- 18 Mayıs 2011
- 706
- 7
- 118
canım arkadaşlarım. canlarııım benim..hepinizi ayrı ayrı öpüyoruum
dualarınız, iyi dilekleriniz kat kat fazlasıyla benden de sizlere gelsin..
allahıma şükürler olsuuuun ..
ziyaretçi akınına uğrayan bi topicik olduğundan, ziyaretçiler! bi maşallah diyin de öyle okuyun gerisini
bugün çok güzeldi . babam çok sevdi onları, onlarda öyle sıcak insanlar ki.. herkes çok heycanlıydı ama kısa süre sonra sanki sürekli evimize gelip giden insanlarmış gibi bi muhabbet aldı başını gitti.. bi ara konu bize hiç gelmeyecek sandım
hazırlıklarımızı biliyodunuz ama onlara birsürü şey ekledi annem.. anne işteyerim onu...
gizooom özellikle merak ediyodun ve sıra sende olduğu için her detayı yazıcam
saat 3 -3 buçuk gibi geldiler. aşkcığımın elinde kocaman bi çiçekbide tatlı getirmişlerdi.. biraz oturduktan sonra annem kahve yaptı ben ikram ettim saat 6 gibi yemeğe geçtik.. sonra ardı arkası kesilmeyen ikramlar devam etti yeter artık falan diyolardı en son..
yemeği salonda yedik ve sonra terasa çıktık, orda devam etti ve bizim mevzu da orda açıldı.
ara ara mutfakta bayanlar oturduk biraz. (annem annesi kız kardeşi ben yani)
annesi çok samimiydi çok sıcaktı
neyse konu açılınca size de uygunsa biz tekrar yarın gelmek istiyoruz, bi adını koyalım bu işin dediler. oğlumuz için on kere de geliriz evladımızın arkasındayız falan diye devam ettii.. babam da yarın uygun uzatmanın da bi anlamı yok benim için ağzınızdan çıkan söz önemli, iyi insanlarsınız falan filan :)
yarın geliyolar tekrar istemeyeeeee
nuraycımmm canım tebrik ederimmmm çok sevindim sizin adınıza mutluluklar dilerimmmm :) bizimkisi ise normal bi tanışma olmadı sanki hiç böyle hayal etmemiştim ama yine de güzeldi.geldiler 8 gibi oturduk sohpet ettik sonra yemeğe geçtik ben servis yapmaktan hiçbir sey yiyemedim annneler ve babalar çok iyi kaynaştılar. ama babam tüm gece boyunca onura laf soktu nasılsın demedi elini öptürmedi( saat 1 gibi kalktılar ve eee bu görüşmeyi kısa tutalım ikincisi uzun olcak dedi babası.babam da ne dese beğenirseniz durun bakalım belki de çağırmıcaz...ben de aynen "babaaaaaaaaaaaaaa" dedim güldüler filan ama çok cnm sıkıldı yanii. ilk görüşme olduğu ve babamın laf sokmalarından dolayı isteme zamanını konuşmadık ama anneler konuştuım. kalktıklarında da ben babama çok kızdım ne yani ben kız babasıyım napıcam filan diyo. bu arada babalara rakı sofrası bile hazırladık o derece samimi bir ortam oluştu.bizimkiler onları sevmişler onlar bizimkileri sevmişler böyle yani canlarım.ama içim de bi burukluk var yani babamın içki içmesi onurla sohpet etmemesi çok kanıma dokundu
kızlar ben de sizin gibi 2013 gelini olacağım inşallah:)
nurayımmmmmmm ayyyyyyy ötesi yokkk aşk kazandı ne mutluyum anlatamam canım arkadasım çok duygulandm aşk kazandı siz gördler sevgnzde gördler gerek yok bekletmeye çok sevindim canım içimde kelebeklerrrr olduuuuu şimdiiii söz müüüüüü olcakkkkkkk evde kosusturmadasndr kolay gelsin balım
Oyyyy balım benim için ayrıntıları anlatmıs kıyamam saol canım ben korkuyorum ama aşılır siz yolları aştınızz çok sevindm
Benim sevglcgn göznde adaya gelmek büyüyodu bir anlatymmda dinlesn sıpacık
Biz askere gtmeden tanıstramcaz herhalde ama ben ailesne yemege gldicem çaglaaaaa lacivert elbse ve krem etek aldım senin elbsenden aldım kii tanısmada onu gynsem olurmu kiiiiiiiiii
