günaydınn gelincikleeeerr,
güzel bi rüya gördüm. hamileymişim ama karnım burnumda hastaneye gidiyoruz doğuma annemle, orda bütün aile bizi bekliyormuş. anneannem bile varanneannem gel otur dinlen biraz diyor, kuzenim de amaaan ne sancı çekiyorsun sezeryan yap kurtul diyor. o sırada sevgilicik aradı uyandım hemen anlattım ona da
3-5 sene sonra burdaki bütüün gelincikler bebek beklemeye başlarız diye düşünüyorum
Canlarım ben yogunum biraz, ne kadar okusam da yazmaya vaktim yok..
Özgemmm kuşum Güral Porselen'i ben seviyorum. Dondurmalığımı Güral'dan aldım. Ama yemek takımı vs. gibi şeylerde yemek takımım olmasına rağmen hala aklım Kütahya Porselen'de ki; zaten ordan da bi takım alcam tutmayın beniPeki tencere takımın ve çatal kaşık bıçaklarda Güral mı canım? Güral'ın çelik tenceresini sanırım ben ilk kez duyuyorum:26: Çelikte Emsan ve korkmaz diyorum hem bütçeye de uygun hem annelerimiz bile yıllardır o markaları kullanıyorlar. Gönül isterdi tabi Fissler almak çatal kaşığım Jumbo olsun ama biraz sıkıyo tabisi
Biraz daha araştır bence canım çok fazla kampanyalar oluyor cunku. Ben eylül de almıştım... bi de dipnot şekerim yemek takımı 12 parça değil 12 kişilik 86 parçadır.
günaydınn gelincikleeeerr,
güzel bi rüya gördüm. hamileymişim ama karnım burnumda hastaneye gidiyoruz doğuma annemle, orda bütün aile bizi bekliyormuş. anneannem bile varanneannem gel otur dinlen biraz diyor, kuzenim de amaaan ne sancı çekiyorsun sezeryan yap kurtul diyor. o sırada sevgilicik aradı uyandım hemen anlattım ona da
3-5 sene sonra burdaki bütüün gelincikler bebek beklemeye başlarız diye düşünüyorum
tünaydın kızcelerimmmm
özgem 1550 pahalıymıs ya yine zamlandı mı ki? ben aldıgımda 1299 a aldım sanırım
yeniden zamlanacak demişti kız demek dogruymus pazar gunu bernardonun önünden gectim ama bakmadım hiç :44: ben kampanyadan aldım cek de vardı ckb ve pasta setimle 1500 e gelmişti galiba
gürala gelince... güral yılların markası keza kütahyada öyle kaliteli porselenler bunlar ama bernardo gibi porselenlerle aralarında şöyle bir fark var, porselenleri kalın genelde...
ben de kütahyadan bikaç model begendim işin uzmanı annecie gösterdim ve aradaki farkı o söledi bana da.. biri kalın biri ince, ince olan makbuldur diye..
he bana kalsa ikisi de tabak ikisi de işini görür... acıkcası kampanyası olmasa gidip de almazdım...
sadece yemek takımına vermezdim 1500 lira
hayır olsun diyelim ozaman:)) bence 3-5 seneyi bulmaz bile
özgemm valla ben tabağın kalitesine çok bakmam beğendiysem alırımbizde sevdicekle 3yıl önce falan karacanın çeyiz setini almıştık komple herşey vardı cezvesine varana kadar.aldığımız ilk çeyizdi ama tamdı herşeyi.öyle bir hevesle alıvermişti sevdicek.ama şimdi öyle güzel modeller var kiii.olsun bir kaç yıl sonra değiştirebilirim bir de kışın kütahya porselenin 12 kişilik yemek takımını almıştım 120tl di acayip uygun diye aldım günlük kullanırım dedim. geçenlerdede bernardodan kahvaltı takımı aldım kelebekli eyfel kuleli olandan.anlıyacağın her biri ayrı bir telden benim takımların
heheehe 12 kişilik demek istedim ama sen anlamışsın zaten beni kuzum
bu arada hepsi güral canım tenceresi de diğer ürünler de
düdüklü falan da var içinde..bilemedim bakalım biraz daha bekliyim en iyisi
hayır olsun rüyan canımmm
eskiden çocuk isteğim fazlaydı ama şimdi pek yok, dünyanın en zor işiymiş gibi düşünüyorum bazen
hem sosyal hayatın çok kısıtlanıyo hem zahmetli
ama aynı zamanda da dünyanın en güzel hissidir
Allah hepimize zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah
kampanyalı ne kadar uyguna gelmiş kuzum yaaa
benim de gönlüm bernardodan yana herbişeyine bayıldım en iyisi ben biraz daha bekleyeyim de belki yine indirime girer
nette kampanya var ama country olanı kampanya dışı bırakmışlar ve 1500lü bi fiyattı gerçekten, sadece yemek takımı üstelik
