'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

annem de o altın sarısı olayını begenmedi zaten canım deiştirebilir miyiz dedi ama bu sefer perdelr ve halıyla uyumsuz olcaktı

o yüzden anne onayından gecmedi yoksa güzel mekan ferah ve şık bir yer... o renklerle bogmasalar cok daha hoş olcakmıs ama sanırım onu da balo salonu havası yaratmak icin yapmıslar...

senin begendigin yerdeki renk harika benim istedigim mekandaki de böyle resimde böle yaptılarsa secenekleri vardır diye dusunuyorum canım

bizde seni öptükk

sağol çağlacımm.peki kaç kişilik fiyat bunlar? o salonları sen ilk tanıştığımz zamanlarda söylemiştin o zamandan beri aklımda buralarda öyle salon konseptinden uzak bir yer bulamazsam uygun fiyatlı bende oraları düşünebilirim.uzak falan ama napalım artık.
özgem salon ferah duruyor canımm. mekanlar istediğimiz olmasa bile düğünlerimiz süper olsun inşallahh

özgem bende sırf altın sarısı için düğün istemyordum benmki gitti arkadaşlarının düğününe gördü konsepti yapılıyormuş demekki die geldi arkadaşları saks ve lilayı tercih etmişler düğünlerinde ben o altın sarısına karşıyım çok kötü lila yada somon en ideall inşallah bulursunuz canım zevkinize göre

çağlaamm sende en kısa zaman içinde bulll hayatım

taşlarda çok güzel birde deniz kabukları fikrine bayıldım yürüdükleri yola serilcek ve arkadaşları gül yaprakları dökcek harika fikir

gelincikleriimm ayy özlemişim sizin sohbetinizi yaaaa.sizlerde olmasanız nasıl biter şu iş saatleri.
çıkıyorum ben şimdiiii çoooooooooooooookkkk öpüyorum hepinizi hasretleeee

gelincikleriimm ayy özlemişim sizin sohbetinizi yaaaa.sizlerde olmasanız nasıl biter şu iş saatleri.
çıkıyorum ben şimdiiii çoooooooooooooookkkk öpüyorum hepinizi hasretleeee

gizom işte tek bir yer kaldı artık....

hem rengi hem konsepit hosuma giden olursa orası olur... yoksa dugun işinden vazgecicem cunku mekan yok... ev borcumda varken vermek istemiorum o paraları bikaç saatlik olaylra

evlendin hadi bitti de olmuyo ki bunun bikaç yıl içinde daha cocugu var dogumu var... e cocuk olunca arabada almıs olmamız gerek cocukla ordan oraya gitmek zor.... e o cocuklar buyucek bide okulları gelecekleri için yatırım yapmak var bir süre sonra kafalar şişicek hadi bi yazlık lazım bize

ve sonucta ikimizde maasla calısan insanlarız bu değirmenin suyu oyle bol beles akmıyor ki

hepsi için bir yatırım bir birikim gerekecek.... neden birikim yapma sansım varken ben yiyemedim alın siz yiyin bu parayı diyim ki.... gereksiz bir de yani bence gercekten bak sana en ufak örnek... a kişisi gidiyo aynı mekana diyo ki ben sana falanca dayının selamını da getirdim aaa öle mi o zaman sana fiyat 2 kurus diolar

ama sen gidiosun tanıdık yok arkan yok... o zaman sana 5 kurus...

demek istesen o dugunu pasa pasa 2 kurusa yapabiliosun sana maliyeti de karı da 2 kurusla kurtarıyo... e o zaman bana neden 5 kurus? cunku yaz dönemi adamlara mahkumsun ya ne kadar sömürseler kar

he bir de tipine bakıyolar... eğer yoluncak kaz tipin varsa istiflerini o zaman hiç bozmuyolar!

sömürtemem kendimi yani kusura bakmasınlar... o yuzden hala tutmadım cok da kafam kızarsa yapmam dugun ama yedirmem onlara da para... haksızlıga gelemiorum cunku

enayi yerine koymak diye buna diyolar sanırım.... hakkıyla hakkaniyetiyle calısan yerler de vardır ama geneli böle yazık içler acısı insanlık ölmüş

amin kuzummmm 300 kişi ortalama sanırım kimi yere gittik kimi yere mail attık inan karıstı ama genelde 300 ve 500 için konustuk ortalam fiyatlar verdiler

bir yerle daha gorustum sophia cengelkoy... rüya gibi bir mekan... buranında en ucuz menusu 70+KDV idi kişi bası

extralar için de sanırım bikaç sey hariçti... valla kafam corba olmus artık

işte zigana ve laila da kişi sınırlaman da yok... extra gelirse verdigin kişiden ek ücret almıyolar kişi bası değil ucretler ole de bi güzzellikleri var

