bi anlamı yok benim için ağzınızdan çıkan söz önemli, iyi insanlarsınız falan filan :)
yarın geliyolar tekrar istemeyeeeee
canım arkadaşlarım. canlarııım benim..hepinizi ayrı ayrı öpüyoruum
dualarınız, iyi dilekleriniz kat kat fazlasıyla benden de sizlere gelsin..
allahıma şükürler olsuuuun ..
ziyaretçi akınına uğrayan bi topicik olduğundan, ziyaretçiler! bi maşallah diyin de öyle okuyun gerisini
bugün çok güzeldi . babam çok sevdi onları, onlarda öyle sıcak insanlar ki.. herkes çok heycanlıydı ama kısa süre sonra sanki sürekli evimize gelip giden insanlarmış gibi bi muhabbet aldı başını gitti.. bi ara konu bize hiç gelmeyecek sandım
hazırlıklarımızı biliyodunuz ama onlara birsürü şey ekledi annem.. anne işteyerim onu...
gizooom özellikle merak ediyodun ve sıra sende olduğu için her detayı yazıcam
saat 3 -3 buçuk gibi geldiler. aşkcığımın elinde kocaman bi çiçekbide tatlı getirmişlerdi.. biraz oturduktan sonra annem kahve yaptı ben ikram ettim saat 6 gibi yemeğe geçtik.. sonra ardı arkası kesilmeyen ikramlar devam etti yeter artık falan diyolardı en son..
yemeği salonda yedik ve sonra terasa çıktık, orda devam etti ve bizim mevzu da orda açıldı.
ara ara mutfakta bayanlar oturduk biraz. (annem annesi kız kardeşi ben yani)
annesi çok samimiydi çok sıcaktı
neyse konu açılınca size de uygunsa biz tekrar yarın gelmek istiyoruz, bi adını koyalım bu işin dediler. oğlumuz için on kere de geliriz evladımızın arkasındayız falan diye devam ettii.. babam da yarın uygun uzatmanın da bi anlamı yok benim için ağzınızdan çıkan söz önemli, iyi insanlarsınız falan filan :)
yarın geliyolar tekrar istemeyeeeee
amiiin.Maşallah canııım yaaa,ne güzel.
Allahım tamamına erdirsin inşallah...
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben bu yazanları var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yüzbinkere milyon kere begenirimmmmmmmmm nazarlardan korusun Allah MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
Nurayımmm canım arkadasımmm topikteki İLK gözagrım benimmmm.... inan suan gözlerim doldu yemin ederim ağlıyorummm ekranın karsısında mutluluktan....
o ilk zamanlardaki konusmalar geldi gözümün önüne... daha aileler tanısmadı... askerlik var ohooo derkennnn yarın istiyolar seni de heee
ah benim güzel yürekli melek yüzlü arkadasımmmm... her seyin en güzeli en iyisi hep seninle olsun tez zamanda tamamına ersin inşallah
çok mutlu ol o gülen yüzünüz hiç solmasın kuzummm
amiiin.
çağlam !
bu yazdıklarını okuyunca benim de gözlerim doldu, yaa ben seni çok seviyorum işte
allahım ne kadar büyük, bana bugünleri gösterdi sonsuz teşekkürler sonsuz şükürler olsun.
o döktüğüm göz yaşları, o hakaretler, o kötü muameleler hepsi silindi hepsi bitti hepsi yok oldu. bu duygu herşeyin üstüne geçti.
aynı heyecanla devam etmeyi nasip etsin allahım.
canım lokumummmmmmmmmmAllah'ımaa şükürleeerrr olsun yaa binlerce kereeeeeeeeee okadar mutluyuummmkiiiii içimden bi parça aktı gitti yeminlee bi rahatladııımmmlokumummmmm o güzel yüzüüün heep gülsüün inş Rabbim huzurunuzu bol etsiiinnnn hersey yoluna gırıyoo bak sabrettıııınnnn muradınada eriyooosuuunnn ne güzeelll bussuruuu masallahllaaar sızeeee
ooy oyyyyyyyamin kuşummmm dedim sana hep dedim merak etme gececek bitecek hepsi geride kalacak diye... ve simdi oyle oldugunu görmek beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam... canımınici senin kabinin güzelliği işte Allah kıyamıyor yüreği güzel insanlara saf masum aşklara...
