çağlam benmde göz kuruluğum var ama onlar için ilaç ve damlalar var çokta güzel olur lens takmanız özel günlerinizde bende 3 gün izin aldım şimdi doktora gidip yeniden lens istiycem yenileticem
nurayım siz evdemi nişan yapcaksınız salonmu tutulacak yoksa, yakın zamanda çeyiz topiklerinede bekliyoruz canım
ezgim yanıkların geçmesine çok sevindim canım
büşra canım siz ne zaman evlenceksiniz mobilyalar için erken değilmi ki
1 sene aslında çok ama bizim tarih 22 haziran, öncesi ya da sonrası uymuyo bize pek
tek tarih şansımız olunca da hiç kaçırmamaız gerekiyo işte
zaten burda gönlüme göre pek yer de yok, olanlar da acayip pahalı
burası hem uygun hem de klasik düğün salonundan farklı konsepte sahip
aileler biraz uzak buldu, şehir içi olsun falan dediler ama gelmek isteyen her türlü gelir deyip geri püskürttük
zaten gayet yakın ve de önünden minibüs de geçiyo, aracı olmayanlar için
çağlam benmde göz kuruluğum var ama onlar için ilaç ve damlalar var çokta güzel olur lens takmanız özel günlerinizde bende 3 gün izin aldım şimdi doktora gidip yeniden lens istiycem yenileticem
nurayım siz evdemi nişan yapcaksınız salonmu tutulacak yoksa, yakın zamanda çeyiz topiklerinede bekliyoruz canım
ezgim yanıkların geçmesine çok sevindim canım
büşra canım siz ne zaman evlenceksiniz mobilyalar için erken değilmi ki
yaa kızlar bişe sorcam mesela bizim nikahımız düğünümüzde olcak daha dogrusu yemek-nikah yada kokteyl nikah olcak şunda salonu tutsak bile nikah gününü ern erken 6ay önce alabiliyoruz.
biz salonu tutsak daha sonra nikah günü bulamazsak ne olcak???
yaa kızlar bişe sorcam mesela bizim nikahımız düğünümüzde olcak daha dogrusu yemek-nikah yada kokteyl nikah olcak şunda salonu tutsak bile nikah gününü ern erken 6ay önce alabiliyoruz.
biz salonu tutsak daha sonra nikah günü bulamazsak ne olcak???
sorma canım yaa evde kaldıkça herşeye daha çok takılıyo
her gün bişeye takıyorum dün meselemiz salon takımıydı bugun yatak odası
çocuk nezaman yeterrrr diyecek isyan edecek bende merak ediyorum
onu bende dusunuyorum ki ben en erken nisan basında alabilcem günümü, düğün haziran da 2 ay önce alabilcem yani, nikah da dugunde olcak buyuk ihtimal
önce alma sansım yok nişanlım sefere gidiyo cunku kasım sonu- aralık bası... gitmeden alıyım desem 6 aydan fazla oldugu icin gecerliligi olmıcak
biz gidip konuscaz durumu anlatıcaz belediyede tanıdıklar varmıs onlara sorulcak artık yapıcaz bişeler... üstelik memur mekana gelcegi için daha da erken davranmak gerekiomus aslında mesai saatleri dısı cunku o gün biri cıkıp bizden once cagırırsa tamamen iptal olcak o gun o memurnapıcaz hiç bilmiorum kötü denk geldi bu sefer iişi bizim...
benimkide diyo 1 hafta önce nikah günü alırız.
oldu dedimm.
nişanlımında haberi yok bişeyden valla.
show tv de oktay kaynarcanın düğün konsept anlatılıyor kızlar tam nalamıyla mükemmel mükemmel
hadi bakalım özgecimm bekliyorumm haberlerinii
çağlam sen ne ytaptın salon işini en son gidicektin nereleri gezdin, fiyatlar nasıl ,nereye karar verdin
gizimm sağol canımm benimm
en son salonları gezdim kuzucum laila ve ziganaya gittim... ziganayı begendim 8500 lira fiyat verdiler kokteyl için 2013 fiyatı, laila da 6500-7000 öle gidio...
laila da fena mekan değil ama annem pek begenmedi ziganadan yana oldu nişanlımın da annemin de begenileri ben de aynı sekilde.. o ahsap tavanlı olan salonu işte..
ama bu sefer de madem salona o kadar vericez biraz daha verelim baska yer olsun fikri cıkmıstı su 2 haftadır baska yerlerle de gorustuk
yıldız bahce- kişi başı 80-100
beylerneyi polis evi- tam hatırlamamakla beraber 30.000 civarı bi fiyat cıkardı burası da
beyoğlu öğretmen evi- kişi başı 40 lira menuleri extraları hariçti sanırım
böyle işte bebeğim boyumuzun ölçüsünü aldık bir kez daha
zigana olucak sanırım tanıdık varmıs onla goruscekler kaynanamlar indirim yaptırmaya calıscaklar...
bir de benim istedigim bazı seyler var zigana bana bunların garantisini verebilirse olabilir yok hık mık ederlerse eyvallah diyip düğünden vazgecicem...
düğün sayfasını kapatıcam....
Salon 2
burası çağlam, 2. salon olcak yuvarlak masalı olan
gönül isterdi ki şöyle kır düğünü ya da havuz başı vs olsun ama cidden çok pahalı
yazık o kadar para vermeye, çatır çatır biz yiyelim o parayı
yaa o üzerinde yazı olan şeyler taşmıydı:26:
Salon 2
burası çağlam, 2. salon olcak yuvarlak masalı olan
gönül isterdi ki şöyle kır düğünü ya da havuz başı vs olsun ama cidden çok pahalı
yazık o kadar para vermeye, çatır çatır biz yiyelim o parayı
baktıgım begendigim salonlardan biri olan laila ya benziyor
çok ferah ve şık bir yer kuzucummm
özgemm eger burayı tutarsan sen de ciceginle ayakkabını lila yap benceben zigana olursa eger öle yapıcam sandalye falan süslemeleri bu renk cunku
haziranın lila renkli gelinikleri oluruz kuzummmmve sana katılıyorum yukarıdada yazdıgım gibi aldık boyumuzun ölçüsünü biz de
çok para maalesef... yani olsa bile insanın içi gider verirken heralde o parayı
evet sen sonuna mı yetiştin canım varyaaa herşey düşünülmüş anı defteri yerine sandalyelerin kenarınas notlar konmuş sonra beyaz gül yaprakları onlar geçerken atılmak için kese kağtlarında misafirlere verilmiş
adada yaşadğım için bu konseptte düğün yapanlar bizim burda var yer için para ödemezsek organizasyon şirketiyle anlaşabiliriz bayıldım özendim vede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?