- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
özgemmmmmm bende seni aşağıda gördümm yazacaktım sanaaa ohhh öppp missss bende öpeyimmmmm:13: nasıl gidiyor nişanlıcılık canımın acısı geçti çok şükür kuzum aşkımın aşkı güç verdi banaaa.cumartesi akşam teknede düğün vardı ona bilenem gittim ama iyileşene kadar neler çektim bi ben bi Allah bilir.kimsenin başına gelmesin inşallahh amiiinn.
buarada kızlar pastacılık olayınızı bende gördüm şimdiii ayy ne güzell bende bayılırım mutfak işlerine.zaten sürekli netten yeni tarifler bulup deniyorum sırayla.ablam falan çok dalga geçiyor benle sürekli bişeyler yapıyorum diye:))))
iyi düşün iyi olsun canım.
arıyabilirler neden aramasınlar ki?!
çok kaşınıyodur şimdi biran önce geçsin inşallah:18:
iyiyim canım sen nasılsın tatilin çok güzel geçmiş daha güzellerini yşayın umarım
şu tembelliği bıraksam albüm değil neler yapcamda
2 hatfadır mobilya seçme telaşındayız hala seçemedim galiba yaptırcaz
özgemmmmmm bende seni aşağıda gördümm yazacaktım sanaaa ohhh öppp missss bende öpeyimmmmm:13: nasıl gidiyor nişanlıcılık canımın acısı geçti çok şükür kuzum aşkımın aşkı güç verdi banaaa.cumartesi akşam teknede düğün vardı ona bilenem gittim ama iyileşene kadar neler çektim bi ben bi Allah bilir.kimsenin başına gelmesin inşallahh amiiinn.
buarada kızlar pastacılık olayınızı bende gördüm şimdiii ayy ne güzell bende bayılırım mutfak işlerine.zaten sürekli netten yeni tarifler bulup deniyorum sırayla.ablam falan çok dalga geçiyor benle sürekli bişeyler yapıyorum diye:))))
canım keşke olsa çok severek yapacagım bi iş bayılıyorum pasta yapmaya evde çok yaparım hatta dogumgunu pastaları bana kalır hep
ama cv mde jeoloji müh.oldugum için tercih etmeyebilirler pastacılıkla uzaktan yakından alakası olmayan biri olarak görebilirler
demekki hevesin var canım.
güzel bir uğraş. :)
sonra yemesi de güzel oluyor tabi :)
inşallah canım sağol.isteyen bütün gelinciklerim yaşasın güzel bir tatili sevdicekleriyleeee
oo mobilya işine girmişizz.bulamadıyasn yaptır kuzum gönlüne göre.hem daha sağlam oluyor yaptırınca iyi bi yer buldumu tamamdır
canım ön yazına bunla ilgili bişey yazabilrisin.
pasta yapmayı çok severim güzel de pasta yaparım ve bu konuda ilerlemek istiyorum gibi bişeyler yazabilirsin.
evet ama neyse ki yemesini o kadar çok sevmiyorum.yemek severimde hamur işi falan çok yiyemem.yesem zaten durum vahim olurdu
ekledim canım önyazıda biraz anlattım ama nekadar önemserler bilmiyorum:18:
zaten görüşmeye çağırmış olsalar bile gayte amatör oldugumu gördüklerinde kabul etmeyebilirler
nişanlıcılık süper geçiyo vallaha kuzummmmdarısı tez zamanda başına diyorum
valla bizimkiler benimsedi iyice sevdiceği geliyo akşam yemeği yiyo falan
aynı şekilde ben de rahatım onun ailesi ile, birlikte düğüne müğüne gidiyoz
birbirimizin ailesine anne, baba diye hitap ediyoz
çok çabuk alıştık bu hitap şekline valla
bi de yarın benim düşündüğüm bi düğün salonu ile konuşmaya gitçez 1 sene öncesinden
adam gelin siz, sizin gibi bikaç kişi daha var dedi
deli muamelesi yaptı bize
ben de bikaç sene önce senin gibi feci yandım Allah yaşatmasın valla çok fena acı
dikkat et bundan sonra kendine canım benim
gözlük. nişanda lens mi kullansam. korkudan hiç takamazmışım gibi geliyo ama ..
gözlüksüz de göremiyorum
yerim seni heee
sıra nişan elbisesinde, ramazandan önce beğenmeliyim sanırım çünkü ramazanda nasıl gezip bakıcam ki.. zaten bayram ağustosun 19 u, nişanda 25 i diye konuşuldu
pozitif düşünmeye çalış canım.
yetiştirilmek üzere dediğine göre deneyimsiz ama kabiliyetli birilerini istiyebilirler canım.
illa bu bölümle ilgili mezuniyet yada sertifika istemiiyorlarsa arıyabilirler. :)
isterler inşallah eger kabuledilirsem çok mutlu olurum zorda olsa severek yapabicegim bi iş
olsun artık bişeyler sıkıldım işsizlikten
isterler inşallah eger kabuledilirsem çok mutlu olurum zorda olsa severek yapabicegim bi iş
kocaman bir AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNN diyorummm:))) oh maşallah hep böyle güzel gitsin inşallah.
ay adamın yaptığına gülesim geldi bir an gözümün önüne geldide1 sene öncesinden tutmak normal zaten canımm yaa bakın siz. buarada o gittiğim düğünde aklıma sen geldin.trakya havaları çaldıda aklıma düşüverdin çok eğlenceli oluyor sizin havalar.sizin düğünlerde pek hareketli olur herhalde:)
dikkat ederimm sen meraklanmaaaa canımmm.zaten sevgilicik diyor ki biz bundan sonra kış tatili yapıcaz ezgiye deniz yasak diyor anneme.delii bu çocuk yaaa
yaa asıl ben seni yerim cok tatlısın cunkuuuu
ben düğünümde lens takıcam kuzum kesin gözlüksüz gezebiliorum ama düğünümde insanlara gözümü kısarak bakmak istemiyorum kesinlikle.. bende takamıyorum hiç bitane alıcam bu yakınlarda özel günlerde takıcam arada alıstırcam ki düğün günü rahatsız etmesin, aşkımın arkadasının düğününe giderken takabilirim belki alabilirsem bu ara bir de bende göz kurulugu var yaaa damlayla kullanmam gerekicek amaan
bence de ramazan gelmeden yapın hazırlıklarınızı bebiişim ben de öle yaptım die hatırlıyorum yanılmıyosam yuzukleri falan cogu seyi halletmiştik ramazanda gezemeyiz bu sıcakta diye... cok rahat oldu
özgemmm biz de gittik salonlara... hatta buyuk ihtimal onumuzdeki 2 hafta icinde biryer tutulabilir bile belki bakalım
msj tekrarı.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?