'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlaaarrr bir güzel haber de benden

aşkım mezun oldu.

annesi ve ablası bize annemle tanışmaya geldiler.

Çok mutluyum

Bebeklerim ben geldiiiimmm

Gecmisi okudumm nurayimm amann allahim oyle sevindmkii allahim yaa cok mutlu olun bebegiimm lokumumm bunu coktan hakettinizz nasar degmesn size kusum yuz bin kere masallahh yaaaaa boylee haberlerr guzel dialoglarr dun ve bugun aldigim en muhtesem haberdi buuuuu masallah diorn cnm allah nazarlardan korusun sizi vveee gelen ziyaretciler bile bi masallahh desiinn kuzumm :)))

Kizlarr bizde bugun arkadaslarmla bizim burda ibrice limani die bi yer var oraya gittikk. Piknik yapip denize girdikk sonra limana indik ve o da neeee 2 adet gelin yerde ararken gokte buldm gelinleri resmen orada profesyonel cekim yapiyorlardi veee gelinin birinin gelinligne BAYILDIMMMM!!! herseyiyle tam isyedigim gibiydii.. etek uclari dantel kirik beyaz gelinligin ustu fransiz danteli ile bezenmis vee vee kollati hem kayikk hem fransiz gupuru oyle hostu ki nazar degmesn dedm kendimi hayal ettiimmm allahim o gunleri bize de nasip etsn..

Foto yuklcm en kisa zamanda bebeklerm manzaralar muthis kismtse bende dis cekimi orda yapcamm :)))

Suan yoldayiz annemle nisana gidiorm bebeklerrmm hepiniIzi opeeer ve kocamab severiimmmm

çok mutlu oldumm, sabırsızlıkla bekliyorduk bunu :)) maşallah diyim, Allah tamamına erdirsin, gönlüne göre versin inşallah darısı başıma

canımm, tek olumsuzluk laf sokması olsun. benim amcam evden kovmuştu bir keresinde kızını istemeye gelenleri, Allah korusun. bende babamdan çekiniyorum, sırf bu yüzden evden ilk evlenen olmak istemiyorum. ablam var onu bekliyorum. bakalım nasıl olacak tepkisi diye ona göre kendimi hazırlıcam. babamı çok seviyorum benim babam gibisi bulunmaz ama bize çok düşkün çok ince eleyip sık dokur. benden kız almak zor der hep. gerçi kızını veriyor bizim kötü olmamızı istemez anlıyorum onu da. inşallah babam ılımlı yaklaşır. bir de sevgilim benden 10yaş büyük. babam da küçüklüğümden beri hep 10 yaş çok der durur. o biraz sorun olacak galiba. inşallah herşey güzel olur, hepimiz için

haha işte bu işte buuuuuuuuuuuuuuu!!!! gizotummmm çok sevindim senin de almana yasasın elbise kardeşliğiiiiiiiiiii

olmaz mı kuzum hatta daha uygun bişey dusunemiyorum cok şık ve hanım hanımcık bir elbise oooo canta ayakkabı takı kombinleri de gelsinnnnnnnnnnnnnn o zaman gizommmm

angera, ing tuba adınıza cok sevindim arka arkaya güzel haberler topiğimize masallah diyorum kırk bin kere

pelooo gelinligi de cektin miii cok merak ettim yaaaa

mutludavet
aramıza hoşgeldin canım

ben de eve az önce geldim bugun tam tamına 13 saat boyunca aşklaydım.... yine doymadııım yine doymadımmm

ciciler aldık kendimize mamişler yedik ice age 4 ü izledik geldik cok güzeeel cok komiktiiiii izlemeyenler izlemeliiii

veeeeeeeeee tabiki ki nurayımdan havadisleri beklemekteyimmmmm, benim kuzummm nasıl gelinliğe adım attı acabaaaa

çağlammm balım elbise çok güzel olcak ikimizede inşallah çok heycanlıyım çeyizlerde aldım kendime yine almaya başladım hayırlısı

buz devri harikaydı bende kesinlikle tavsiye ediyorum sevgilicikle izledim şimdi kız arkadaşlarmlada gidicem

