'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım arkadaşlarım. canlarııım benim..hepinizi ayrı ayrı öpüyoruum
dualarınız, iyi dilekleriniz kat kat fazlasıyla benden de sizlere gelsin..
allahıma şükürler olsuuuun ..
ziyaretçi akınına uğrayan bi topicik olduğundan, ziyaretçiler! bi maşallah diyin de öyle okuyun gerisini
bugün çok güzeldi . babam çok sevdi onları, onlarda öyle sıcak insanlar ki.. herkes çok heycanlıydı ama kısa süre sonra sanki sürekli evimize gelip giden insanlarmış gibi bi muhabbet aldı başını gitti.. bi ara konu bize hiç gelmeyecek sandım
hazırlıklarımızı biliyodunuz ama onlara birsürü şey ekledi annem.. anne işte yerim onu...
gizooom özellikle merak ediyodun ve sıra sende olduğu için her detayı yazıcam
saat 3 -3 buçuk gibi geldiler. aşkcığımın elinde kocaman bi çiçek bide tatlı getirmişlerdi.. biraz oturduktan sonra annem kahve yaptı ben ikram ettim saat 6 gibi yemeğe geçtik.. sonra ardı arkası kesilmeyen ikramlar devam etti yeter artık falan diyolardı en son..
yemeği salonda yedik ve sonra terasa çıktık, orda devam etti ve bizim mevzu da orda açıldı.
ara ara mutfakta bayanlar oturduk biraz. (annem annesi kız kardeşi ben yani)
annesi çok samimiydi çok sıcaktı
neyse konu açılınca size de uygunsa biz tekrar yarın gelmek istiyoruz, bi adını koyalım bu işin dediler. oğlumuz için on kere de geliriz evladımızın arkasındayız falan diye devam ettii.. babam da yarın uygun uzatmanın da bi anlamı yok benim için ağzınızdan çıkan söz önemli, iyi insanlarsınız falan filan :)
yarın geliyolar tekrar istemeyeeeee

Maşallah canııım yaaa,ne güzel.

Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben bu yazanları var yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yüzbinkere milyon kere begenirimmmmmmmmm nazarlardan korusun Allah MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH

Nurayımmm canım arkadasımmm topikteki İLK gözagrım benimmmm.... inan suan gözlerim doldu yemin ederim ağlıyorummm ekranın karsısında mutluluktan....

o ilk zamanlardaki konusmalar geldi gözümün önüne... daha aileler tanısmadı... askerlik var ohooo derkennnn yarın istiyolar seni de heee

ah benim güzel yürekli melek yüzlü arkadasımmmm... her seyin en güzeli en iyisi hep seninle olsun tez zamanda tamamına ersin inşallah

çok mutlu ol o gülen yüzünüz hiç solmasın kuzummm

Son düzenleme:
Maşallah canııım yaaa,ne güzel.

Allahım tamamına erdirsin inşallah...
amiiin.

çağlam !
bu yazdıklarını okuyunca benim de gözlerim doldu, yaa ben seni çok seviyorum işte
allahım ne kadar büyük, bana bugünleri gösterdi sonsuz teşekkürler sonsuz şükürler olsun.
o döktüğüm göz yaşları, o hakaretler, o kötü muameleler hepsi silindi hepsi bitti hepsi yok oldu. bu duygu herşeyin üstüne geçti.
aynı heyecanla devam etmeyi nasip etsin allahım.

Allah'ımaa şükürleeerrr olsun yaa binlerce kereeeeeeeeee okadar mutluyuummmkiiiii içimden bi parça aktı gitti yeminlee bi rahatladııımmm lokumummmmm o güzel yüzüüün heep gülsüün inş Rabbim huzurunuzu bol etsiiinnnn hersey yoluna gırıyoo bak sabrettıııınnnn muradınada eriyooosuuunnn ne güzeelll bussuruuu masallahllaaar sızeeee

amin kuşummmm dedim sana hep dedim merak etme gececek bitecek hepsi geride kalacak diye... ve simdi oyle oldugunu görmek beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam... canımınici senin kabinin güzelliği işte Allah kıyamıyor yüreği güzel insanlara saf masum aşklara...

ben de seni çok ama çok seviyorummmmmmm kusummm... ay ne sulugözüm yaaa hepiniz giderken böle aglarsam işimiz var hee

düğünü konusmadılar mı yaa eylül diye tutturmuyolar dimi mayıs gelini olcaksın dimiiiiiii

canım lokumummmmmmmmmm söyleyecek söz bulamıyorum kii, en güzel mutluluklar başından eksik olmasın inşallah e mi :)

ooy oyyyyyyy
düğün onlar gittikten sonra bizim aramızda konuşuldu
babam en geç mayıs diyo onlarda siz ne derseniz biz hazırız diye konuştular zaten
yarın da nişan konuşulcakmış sanırım.. umarım yine sohbete dalıp beni istemeyi unutmazlar
ay çok mutluyum ben yaa çook şükür allahımm şüküüüüürrrrrr

hepımızııınnn lokumummmm hepımızııınn ah mutluluktannn uçabilirim heran pastamında dediği gibi her gıdenın ardından ağliciiiz galbaa cok sulugoz bı topıgıızz gozyaslarımız mutluluktan olsuuun heeepp canlarım beniiiimmmmmm

hheehehe pastamm sen uc ben de haka dansı yapıyımmmm

ayyy iki kat mutluyum su andaaaaaaaaa... yuppiiiiiiiiiiiiiii ne dedim sana sen mayıs gelini olcaksın dedimmmm inşallah hep böyle gider bitanemmmm ay bugun kat kat kat kat be kat mutlu uyucam yaaaaaaaaa en kötü günümüz böyle olsun kızcelerimmm

ben haka dansı yaparak yatagıma ucuyorum yarın nişanlucummla kahvaltı yapıcızz

istemenin detaylarını aksam alırız diye dusunuyorm balımmmm yine gel ve bize uca uca anlat olur muuuu

canım benimm hepinizi cok seviyorum kiiiiiiiii... iyi ki varsınız

gorusuruz yarın aksam hehehe

nurayımmmmmmm ayyyyyyy ötesi yokkk aşk kazandı ne mutluyum anlatamam canım arkadasım çok duygulandm aşk kazandı siz gördler sevgnzde gördler gerek yok bekletmeye çok sevindim canım içimde kelebeklerrrr olduuuuu şimdiiii söz müüüüüü olcakkkkkkk evde kosusturmadasndr kolay gelsin balım

