'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım biz nisan yada haziran mobilyalar için erken ama henüz seçme aşamasındayız eger yaptırırsak 2-3ayı bulabilirmiş işçiliğe göre birde bütün eşyalar şehirdışına gitcek oyüzden geç kalmasın istiyoruz zaten kısmetse evimiz sonbahar-kış gibi hazır olcak bizde eşyalarımızı yavaş yavaş yerleştiririz diye düşündük

biz de salon konsepti olmayan salon bulalım istedimiz tarihe bulalım dertlerinden dolayı acele ediyoruz işte

alternatif cok az onlarda olmazsa düğün yapmıcam zaten nikah yapıcam sadece... daha geriye atamam cunku tarihi elzem bişey olmadıkça... eylüle ekime vs. sarksın istemiyoruz artık bir ay bile fazla beklemek istemiyorum gercekten sıktı şimdiden beklemek

ayrıca benimkinin de iş güç durumlarına ters olabilir... en uygun ay haziran, haziran ortasından da ileri gitmemeli ramazan gelio hava sıcak oluyo cok vs...

bakalım biz tutana kadar istedigim tarih kapılmamıs olur umarım cunku supheliyim erken gelmişiz gibi davranmalarına bakma bi gidiosun istedigin gün bulsan bile saatini bulamıosun sonra

merak ettim sizin istediginiz yerin sitesi falan var mı?

meleğimm kullandım damlaa ama onu yenilemek lazım ya acaba makyajımı bozar mı dıye sıkıntım var simdi de aklıma o geldi ay ne dertliyim bitmio dertlerim sorunlarım

biz de aralıktan önce halledicez mobilya işini kuzum... eylül gibi bakmaya baslarız en son ekim kasım gibi mobilyalar beyaz esyalar begenilmiş ya da siparişleri verilmiş olcak

biz de yaptırmayı dusunuyoruz mobilyaları 4 ayımız var askım gelene kadar işte...busra haklı 2-3 ay surse yapımı ancak olur...

yaa kızlar bişe sorcam mesela bizim nikahımız düğünümüzde olcak daha dogrusu yemek-nikah yada kokteyl nikah olcak şunda salonu tutsak bile nikah gününü ern erken 6ay önce alabiliyoruz.
biz salonu tutsak daha sonra nikah günü bulamazsak ne olcak???

hadi bakalım özgecimm bekliyorumm haberlerinii
çağlam sen ne ytaptın salon işini en son gidicektin nereleri gezdin, fiyatlar nasıl ,nereye karar verdin
gizimm sağol canımm benimm

onu bende dusunuyorum ki ben en erken nisan basında alabilcem günümü, düğün haziran da 2 ay önce alabilcem yani, nikah da dugunde olcak buyuk ihtimal

önce alma sansım yok nişanlım sefere gidiyo cunku kasım sonu- aralık bası... gitmeden alıyım desem 6 aydan fazla oldugu icin gecerliligi olmıcak

biz gidip konuscaz durumu anlatıcaz belediyede tanıdıklar varmıs onlara sorulcak artık yapıcaz bişeler... üstelik memur mekana gelcegi için daha da erken davranmak gerekiomus aslında mesai saatleri dısı cunku o gün biri cıkıp bizden once cagırırsa tamamen iptal olcak o gun o memur napıcaz hiç bilmiorum kötü denk geldi bu sefer iişi bizim...

benimkide diyo 1 hafta önce nikah günü alırız.
oldu dedimm.
nişanlımında haberi yok bişeyden valla.

nikah memurunu kim kaparsa yani
yokmudur bu işin bi çözümü ne yani nikah memurunun kapısına adammı koycaz başkası almasın diye

hadi bakalım özgecimm bekliyorumm haberlerinii
çağlam sen ne ytaptın salon işini en son gidicektin nereleri gezdin, fiyatlar nasıl ,nereye karar verdin
gizimm sağol canımm benimm

en son salonları gezdim kuzucum laila ve ziganaya gittim... ziganayı begendim 8500 lira fiyat verdiler kokteyl için 2013 fiyatı, laila da 6500-7000 öle gidio...

laila da fena mekan değil ama annem pek begenmedi ziganadan yana oldu nişanlımın da annemin de begenileri ben de aynı sekilde.. o ahsap tavanlı olan salonu işte..

ama bu sefer de madem salona o kadar vericez biraz daha verelim baska yer olsun fikri cıkmıstı su 2 haftadır baska yerlerle de gorustuk

yıldız bahce- kişi başı 80-100

beylerneyi polis evi- tam hatırlamamakla beraber 30.000 civarı bi fiyat cıkardı burası da

beyoğlu öğretmen evi- kişi başı 40 lira menuleri extraları hariçti sanırım

böyle işte bebeğim boyumuzun ölçüsünü aldık bir kez daha

zigana olucak sanırım tanıdık varmıs onla goruscekler kaynanamlar indirim yaptırmaya calıscaklar...

bir de benim istedigim bazı seyler var zigana bana bunların garantisini verebilirse olabilir yok hık mık ederlerse eyvallah diyip düğünden vazgecicem...

düğün sayfasını kapatıcam....

Salon 2

burası çağlam, 2. salon olcak yuvarlak masalı olan
gönül isterdi ki şöyle kır düğünü ya da havuz başı vs olsun ama cidden çok pahalı
yazık o kadar para vermeye, çatır çatır biz yiyelim o parayı

bu fiyatlar ne yaa resmen soygun var

baktıgım begendigim salonlardan biri olan laila ya benziyor

çok ferah ve şık bir yer kuzucummm

özgemm eger burayı tutarsan sen de ciceginle ayakkabını lila yap bence ben zigana olursa eger öle yapıcam sandalye falan süslemeleri bu renk cunku

haziranın lila renkli gelinikleri oluruz kuzummmm ve sana katılıyorum yukarıdada yazdıgım gibi aldık boyumuzun ölçüsünü biz de

çok para maalesef... yani olsa bile insanın içi gider verirken heralde o parayı

yaa o üzerinde yazı olan şeyler taşmıydı:26:

evet sen sonuna mı yetiştin canım varyaaa herşey düşünülmüş anı defteri yerine sandalyelerin kenarınas notlar konmuş sonra beyaz gül yaprakları onlar geçerken atılmak için kese kağtlarında misafirlere verilmiş

adada yaşadğım için bu konseptte düğün yapanlar bizim burda var yer için para ödemezsek organizasyon şirketiyle anlaşabiliriz bayıldım özendim vede

orda bi düğüne gitmiştim ama masalar altın sarısıydı ve çok basit duruyodu canım yaa
inşallah zevke göre lila yaparlar böyle çok hoş görünüyo çünkü
dur ben yarın bunu da sorayım
ve senin dediğin gibi yaparım kiiii uyumlu olur siper olurrr

ben çıkıyom kızlarrr hepinizi çok çok öperim

bayıldım o taşlara çaldım bu fikri hem meslegime uygun hem şeker
organızasyon fırmaları çok güzel işler yapıyo eger fırsatın varsa degerlendir bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…