'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Anladım canım teşekkürler bilgilendirdiğin için

Evet ya insanın acaip kafası karışıyo cicili bicililerde de gozum var doymak bilmiyoruummm Bi 6 kişilik kütahya alsam.. Bi de şu Bernardo'nun Jardin ve ve Rosy'sine hastayım benim olsun istiyorum hepsiciğiii Nereye sığdırcağımı bilsem bir de.. Çay takımı olarak da favorim Rose Carnival. O da benim olsuuuunn kurabiyeeemmm

Son düzenleme:
rosy kahvaltı setim olcak sanırım kusum... onu gördükten sonra set almaya karar verdim zaten

jardini de annem cok begenio bakalım bernardoya gidebilirsek bakıcam o 3 takıma ve bi gunluk bir de kahvaltı alıcam sanırım

canımmmmmm o zaman seni krili çıkılar topikinde görmek isterim o topikte birikmlerimizi yazıyoruz liste var katıl aramıza

güral lafı duyuyorum annem 23 senedir takımlarından çok memnun tavsiye ediyoruz ailecek canlar buda takımları

şimdi kendi alacaklarıma geçelim

12 kişilik açelya bunu çok istiyorum ve almazsam ölcem dediğim birtane blogerın sofrasına hayran kaldım ve dedim budur açelyamdır bu

bunu 12 kişilik olduğu için günlüktede misafrlktede kullancam keyfime kalmış çokta uygun 300 tl felan fiyat

blogerın linkide budur

yeni hayat: Mutfakta neler oluyor

bide kızlar tabikide bernardo daha iyisini çıkarana kadar jardin ve rosy

çağlam sevgilicik kelebeklilere çok garip baktı sen bunları kırarsın diyor başka birşey demiyor cidden öyle kanatları özellikle kıyamam onlara bir yanım al bir yanım alma derdinde

bunları beğenerek takip ediyorum alıp almamak konusunda kararsızım ama ocak ayına kadar çeyizi bitirmem lazım benim

hala ana yemek takımıma karar veremedm ki benim annemde dahil herkes ince porselen diyor haklılık paylarıda var çok şık ve asilller

özgecim bu arada bende herşeyi farklı markalardan alcam çatal kaşıklarım hisar milano olcak hattaha mümkünse ismimizin baş harflerini yazdırmak istiyorum hisarın öyle hizmeti varmış tencereleride ordan alabilirim

çağlamm nurayımm çok dikkat ediyorum meraklanmayın bebeklerim.gözü dönmüş insanların sapıklık diz boyu yaaa!!şu yaşıma kadar öyle çok şey geldi ki başıma ama Allahıma şükürler olsun hasarsız atlattım.Allah beterinden korusun hepimiziiiii amiinnnn...
gizim bir kere daha duymuştum senden o topiği bi inceliyim geliyim bende hangi konu altında bulabilirim?

ayy gelinciklerim yoruldum yaa.işten çıktım eve gelirken bizim buranın semt pazarı günü bugün pazara uğradım haftalık sebze meyve alışverişi yaptım.eve geldim sofra kur kaldır sonra birde damla çikolatalı kurabiye yaptım çayın yanına ev kalabalık oldu çünkü.ancak oturabildim sizi özledim bi bakayım dedim şimdi tekrar balkona çay içmeye geçiyorumm kuzularım

nazlım şimdi gördüm seni aşağıdaa iş görüşmen bugün müydü canım? eğer öyleyse nasıl geçtiiii?

Son düzenleme:
ezgicim afiyet bal olsun ellerine sağlık azcık keyif yap ayyy alllah sapıklardan korusun hepimizi bu şehirden nefret etme sebeplerimin en başında öyle şeyler geliyor

ezgim her ay bildirim yapıyoruz topike ve 1. sayfada birikim listemiz var herkes birikimini yazıyor farması arkadaşmzda listeye ekliyor bizlerii

http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-653.html

yarın tatilimin son günü garip bir hüzün var bende yahhuuu

nazlımmmmm burdamısın ballım

geçmişi okuyodum ballarııımmmmm bugun degıl persembeydı ama bugun konustuk hatunla yarın beklıyo benı o yuzden ıstanbula geldık ablikoyla beraber onunda tatilini baltaladım bıraz ama napalımm yarında görüşmeden sonra geri dönücez.. bakalım nasıll geçicek midem kramp halindee cok streslıyım stresteen kaşlarım arasındaaa domdom kursunu gibin bi sivilce cıkmak uzeree

Canlarımm bende geldiimm

Ezgiimmm tatlım ben yazdıgını yeni okudum.. Hayretler içerisinde hemde!! ne midesiz ne içim insanlar var ya.. Nasıl bi düzen bu ya.. o insanların annesi kız kardeşi ne biliyim ablası bişeyi yok mu ya.. hadsizler kendiliksizler.. nefret ediyorum bazen bayan olmaktan nefret ediyorumm

