'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pelimimmmm şikayet etmene gerek yok kuzum yaa zaten durumun farkında ve cok kızıyo zorla yedirio yanındayken halimizi gormen lazım... sanki nişanlısı değil cocugu var karısında... hadi bak bu sonlar ucak geliolar yemezsen küserimler

benim bir değil iki çocucugum olcak askım sanırım bebek olunca seni de onla beraber buyutucem dio

anladım canım geçmiş olsun. aramanda yeter.

sizde gidersiniz canım ama evlenmeye gerek yok nişanlıyken de gidersiniz.. evlenince rahat oluyor sadece

teşekkür ederim canım.. gidiyoruz biz de tabi ailecek de görüşüyoruz ama sanırım evliykenki gibi asla olamaz cunku gun sonunda eger o bizdeyse ben geride kalıyorum, ben onlardaysam o geride kalıyor... yani aynı eve gidemiyoruz

bu donemlerin de yeri ayrı tadı baska ama elbette

dementiacım.. sanırım bana da öle bişeler verebilir.. mama ben de yaptım ama düzenli yapamadım sonra da bırakmak zorunda kaldım sekerim biraz yuksek cıktı yatmadan once sekerli seler yememeye calısıorum o yuzden

aynen bir dirhem et bin ayıp örtermiş.. ben de sevmiorum bu halimi.. hersey bol gelio hayattan sogudum

öyle tabi ama bu günlerin şimdilik tadını çıkart..
zamanı geldiğinde her akşam birlikte aynı eve gireceksiniz

öyle tabi ama bu günlerin şimdilik tadını çıkart..
zamanı geldiğinde her akşam birlikte aynı eve gireceksiniz

öle yapıyorum artık ben de canım... inşallah her aksam aynı eve girebiliriz... şu mübarek günde sesimi duyar Allahım.. inşallahh tayini istanbula cıkar ve gemisi gidemez bir yere.. baska yerde kalırsa ben yanına gitsem bile genelde yanımda olamıcak... gemisi gezip durdugu için evliyken bile ayrı kalıcaz allah korusun

özgecim biz gittigimizde de nisan ayı tutulmustu, 2 haziran dioruz simdi ama tutulmustur dusuncesi var acıkcası.. tek bi yere kalmak zor oluyo

22 haziranı bos bulmanıza sevindim hayırlsı olsun

ne iş yapıyor da canım sürekli gezmesi gereken bir iş ise sende onla birlikte gezeceksin artık

Ayyy kızgınn yat demirlerinden atlarken bize ilaç gibi gelmişti ayvalık suları durdugumuz koydan kıyıya kadar yuzuyorduk bir deee kıyıya vardığımda nefes alamıyordum ama yuzmeyi de bırakmıodumm sevdicekle yarış yapıyoduk resmen ne gunlerdiii ayvalık'a da gittim diyebileceksinn canımm 1 haftanz daha varsa bol bol değerlendirirsiniz zatenn bende coğu yeri gezdim ama ayvalık'a 2. gidişimdi. hoş daha once sarımsaklı ya geçen sene de cundaya gittim ikisi apayrı dunyalarr :)
Assosa da gitmek istiooruummm ben en iyisi işi bırakıyımm gezmeye başlıyıımm anca biteerr

Kurabiyeemmm tahmin edebilioruumm şöylee bi hayal ettim deee bnm adamın da boğazı çok.. hatta oyle çokki onu izlerken ben doyuyorum ve midem bile bulanmaya başlıyor.. ya diorum midene piton falan mı kaçtı nası bu kadar yiyip kilo almıoosuunn
son 1 haftadırr iştahım kapandı zaten bnmde.. öğle yemeği ile başlıor ve bitiriorm gunumu.. annem de edirne'de ananemi fakulteye yatırdılar onun yanında refakatçi annem olmayınca yemek bile istemio canımm(( oofff özledimm arıyım barii...

aynen canım benimde 2. gidişim ilkinde altınoluk ve kaz dağlarını gezdik.
bunda da cunda ve sarımsaklı

seneye kısmetse farklı bir yer olur bizim için marmaris olabilir mesela

ne iş yapıyor da canım sürekli gezmesi gereken bir iş ise sende onla birlikte gezeceksin artık

denizci canım subay...

