merhaba büşracım
selamm...
slm tugcecim nasılsın pastane işleri nasıl gidiyorr?
geçen hafta seninle konuştuktan sonra bu işi ciddi anlamda düşünmeye başladım hatta bugün bi iş başvurusu bile yaptımm:18:
teşekkür ederimcanım sözlenmişsin. hayırlı uğurlu olsun.
daha çözemedim ki :)merhaba nuraycım nasılsın resmi bir cift olmak nasıl bi duygu
iyiyim canım sen nasılsın?
pastahane için nişanlımın girişimcilik kursları başladı canım. şimdi kursta... bakalım neler anlatıcaklar.
ciddi anlamda dükkan bakılmadı daha. inşallah hayırlısı olurr.
demek ben sana sebep oldum canım. nasıl bir işe başvurdun?
teşekkür ederim
daha çözemedim ki :)
şimdi haftasonun yorgunlugu ve garip bi mutluluk ile duygusallık arasında gidip geliyosundur
teşekkürler yağmuruum. hemen bakıyorum mailime
evet aynen öyle. bir de ek olarak 'endişe' yaşıyorum
sanırım çarşamba veya perşembe tekrar buluşucaz ailesiyle.
ezgi kuzusuuuu tatil bitmiş gelmişş
canım geçmiş olsun güneş yanıkların geçtimi
çok kaşınıyodur şimdi biran önce geçsin inşallah:18:büşracımmmmm sağoll canımm geçti çok şükür soyuluyorum ama çok fenanasılsın görüşmeyelii var mı bir değişiklik? buarada ben hala albüm bekliyorum:)
umarım hayırlısı olur canım sizin için
günlük iş başvurularımı yapıyodum canım baktım bi ilan var hem evime yakın sayılır yetiştirilmek üzere yada deneyimli pastacılık sektöründe çalışmak isteyen eleman arıyolar pasta yapımında falan çalışcak başvurumu yaptım pek umudum yok ama bakalım artık hayırlısı
ezgimmmm seni bi öpeyim içimden geldi nedense
canın acıyo mu hala, geçti mi yoksam?
büşra ve tuğçe pastacılık hayalleriniz ne güzel ya ben de pek özenirim böyle şeylere
Allah gönlünüze göre versin
büşra ve tuğçe pastacılık hayalleriniz ne güzel ya ben de pek özenirim böyle şeylere
gözlük. nişanda lens mi kullansam. korkudan hiç takamazmışım gibi geliyo ama ..canım resimleriniz çok güzel hep böyle gülümseyin inşallah bu arada benimde gözlüklerim var senin gibi
hiç moralini bozma kız tarafı için normaldir biz nişanlanalı 5 ay oldu benim babam daha yeni yeni kabullniyor babalar için kolay bi durum degil en küçük bi söz bile tedirgin ediyor onları
nurayımm güzeller güzelim kırk bir kere maşallah sana
kırk bir kere maşallah size
her şeyin çok güzel elbisene sacına yüzüğüne mutluluğunuza bayıldım bittim... Allah bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?