'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

demekki hevesin var canım.
güzel bir uğraş. :)
sonra yemesi de güzel oluyor tabi :)

iyi düşün iyi olsun canım.
arıyabilirler neden aramasınlar ki?!

canım keşke olsa çok severek yapacagım bi iş bayılıyorum pasta yapmaya evde çok yaparım hatta dogumgunu pastaları bana kalır hep
ama cv mde jeoloji müh.oldugum için tercih etmeyebilirler pastacılıkla uzaktan yakından alakası olmayan biri olarak görebilirler

inşallah canım sağol.isteyen bütün gelinciklerim yaşasın güzel bir tatili sevdicekleriyleeee
oo mobilya işine girmişizz.bulamadıyasn yaptır kuzum gönlüne göre.hem daha sağlam oluyor yaptırınca iyi bi yer buldumu tamamdır

nişanlıcılık süper geçiyo vallaha kuzummmm darısı tez zamanda başına diyorum
valla bizimkiler benimsedi iyice sevdiceği geliyo akşam yemeği yiyo falan
aynı şekilde ben de rahatım onun ailesi ile, birlikte düğüne müğüne gidiyoz
birbirimizin ailesine anne, baba diye hitap ediyoz
çok çabuk alıştık bu hitap şekline valla
bi de yarın benim düşündüğüm bi düğün salonu ile konuşmaya gitçez 1 sene öncesinden
adam gelin siz, sizin gibi bikaç kişi daha var dedi
deli muamelesi yaptı bize

ben de bikaç sene önce senin gibi feci yandım Allah yaşatmasın valla çok fena acı
dikkat et bundan sonra kendine canım benim

Son düzenleme:

canım ön yazına bunla ilgili bişey yazabilrisin.
pasta yapmayı çok severim güzel de pasta yaparım ve bu konuda ilerlemek istiyorum gibi bişeyler yazabilirsin.

bizim tatil biraz zor şansımı bi denedim ama baba cephesi geri püskürttü anında
sevgiliciğimin modokoda tanıdıgı bi kaç yer varmış onlarla bi görüşcez bakalım büyük olasılık yaptırcaz

canım ön yazına bunla ilgili bişey yazabilrisin.
pasta yapmayı çok severim güzel de pasta yaparım ve bu konuda ilerlemek istiyorum gibi bişeyler yazabilirsin.

ekledim canım önyazıda biraz anlattım ama nekadar önemserler bilmiyorum:18:
zaten görüşmeye çağırmış olsalar bile gayte amatör oldugumu gördüklerinde kabul etmeyebilirler

ekledim canım önyazıda biraz anlattım ama nekadar önemserler bilmiyorum:18:
zaten görüşmeye çağırmış olsalar bile gayte amatör oldugumu gördüklerinde kabul etmeyebilirler

pozitif düşünmeye çalış canım.
yetiştirilmek üzere dediğine göre deneyimsiz ama kabiliyetli birilerini istiyebilirler canım.
illa bu bölümle ilgili mezuniyet yada sertifika istemiiyorlarsa arıyabilirler. :)

kocaman bir AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNN diyorummm:))) oh maşallah hep böyle güzel gitsin inşallah.
ay adamın yaptığına gülesim geldi bir an gözümün önüne geldide 1 sene öncesinden tutmak normal zaten canımm yaa bakın siz. buarada o gittiğim düğünde aklıma sen geldin.trakya havaları çaldıda aklıma düşüverdin çok eğlenceli oluyor sizin havalar.sizin düğünlerde pek hareketli olur herhalde:)
dikkat ederimm sen meraklanmaaaa canımmm.zaten sevgilicik diyor ki biz bundan sonra kış tatili yapıcaz ezgiye deniz yasak diyor anneme.delii bu çocuk yaaa

nuraycım nişanda kullanmazsın gözlükleri ben öyle yapmıştım makyaj gözlük izllerini kapatıyor hiç belli olmaz bişey
zaten herkeste gözünün önünde oluyo etrafında dört dönüyolar çok net görmesen bile sorun olmaz

yaa asıl ben seni yerim cok tatlısın cunkuuuu

ben düğünümde lens takıcam kuzum kesin gözlüksüz gezebiliorum ama düğünümde insanlara gözümü kısarak bakmak istemiyorum kesinlikle.. bende takamıyorum hiç bitane alıcam bu yakınlarda özel günlerde takıcam arada alıstırcam ki düğün günü rahatsız etmesin, aşkımın arkadasının düğününe giderken takabilirim belki alabilirsem bu ara bir de bende göz kurulugu var yaaa damlayla kullanmam gerekicek amaan

bence de ramazan gelmeden yapın hazırlıklarınızı bebiişim ben de öle yaptım die hatırlıyorum yanılmıyosam yuzukleri falan cogu seyi halletmiştik ramazanda gezemeyiz bu sıcakta diye... cok rahat oldu

özgemmm biz de gittik salonlara... hatta buyuk ihtimal onumuzdeki 2 hafta icinde biryer tutulabilir bile belki bakalım

isterler inşallah eger kabuledilirsem çok mutlu olurum zorda olsa severek yapabicegim bi iş
olsun artık bişeyler sıkıldım işsizlikten

isterler inşallah eger kabuledilirsem çok mutlu olurum zorda olsa severek yapabicegim bi iş

hayırlı olsun canım.
bende evdeyim bak kaç zamandır.
insan evde oturunca daha çok sarıyor sevdiğine.
en azından ben öyleyim. :)

hayırlı olsun canım.
bende evdeyim bak kaç zamandır.
insan evde oturunca daha çok sarıyor sevdiğine.
en azından ben öyleyim. :)

1 sene aslında çok ama bizim tarih 22 haziran, öncesi ya da sonrası uymuyo bize pek
tek tarih şansımız olunca da hiç kaçırmamaız gerekiyo işte
zaten burda gönlüme göre pek yer de yok, olanlar da acayip pahalı
burası hem uygun hem de klasik düğün salonundan farklı konsepte sahip
aileler biraz uzak buldu, şehir içi olsun falan dediler ama gelmek isteyen her türlü gelir deyip geri püskürttük
zaten gayet yakın ve de önünden minibüs de geçiyo, aracı olmayanlar için

msj tekrarı.......................

sorma canım yaa evde kaldıkça herşeye daha çok takılıyo
her gün bişeye takıyorum dün meselemiz salon takımıydı bugun yatak odası
çocuk nezaman yeterrrr diyecek isyan edecek bende merak ediyorum

çağlam benmde göz kuruluğum var ama onlar için ilaç ve damlalar var çokta güzel olur lens takmanız özel günlerinizde bende 3 gün izin aldım şimdi doktora gidip yeniden lens istiycem yenileticem

nurayım siz evdemi nişan yapcaksınız salonmu tutulacak yoksa, yakın zamanda çeyiz topiklerinede bekliyoruz canım

ezgim yanıkların geçmesine çok sevindim canım

büşra canım siz ne zaman evlenceksiniz mobilyalar için erken değilmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…