anladım canım geçmiş olsun. aramanda yeter.
sizde gidersiniz canım ama evlenmeye gerek yok nişanlıyken de gidersiniz.. evlenince rahat oluyor sadece
teşekkür ederim canım.. gidiyoruz biz de tabi ailecek de görüşüyoruz ama sanırım evliykenki gibi asla olamaz cunku gun sonunda eger o bizdeyse ben geride kalıyorum, ben onlardaysam o geride kalıyor... yani aynı eve gidemiyoruz
bu donemlerin de yeri ayrı tadı baska ama elbette
öyle tabi ama bu günlerin şimdilik tadını çıkart..
zamanı geldiğinde her akşam birlikte aynı eve gireceksiniz
öle yapıyorum artık ben de canım... inşallah her aksam aynı eve girebiliriz... şu mübarek günde sesimi duyar Allahım.. inşallahh tayini istanbula cıkar ve gemisi gidemez bir yere.. baska yerde kalırsa ben yanına gitsem bile genelde yanımda olamıcak... gemisi gezip durdugu için evliyken bile ayrı kalıcaz allah korusun
özgecim biz gittigimizde de nisan ayı tutulmustu, 2 haziran dioruz simdi ama tutulmustur dusuncesi var acıkcası.. tek bi yere kalmak zor oluyo
22 haziranı bos bulmanıza sevindim hayırlsı olsun
bende öyle oldum rüzgar çok daha iyi yakıyor. ama denizin daha sıcak olmasını tercih ederdim.
aslen antalyalı olunca sıcaklığa ister istemez alışıyorsun malesef. tüm koyları adaları,şeytan sofrasını, cennet tepesini , cundayı, kleopatra koyunu hepsini gezdik önce karadan sonra tekne ile hem gezdik hemde yüzdük
ama bi daha ikimizde gitmeyiz sanırım. erken olduğunu da pek sanmam artık temmuz ayındayız.
biz her sene farklı yerlere gitmek istiyoruz çocuk olana kadar seneye bakalım nerelere gidicez 1 hafta daha iznimiz var belki yine kaçarız bi yerlere
Ayyy kızgınn yat demirlerinden atlarken bize ilaç gibi gelmişti ayvalık sularıdurdugumuz koydan kıyıya kadar yuzuyorduk bir deee kıyıya vardığımda nefes alamıyordum ama yuzmeyi de bırakmıodumm sevdicekle yarış yapıyoduk resmen ne gunlerdiii ayvalık'a da gittim diyebileceksinn canımm 1 haftanz daha varsa bol bol değerlendirirsiniz zatenn bende coğu yeri gezdim ama ayvalık'a 2. gidişimdi. hoş daha once sarımsaklı ya geçen sene de cundaya gittim ikisi apayrı dunyalarr :)
Assosa da gitmek istiooruummm ben en iyisi işi bırakıyımm gezmeye başlıyıımm anca biteerr
ne iş yapıyor da canım sürekli gezmesi gereken bir iş ise sende onla birlikte gezeceksin artık
aynen canım benimde 2. gidişim ilkinde altınoluk ve kaz dağlarını gezdik.
bunda da cunda ve sarımsaklı
seneye kısmetse farklı bir yer olur bizim için marmaris olabilir mesela
denizci canım subay...
keske beni de alsalar gemiye ama malesef eş getirilmiyo.. eğer tayini istanbulda yapım asamasında olan ya da tarz olarak sefere seyire cok fazla gitmeye bi gemide olursa biyere gitmez ama hep yanımda olur onun dısında istanbul haricinde gidebilcegi heryerde hep sefer gemileri var malesef
yani ben tayini izmire cıktı hadi izmire gidelim orda oturalım da diyemem cunku izmir sadece tayini olarak görünür adam orda da durmıcak gemiyle baska ulkelere baska sehirlere gidicek hep ve ben gidemicem ustune hiç tanımadıgım bilmedigim sehirlerde yalnız kalıcam
o yuzden biz evi istanbulda aldık... tayini burda kalırsa ne ala işte ama kalmazsa nasılsa gittigi yerde de ayrı olca dedik ben istanbulda kalmaya devam edicem o da gemisi limana dondukce gelebilcek
Allah korusun... inşallah olmaz ole bişey... inşallah en azından bari izmitten uzaga gitmez
dualarınızda bizi de söleyin bu aksam
Marmariiiiiss orası da mukemmell oraya da gitmek istioruummm fotograflarına bayılıorumm harika bi yerr.. kuşadasına gitmişsindir belki ama geçen sene erkek arkadasım bir de kuşadası alkoçlar adakule otele gitmişti anlata anlata bitirememiştikuşadasına daha önce gittim dragosa gitmiştim ama adakule'yi de merak ediorummm gezmek ne güzel bişeee yaaa calısmakk cookk sıkıcıı isyeeaannn
bizimde öyle bir tanıdık var eşimin tarafından.
gerçekten zor bir iş Rabbim yardım etsin ikinize de.
düğün şarkıları da ta uzak yollardandıçok güzel oturmuştu düğünden 2 ay önce geldi gittiğinde 6 ay falan kalıyor.