Biz de arkadaşlarla yürüyüş yaparken kendiliksizlerin kornalarına maruz kalıyoruz bazen.. az kaldı bi gün birini durdurup senin annene de boyle korna yapıyorlar mı diye söylicezz.. pislik insanlar öfke doldum yinee!!!

gizoomm balım açelyanın boylesine uyarlandığını gorunce içim daha bi kıpır kıpır oldu o ne muhtesem bir konseptti oylee bayıldımm bayıldıııımm almalıyızz almalıyızz balımmm.. sen gösterdiğinden beri jardin ve rosy de de acaip gozum var

aşkıııııııııımmmm whatsapp kesmez bizi buradan da yazacağımm ama sana kızacagımmm bana bilgi vermedin bu konuda ama kıyamam benim dertlerimden sana sıra mı geliyor sanki (kendi kendine triplenip kendi kendine tripten çıkan mod) baallııı kaymağımmm oncelikleee şunu bil kiii sen çoookk başarılııı iş çıkarıosuunnnn hazırladıklarını videolarını bizzat gozlerimlee gorduummm hatuunnnn değil değerlendirmekk seni direk işe almalı.. inşallah olurr nazoommmm çok istiorumm sıkılıosunn farkındayımm bu konuyu seninle uzunca konusmustukk balımmmm en uygun yer en keyif veren neresi olacaksa orası olsunnn senin de kısmetin bi yerde var canım mutlakaa.. hayırlısı ilee olur inşallahhh vee oo hatunaaa seslenıoruumm buradaann şunu bil kiii nazoomm gibiiii modelist hayatta ama hayattaaa bulamazsııınnn cunkuuuu o biziiimmm minnaakk sultanımızzz kurbişş eniştemizinnn ballısı veeee beniiimmmm sofistikkk sosluuu miniiiiiimmmm taaamm mııı herşey çok güzeeel olucaaakkkk yarııınn miniiimin günüüüüü olsuuunnnn

günaydınnn bebiklerimmmm 3 gündürr yoouummm iş gereği eskişehire gitmiştimmm napıosunuzz bakimmm geçmişi okuyamadım daha boş kaldıkça okucam herkes iyidirr inş

günaydın ballı lokmalarımmmm
gizom hemen bakıyorum iş kadını moduna girmeden topiciği inceliyiciiimm
peloşumm aynen bende öfke doluyorum böyle şerefsizlereeeeee ayrıca kendiliksiz lafını ilk kez senden duydum hoşuma gitti
nazommm hayırlısı olsun inşallahh kuşummmm

aşkımmm ben dün istanbula gelerkeeennn meçaççç attım sana whatsaapptaaann gelmedimikiiiğğğ:44: senın bunları yazan bal parmaklarını yerem aşkımmmmmm inşş hersey yolunda gider Kurbiğide heycanlandırdım resmeeennn yaa şimdi duşa giriciiimm gelcem geneeee

Ezgiiiimm tatlişiiimmmm iyi dileklerinizi esirgemeyin benden bugüüün oluuuu muu ?

Birde şimdiden hayırlı kandilller bebekleriiiimm

Günaydınlar olsuuunnnn

Güzellikleriimm önceliklee berat kandilimiz mubarek olsun...

bugüünnn aşkımıınn miniiiiminn günüüüü bol bol dua edicemmm bebegiimmeee burdaann herşey çok güzel olsunn inşallahh..:116:

sayfayı açıp 10 dk yenilemezsemmm bolee oluooo

ezgiiiiimm turtaamm nasııı dahaaa önce duymazsııınnn ama bi ilki yaşattığım için mesudumm

Kuşuuummmmm ben duaaa edicemm senin içinnn güzel pozitif enerjiler yolluorummm buralardaannn çok güzel geçicekk inşallahh benim minnakkk sultanımm bunundaa ustesindenn gelicekkiiiiiiii

kuşumm whatsapp tan msjın gelmedi :18: 1:)

askım su streslı halımde bile bastım gahgahaaayıı senii sevoorummm ballı kadayıııfff tüümm güzel enerjilerinizii fırlatın bağaaaaa

kandiliniz mübarek olsun gelinciklerimmm. Allah ım mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh

Miniiiimmmm işi öylee büyüttüm kiiiii sabahın köründeee antep fıstıklı çikolata yiyeyiimm mutlu olayım enerjim sana daha pozitif ulaşsın diee

Ezgiimm kuzuumm amiinnnn Allah bugün de dualarımızı kabul etsinn..

Yağmur hoşgeldin.

İyiyim şükür çalışıp duruyoruz değişen bişey yok. :)

Sende iyisindir umarım..

Aynen ya
Bende iyiyim çok şükür bir süredir pek giremiyorum işlerim çok yoğun haftaya yarıyıl toplantımız var bununla ilgili yazışmalar,yer ayarlamalar vs.bugün biraz hafifledim yer belirlendi bakalım yarın yada cuma tamamlıcam rahatlıcam ama bu seferde toplantı stres ayyy ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…