'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayır olsun diyelim ozaman:)) bence 3-5 seneyi bulmaz bile

özgemm valla ben tabağın kalitesine çok bakmam beğendiysem alırım bizde sevdicekle 3yıl önce falan karacanın çeyiz setini almıştık komple herşey vardı cezvesine varana kadar.aldığımız ilk çeyizdi ama tamdı herşeyi.öyle bir hevesle alıvermişti sevdicek.ama şimdi öyle güzel modeller var kiii.olsun bir kaç yıl sonra değiştirebilirim bir de kışın kütahya porselenin 12 kişilik yemek takımını almıştım 120tl di acayip uygun diye aldım günlük kullanırım dedim. geçenlerdede bernardodan kahvaltı takımı aldım kelebekli eyfel kuleli olandan.anlıyacağın her biri ayrı bir telden benim takımların

heheehe 12 kişilik demek istedim ama sen anlamışsın zaten beni kuzum

bu arada hepsi güral canım tenceresi de diğer ürünler de
düdüklü falan da var içinde..bilemedim bakalım biraz daha bekliyim en iyisi

hayır olsun rüyan canımmm
eskiden çocuk isteğim fazlaydı ama şimdi pek yok, dünyanın en zor işiymiş gibi düşünüyorum bazen
hem sosyal hayatın çok kısıtlanıyo hem zahmetli
ama aynı zamanda da dünyanın en güzel hissidir
Allah hepimize zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah

kampanyalı ne kadar uyguna gelmiş kuzum yaaa
benim de gönlüm bernardodan yana herbişeyine bayıldım en iyisi ben biraz daha bekleyeyim de belki yine indirime girer
nette kampanya var ama country olanı kampanya dışı bırakmışlar ve 1500lü bi fiyattı gerçekten, sadece yemek takımı üstelik

bi de güralda da yeni bikaç modelin daha ince porselenleri adam karşılaştırma da yaptı
aslında fiyat olarak pek bi uygun böyle set olarak almak daha mantıklı ama benim de çatal kaşık olsun, tencere olsun falan hep farklı farklı markalar beğendiklerim
hepsi ayrı ayrı olunca da çok tuzlu oluyo
neyse daha zaman var diyorum ama bi yerden de başlamak istiyom
kararsız kaldım valla :26:

ne kadar önce almışsınız maşallah size kuzummm
daha o zamandan evlilik hayali kurup çeyiz almak pek bi romantik
120 tl demişsin ama o 1200 tl di mi canım bu arada
ben de ayrı ayrı alcam bu gidişle zaten, her ürünün farklı markalarını beğeniyom

hayır kuzum doğru yazdım 120 belkide 150 tam hatırlamıyorum. bime gelmişti birer takım aldık ablamla kare takım.o grili siyahlı aldı bende morlu

Özgem balım aslında o biraz da züccaciyecinin elinde yani kampanya dışındaki ürünü kampanya dahili gibi gösterebiliiir. Bende 4 büyüklerimi züccaciyecimden alırken öyle yaptım tencere takımım emsan çatal kaşıklarım emsan yemek takımım emsandı.. ama geçen 2 ay önce gittim çatal kaşıklarımı değiştirdim ve korkmazınkileri seçtim o da zorluk çıkarmadı sağ olsun.. onun dışında kahvaltı takımımı, bardak takımımı da almıştım eylülde hepsini beraber aldım zaten.. 2000 küsür tuttu. bu ay son taksidimi vericem o da çatal kaşıklardaki farktan oluştu normalde mayısta bitiyordu.
kısaca diyeceğim o ki bu teklifi yapabilirsin kampanyayı yapan züccaciyeciye. Hatta mallarını satabilmesi için onun sana yapması gerekiirr

Ezgiiimmm güle gülee kullan canım gerçekten çok uyguna almışsınn.. bende alıcam kütahyadan kabartmalı ya mitterteich ya kütahya alıcam zaten ikisi aynı da neyse..

kıymetciimm bu arada rüyan hayrolsun inşallah canımm

hayır kuzum doğru yazdım 120 belkide 150 tam hatırlamıyorum. bime gelmişti birer takım aldık ablamla kare takım.o grili siyahlı aldı bende morlu

ayyy süpermiş kuzum ya belki yine gelir bim e falan alırız biz de

canım bu direkt güral porselenin mağazası yanı güraldan başka marka yok maleseff
dur bakalım, daha ne kampanyalar görürüm ben
ama senin gibi alıp ödeyip bitirmek de var bi an önce
kararsızlık zor zanaat

bu arada bu akşam benim en iyi arkadaşlarımdan biri ile sevdiceğin en iyi arkadaşlarından birini tanıştırcazzzz
aralarının olmasını o kadar çok istiyorum kiiii
ama karşı taraf az kafamı karıştırdı, sevdiceğe benim başka bekar arkadaşım var mı diye falan sormuş
halbuki daha bu arkadaşımla tanışmadı bilem
açgözlü erkek müsvettesi

sağol pelinimm sende güle güle kullan oh ne güzel bitmiş taksitlerin.
özgem görürsem kampanya haber veririm canım.
güzel hayırlı bir işe vesile oluyorsunuz ama ben hep korkarım böyle şeylerden.iyi olursa Allah tan kötü olursa senden bilirler o yüzden bulaşmamayı tercih ediyorum

bu akşam sadece hep birlikte bi buluşulcak
sonrası onlara kalmış, elektrik alırlarsa devam etsinler
bakalım güzel olur herşey inşallah..bu arkadaşımın aşık olmasını mutlu olmasını çok istiyom