keske beni de alsalar gemiye ama malesef eş getirilmiyo.. eğer tayini istanbulda yapım asamasında olan ya da tarz olarak sefere seyire cok fazla gitmeye bi gemide olursa biyere gitmez ama hep yanımda olur onun dısında istanbul haricinde gidebilcegi heryerde hep sefer gemileri var malesef

yani ben tayini izmire cıktı hadi izmire gidelim orda oturalım da diyemem cunku izmir sadece tayini olarak görünür adam orda da durmıcak gemiyle baska ulkelere baska sehirlere gidicek hep ve ben gidemicem ustune hiç tanımadıgım bilmedigim sehirlerde yalnız kalıcam

o yuzden biz evi istanbulda aldık... tayini burda kalırsa ne ala işte ama kalmazsa nasılsa gittigi yerde de ayrı olca dedik ben istanbulda kalmaya devam edicem o da gemisi limana dondukce gelebilcek

Allah korusun... inşallah olmaz ole bişey... inşallah en azından bari izmitten uzaga gitmez

dualarınızda bizi de söleyin bu aksam

aynen canım benimde 2. gidişim ilkinde altınoluk ve kaz dağlarını gezdik.
bunda da cunda ve sarımsaklı

seneye kısmetse farklı bir yer olur bizim için marmaris olabilir mesela

Marmariiiiiss orası da mukemmell oraya da gitmek istioruummm fotograflarına bayılıorumm harika bi yerr.. kuşadasına gitmişsindir belki ama geçen sene erkek arkadasım bir de kuşadası alkoçlar adakule otele gitmişti anlata anlata bitirememişti kuşadasına daha önce gittim dragosa gitmiştim ama adakule'yi de merak ediorummm gezmek ne güzel bişeee yaaa calısmakk cookk sıkıcıı isyeeaannn

bizimde öyle bir tanıdık var eşimin tarafından.

gerçekten zor bir iş Rabbim yardım etsin ikinize de.

düğün şarkıları da ta uzak yollardandı çok güzel oturmuştu düğünden 2 ay önce geldi gittiğinde 6 ay falan kalıyor.

Evet harika bi yer.

çocuk olana kadar gördük gezdik işte sonra otur yakın mesafeye git

Pelosummm nesi var ananişin yaaa aaaa gecmiş olsunnn

aa ne tesadüf bizimki tam düğünden iki ay önce gelicek

aminnn canımmmm çok ihtiyacımız var yardımına rabbimizin

aa ne tesadüf bizimki tam düğünden iki ay önce gelicek

aminnn canımmmm çok ihtiyacımız var yardımına rabbimizin

oda denk gelmiş demek.

Haklısın:)
Bizimkiler de tam aksine biz olduktan sonra gezmeye başlamışlar Aslında cruise gezisine katılabilirsiniz eşinle mukemmel olur

ondan sıkılır işte.

bakalım daha gezecekler yerler çok çocukla yine gezersin ama eskisi kadar deli dolu olmaz

Kurabiyem herkes de olan hepatit B değerleri çok yüksek çıktı ananemde.. damar ve kaslarında da henüz belirlenemeyen bi rahatsızlık var, sesi çıkmıyor ve gözleri de sağlıklı görmüyor... 2-3 haftadır tahlile gidiyorlardı pazartesi yatırdılar... ne kadar kalacağı henüz belli değil 1 hafta diye konustu doktor ama umarım 1 hafta ile sınırlı kalır. kıyamam ben ananeme

Son düzenleme:

özgemm neredeydinn özlüyorum ben seniiiiii.git bak canım içinde kalmaz en azından
pelincim çok geçmiş olsunnn Allah ım tez şifa versin inşallahhh
çağlammm kuzummm hiç ayrılmayın inşallahh elele dizdize aynı çatı altında olun bir ömür boyu
öptüm hepinizi ballı lokmalarımm

aaaaa nazlım girdimi işe ben denizde bile dua ettim bugün demekki hepimiz aynı anda hislendk ona enerji yolladık çok mutluyum günün mutlu haberiiiii oleyyyooooooooo nazlım kapitalist düzen seni çağırıyor ama para kazanmak gibiside yok kuzucum çok mutlu olcan zaten az zamanın kaldı çeyizlerni kendi emeğinle alacaksın öyle sevindim ki

çağlammmm ne hastalığı ne kırıklığı topla kendiniiii zorla yedircem gelip vallla yaaaaa kuzum kıyamam sana ne olcak böyle yemen gerek güçlenmen lazımm

speddy sakızlı dondurma dedinde geçen yıl bende pelimin gittiği zamanlarda ordaydım kızarmış dondurma sakızlı dondurma herşeyi yedim ve çok özledim aşkla çok güzeldi bu sene kalakaldık şu istnblda pofff

