'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizom yeni dilekte kilo olayımı istiyorum malum saglık daha oncelikli... sonrakinde işyerim için olabilir evlenmeden degişse valla super olur babam bile diyo bugun işyerin buraya gelse harika olurdu kızım evlenince napcaksın die

o cift katlının erkek olan yuzugu askımınkinden aynısı onunkini cift kat yaptırdık biz bnmkinin cift katı bana cok buyuk geldi tek tasla ama cift katlısı da harika ama olsaydı onu alcaktım ben gizomm

hee bir de benimkinin bombeli olanı da var kusum... bizim şirkete sonradan gelen arkadasımda var... görünce aaa olduk.. o bombeli de bana büyük durmustu ondan almamıstım o da atasayın modeliydi... gecen metrobüste birinde daha gördüm bombelisini tercih eden cok olmus birebir aynısının bombeli olanı canlarım aklınızda bulunsun

gizooom çağlanınki bi harika zaten, rica etsem çağloşkom varsa eğer yüzüğünün elinde duruşunu albümüne ekler misin? tektaşınla nasıl duruyo :)
asos yazanı da begendim balım..
koçakgolddakilerde çok güzeldi. aşkım gelsin de gidip direk beğendiklerime bakarız.. daha kuyumcular çarşısına da bakıcam.
nişan elbisem çok abartılı bişey olmıycak hazır beğenmezsem diktirebilirim aslında ama güvenemiyorum ki biyere.. bakalım bi dolaşalımda ne var ne yok görelim önce.

bu arada sevgilicik babamı aradı, babacım diyo anneme annem diyo. nasıl diyo ya :26:

en baştakine bayıldımmm tabi elde duruşu da önemli. ten rengine uyumu bile önemli.

evet kıymetcim. parmakların çok ince olunca kalın alyanslar çok komik duruyo bide.

bu arada burcunun yazdıklarını okudum. cts.onlarında tanışma olmuştu.. neden öyle davrandı babası acaba , inşallah herşey düzelir. herkes çok mutlu olsun. bu topik mutluluktan, aşktan, enerjiden uçsuuuuun inşallah

Canlarımm bi yuruyus cektik arkadaslarımlaa ve geldiimmm

Nazoommm askıımmm inanamıyoruumm yaaa pislik kuzenininn yaptıgınaaaa bugun bnm 10 yasındakii kuzenim yapmazz yani böylee bişeyii!! Şaka gibi gerçekteennn yanındaaa çıtır hatunlaa gezmesini biliyor amaa..

Sinirlendimm suaannn..

Nuraycım bende şöyle bir sorun var. benim elim büyük yani avuç içim, ama parmaklarım ince elime göre. elime bakan kuyumcu parmaklarım kalın zanneder ama ince. alyansta kalın beğeniyorum, kalın isterim aslında ama yakışan neyse onu almam gerekecek.

giziim ve peloşuuum ben o kuzentoşuu bi istanbulaa gidiimm güzelce benzetceem küçüklüük halimize geri döndük resmen yaa bitonda laf yediiim tabiiii babamdan bi yedim sonra annemden yediiimm sanki 13 yaşında ergenimde hepsinden gizli iş çevirmişim gibi olduuu giziim ben 2.yi çok begendım balım yaaaa

Aşkkuşuummm cidden cok terbiyesizzlik yapmıss.. ayıp yaniii...

Gizooommm balımm bu aradaaa turk kahvenıııı bii içeriimmm bi içeriiimmmm ııımmm bayılırım kiiii bende istiorumm ellerineee sağlık balotummm

nurayımmm cekilmiş var klasörlerin içinde bulur bulmaz mailine atarım kusum

pastaam ikincisi benim alyansım bayıla bayıla kullanıyorum 10 aydır

kuzenin de cok komikmiş cidden ıslak odunla dövmek lazım biraz biz de kucukken amcamın ogluyla böleydik ama büyüdükçe birbirimizi kollamaya basladık...

kac yasında ya da kac yasında kalmıs merak ettim

yerım senın alyansınııııı beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn pastaam yaa o daha ergeen liseyee gidiyoo, küçükkende beni parkta bahçede gördümü ispitlerdii büyüdü sandımm tembihledim bide ablacım kımseye soleme dıyeee !! manitasını alıpp gezınmeyı bilcek kadar büyümüşte o torba ağzını tutmayı öğrenememiş dur seeen duuurrrr bu işin birde bayramı seyranı vaaarr

ablası yaa ayy kıyma o zaman ergense valla üzülüyorum ben simdiki ergenlerin haline bir tuhaflar gercekten

ama ergenlik de zor zanaat bir yanın hala cocuk bir yanın ben adam oldum havalarında insan hayatının en illet dönemi sanırım

