'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy nazlıcanaaa çook sevindiimmm çok içten dua etmiştimmmmm inşallah bugünkü tüm dualarımızda bunun gibi kabul olurrr
çağlamm geçmiş olsun..düğün tarihinde hayırlı olsun kuzum.1 haftadan hiç bişeycik olmaz.hem şöyle düşün sevdiceğine 1 hafta erken kavuşcaksınn ne güzel iştee:123:

merhaba speedy hoşgeldin

ben de öle düşündüm ezgimm ama biliosun benimki sefere gidiyo ya geldiginde az bi zamanımız kalmıs olcak o bir hafta kurtarıcımız olabilirdi... daha kesin değil zaten bakalım ama buyuk ihtimal öle olcak

Kuzulaarıımmm bende, bizdee çok sevindiikkkkk İnşallahhh hayırlısıylaaa bi başlasıınn ve başlamadan öncee uçarakk yanımaa gelsiinn miniiimmm ben onu mıncırırımm yaaaaaa

Çağlaamm canımm vallahi yaaa sen vitaminlerini almıyor musun hani yağlı ballı bi gelin olacağdııınnn yağsızz pasta mı olurr yiiiaaaa

ezgiiimmm kuzummm evet dualarımızz kabul olduu.. bugunn bol bol dua ediyorummm Allah bizleri hep iyi insanlarlaa karşılaştırsınn canlarımmm bizdeki bu enerji olduktann sonraaaa ohooo oooo yakarıızzz romayı da yakarıızzz

Speedy'ciiiiiiimmmmm hoşgeldiinnn tatilll geliniiii:)))) nasıldıı ayvalıııkk hemen istioruumm havadisleri ve fotoları meraaaaklaaa beklıorummm:))) bnm damlaa sakızlıı dondurmamdan yedinizz miii canıımm her ayrıntıyı istiorummm bu sene gidemedimm hüzünlüyümmm

Kuzulaarıımmm bende, bizdee çok sevindiikkkkk İnşallahhh hayırlısıylaaa bi başlasıınn ve başlamadan öncee uçarakk yanımaa gelsiinn miniiimmm ben onu mıncırırımm yaaaaaa

Çağlaamm canımm vallahi yaaa sen vitaminlerini almıyor musun hani yağlı ballı bi gelin olacağdııınnn yağsızz pasta mı olurr yiiiaaaa

ezgiiimmm kuzummm evet dualarımızz kabul olduu.. bugunn bol bol dua ediyorummm Allah bizleri hep iyi insanlarlaa karşılaştırsınn canlarımmm bizdeki bu enerji olduktann sonraaaa ohooo oooo yakarıızzz romayı da yakarıızzz

Speedy'ciiiiiiimmmmm hoşgeldiinnn tatilll geliniiii:)))) nasıldıı ayvalıııkk hemen istioruumm havadisleri ve fotoları meraaaaklaaa beklıorummm:))) bnm damlaa sakızlıı dondurmamdan yedinizz miii canıımm her ayrıntıyı istiorummm bu sene gidemedimm hüzünlüyümmm

hayırlısı olsun kuzum ya hep öyle dua etmiyormuyuz zaten

tatil harikaydı ama ayvalık bildiğin -18 derindondurucu gibiydi. çok üşüdük denize öyle çok giremedik..
sakızlı dondurmasını yedik hatta her akşam yedik kavunlu dondurmada tattık ben çok beğenmedim ama 2 kez yedim.
bu sene gitmemekle iyi yapmışşsın bence inanılmaz bir rüzgar vardı. yine de benim için değişik ve güzeldi. face var ise ekle cnm orada bi kaç resmimiz var

Cookie_Dough merhaba

iyi kandiller bu arada hepinize. Rabbim dualarınızı kabul etsin.
hele bir 2013 yılına girelim sizin asıl heycan o zaman tam başlar.

amin canım inşallah hepimizinki sana da iyi kandiller ...

bu arada bugun kandil dimi yaa eneeem kayınanniş kayınbabiş arancakkkk

ben bu yıl 2013 e askımsız gircem tam telas baslıcagı zaman adamım gidiyor... o gitmeden düşücez artık telaslara.. bi kısmını halledicez napalım

yaa pelimonatam yaaa bana daha vitamin falan vermedi önce kendin yiyerek zorla dedi ama yapamadım şimdi bu gidişimde vericek artık mecburen... acil kilo alman gerek diodu da vermediysem iyi yani..

benim iştah acıcı bişelere ihtiyacım var iştahım yok cunku yiyemiorum ... surup var bitane ama o da uyku yapıo işim gucum var uyuyabilcek biri de değilim napcam bilmiorum ne zor işmiş kilo almak

amin ezgicim hayırlısı dioruz hep öle dedik vardır bir hayır bakalım

Evet canım berat kandili bugun.. ara bakalım hatta gidebilirsen git daha çok sevinirler.

