'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydıınnnn bebeklerimm...

Nurayııımmm canımmm Maşallahh maşallaaahhh maşallaaaaaaaaaaahhhh Artık sözlü bir bayansııınnnn Canıımm benimmm çok mutluyumm herşeyy gönlünüzcee olsuunnn

gelinliği merak eden gizom ve çağlam uzaktan cekebildim o da belli olmuyor pek fazlaa ama yine de eklicem fotolarınıı

günaydın kızlar

nurayyyım herşeyin güzel geçmesine sevindim hemen herşeyi halledebildiniz demekki hızlıcada oluyormuş herşey elbiseni merak ediyorum istediğine göre bulduysan çok sevindim ve tabiki tektaşın canım onuda beğendiklerine göre bulduysan güzel herşey çok güzel olcak demiştik hepimiz için güzel günler uzak değil

ve benim doğum günümde nişan yapıyorsunuz bu sene herkes ya evleniyor yada nişan yapıyor doğum günümde hayırlı bir güne terfi ettti

Son düzenleme:
nurayımmmm sözlenmiş de gelmiiiiiiiiiiiiiişşşş yerim ben onuuuuuuuuuuuuu yerrrr

çok şükür kuzummmm bu günleri de gördük Allah bozmasın maşallah diyorummm

hahaha pastammm kutlu olsun yıldonumumuz gerçekten çok sevimliyizzzz iyi ki tanıdım sizleriiiiiiiiiiii :118: ve aminn kusum hep böyle olumlu dusunmeye devam et lütfen olur muuuuu

pelommm gelinlik rüyama girdi nasıl anlattıysan artık rüyamda resmi gönderiyodun bakmaya calısıyodum ama acılmıyodu sonra acıldı ama modelini anlayamadım bir türlü falan

herkeslere de günaydınnnn daha yeni kalktım tatil gibisi yokmus ceviriye dalmadan once mama yemem gerek daha ohooo ara ara sizi yoklarım kuzucuklarım

Son düzenleme:
günaydınn bebeklerimmmm
bugün iş başı yaptım ama yine yoğunluktan öliciiimm sizinle konuşmama fırsat vermiyor bu işler(
nurayımmm nasıll sevindimm anlatamammmm maşallah maşallahhhh 41 kere hep böyle güzel gitsin inşallah. artık güzel günlerin geri sayımına başlayabilirsin.
nazlımmm sanada bol şans kuzummm hakkında hayırlısı olsun inşallah

nurayıma koskocaman bi maşallahhhh
sözlenmiş de gelmiş
nişan tarihi de konulmuş ohh ohh ne güzel
bundan sonra en güzel günler sizi bekler kuzummmm

nazlım iş görüşmesine gideceğin için çok sevindimmm
sen hep güzelsin o yüzden takma kafana
dua etçem sana inşallah çoook iyi geçer

herkesleri de öpüyorum
çok uykusuzum ya

canlarııım hepinize teşekkür ederim. daha büyük mutluluklar sizin olsun..
yalnız pek moralimi bozmamaya çalışsam da kafama takılıyo işte, o patavatsız dediğim kızın yüzünden, o boş konuşmaları yüzünden babam köylerine gitmeye karar verdi.
bakıcam nasıl oranın halkı, aileyi çok sevdim ama akraba da önemli diyo.
zaten işlerin bu kadar hızlı olmasına şaşırmıştım.
ne olucak akrabalarını beğenmezse vaz mı geçicek anlamadım.

kuzum bu kadar olmus bu saatten sonra geri dönmez akrabasını beegenmedim diye... hem sen akrabaları ile yasamıcaksın onlar nerdeee sen nerdeee...

takılma baban bu kadarına izin vermezdi vazgececek olsaydı

albüm yaptım. bakında silcem sonra cicikler

ben baktım sanırım ilk olarak herşey mükemmel görünüyor, yüzüğün de çok güzell güzel günlerde takarsın inşallah :))

bu arada herkese bir soru, tek taş pırlanta mı oluyor illa yoksa başka taşlar da mı oluyor ?
bu konudaki cahilliğim için ayrıca özür diliyorum :)

canım pılanta olmayanları da var elbette, damat beyin alım durumuna göre değişir bu husus

nurayım çok güzelsin ama sen
hep mutlu ol canım benim

amin canım inşallah.
allah huzur versin de ne taşı olursa olsun ya, önemli olan hevesinin kursağında kalmamasıi heyecanına gölge düşmemesi..
elmas tektaşlarda var, sawaroski de, zirkon atom taşı da.. her bütçeye göre bi tektaş var yani özgemin dediği gibi

canım pılanta olmayanları da var elbette, damat beyin alım durumuna göre değişir bu husus

nurayım çok güzelsin ama sen
hep mutlu ol canım benim

yerim seni. sen de heeep mutlu ol bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…