günaydın gelinciklerimmm
nurayım senin şöyle hazırlıklar paylaşman öyle hoşuma gidiyor ki sanki ben babamla konuşmuşum gibi kendimi görüyorum.inşallah banada isteyen herkese nasip olur.
gizim çok takdir ediyorum şu planlı halini sayende bende para biriktirmeye başladımm sen ilham verdin bana canım arkadaşım:)
buarada yüzük konuşmuşsunuz kızlar dün bi link paylaşmıştım love&co diye bir marka bayıldım koleksiyonuna ama malesefe malezya ve singapurdalar

günaydın güzellerimmmmm
nabersiniz bakalımmmm

işin uzmanı olduğununuzdan ötürü size bi soru
güral porselende kampanya var, 12 parça kare yemek takımı, 36 parça günlük yemek takımı, 22 parça çelik tencere takımı, 90 parça çatal bıçak seti falan var
fiyatı da 1.890 gibi bişey
ne dersiniz alsam mı acaba?
çok uygun geldi çünkü bi de hiç anlamam güral porselen iyi midir değil midir?
gönlüm tabi ki çağloşumun aldığı berdardo yemek takımından yana ama sadece yemek takımı 1.550 gibi bişi

ay kizlar yetisemiyorum hiziniza :) 1 gun bakmiyorum dunyalari yazmis oluyorsunuz, okuyana kadar bi o kadar daha yaziliyor :))

ne guzel seyler olmus, nuraycim mutluluklar cnm, allah tamamina erdirsin

ben nisanlim izne geldi, kosturmaca fln derken bi bakiyorum okudugumun uzerine 10 sayfa gelmis :)))

Canlarım ben yogunum biraz, ne kadar okusam da yazmaya vaktim yok..

Özgemmm kuşum Güral Porselen'i ben seviyorum. Dondurmalığımı Güral'dan aldım. Ama yemek takımı vs. gibi şeylerde yemek takımım olmasına rağmen hala aklım Kütahya Porselen'de ki; zaten ordan da bi takım alcam tutmayın beni Peki tencere takımın ve çatal kaşık bıçaklarda Güral mı canım? Güral'ın çelik tenceresini sanırım ben ilk kez duyuyorum:26: Çelikte Emsan ve korkmaz diyorum hem bütçeye de uygun hem annelerimiz bile yıllardır o markaları kullanıyorlar. Gönül isterdi tabi Fissler almak çatal kaşığım Jumbo olsun ama biraz sıkıyo tabisi
Biraz daha araştır bence canım çok fazla kampanyalar oluyor cunku. Ben eylül de almıştım... bi de dipnot şekerim yemek takımı 12 parça değil 12 kişilik 86 parçadır.

Son düzenleme:
günaydınn gelincikleeeerr,

güzel bi rüya gördüm. hamileymişim ama karnım burnumda hastaneye gidiyoruz doğuma annemle, orda bütün aile bizi bekliyormuş. anneannem bile var anneannem gel otur dinlen biraz diyor, kuzenim de amaaan ne sancı çekiyorsun sezeryan yap kurtul diyor. o sırada sevgilicik aradı uyandım hemen anlattım ona da

3-5 sene sonra burdaki bütüün gelincikler bebek beklemeye başlarız diye düşünüyorum

tünaydın kızcelerimmmm

özgem 1550 pahalıymıs ya yine zamlandı mı ki? ben aldıgımda 1299 a aldım sanırım

yeniden zamlanacak demişti kız demek dogruymus pazar gunu bernardonun önünden gectim ama bakmadım hiç :44: ben kampanyadan aldım cek de vardı ckb ve pasta setimle 1500 e gelmişti galiba

gürala gelince... güral yılların markası keza kütahyada öyle kaliteli porselenler bunlar ama bernardo gibi porselenlerle aralarında şöyle bir fark var, porselenleri kalın genelde...

ben de kütahyadan bikaç model begendim işin uzmanı annecie gösterdim ve aradaki farkı o söledi bana da.. biri kalın biri ince, ince olan makbuldur diye..

he bana kalsa ikisi de tabak ikisi de işini görür... acıkcası kampanyası olmasa gidip de almazdım...

sadece yemek takımına vermezdim 1500 lira

Çağlam benim anniş de hep ince porselen der başka bişey demez.. İlk bernardoyu duydugumda koşa koşa gittim anneme boyle boyle istiorum dieee malum bizim burda bernardo yokk ama anniş sen nerden duyuyosun bakiimm bunları dedi direk yakaladı beni yine de aklım kütahya da annem kütahya ile ilgili bişi solemedi ben alcamm bi takım kütahyadann ama silvia olur ama açelya birilerinden bişiler olsun işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…