çağlam yeni dilekte yol durumunada el atsakmı acaba onuda halletikmi senden mutlusu yok arkadaşım evlenince o yol gidilmez kuzum yaaa
nazlım yaa nasıl plana uymazsınız pataklamaya geliyorum dün aşkımda diyor ki hadi hadi yap bakalım 1 senemi planla sen konşnca işe yarıyor hadi diye dalga geçti benleee ama ben buna mecburum adada yaşıyorum karaya ayak basayım spontone olcak yahuuu
nazlım balım o yağuşuklu kuzenin güzel kızı kapmış ama sıpalık yapmış ispitleyerek artis yahuuuu fena bu gençlik nazlım görüynmu
nurayım o zaman sana fikir olsun biz bu modellerin çoğunu denedik yakışmaz sanıyordum oldu bana sanada klasörmden hemen paylaşayım canım
nişan kıyafetini yaptırıcakmısın canım önceden gidip gezcen en son alıncaksa çok iyi bencede fikrin olur
beğendiğim alyanslar hattaha çağlamınkini çok beğendiğimi onmilyonkez sölemiştim ki onunkinin çift katlısıda çok güzel olmuştu
klasörümün nadide parçaları
Eki Görüntüle 456859 Eki Görüntüle 456860 Eki Görüntüle 456861
Eki Görüntüle 456863 Eki Görüntüle 456862
Eki Görüntüle 456864 Eki Görüntüle 456865
evet kıymetcim. parmakların çok ince olunca kalın alyanslar çok komik duruyo bide.
bu arada burcunun yazdıklarını okudum. cts.onlarında tanışma olmuştu.. neden öyle davrandı babası acaba , inşallah herşey düzelir. herkes çok mutlu olsun. bu topik mutluluktan, aşktan, enerjiden uçsuuuuun inşallah
giziim ve peloşuuum ben o kuzentoşuu bi istanbulaa gidiimm güzelce benzetceem küçüklüük halimize geri döndük resmen yaa bitonda laf yediiim tabiiii babamdan bi yedim sonra annemden yediiimm sanki 13 yaşında ergenimde hepsinden gizli iş çevirmişim gibi olduuugiziim ben 2.yi çok begendım balım yaaaa
nurayımmm cekilmiş var klasörlerin içinde bulur bulmaz mailine atarım kusum
pastaam ikincisi benim alyansımbayıla bayıla kullanıyorum 10 aydır
kuzenin de cok komikmiş cidden ıslak odunla dövmek lazım birazbiz de kucukken amcamın ogluyla böleydik ama büyüdükçe birbirimizi kollamaya basladık...
kac yasında ya da kac yasında kalmıs merak ettim
yerım senın alyansınııııı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnpastaam yaa o daha ergeen liseyee gidiyoo, küçükkende beni parkta bahçede gördümü ispitlerdii büyüdü sandımm tembihledim bide ablacım kımseye soleme dıyeee !! manitasını alıpp gezınmeyı bilcek kadar büyümüşte o torba ağzını tutmayı öğrenememiş dur seeen duuurrrr bu işin birde bayramı seyranı vaaarr
günaydın güzellerimmmmm
nabersiniz bakalımmmm
işin uzmanı olduğununuzdan ötürü size bi soru
güral porselende kampanya var, 12 parça kare yemek takımı, 36 parça günlük yemek takımı, 22 parça çelik tencere takımı, 90 parça çatal bıçak seti falan var
fiyatı da 1.890 gibi bişey
ne dersiniz alsam mı acaba?
çok uygun geldi çünkü bi de hiç anlamam güral porselen iyi midir değil midir?
gönlüm tabi ki çağloşumun aldığı berdardo yemek takımından yana ama sadece yemek takımı 1.550 gibi bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?