Bide babası demiş ki seviyorsan oyalama adını koyun demiş neden oyalanasınz demiş ama askerlk vaaarrrrrr korkuyorum şimdiddennn
gecmişi okuyamadm ama pelommmm buz devrne gtttk eminönüne gdemedk şimdide rumeli hisarına gidyorz kahvaltyaaaa aşkım üzgün gec gelyorm die askerlk psikoljsne grdi bosa zaman harcamak istemyor
Trip atmıcam yazılanları dnlcem askerdeykn üzülmek istemyorm çünkü ama bazen suratm asılıyor çare bulcm ne yapaym dayancam artık
Hepinizi öpoyorum kızlar denizin üstndeym denizleri aşıp aşkımaaaa ulascammmm iskeledeee gemiyiiii beklyorrrr
çağlammm balım elbise çok güzel olcak ikimizede inşallah çok heycanlıyım çeyizlerde aldım kendime yine almaya başladım hayırlısı
buz devri harikaydı bende kesinlikle tavsiye ediyorum sevgilicikle izledim şimdi kız arkadaşlarmlada gidicem
çağlam bizde bugün boğazdaydı savaş gemileri varmış ki kabotaj bayramıymış bugün beşiktaşta askerler vardı hep
sonra sarıyerdede gemiler bu arada rumeli hisarındaydık kahvaltı ettik manzara eşliğinde sonra hisarda manzara ve deniz eşliğinde dinlenippp dolmabahçe sarayına geçip çaylarımızı yudumladık, turist gibi geziyorum bu şehri sevgilide allahtan bana uyuyor sıradan çay bahçesinde oturcağma sarayın bahçesinde otururum yahuuu
istanbulda bir anadolu kavağına gidemedim karadeniz ve marmara ayrımını izlemek istiyorummmm
pelimmm bende gelinliği merak ettim şimdi dantelli felan dedin balımmm kalbim pır pır atıyooorrr
nurayım canım deli gibi bekliyorum ne oldu ne bitti anlat emiiiiiiii seni bekliyoruzzz yaa nurayım enerjini hissedebiliyorum canım benim yüzüm gülerek yazıyorum ki çok mutlusun eminimmm
çağlamm elbise kardeşliği yaptık ve hep aklıma geliceksin canım
3 gün izinliyim biraz dinleneyim dedim koca bir hafta almak istesemde sevgilim asker olcağı için ona kullancam haklarımı
nazlımmmm nerdeysen çık ortaya özledim seniiiiiiiiiiiii
herkesiiii öpüyorum iyi geceler glincikler
Giziiiikoooomm burdayıııımmmbende özlediimkiiii çokcanaaaaaaa yenıcıftlıkteyııımm kuşikoooommm anca geldiik vee annanemınn ablamın bavullarını alıp kendı bavulumu evde unutmusum yaaaaaa şaka gibi persembe gunude gorusmem var
iş görüşmesi mi yoksaaaaaaaaaaaaamm
iviiitt pastaaaammm nasipse kısmetseeeeamaaa çok kotu oldu görüşme kıyafetlerım fln suanda hazır ve nazır evdeler ben burdan once eve gıdıceem ordan gorusmeye gıdıceeemmm
ya pastaaammm ben cok heycnlıyım ve nedense olmıcak dıye dusunuorumo yuzden kotu habere sızde benım gıbı hazır olun iyisi, olumlu olursa süpriiiz olsun
lokumummm dahada guzel mutlulukları yaşıcaksınız Allah'ın izniiyleeeHep böyle mutlu ol babanada hak ver o seni bırakmamak ıcın senınle beraber okudugun yere geldı sımdı ayrı bı sehre kızını tekrar yolluyo dalıp gitmeleri ondandıır kıyamammm mayıstada geliin olucak benimmmm prensesiiiimmmm bu arada bugun çağlamla ve seninle tanışma yıldönümüm Sizii çooookk seviiyoooruuum bitaneleriim beniimmmmm
pastam bılmıorum ama içim bi gariipp bakak görek aşkımm olumsuz dusundukce dahada cok ınanıorum olumsuz cevabaaa uff neyse hersey guzell olucaaakkk
lokumların eeen güzeli
yıldönümümüz kutlu olsuuuuun .. bu da üçümüz : :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?