bi de güralda da yeni bikaç modelin daha ince porselenleri adam karşılaştırma da yaptı
aslında fiyat olarak pek bi uygun böyle set olarak almak daha mantıklı ama benim de çatal kaşık olsun, tencere olsun falan hep farklı farklı markalar beğendiklerim
hepsi ayrı ayrı olunca da çok tuzlu oluyo
neyse daha zaman var diyorum ama bi yerden de başlamak istiyom
kararsız kaldım valla :26:
ne kadar önce almışsınız maşallah size kuzummm
daha o zamandan evlilik hayali kurup çeyiz almak pek bi romantik
120 tl demişsin ama o 1200 tl di mi canım bu arada
ben de ayrı ayrı alcam bu gidişle zaten, her ürünün farklı markalarını beğeniyom
hayır kuzum doğru yazdım 120 belkide 150 tam hatırlamıyorum. bime gelmiştibirer takım aldık ablamla kare takım.o grili siyahlı aldı bende morlu
Özgem balım aslında o biraz da züccaciyecinin elinde yani kampanya dışındaki ürünü kampanya dahili gibi gösterebiliiir.Bende 4 büyüklerimi züccaciyecimden alırken öyle yaptım tencere takımım emsan çatal kaşıklarım emsan yemek takımım emsandı.. ama geçen 2 ay önce gittim çatal kaşıklarımı değiştirdim ve korkmazınkileri seçtim o da zorluk çıkarmadı sağ olsun.. onun dışında kahvaltı takımımı, bardak takımımı da almıştım eylülde hepsini beraber aldım zaten.. 2000 küsür tuttu. bu ay son taksidimi vericem o da çatal kaşıklardaki farktan oluştu normalde mayısta bitiyordu.
kısaca diyeceğim o ki bu teklifi yapabilirsin kampanyayı yapan züccaciyeciye. Hatta mallarını satabilmesi için onun sana yapması gerekiirr
Ezgiiimmm güle gülee kullan canım gerçekten çok uyguna almışsınn.. bende alıcam kütahyadan kabartmalı ya mitterteich ya kütahya alıcam zaten ikisi aynı da neyse..
kıymetciimm bu arada rüyan hayrolsun inşallah canımm
bu akşam sadece hep birlikte bi buluşulcak
sonrası onlara kalmış, elektrik alırlarsa devam etsinler
bakalım güzel olur herşey inşallah..bu arkadaşımın aşık olmasını mutlu olmasını çok istiyom
hayırlısı olsun inşallah özgecanım. arkadşında mutluluğu bulsun kısa zamandaa
nurayımm çok pahalıymış gerçekten yaaaa.biz netten bakmıştıkta aşkımla bunların sadece marka oldukları için bu kadar pahalı olduğu kanaatine vardık pendikte bildiğimiz iyi bir kuyumcudan almayı düşündük isme bu kadar çok para vermek yerine
Özgem arkadasının hakkında hayırlısını diliyorum tatlımm.. Umarım aradığı aşkı iki tarafta bulur
Nurayımm canım 1200 bence de çok fazla.. O kadar para bi isme verilmemeli diye dusunuyorum. Klasik bombeli yüzükler hakkında bilgin var mı canım fiyat konusunda?
Bayağı uygunmuş o zamantatlım 14 ayarlarına baktım bugün. benim parmağıma göre olan 280 tl idi..
ancak ondan vazgeçtim.onu evlenirken alabiliriz çok pahalı bişey değil hem de aşkcığım beyaz altın istiyo..
beğendiklerim de abartılı şeyler değil. alınca fotografını çekip göstericem kuzularıma
inşallah hayırlı bir rüyadır sağolun kızlar :))
çeyiz konusunu konuşmuşsunuz, dikkatle takip ediyorum. öğrenicem herşeyi. benim kuzenim var bernardo'da çalışıyor. yıllardır söyler çeyizlerinizi bizden alırsınız benim çalışan indirimimle diye. bende pek sallamazdım ama şimdi herşey değişti, alırken mutlaka bernardoya da bakıcam
canım ben koçakgold u düşünüyorum.. dün beğendiğim 3-4 model oldu. çokta zarif ve güzellerdi. fiyatlarda teki 400-600 arası.
böyle marka yerlerde pahalı olmasının bir sebebi de ömür boyu bakım garantisi vermeleri diye düşünüyorum..çizildi bozuldu derdi yok. 6 ayda bir yepyeni gibi veriyorlar eline :)
Çağlam benim anniş de hep ince porselen der başka bişey demez.. İlk bernardoyu duydugumda koşa koşa gittim anneme boyle boyle istiorum dieee malum bizim burda bernardo yokk ama anniş sen nerden duyuyosun bakiimm bunları dedi direk yakaladı beniyine de aklım kütahya da annem kütahya ile ilgili bişi solemedi ben alcamm bi takım kütahyadann ama silvia olur ama açelya birilerinden bişiler olsun işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?