Anladım canım teşekkürler bilgilendirdiğin içinpelimimko benim yüzük ölçüm 10.. çok kalın yüzük ve alyanslarda 11 oluyo
nişanda ve evlenirken ayrı yüzük alınmıyo sanırım ama benim içimdeki klasik alyans aşkı için bizim ikişer alyansımız olacak sanırım :)
benimki de ince de ince dedi aldırdı sonunda... ben anlamam ama inceymiş işte güya
kuzum benim de hala gözüm var kütahyalarda... bir takım alabilirim günlüğe ama günlük için cicili bicili istiorum daha cok o zaman da her yan tabak dolcak bir de kahvaltı seti de almaya karar verdim normalde hep aklımdaki pasta setimi kahvaltı icin de kullanmaktı ama kelebeklilerimin kahvaltı parcaları eksik... onları almadım cunku hergun kahvaltı icin kullanamam kıyamam ben onlara
o yuzden simdilik rafa kaldırdım... bernardoda spring flowers dı galba gunluk icin favorim suara o.. alırsam onu alıcam bir de kahvaltı seti daha da tabak almayı dusunmuyorum yeter... evlendikten sonra lazım olursa alıırım artık
nurayım pahalıymıs cidden bombeli oldugu icin muhtemelen agır gelmiştir...
ay ben yanıyorum yaaa... ayın malum donemleri yaklastı onun sıkıntısı bastı suanda... olamadım da bir türlü regl öncesi semptomları yasıyorum allahımmm bu sıcakta hiç çekilmiyor fenalık basıyo resmennnnn :120:
günaydın gelinciklerimmm
nurayım senin şöyle hazırlıklar paylaşman öyle hoşuma gidiyor ki sanki ben babamla konuşmuşum gibi kendimi görüyorum.inşallah banada isteyen herkese nasip olur.
gizim çok takdir ediyorum şu planlı halini sayende bende para biriktirmeye başladımm sen ilham verdin bana canım arkadaşım:)
buarada yüzük konuşmuşsunuz kızlar dün bi link paylaşmıştım love&co diye bir marka bayıldım koleksiyonuna ama malesefe malezya ve singapurdalar
ezgiiiiimm turtaamm nasııı dahaaa önce duymazsııınnn ama bi ilki yaşattığım için mesudummgünaydın ballı lokmalarımmmm
gizom hemen bakıyorum iş kadını moduna girmeden topiciği inceliyiciiimm
peloşumm aynen bende öfke doluyorum böyle şerefsizlereeeeeeayrıca kendiliksiz lafını ilk kez senden duydum hoşuma gitti
nazommm hayırlısı olsun inşallahh kuşummmm
aşkımmm ben dün istanbula gelerkeeennn meçaççç attım sana whatsaapptaaann gelmedimikiiiğğğ:44: senın bunları yazan bal parmaklarını yerem aşkımmmmmm inşş hersey yolunda gider Kurbiğide heycanlandırdım resmeeennn yaa şimdi duşa giriciiimm gelcem geneeee
Ezgiiiimm tatlişiiimmmm iyi dileklerinizi esirgemeyin benden bugüüün oluuuu muu ?
Birde şimdiden hayırlı kandilller bebekleriiiimm
askım su streslı halımde bile bastım gahgahaaayıısayfayı açıp 10 dk yenilemezsemmm bolee oluooo
ezgiiiiimm turtaamm nasııı dahaaa önce duymazsııınnn ama bi ilki yaşattığım için mesudumm
Kuşuuummmmm ben duaaa edicemm senin içinnn güzel pozitif enerjiler yolluorummm buralardaannn çok güzel geçicekk inşallahh benim minnakkk sultanımm bunundaa ustesindenn gelicekkiiiiiiii
kuşumm whatsapp tan msjın gelmedi:18: 1: )
Pelin sağol hoşbuldum nasılsın?
Bende şimdi büfeyi aradım eti karam istedim yokmuş
İyiyim şükür çalışıp duruyoruz değişen bişey yok. :)
Sende iyisindir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?