Bizde akşama gidicez kısmetse önce ananeme annemler tatilde çünkü sonra oraya geçeriz

vitamin supradyn dene içenler memnun diyebiliyorum dr sor tabi mutlaka

benimde kilo almam lazıııım tellerden dolayı 2 kilo verdim formülün varsa bana da söyle canımm

İnanmıyoruummm yaaa gerçekten miiii :26: biz geçen senee 19 temmuzda gitmiştikk canımm ve ben o yatlarla koy koy gezerken ıstakoz gibi olmustum resimlerimde var belli olmuyor çok ama belli olanları bi eklesem bu sen misin derdin acaba erken mi davrandınız.. gerçi erken bile değil ben trakya bolgesindeyim 1 aydır her hafta denize giriorum ki yaz en geç bu tarafa gelir yani
şans olmamış canım üzüldümmm.. sakızlıı dondurmadan nası canım cekti suuaannn olsa daa yesemm nefiss bişiiii
bi de alaçatı da aklım varr bi sene oraya gidicemm iş arkadasım gidiyor 1 hafta sonraa cunda sever bi insan olarak alaçatıda yaşamaya karar vericeğimi düşünsemde gidicem oraya da inşallah keşkeemm ramazan bayramında gitseeemm

kuzumm yaaa neden bolesinn ama nedeeennn neden dikkat etmiosuuunn tanıyorr olsam nişanlıcığına şikayet ederdimm seniii dikkat et lütfen canım bunyen gucsuz dusuyor hemencık hasta oluyorsuunnn bak biizz hiç hasta mıyızz bol bol meyve ye protein al kuzum öğünlerini geçiştirmeeee sağlığını önemseee yoksaa birazdann uçan pelimonataa goreceksiinnn

rahatsızım baya gidemem o yuzden spidicimm ama arıcam mutlaka sesimi duyunca da cok seviniolar zaten ozellikle kayınbabişimmm

ay biz de evlensek de beraber ziyaretlere gidebilsek böle yaa canım supra. kullandım ben de bir işe yaramadı.. besin takviyesi gibi bişey alıcam galiba bakalım dr.um ne dicek cok ilginc bir bunyem var gercekten

benimde kilo almam lazıııım tellerden dolayı 2 kilo verdim formülün varsa bana da söyle canımm

keske 2 kilo olsa derdim... nerden baksan 8-10 kilo almam gerek bir arpa boyu yol katedemedim... ama azimliyim dugune kadar alıcam o kiloları.. kimse engel olamıcak kendim bile

canım hiçbi formulum yok cunku bende hiçbi formul işe yaramıo zaten en son diyetisyene gittim ve derdimi anladım ben yemek yemiomusum... resmen yemiomusum yani hala da oleyim o listedekilere uymak hepsini yemek cok zor malesef yemeden de alınmıyor..

ben de iştahsızlık belası var, yemek secme herseyi yiyememe eger tadı agzıma gore deilse midemin bulanması gibi sorunlarım var...

e gunun her saati de agzıma göre yemek bulunmuyo ne bulursan yiyebilen bi tip olmak gerek eger zor kilo alan biriysen o da ben de yok...

besin takviyesi vericem dedi dr.um bu gidişimde bir de onları denicem işe yararsa artık haber veririm ama normal yemek yemeden istedigin kdr takvie ye yine bi işe yaramıcak benim su istahımı acmam lazım

aşkla yemek yiyen insanlara ne özeniorum anltamam

bende öyle oldum rüzgar çok daha iyi yakıyor. ama denizin daha sıcak olmasını tercih ederdim.
aslen antalyalı olunca sıcaklığa ister istemez alışıyorsun malesef. tüm koyları adaları,şeytan sofrasını, cennet tepesini , cundayı, kleopatra koyunu hepsini gezdik önce karadan sonra tekne ile hem gezdik hemde yüzdük
ama bi daha ikimizde gitmeyiz sanırım. erken olduğunu da pek sanmam artık temmuz ayındayız.
biz her sene farklı yerlere gitmek istiyoruz çocuk olana kadar seneye bakalım nerelere gidicez 1 hafta daha iznimiz var belki yine kaçarız bi yerlere

anladım canım geçmiş olsun. aramanda yeter.

sizde gidersiniz canım ama evlenmeye gerek yok nişanlıyken de gidersiniz.. evlenince rahat oluyor sadece

Canım benimde 2 değil zaten rahat bi 4 kilo almam lazım. şu sporcuların kullandığı protein tozuna başladım. bide sabahları aç karnına sipraktin şurup içiyorum o çok acıktırıyo beni.. zayıf olmakta zor iş her istediğini rahat rahat giyemiyorsun ki. millet bizim gibi olmak için deli gibi paralar harcıyo bizde biraz daha şişman olmaya uğraşıyoruz. napalım kaderimiz bu.. ha bide şu bebe bisküvileri var onlara başlıcam etkisini görenler olmuş baya. zaten diş ağrılarımdan bişey yiyemiyorum bari mama yapayım hem kilo alırım diye düşünüyorum bakalım

bugün giremedim doğru dürüst o nedenle hepinizi öpüyoreeee
nazlımmm işe alınmış o kadar sevindim kiii
hayırlı olsun canım benimmmmm

hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsun arkadaşlar
akşam kayınvalideciğim yemeğe çağırmış bizi oraya gitçez
dün o bahsettiğim salona gittik ve 22 haziran boştu ama 15 haziran ve 29 haziran tutulmuş resmen
1 hafta süre istedik ailelerle konuşup kapora vercez tutçaz bakalım
ama bugün bi yere daha gitçez, aslında pahalı diye hiç düşünmüyoduk ama gidip bi konuşmaktan bişey olmaz
havuz başı güzel bi yer ama pahalı işte
yine de bi gidelim
hepinizi öpüyorummmmm ben kaçarrrr

nazlıcım dualarımız işe yaradı çok şükür artık sende iş kadını olacaksın aramıza katılıyorsunnn çok sevindim kiğğğğğğğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…