ben de seni çok ama çok seviyorummmmmmm kusummm... ay ne sulugözüm yaaa hepiniz giderken böle aglarsam işimiz var hee
düğünü konusmadılar mı yaa eylül diye tutturmuyolar dimi mayıs gelini olcaksın dimiiiiiii
canım lokumummmmmmmmmmsöyleyecek söz bulamıyorum kii, en güzel mutluluklar başından eksik olmasın inşallah e mi :)
ooy oyyyyyyy
düğün onlar gittikten sonra bizim aramızda konuşuldu
babam en geç mayıs diyoonlarda siz ne derseniz biz hazırız diye konuştular zaten
yarın da nişan konuşulcakmış sanırım.. umarım yine sohbete dalıp beni istemeyi unutmazlar
ay çok mutluyum ben yaa çookşükür allahımm şüküüüüürrrrrr
canım lokumummmmmmmmmmsöyleyecek söz bulamıyorum kii, en güzel mutluluklar başından eksik olmasın inşallah e mi :)
ooy oyyyyyyy
düğün onlar gittikten sonra bizim aramızda konuşuldu
babam en geç mayıs diyoonlarda siz ne derseniz biz hazırız diye konuştular zaten
yarın da nişan konuşulcakmış sanırım.. umarım yine sohbete dalıp beni istemeyi unutmazlar
ay çok mutluyum ben yaa çookşükür allahımm şüküüüüürrrrrr
nuraycımmm canım tebrik ederimmmm çok sevindim sizin adınıza mutluluklar dilerimmmm :) bizimkisi ise normal bi tanışma olmadı sanki hiç böyle hayal etmemiştim ama yine de güzeldi.geldiler 8 gibi oturduk sohpet ettik sonra yemeğe geçtik ben servis yapmaktan hiçbir sey yiyemedim annneler ve babalar çok iyi kaynaştılar. ama babam tüm gece boyunca onura laf soktu nasılsın demedi elini öptürmedi( saat 1 gibi kalktılar ve eee bu görüşmeyi kısa tutalım ikincisi uzun olcak dedi babası.babam da ne dese beğenirseniz durun bakalım belki de çağırmıcaz...ben de aynen "babaaaaaaaaaaaaaa" dedim güldüler filan ama çok cnm sıkıldı yanii. ilk görüşme olduğu ve babamın laf sokmalarından dolayı isteme zamanını konuşmadık ama anneler konuştuım. kalktıklarında da ben babama çok kızdım ne yani ben kız babasıyım napıcam filan diyo. bu arada babalara rakı sofrası bile hazırladık o derece samimi bir ortam oluştu.bizimkiler onları sevmişler onlar bizimkileri sevmişler böyle yani canlarım.ama içim de bi burukluk var yani babamın içki içmesi onurla sohpet etmemesi çok kanıma dokundu
nuraycımmm canım tebrik ederimmmm çok sevindim sizin adınıza mutluluklar dilerimmmm :) bizimkisi ise normal bi tanışma olmadı sanki hiç böyle hayal etmemiştim ama yine de güzeldi.geldiler 8 gibi oturduk sohpet ettik sonra yemeğe geçtik ben servis yapmaktan hiçbir sey yiyemedim annneler ve babalar çok iyi kaynaştılar. ama babam tüm gece boyunca onura laf soktu nasılsın demedi elini öptürmedi( saat 1 gibi kalktılar ve eee bu görüşmeyi kısa tutalım ikincisi uzun olcak dedi babası.babam da ne dese beğenirseniz durun bakalım belki de çağırmıcaz...ben de aynen "babaaaaaaaaaaaaaa" dedim güldüler filan ama çok cnm sıkıldı yanii. ilk görüşme olduğu ve babamın laf sokmalarından dolayı isteme zamanını konuşmadık ama anneler konuştuım. kalktıklarında da ben babama çok kızdım ne yani ben kız babasıyım napıcam filan diyo. bu arada babalara rakı sofrası bile hazırladık o derece samimi bir ortam oluştu.bizimkiler onları sevmişler onlar bizimkileri sevmişler böyle yani canlarım.ama içim de bi burukluk var yani babamın içki içmesi onurla sohpet etmemesi çok kanıma dokundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?