Çok sağ ol canımın içi. Amin inşallah... Kocaman öperim seni

kapitalist sistem haaa gizom cok agır konusuyorsun korkutma nazomu kıyamam ben ona paranın tadını alıcak daha fazlasını isticek daha fazla kazanmak isticek güzel şey vesselam yerim ben onu ya mutluyum bu haftanın en güzel haberi miniimden geldi diyebilirim.
Gizoommm gizotumm ahh ahh o dondurmalar çeşit çeşit o guzel takılar, taşlar o manzara o balık meze sofraları.. bi dahaki sefer eşlerimizle gideriz belki hep beraber olamaz mı? olabilir

pelimimm gecmiş olsun kıyamam ben onlara yaa bizimkilerde hep hasta.. Allah şifa versin hepsine kuzucum uzun sağlıklı ömürler versin..

ezgimm sagol bebişkom benimmmm

gizom ya aslında kırgınlık falan biraz regl yuzunden.. yoksa cok sukur atlattım gripleri falan ama galba azcım mideyi üşütmüşüm ben üzerine de regl gelince karaya vurmus balık gibi oldum bugun ama iyiyim simdi cok sukur biraz daha toparladım

takı kurdelaları cok guzelmiş paylastıgın... onları biz de kendi kafamıza göre tasarımlar yaparaktan yapabiliriz diye dusunuyorum..

iğnelik için gittigim bikaç dugunde hep kadehle yapmıslardı baska bişe dusunuyorum ben... şöle şık bir kutu falan belki...

pelom bu arada şimdi gördüm annanişinede dua edeyim ben kıyamam ya nasıl iyimi

korkmasın paranın tadını alcak oda bir kapitalist düzen hepimiz o düzendeyiz istemezdm hattaha yarın işe gitmek istemyorm çok mutluydum 5 gündür offf neyse yarına odaklanmam lazım banyo yapmam kendime bakmam lazım azcık

evet haftanın iyi haberi minikten geldi canım benim hakediyorduda çok aşırı sevindm kiii

dondurmalar mezeler balıklar ben oraya 50 kez daha gidebilirim takılırm biryere hep giderim huyum böyle benim zaten veee olabilir kuzum neden olmasın eşli eşli kızgın kumlardan serin sulara dalış yapar palukları mideye indirir akşamda ayvalık sahilinde kah kızarmış dondurma kah sakızlı dondurma keyif bize kalmış yer gezer eğlenir hattaha şeytan sofrasına çıkar güneşin batışını izler iniştede lunaparka uğrarız

pelimimm gecmiş olsun kıyamam ben onlara yaa bizimkilerde hep hasta.. Allah şifa versin hepsine kuzucum uzun sağlıklı ömürler versin..
Amin kurabiyemm çok sağ ol.. Daha torunlarının mürüvvetlerini görmedi hiçbir yere gidemez zaten ananişimmm
Sağ ol gizomm.. iyi canım işte sürekli tahliller raporlar.. annem de hep yanında duruyor öyle işte.

hepsini hayal ettim okurkenn senin yazılarını okurken kendimi kitap okuyormuş gibi hissediyorum zaten gizom ayşe kulin 1, sen 2 yerim seniiiii hayaller aleminee daldıımmm vaaayy vaayyy
bu akşammm kuzentoşumlaa buluşcaamm çıkmakk için can atıyorumm.. zaten 3 gundur eve gidiorum bulaşık yıkıorum sonra vıınnn yuruyuse ya da arkadaslarla cafeyeee vucut isyan ediyor hadi bakalım hayırlısıı

Selam kızçelerim... Giremedim iki gündür foruma...

Miniiiimmm işe alınmış.. Çookkk sevindim tatlım hayırlı olsun...

Çağlammın düğün tarihi bi haftacık öne alınmış... :123:

Pelinimmm annanene çok geçmiş olsun canım benim Allah başınızdan eksik etmesin hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin...

Geçmişi okuyamadım... Hepinizi koccaman öpüyorum....

Canlarım hepinize Hayırlı Kandiller.... Bu geceyi çok güzel değerlendirelim inşallah... Bütün isteklerimizi sunalım Yüce Yaradanımıza... Sabahlara kadar başımız secdeden kalkmasın... İçim öyle huzurlu ki bugün... Bütün gönlümdekileri isteyeceğim Allah'tan.. Artık verip vermemek onun takdiri... Ben vazifemi yapayımda... Tabi sizlerde Dualarımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…