özgem inşallah arkadaşını hakedecek biridir. yüzünü güldürür hep. üzmez onu.. hayırlısı olsun haklarında
ben de çeyiz işine nişandan sonra girişicem sanırım.
bugün altınbaşın önünden geçiyoduum alyanslara bakmak için girdim :) çağlamınkisinin bombelisini gördüm. güzeldiii. fiyatı 1200 tl teki bana pahalı geldi.

hayırlısı olsun inşallah özgecanım. arkadşında mutluluğu bulsun kısa zamandaa
nurayımm çok pahalıymış gerçekten yaaaa.biz netten bakmıştıkta aşkımla bunların sadece marka oldukları için bu kadar pahalı olduğu kanaatine vardık pendikte bildiğimiz iyi bir kuyumcudan almayı düşündük isme bu kadar çok para vermek yerine

canım ben koçakgold u düşünüyorum.. dün beğendiğim 3-4 model oldu. çokta zarif ve güzellerdi. fiyatlarda teki 400-600 arası.
böyle marka yerlerde pahalı olmasının bir sebebi de ömür boyu bakım garantisi vermeleri diye düşünüyorum..çizildi bozuldu derdi yok. 6 ayda bir yepyeni gibi veriyorlar eline :)

Özgem arkadasının hakkında hayırlısını diliyorum tatlımm.. Umarım aradığı aşkı iki tarafta bulur

Nurayımm canım 1200 bence de çok fazla.. O kadar para bi isme verilmemeli diye dusunuyorum. Klasik bombeli yüzükler hakkında bilgin var mı canım fiyat konusunda?

tatlım 14 ayarlarına baktım bugün. benim parmağıma göre olan 280 tl idi..
ancak ondan vazgeçtim.onu evlenirken alabiliriz çok pahalı bişey değil hem de aşkcığım beyaz altın istiyo..
beğendiklerim de abartılı şeyler değil. alınca fotografını çekip göstericem kuzularıma

inşallah hayırlı bir rüyadır sağolun kızlar :))

çeyiz konusunu konuşmuşsunuz, dikkatle takip ediyorum. öğrenicem herşeyi. benim kuzenim var bernardo'da çalışıyor. yıllardır söyler çeyizlerinizi bizden alırsınız benim çalışan indirimimle diye. bende pek sallamazdım ama şimdi herşey değişti, alırken mutlaka bernardoya da bakıcam

Bayağı uygunmuş o zaman hesaplı bir gelin olacağııımmm Muhtemelen parmaklarımız aynıdır canım benimki en kuçuk olan bilemedin onun bi üstü. Minnak parmaklarım var. Sözlenirken ve evlenirken farklı yuzukler mi alınıyor tatlım:26: Bu konularda cahilim belki ama bilmiyorum kiiiii:26:

Woooow o kuzeni bana gondersene canım yaa ne şanslısın vallahi :) kız kardeşlerin yetmezmiş gibi bir de kuzen çıktı başıma şimdi

Son düzenleme:

bak o konuda haklisin canım.benim tektaşı sevdicek gülaylardan almıştı.geçen bakıma verdim yeni gibi geri geldi bana:)) 400-600 arası iyimiş çok uçuk değil.amaan gönlümüze göre olsun yüzük bir ömürlük oluyor nasipse kısmetse:))

pelimimko benim yüzük ölçüm 10.. çok kalın yüzük ve alyanslarda 11 oluyo
nişanda ve evlenirken ayrı yüzük alınmıyo sanırım ama benim içimdeki klasik alyans aşkı için bizim ikişer alyansımız olacak sanırım :)

benimki de ince de ince dedi aldırdı sonunda... ben anlamam ama inceymiş işte güya

kuzum benim de hala gözüm var kütahyalarda... bir takım alabilirim günlüğe ama günlük için cicili bicili istiorum daha cok o zaman da her yan tabak dolcak bir de kahvaltı seti de almaya karar verdim normalde hep aklımdaki pasta setimi kahvaltı icin de kullanmaktı ama kelebeklilerimin kahvaltı parcaları eksik... onları almadım cunku hergun kahvaltı icin kullanamam kıyamam ben onlara

o yuzden simdilik rafa kaldırdım... bernardoda spring flowers dı galba gunluk icin favorim suara o.. alırsam onu alıcam bir de kahvaltı seti daha da tabak almayı dusunmuyorum yeter... evlendikten sonra lazım olursa alıırım artık

nurayım pahalıymıs cidden bombeli oldugu icin muhtemelen agır gelmiştir...

ay ben yanıyorum yaaa... ayın malum donemleri yaklastı onun sıkıntısı bastı suanda... olamadım da bir türlü regl öncesi semptomları yasıyorum allahımmm bu sıcakta hiç çekilmiyor fenalık basıyo resmennnnn :120:

bebişlerim ben birazdan çıkacağım. ay dün eve giderken yolda sinir oldum sinirrrrrr. adamın biri arabayla takip etti ödüm koptu yaa.hemde öyle böyle değil yolumu değiştirmeme rağmen çat karşıma çıktı.neyse bindim hemen minibüse yağmurdan kaçarken doluya tutuldum kendini bilmezin biri artık bilerek mi farkında olmadan bilmiyorum sürekli bana temas ediyordu.böyle olunca kendimi o kadar kötü hissediyorumkii....Allahtan yol kısada kavga falan çıkarmadan indim minibüsten. öyle işte kimseye anlatamadım annecikle sevdiceğe anlatamam çünkü akılları bende kalıyor zaten hep. içimde birikti sizinle paylaşayım istedim.
öptüm kızçelerimiii

ezgim dikkat et kusum amannn

ben kendi mahallemde kendi evimin önünde tacize ugradım.. hatta apartmanımıza kadar girdi pislik düşün

ben baba diye bagırıp mahalleyi ve apartmanı ayaga kaldırınca korkup kactı

insanların resmen gozu donmus amannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…