çağlam sağol kuzum yordum seni. bana zigana ve laila gibi bir yer lazım.çünkü sevdicek ve ailesi 1000 kişiden bahsediyor.pahalıya kaçamayız.
hele bi isteme olsun nişan takalımdaaa off efkarlandım yineeee................
neyse çıktım ben görüşürüz kızlar

görüşürüz kuzummm...

sen nişanı atlat da ben sana yardımcı olurum karar verdigin an... artık prof. olcam mekanlar konusunda iki haftadır aramadıgım yer görüşmediğim adam kalmadı sanırım

1000 kişiyse sizin iş daha zor... Allah yardımcımız olsun...

canım en başından dedim çok güzel yerlerde insan evlenmek ister ama siz ev aldınız o yüzden biraz diş sıkmak lazım ki şu anda o beğendiğin yer olursa bence fiyatıda öyle uçuk değil, çocuk için araba şart çok sonra oluncak şeyler ama biliyormusun düğün mekanına 8000 bin veriyorsun bir doğumda o para şu anda yani illa hep ödicez böyle şeleri malesef yazlık felan çok sonra olacak ama hep dedim düğüne o kadar verileceğine eve verilir birikime verilir

benimki askerdeyken çeyiz işini annemle bitircez sevgilicik geldiğinde çok iyi maaş alsa bile ben çeyize aldığım gibi sevgilime para vercem oturma odasının taksitlerini televizyonu felan ikimiz ödicez, düğün mekanınıda beraber halledicez onla büyükleri karıştırmıcaz dedik ama tabikide karışıcaklar ben ıvır zıvırları hallediyorum çağlam sevgilimde gördü 400 tl karta gitti maaşı aldğm gün bankadan bankaya yatırdık çok zor aylık 500 ona veririm taksit öder ilerde o yüzden çeyizi çok kısa süre içinde bitirmem lazım galiba

ezgim ben sadece kendi etrafıma 1000 kişi diyorum kardeşimin sünneti bile 700 kişiyken benim nişanda düğünde kalabalık olcak yandım ben :18::18::18:dün abisinin düğününü sordum 800 kişilik salon dedi bende ne yapcaz çağrmayalmmmı benim sülallemi annem inciğine cinciğine komşsunun torununkine bile gitti aynı gün 3 düğüne gittiler ötesi yok gelmeseler bile davet etcez ki ben 2 düğün düşünmeye başlıycam gibi bir ada düğünü bir kara düğünü

biz askıya aldık çoğu şeyi 2 hafta aşkım abisinin bakkalında çalşcak abisi tatile gitti eğer öyle olmasaydı bizde söz olayını hızlandırcaktık ama askıda artık ben ailesiyle tanışmaya gidicem birde babamla oturup konşlablrsem sevgilicik bize gelcek bakalım benim 2014 kalabilir herşey herkes için en hayırlısı olsun sonunda kavuşalımda

zor işler malesef gizom ... ben de o yuzden diorum işte ilerki seyler belki ama birikim lazım bunlara hep ben zaten ev almısım borcu bizim ustumuzde hala o yuzden temkinli atmak gerekiyor adımları

bir sürü ıvır zıvır işte ben de gecen yıl atıp tutuyodum surda olur burda yaparız askım şöle yaparız diye... ama işin içine girince gercekler hiç öyle olmuyormus...

hiç hesapta olmayan seyleri bile dusunuyorsun da cıkamıyorsun işin içinden.... dugunle de bitmiyo gelinligi damatlıgı kıa ıvır zıvırı davetiyesi sekeri.... bunlar da öle paralar tutuyoki dugunden fazla yicekler belki de... bir arabanın kirası 1000 lira civarı belki daha fazla dusun

evin tadılatı esyalar takılar.... allahım sana geliorum modundayız

ben de istesem bu sene evlenirdim işte hep biraz daha iyisi olsun biraz daha elimiz ayagımız dolasmasın diye 2013 ü tercih ettim... daha iyisi olcaksa beklenir gizom

sen rahat rahat ceyizini bitirir birikime baslarsın inanılmaz lazım oluck sonra cunku size...

ama ben artık beklesem de bundan iyisi cıkmaz cunku harcamalarımız da cok oluyo bir yandan da cok da bir birikim zaten yapamıyoruz iyisimi telasa duselim bitsin gitsin uzamasın daha fazla...