Oyyyy balım benim için ayrıntıları anlatmıs kıyamam saol canım ben korkuyorum ama aşılır siz yolları aştınızz çok sevindm

Benim sevglcgn göznde adaya gelmek büyüyodu bir anlatymmda dinlesn sıpacık

Biz askere gtmeden tanıstramcaz herhalde ama ben ailesne yemege gldicem çaglaaaaa lacivert elbse ve krem etek aldım senin elbsenden aldım kii tanısmada onu gynsem olurmu kiiiiiiiiii
Bide babası demiş ki seviyorsan oyalama adını koyun demiş neden oyalanasınz demiş ama askerlk vaaarrrrrr korkuyorum şimdiddennn

gecmişi okuyamadm ama pelommmm buz devrne gtttk eminönüne gdemedk şimdide rumeli hisarına gidyorz kahvaltyaaaa aşkım üzgün gec gelyorm die askerlk psikoljsne grdi bosa zaman harcamak istemyor

Trip atmıcam yazılanları dnlcem askerdeykn üzülmek istemyorm çünkü ama bazen suratm asılıyor çare bulcm ne yapaym dayancam artık

Hepinizi öpoyorum kızlar denizin üstndeym denizleri aşıp aşkımaaaa ulascammmm iskeledeee gemiyiiii beklyorrrr

nuraycımmm canım tebrik ederimmmm çok sevindim sizin adınıza mutluluklar dilerimmmm :) bizimkisi ise normal bi tanışma olmadı sanki hiç böyle hayal etmemiştim ama yine de güzeldi.geldiler 8 gibi oturduk sohpet ettik sonra yemeğe geçtik ben servis yapmaktan hiçbir sey yiyemedim annneler ve babalar çok iyi kaynaştılar. ama babam tüm gece boyunca onura laf soktu nasılsın demedi elini öptürmedi ( saat 1 gibi kalktılar ve eee bu görüşmeyi kısa tutalım ikincisi uzun olcak dedi babası.babam da ne dese beğenirseniz durun bakalım belki de çağırmıcaz...ben de aynen "babaaaaaaaaaaaaaa" dedim güldüler filan ama çok cnm sıkıldı yanii. ilk görüşme olduğu ve babamın laf sokmalarından dolayı isteme zamanını konuşmadık ama anneler konuştuım. kalktıklarında da ben babama çok kızdım ne yani ben kız babasıyım napıcam filan diyo. bu arada babalara rakı sofrası bile hazırladık o derece samimi bir ortam oluştu.bizimkiler onları sevmişler onlar bizimkileri sevmişler böyle yani canlarım.ama içim de bi burukluk var yani babamın içki içmesi onurla sohpet etmemesi çok kanıma dokundu

güzellerimm geçmişi okuyamadım umarım iyidir herkescikler. nurayı merak ettim sadece ona baktımmm ve çoooooooooooooooooooooooooooooooookkkk mutlu oldummmmm.Allah ım tamamına erdirsin inşallah.maşallah sizeeee.gözlerim doldu okurken çağla kadar eski arkadaşın değilim ama inanki çok duygulandım. Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah canım benim

angera seninle tanışmadık sanırım ben 1 haftadır izindeyim uzak kaldım topikten.hakkında hayırlısı olsun inşallah.babana takma kafanı sonuç olumlu olsun yeter ki.sen olumsuzluklara kulaklarını tıkayıp bugünlerin heyecanını yaşamaya bak.o kadarcık sıkıntılar olur boşver.en kötüsü böyle olsun.emin ol evlendikten sonra can ciğer olurlar bugünlerede tatlı bir anı olarak gülüp geçersiniz

geçmişi okumadım ve nete giremiyom haftasonum çok yoğun ama nurayımın tanışmasını merak ettim hemencecik geldim
tüylerim diken diken oldu okurken yaaaa
Allahıma şükürler olsun inanamıyorum ne kadar güzel geçmiş
nurayım Allah ne kadar büyük görüyo musun senin o güzel yüreğine göre verdi
bu akşam istemeye geliyolar desene
aman Allahım bugünleri de gördükkkkkk
canım benim çok ama çok mutlu ol herşeyin en iyisini hak ediyosun
isteme de süper geçsin herşey gönlünce olsun nurayımmmmm
kocaman maşallahhhh

canım sıkma sen canını
daha ilk tanışma bu bak hem iyi de geçmiş baksana
bundan sonra daha bi samimi olunur daha bi kaynaşılır
babanın onura öyle davranmasının nedeni nedir ben pek bilmiyorum?
ama dediğim gibi üzme kendini en önemli kısmı atlatmışsın bundan sonra daha kolay olucak herşey
Allahım gönlüne göre versin inşallah

Nuraycimmm cok tebrik ederim yazdiklarini okurken kendi tanisma,isteme merasimimi tekrar yasadim sanki be inanipmaz mutlu oldum senin icin
dilerim hep cok ama cok mutlu olursunuz bu aksamda sans seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…