çağlam bizde bugün boğazdaydı savaş gemileri varmış ki kabotaj bayramıymış bugün beşiktaşta askerler vardı hep

sonra sarıyerdede gemiler bu arada rumeli hisarındaydık kahvaltı ettik manzara eşliğinde sonra hisarda manzara ve deniz eşliğinde dinlenippp dolmabahçe sarayına geçip çaylarımızı yudumladık, turist gibi geziyorum bu şehri sevgilide allahtan bana uyuyor sıradan çay bahçesinde oturcağma sarayın bahçesinde otururum yahuuu

istanbulda bir anadolu kavağına gidemedim karadeniz ve marmara ayrımını izlemek istiyorummmm

pelimmm bende gelinliği merak ettim şimdi dantelli felan dedin balımmm kalbim pır pır atıyooorrr

nurayım canım deli gibi bekliyorum ne oldu ne bitti anlat emiiiiiiii seni bekliyoruzzz yaa nurayım enerjini hissedebiliyorum canım benim yüzüm gülerek yazıyorum ki çok mutlusun eminimmm

çağlamm elbise kardeşliği yaptık ve hep aklıma geliceksin canım

3 gün izinliyim biraz dinleneyim dedim koca bir hafta almak istesemde sevgilim asker olcağı için ona kullancam haklarımı

nazlımmmm nerdeysen çık ortaya özledim seniiiiiiiiiiiii

herkesiiii öpüyorum iyi geceler glincikler

eveeeeeeeet yasasın elbise kardeşliği.... aldıklarını güle güle kullan kuzucummm ben de bir cıkartma yapabilirim her an dur bakalım sessiz ve derinden gelebilirim....

masallah sizeeeeee allahım hiç ayrımasın kuzummmm gezente asıklar sizi

bizimki uzun seferi yüzünden kurs gördüğü için 16 sına kadar bir nevi yatışta... törenlere nöbetlere hiçbişilere gitmio... yıhyıhyıh

nurayımumu ben de cok merak ediyorum yaa catlıciiim haaa

Giziiiikoooomm burdayıııımmm bende özlediimkiiii çokcanaaaaaaa yenıcıftlıkteyııımm kuşikoooommm anca geldiik vee annanemınn ablamın bavullarını alıp kendı bavulumu evde unutmusum yaaaaaa şaka gibi persembe gunude gorusmem var

iviiitt pastaaaammm nasipse kısmetseeee amaaa çok kotu oldu görüşme kıyafetlerım fln suanda hazır ve nazır evdeler ben burdan once eve gıdıceem ordan gorusmeye gıdıceeemmm

yuppiiiiiiiiiii iyi haberler gelmelere devam edio ne güzel.. pastoşum benimmm sen bikinyle bilem gitsen sana bayılırlar benceee

hayırlısı olsun hakkında kusum merak etme kısmetin ordaysa hiçbi askilik onune tas koyamaz

ya pastaaammm ben cok heycnlıyım ve nedense olmıcak dıye dusunuorum o yuzden kotu habere sızde benım gıbı hazır olun iyisi, olumlu olursa süpriiiz olsun

ya pastaaammm ben cok heycnlıyım ve nedense olmıcak dıye dusunuorum o yuzden kotu habere sızde benım gıbı hazır olun iyisi, olumlu olursa süpriiiz olsun

yaa öle dusunmeee kusuuummmm ben hayırlı bir iş bulcagına yürekten inanıyorum burası olmasa da üzülme zaten aslaaa...

