'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

inşallahh Yağmur hoşgeldin bu aradaaa

pelmiim yaaa bendeki eksikliği bulduuumm beeennn ben bıkac gundur kola ve tatlı detoksu yapooruummm ondan hayata olumsuz bakmaya basladım bidee gene yazdım whatsapptan gelmedimii kiii sorunmu var whatsappptaaa :/

hoşbuldum nazlıcım
whatsapp bende geçen ay yükledim telefonum e72 ama ilk girişte telefon numarası soruyor kenddi numaramımı yazıcam anlamadım kaldı öle ya:44:

Kolaylıklar gelsin o zaman.. Organize işi hiç benlik değil spontane yaşamayı sevdiğim için

kuşuumm yaaa eskii günlerineee geri dönn all önünee çikelatlarıı ve hüüüüğğplett

aşkoo internetimi kontrol edioorummm mailler dusuyoorrr whatsapp dusmuyoorrr smdik sana yazacağuuummm whatsapptan kuşikkkk

getırın banaa çikölatalarımııııııııııııııı

evet yagmur kendı numaranı yazıosun üye gibi bişi oluosun whatsapla zaten rehberindeki kişilerle iletişim kuruyosun, msj pakedi gibi bişi ama opratör farketmıo kişi listende kim varsa eger karsındakındede whatsap varsa ıletısım kuruyosunn

Pelincim kendi mesleğimi yapmazsam olucağı bu cnm asistanlığın işinin en başı organizeee olsun ne yapıyım iş olsunda bu sene ADA da yapacağız otel de toplantı konaklama yemek vs.bakalım haftaya
Nazlıcım tşk.ederim tl falan bişi gitmiyor dimi ordan yazınca:44:

Son düzenleme:

internete bağlanıosun whatsapı açmak için , bnde bugunn asistanlık için gidiceemm ayrıca seyyar modelist için neler yappıosunn senn görevin neler

internete bağlanıosun whatsapı açmak için , bnde bugunn asistanlık için gidiceemm ayrıca seyyar modelist için neler yappıosunn senn görevin neler

benim görevde ne yok kki
komple sekreterlik var iletişimi sağlıyorum ayrıca 2 patronum var asistanlarıyım işte birde şirketin reklam dergi işleri oluyor onları haberleri ben takip ediyorum falan ama sade asistanlığın görevi (patronun sağ kolu)kısaca demem gerekirse,patronların özel işlerini ayarlıyorum bu tatil olur,dişçi olur ws. toplantı organizasyonları,yazışmalar,dosya takipleri,büro hakimiyeti,gerektiğinde ailesi ile irtibata geçen falan patronların üye olduğu derneklerden, organizasyonlardan, iş-özel yaşam dengesine kadar her türlü detay asistanlarının kontrolünde..gibi gbii kısaca böle bu sadece işimin bir parçası benim

anladım bakalım benım iş nası bişi ben işi anlamadım cunku daha bugun adam akıllı konusucaz.. ben hazırlanımde cıkım artık gorusuruz milleeett o güzel dualarınızda bende olim bugüüün

kızlar günaydınnnnn

nazlım dualarım seninle inşallah güzel olcak herşey canım

hepimize iyi kandiller arkadaşlar

ezgim kirli çıkılar güzel bir yer aslında ordakilerin çoğu evli ama evli olmayan arkadaşlarda var birikimizi her ay tabloda görüyoruz ballım

istanbuldayız canım biizz. şanslı olduğumu bilmiyordum sayenizde öğrendim :)) maşallah diyeyim kendime o vakit.

ablamda erken menopoz riski vardı ve adeti düzensizleşmişti onunla ilgili kk'da araştırma yapmıştım. o topiclerde biri de sende kendine baktır risk altında olabilirsin falan demişti bende çok şükür günü gününe sağlıklı oluyorum demiştim. 2 aydır 3gün sarkıyor. bu ay da bekliyorum hala. eminim kötü gözle bakmamışlardır ama cidden nazar değdiğini düşünüyorum. bundan böyle her şeye maşşallah dicem dilimden düşmüyor. hala da olmadım sinirliyim gerginim :2:

pelommm pelommmm balllımmm benim

kızlar blog blog gezerken size yardımcı olurum düşüncesiyle birkaç bilgi öğrendim

öncelikle iğnedanlığı paylaşayım bu arada artık iğnedanlığım var sadece silikon yapıştırıcım yok gelişigüzel yaptım sevgilicikle eminönüne gidip almam gerekenler olcak evde bulunsun ben yavaştan yapcam herşeyimi

Bucanni: Düğün için iğnelik (iğnedanlık)

kına tepsime varasıya sepetimi herşeyimi kendim yapcam bu bloglaqrdan sadece fikri alıntı yapıyorum kırmızı detaylarım olmuyacak benim

Mihri Peri: Kına Sepetim

en çok hoşuma gidenler takı kurdelesi oldu nurayım nişan için fikir verebilir sana

MİMARIN RENKLERİ: GELİN-DAMAT TAKI KURDELEMİZ ve BEL KUŞAĞIM

bu şemsiyeden nişan ve düğün için kısmetse ayrı ayrı pembiş pembiş yapcam

MİMARIN RENKLERİ: DÜĞÜN FOTOĞRAF ÇEKİMİ İÇİN ŞEMSİYEM HAZIR :)

canlar yine bir kına gecesi detayı bayıldım astıkları siyah kumaş önünde fotolar çekilmesi çok orjinalll bana göre

Kobican'ın Dünyası: Kına Gecem :)

ve tabiiii bu blogırın yaptığı kına sakızlar aralarına eklendi

MİMARIN RENKLERİ: KINAMDAKİ SAKIZLARIN AKİBETİ

tarihe not düşülsün imkan ve kaynaklarım olduğu sürece bunların hepsini yapmak niyetindeyim

Son düzenleme:

gizom ne güzel şeyler paylaşmışsın böyleeeee.bende birçok şeyi kendim yapmak niyetindeyim.o tatlı telaşların her anını tadını çıkara çıkara, emek emek yaşamak istiyorum.

gizoşşşşş hepsi çokk tatlı bunlarınn yaa sadece sakızları sevmedimm ama şemsiye falan süper

ben geldim bebelaklar

ole hastayım kiii daha yeni acabildim gözümü... bi bakim hatunlarıma dedim...

havadisimi de vereyim mayıs gelini olmama ramak kaldı sanırım düğüün tarihim değişiyor... Yer bulabilirsek 2 Haziran olcak galiba

çok mu erkene geldi yahu... bir hafta bir haftadır bir eksigimizi hallederdik yetişir miyiz bilemiyorum

Kızlaaaarrr kızlaaaarr sizeee bombaaa gibi bi havadisimleee gelıorruummmm

nazoommm aşkıımmm miniiiimmm işe alındıııı

Hemenn sizlee paylaşmakk istedikkk bana da vekaletiii o verdi 10 gün içindeee başlıcakk kısmetseeeee sonundaa canıı sıkılmıcakkk bnm bebegiimiiiinnnnn

Çağlaamm geçmiş olsunn canımm.. İlaç iç ve de sıcak bişileerr nefret ederim yaz gribindenn sıyrıl bi an önce kurabiyeemmm

ben demiştimmmm ki hissediyorum diyeeeeeeeeeee

yuppiii cok sevindim hayırlı ugurlu olsun sonunda minnakpastam da bizinıswumın olduuuuuuuuuuuuuuu

tesekkr ederim pelimimmm bi kurtaramadım yakayı hastalıklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…