'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm tugcecim nasılsın pastane işleri nasıl gidiyorr?
geçen hafta seninle konuştuktan sonra bu işi ciddi anlamda düşünmeye başladım hatta bugün bi iş başvurusu bile yaptımm:18:

iyiyim canım sen nasılsın?
pastahane için nişanlımın girişimcilik kursları başladı canım. şimdi kursta... bakalım neler anlatıcaklar.
ciddi anlamda dükkan bakılmadı daha. inşallah hayırlısı olurr.
demek ben sana sebep oldum canım. nasıl bir işe başvurdun?

umarım hayırlısı olur canım sizin için
günlük iş başvurularımı yapıyodum canım baktım bi ilan var hem evime yakın sayılır yetiştirilmek üzere yada deneyimli pastacılık sektöründe çalışmak isteyen eleman arıyolar pasta yapımında falan çalışcak başvurumu yaptım pek umudum yok ama bakalım artık hayırlısı

ezgi kuzusuuuu tatil bitmiş gelmişş
canım geçmiş olsun güneş yanıkların geçtimi

evet aynen öyle. bir de ek olarak 'endişe' yaşıyorum
sanırım çarşamba veya perşembe tekrar buluşucaz ailesiyle.

canım resimleriniz çok güzel hep böyle gülümseyin inşallah bu arada benimde gözlüklerim var senin gibi
hiç moralini bozma kız tarafı için normaldir biz nişanlanalı 5 ay oldu benim babam daha yeni yeni kabullniyor babalar için kolay bi durum degil en küçük bi söz bile tedirgin ediyor onları

ezgimmmm seni bi öpeyim içimden geldi nedense
canın acıyo mu hala, geçti mi yoksam?

büşra ve tuğçe pastacılık hayalleriniz ne güzel ya ben de pek özenirim böyle şeylere
Allah gönlünüze göre versin

nurayımm güzeller güzelim kırk bir kere maşallah sana

kırk bir kere maşallah size

her şeyin çok güzel elbisene sacına yüzüğüne mutluluğunuza bayıldım bittim... Allah bozmasın

büşracımmmmm sağoll canımm geçti çok şükür soyuluyorum ama çok fena nasılsın görüşmeyelii var mı bir değişiklik? buarada ben hala albüm bekliyorum:)
çok kaşınıyodur şimdi biran önce geçsin inşallah:18:
iyiyim canım sen nasılsın tatilin çok güzel geçmiş daha güzellerini yşayın umarım
şu tembelliği bıraksam albüm değil neler yapcamda
2 hatfadır mobilya seçme telaşındayız hala seçemedim galiba yaptırcaz

iyi düşün iyi olsun canım.
arıyabilirler neden aramasınlar ki?!

özgeee insan işsiz kalınca bi gün pastaya merak sarıyo bi gün çiçekçiliğe

amin canım inşallah...
senin de Allah gönlüne göre versin.

özgemmmmmm bende seni aşağıda gördümm yazacaktım sanaaa ohhh öppp missss bende öpeyimmmmm:13: nasıl gidiyor nişanlıcılık canımın acısı geçti çok şükür kuzum aşkımın aşkı güç verdi banaaa.cumartesi akşam teknede düğün vardı ona bilenem gittim ama iyileşene kadar neler çektim bi ben bi Allah bilir.kimsenin başına gelmesin inşallahh amiiinn.
buarada kızlar pastacılık olayınızı bende gördüm şimdiii ayy ne güzell bende bayılırım mutfak işlerine.zaten sürekli netten yeni tarifler bulup deniyorum sırayla.ablam falan çok dalga geçiyor benle sürekli bişeyler yapıyorum diye:))))

gözlük. nişanda lens mi kullansam. korkudan hiç takamazmışım gibi geliyo ama ..
gözlüksüz de göremiyorum

nurayımm güzeller güzelim kırk bir kere maşallah sana

kırk bir kere maşallah size

her şeyin çok güzel elbisene sacına yüzüğüne mutluluğunuza bayıldım bittim... Allah bozmasın

yerim seni heee
sıra nişan elbisesinde, ramazandan önce beğenmeliyim sanırım çünkü ramazanda nasıl gezip bakıcam ki.. zaten bayram ağustosun 19 u, nişanda 25 i diye konuşuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…