ev kuranla evlenene yardım edermiş Allah

amin inşallah allah yardımcımız olsun balım benim kendime göre iyi bir birikimim var sevgilimin yok die çeyizi bitiryorum ona yardımım dokunsun diye malesef annemde senin gibi davetiyeydi şuydu buydu herşey pahalı zor şeyler diyor ve gerçekten haklı ben çoğu şeyi belirledim davetiye bile belli sevgilim plan konusunda bana uyarsa hiç zararsız atlatır ama savurgan olursa yapamaz

balım bizim ev tadilata giriyor mesela annem yatak odası sipariş etti mutfak yaptıryor ayakkblık şuydu buydu şu anda kendi evimizde masraf olcak ki söz yaparız diyorduk tadilatın ortasında askere gidicek die acele etmemek lazım yüzük tektaş zaten herşey yerinde duruyor beğendik biz 2013 te evlenmek kaderimde varsa zaten evlencem çağlam ama gerçekten burda hep dedim 2013 olmasada olur gönüller bir olsun yetişirse ne ala ama bende beklemek istiyorum ıvır zıvırları aradan çıkarmak istiyorum canım

ev almak istiyorum peşinatı ben biriktiriyorum krediyi aşkım ödiycek yıl sonunda iyi bir birkimim olcak belirlediğim oranda her ay koyarsam canım aslında o fazla tutanları hep araştırdım hepsinin yerine geçebilcek aynı kalite yerleri klasörlerimde tutuyorum zamanı gelince yardımı dokuncak diye çağlam ister istemez çok masraf olcak annem geleceği göryor ki beyaz eşyaları allaım diyor sürekli onları aradan çıkarmak derdinde

çağlam bizde çok para harcıyoruz ben yine ,iyi birikim yapıyorum sevgilicik öğrenci haliyle herşeyin altından kalkıyor benden bişi beklemeden sanki o çalışıyor gibi en iyi yerlere beni götüryor eksik bırakmıyor, sen birikimi yap maaşın oraya gitsin ilerde zaten lazım olcak diyor 5 senedir çıkıyoruz elimi cebime attırmadı benim birikimimde zaten onunda ailesinin alın teri var benim oğullarına yardım etmem boynumun borcu ki çok duygulanıyorum o böyle olunca küsüyorum ediyorum ama o herşeyi böyle yapıyor bana çevremdekler safmısın diyorlar ne alıyorsun bu çocuğa bişiler diyorlar ama işte bilmiyorlar birgünde 300 tl harcıyor bu adam yazık günah değilmi

askerden geldiğinde ortalarda dolaşıp hergün para harcıycamıza başka şeye yatırım yapar sıkarız kendimizi

birde benim tencere ve yemek takımı işini kesinleştirmem gerekiyor çağlam onlar artık aradan çıkmalıı

pelommm bu arada türk kahvesi yapamam edemem diyordum yaaa 4 tür yapıyorum senden sonra bol köpüklü oluyor kuzucum ocakta karıştırmakla hata etmişim bugünkü denememdede bir kalıp buzla yaptım çok güzel oldu yahuu sevgiliceğde foto gönderdim
burayada koyayayımm

insanlık için küçük gizooo için büyük adım gizodan denemlerrr devamı gelecek

gizomm gizomm hem planlı programlı hem de tutumlu bir hatunsun maşallah çok özeniyorum sana sevdiceğin de çok şanslı bu kadar düşünceli oldugun için

dedigin gbi dısarı cıktın mı harcanan paranın haddi hesabı yok biz en cok ondan kaybedioruz zaten gezmeye eglenmeye dur diyemiyoruz.. gidiyo askımın paracıklar

ben de işyerim uzak oldugu icin basta yol olmak üzere ıvız zıvır birsürü seye para harcadım yine su son 2 ayda...

inşallah istedigimiz gibi olur hersey kuzum yaaa :26:

hoşgeldin pastaların sultanı

canım ben bunu nsıl yaptığımı bilmiyorum planı programı yapıyorum geziyorum alışverişte yapıyorum ama maaşın yarısıyla diğeri birikime gidiyor bunu yapmazsam annem 1 ay boyunca konuşur o olmasa elde avuçta kalmazdı belkide

ben sevgilimi karşıma alıp o kadar konuştum ki gezmekti yemekti şuydu buydu anlamadı o yüzden bende o ne derse tamam gidelim diyorum yapcak birşey yok bendede foto çekme gezme hevesi var ondada iyi yerlerde yemek yeme

ahhh ahh işyeri uzak ve yol 4 5 saat yol gidiyorum günde ki trafikte gittiğin için sen benden daha çok zorlanıyorsundur canım kıyamam biraz yağmur olsa aklıma geliyorsun yazık bize canım yaaa şu çilemizden kurtulsak keşkee

nazımmmmmmmm özlendin nasılsın yavrum sen

hosbuldum bebeklerıııımmmmm ailecek deniz sefası yaptık buguunn annaneeem çok sevimli oldu yaaa şimdi başııım çalıyasıya ağrıyoo güneş altında çok durmaktan sanırımmm uyiicam çok geç olmadaan Giziiimm valla bende senın su planlı huyuna hayranım biz pelmikle geceden ertesi gün için plan yaptık ama hiiiç uyamadıkkk gelişigüzel yaşadılk hergünü ama pes etmeden bi gece öncesi hep plan yaptık yaniiii bu arada kuzenim babama sölemiiişş o gün bakırköyde gördüğünüü pisliiikk!!!