hayırlısı iyisi güzeli buysa olsun bitanemm

bitaneleriiiim
daha erken girip haberleri vermek istedim ama facebooku açtım oraya takılıp kaldım herkes bişeyler soruyodu :)
aayyyy
bugün akşam saat 7 de paşamın uçağı kalkıyordu bu sebeple öğlen 1 de geldiler..
ben sabah 8 de aşkımla buluştum. kahvaltı yaptık 9 buçukta çiçeğimin siparişini verdik ve çikolatamı yaptırdık. sonra kıyafetimi aldık. ben kuaföre geçtim aşkcığım traş olmaya gitti ordanda hazırlanmak için ailesinin yanına.. arkadaşımda geldi kuaföre ordan birlikte bize geldik 12 gibiydi saat.. dedem ve babannem bizdeydi. bi abim geldi(çok değerlidir bizim için, onuruma iş konusunda referans olan kişi ve komşumuz aynı zamanda).. onlardan da annesi babası kardeşi iki bayan akrabaları ve bir de çocuk vardı..
dedemle tanıştılar falan sohbet başladı
kahveleri annem yaptı yine ben dağıttım
onlarla gelen bayanlardan biri öyle patavatsız öyle patavatsızdı ki anlatamam.. boş boş konuşuyodu. diyoki ben bi sefer sizi görmüştüm sinemada 1.sınıftayken karşılaşmıştık onunla bunu unutmamış ve bunu söylüyo herkesin içinde ki dedem var yani yaşı 85, o ne anlar sinemadan gezmeden. ters onlara böyle şeyler.
neysee
ardından isteme konusu açıldı, annesi diyoki xxxxx bey(bahsettiğim abi) istesin bizim adımıza o da diyo olur mu efendim siz varken. babannem de diyo ki o kız tarafından zaten :S farketti,m annemin de yüzü düştü. neyse sonra babası devreye girdi allahın emriyle istedi, dedem bi dua okudu :) sonra ufak bi konuşmanın ardından hayırlısıysa olsun dedi. sonra el öptük.
bana bi tektaş taktılar
kolonya çikolata ikramı yaptım.
ardından fotograf çekimi bol bol :) paylaşıcam sizinle deee
ikramlarımızı hazırladık, çay yaptık.
yalnız babam ve kardeşim çok durgundu. gülüyodu sohbet ediyodu babam ama ara ara dalıyodu gözleri :26:
nişan tarihi 25 ağustos diye konuşuldu ama tabi bu hafta içi de konuşucaz daha detayları.
aşkımın avusturyadan teyzesiyle eniştesi istanbula gelmişti ve bugün 6 uçağıyla buraya geldiler. biz paşamı havaalanına bıraktık kardeşim, onun kardeşiyle. teyzesiyle eniştesini aldık bize getirdik.
onlara da akşam yemeği yedik.
herkes birbirini çok sevdi. onların bütün sülalesi nerdeyse telefonla aradı durdu tebrikler etti :)
paşam da anneme annecim, babama babacım diye hitap etmeye başladı çok hoşlarına gitti bu. ben bişey diyemedim ama.

herkes birbirini çok sevdi
şimdilik mutluyuz, huzurluyuz
allahıma şükürler olsun.
size de çok teşekkür ederim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

lokumummm dahada guzel mutlulukları yaşıcaksınız Allah'ın izniiyleee Hep böyle mutlu ol babanada hak ver o seni bırakmamak ıcın senınle beraber okudugun yere geldı sımdı ayrı bı sehre kızını tekrar yolluyo dalıp gitmeleri ondandıır kıyamammm mayıstada geliin olucak benimmmm prensesiiiimmmm bu arada bugun çağlamla ve seninle tanışma yıldönümüm Sizii çooookk seviiyoooruuum bitaneleriim beniimmmmm

pastam bılmıorum ama içim bi gariipp bakak görek aşkımm olumsuz dusundukce dahada cok ınanıorum olumsuz cevabaaa uff neyse hersey guzell olucaaakkk

Son düzenleme:

lokumların eeen güzeli
yıldönümümüz kutlu olsuuuuun .. bu da üçümüz : :118:

Topicin nuraycikiiii hayirli ugurlu olsun Allah hic utandirmasin
cok sevindim yaa gece gece sirf sen biseler yazmisindir diye girdim iyide etmisim
oncelikle patavatsiz teyzeye hic takilma herkesin basina geliyo bu durum maalesef
babacigina bi kac gun musade et bence kiz babalari boyle oluyo tedirgin,garip bi sakinlik

Nuraycım çok ama çookk sevindim senin adına, o üzüldüğün günlerin geride kaldı artık. Bir ömür boyu mutlu ol canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…