inşallahh Yağmurhoşgeldin bu aradaaa
pelmiim yaaa bendeki eksikliği bulduuumm beeennn ben bıkac gundur kola ve tatlı detoksu yapooruummm ondan hayata olumsuz bakmaya basladımbidee gene yazdım whatsapptan gelmedimii kiii sorunmu var whatsappptaaa :/
Kolaylıklar gelsin o zaman.. Organize işi hiç benlik değil spontane yaşamayı sevdiğim içinAynen ya
Bende iyiyim çok şükür bir süredir pek giremiyorum işlerim çok yoğun haftaya yarıyıl toplantımız var bununla ilgili yazışmalar,yer ayarlamalar vs.bugün biraz hafifledim yer belirlendi bakalım yarın yada cuma tamamlıcam rahatlıcam ama bu seferde toplantı stres ayyy ayy
inşallahh Yağmurhoşgeldin bu aradaaa
pelmiim yaaa bendeki eksikliği bulduuumm beeennn ben bıkac gundur kola ve tatlı detoksu yapooruummm ondan hayata olumsuz bakmaya basladımbidee gene yazdım whatsapptan gelmedimii kiii sorunmu var whatsappptaaa :/
Kendi mesleğimi yapmazsam olucağı bu cnmasistanlığın işinin en başı organizeee olsun ne yapıyım iş olsunda bu sene ADA da yapacağız otel de toplantı konaklama yemek vs.bakalım haftaya
Nazlıcım tşk.ederim tl falan bişi gitmiyor dimi ordan yazınca:44:
internete bağlanıosun whatsapı açmak için , bnde bugunn asistanlık için gidiceemm ayrıca seyyar modelist için neler yappıosunn senn görevin neler
benim görevde ne yok kki
komple sekreterlik var iletişimi sağlıyorum ayrıca 2 patronum var asistanlarıyım işte birde şirketin reklam dergi işleri oluyor onları haberleri ben takip ediyorum falan ama sade asistanlığın görevi (patronun sağ kolu)kısaca demem gerekirse,patronların özel işlerini ayarlıyorum bu tatil olur,dişçi olur ws. toplantı organizasyonları,yazışmalar,dosya takipleri,büro hakimiyeti,gerektiğinde ailesi ile irtibata geçen falan patronların üye olduğu derneklerden, organizasyonlardan, iş-özel yaşam dengesine kadar her türlü detay asistanlarının kontrolünde..gibi gbii kısaca böle bu sadece işimin bir parçası benim
anladım bakalım benım iş nası bişi ben işi anlamadım cunku daha bugun adam akıllı konusucaz.. ben hazırlanımde cıkım artık gorusuruz milleeett o güzel dualarınızda bende olim bugüüün
Bayağı uygunmuş o zamanhesaplı bir gelin olacağııımmm Muhtemelen parmaklarımız aynıdır canım benimki en kuçuk olan bilemedin onun bi üstü. Minnak parmaklarım var. Sözlenirken ve evlenirken farklı yuzukler mi alınıyor tatlım:26: Bu konularda cahilim belki ama bilmiyorum kiiiii :26:
Woooow o kuzeni bana gondersene canım yaane şanslısın vallahi :) kız kardeşlerin yetmezmiş gibi bir de kuzen çıktı başıma şimdi
pelommm pelommmm balllımmm benim
kızlar blog blog gezerken size yardımcı olurum düşüncesiyle birkaç bilgi öğrendim
öncelikle iğnedanlığı paylaşayım bu arada artık iğnedanlığım var sadece silikon yapıştırıcım yok gelişigüzel yaptım sevgilicikle eminönüne gidip almam gerekenler olcak evde bulunsun ben yavaştan yapcam herşeyimi
Bucanni: Düğün için iğnelik (iğnedanlık)
kına tepsime varasıya sepetimi herşeyimi kendim yapcam bu bloglaqrdan sadece fikri alıntı yapıyorum kırmızı detaylarım olmuyacak benim
Mihri Peri: Kına Sepetim
en çok hoşuma gidenler takı kurdelesi oldu nurayım nişan için fikir verebilir sana
MİMARIN RENKLERİ: GELİN-DAMAT TAKI KURDELEMİZ ve BEL KUŞAĞIM
bu şemsiyeden nişan ve düğün için kısmetse ayrı ayrı pembiş pembiş yapcam
MİMARIN RENKLERİ: DÜĞÜN FOTOĞRAF ÇEKİMİ İÇİN ŞEMSİYEM HAZIR :)
canlar yine bir kına gecesi detayı bayıldım astıkları siyah kumaş önünde fotolar çekilmesi çok orjinalll bana göre
Kobican'ın Dünyası: Kına Gecem :)
ve tabiiii bu blogırın yaptığı kına sakızlar aralarına eklendi
MİMARIN RENKLERİ: KINAMDAKİ SAKIZLARIN AKİBETİ
tarihe not düşülsün imkan ve kaynaklarım olduğu sürece bunların hepsini yapmak niyetindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?