benim ceyize gidiyor artan para sanırım cunku bikaç ay durup yuklu bişeler alıyorum... kenarda bişe kalmıyo gibi oluyo al al bitmiyo bir de amma cok alıncak sey var kuzum yaaa

ay amin inşallah smdi bir de basımıza yol calısmaları cıktı omrum yollarda gecio patronda uyardı gec kalıyoruz diye sanki keyfimizden gecen hafta yagmur yagdıgı gun 3 saatte gidebildik ara sokaklar bile kilit olmustu altunzade yolunda

ne cektigimizi bilen yok ... bi mucize olsa da tasınsa su işyerim anadolu yakasına zil takıp oynarım yemin ederim... kucuk gelmeye yetmemeye basladı idare edicez burayada yeni tasındık diyor patron inşallah idare edilemicek boyuta gelir de tasınırız anadolu yakasında cok ucuza yer falan bulur inşallaaaaaaaaaaaaaaaahh allahımm noluuuuuuuuuuuur

canoşlaaaar

gizemciim, nişanı evde yapmıcaz çünkü kişi sayımız çok fazla eve sığamayız hiç bi türlü..
dün akşam kuzenimin tanıdığı bi mekan var orayla görüşmesi için aradık onu. görüşüp fiyat alıp haber verecek bize.. cafe-restaurant tarzı bi yer, çok güzel daha önce de gitmiştim.. canlı müzik harika, grubun tarzını çok beğeniyorum.. yemekli falan olmıycak. sadece nişan pastası ve içecek ikram edilsin dedik.pastayı da biz yaptırıcaz zaten. magnet veya minik kolonyalar düşündük aşkımlaa bide hediyelik. internetten sipariş vericez onları.. tabi bu mekan çok ünlü burda abuk subuk bi fiyat verirlerse yapamayız o zamanda alternatif olarak polis evini düşündük. geçen gün bi nişana gitmiştik oraya, 400 liraya tutmuşlar.. müziği de kendimiz ayarlarız..
bugün akşam üzeri arkadaşımla dışarı çıkmıştık, koçak goldda alyans baktık 3 model beğendim çok güzellerdiiii, fiyat olarak 400-500 civarıydı teki.
biz nişan için tüm alışverişi bayramın hemen sonrasında yapıcaz. her alacağımı gidip beğenmem lazım, onlarda gelince direk o mağazalara götürüp alışverişimizi yaparız diye düşündüm..

pastam kuzenin seni şikayet mi etti anlamadım :44:

nurayımmm telaslarını yerim senin ben yaaa ayyyy inşallah hersey gonlune gore olur balımmmmmmm

Son düzenleme:
pastam kuzenin seni şikayet mi etti anlamadım :44:

nurayımmm telaslarını yerim senin ben yaaa ayyyy inşallah hersey gonlune gore olur balımmmmmmm

evettt kuzuuumm ya babalar gununde ben gizimi nilimi vede pelmiğimi bekletmemek ıcın pembiş yalanlarla kaçıp gelmiştim yanlarına ordada kuzenle burun buruna geldiiikkk okdr dedım söleme diye oda dedi sende söleme diye sevgılısı yanındaydı tmm dedım ben solemedımm o piyonlamış benii yaaaa ağzını yuzunu kırcam bende ispitledim ama hahaha ohh canıma değsin

çağlam yeni dilekte yol durumunada el atsakmı acaba onuda halletikmi senden mutlusu yok arkadaşım evlenince o yol gidilmez kuzum yaaa

nazlım yaa nasıl plana uymazsınız pataklamaya geliyorum dün aşkımda diyor ki hadi hadi yap bakalım 1 senemi planla sen konşnca işe yarıyor hadi diye dalga geçti benleee ama ben buna mecburum adada yaşıyorum karaya ayak basayım spontone olcak yahuuu

nazlım balım o yağuşuklu kuzenin güzel kızı kapmış ama sıpalık yapmış ispitleyerek artis yahuuuu fena bu gençlik nazlım görüynmu

nurayım o zaman sana fikir olsun biz bu modellerin çoğunu denedik yakışmaz sanıyordum oldu bana sanada klasörmden hemen paylaşayım canım

nişan kıyafetini yaptırıcakmısın canım önceden gidip gezcen en son alıncaksa çok iyi bencede fikrin olur

beğendiğim alyanslar hattaha çağlamınkini çok beğendiğimi onmilyonkez sölemiştim ki onunkinin çift katlısıda çok güzel olmuştu

klasörümün nadide parçaları

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…