Evet harika bi yer.
çocuk olana kadar gördük gezdik işte sonra otur yakın mesafeye git
Pelosummm nesi var ananişin yaaa aaaa gecmiş olsunnn
aa ne tesadüf bizimki tam düğünden iki ay önce gelicek
aminnn canımmmm çok ihtiyacımız var yardımına rabbimizin
Haklısın:)
Bizimkiler de tam aksine biz olduktan sonra gezmeye başlamışlarAslında cruise gezisine katılabilirsiniz eşinle mukemmel olur
Pelosummm nesi var ananişin yaaa aaaa gecmiş olsunnn
bugün giremedim doğru dürüst o nedenle hepinizi öpüyoreeee
nazlımmm işe alınmış o kadar sevindim kiii
hayırlı olsun canım benimmmmm
hepimizin kandili mübarek, dualarımız kabul olsun arkadaşlar
akşam kayınvalideciğim yemeğe çağırmış bizi oraya gitçez
dün o bahsettiğim salona gittik ve 22 haziran boştu ama 15 haziran ve 29 haziran tutulmuş resmen
1 hafta süre istedik ailelerle konuşup kapora vercez tutçaz bakalım
ama bugün bi yere daha gitçez, aslında pahalı diye hiç düşünmüyoduk ama gidip bi konuşmaktan bişey olmaz
havuz başı güzel bi yer ama pahalı işte
yine de bi gidelim
hepinizi öpüyorummmmm ben kaçarrrr
Çok sağ ol canımın içi. Amin inşallah... Kocaman öperim seniözgemm neredeydinn özlüyorum ben seniiiiii.git bak canım içinde kalmaz en azından
pelincim çok geçmiş olsunnn Allah ım tez şifa versin inşallahhh
çağlammm kuzummm hiç ayrılmayın inşallahh elele dizdize aynı çatı altında olun bir ömür boyu
öptüm hepinizi ballı lokmalarımm
aaaaa nazlım girdimi işe ben denizde bile dua ettim bugün demekki hepimiz aynı anda hislendk ona enerji yolladık çok mutluyum günün mutlu haberiiiii oleyyyooooooooo nazlım kapitalist düzen seni çağırıyor ama para kazanmak gibiside yok kuzucum çok mutlu olcan zaten az zamanın kaldı çeyizlerni kendi emeğinle alacaksın öyle sevindim ki
çağlammmm ne hastalığı ne kırıklığı topla kendiniiii zorla yedircem gelip vallla yaaaaa kuzum kıyamam sana ne olcak böyle yemen gerek güçlenmen lazımm
speddy sakızlı dondurma dedinde geçen yıl bende pelimin gittiği zamanlarda ordaydım kızarmış dondurma sakızlı dondurma herşeyi yedim ve çok özledim aşkla çok güzeldi bu sene kalakaldık şu istnblda pofff
Çok sağ ol canımın içi. Amin inşallah... Kocaman öperim seni
kapitalist sistem haaa gizom cok agır konusuyorsun korkutma nazomu kıyamam ben ona paranın tadını alıcak daha fazlasını isticek daha fazla kazanmak isticekgüzel şey vesselam yerim ben onu ya mutluyum bu haftanın en güzel haberi miniimden geldi diyebilirim.
Gizoommm gizotumm ahh ahh o dondurmalar çeşit çeşit o guzel takılar, taşlar o manzara o balık meze sofraları..bi dahaki sefer eşlerimizle gideriz belki hep beraber olamaz mı? olabilir
Amin kurabiyemm çok sağ ol.. Daha torunlarının mürüvvetlerini görmedi hiçbir yere gidemez zaten ananişimmmpelimimm gecmiş olsun kıyamam ben onlara yaa bizimkilerde hep hasta.. Allah şifa versin hepsine kuzucum uzun sağlıklı ömürler versin..
Sağ ol gizomm.. iyi canım işte sürekli tahliller raporlar.. annem de hep yanında duruyor öyle işte.pelom bu arada şimdi gördüm annanişinede dua edeyim ben kıyamam ya nasıl iyimi
korkmasın paranın tadını alcak oda bir kapitalist düzen hepimiz o düzendeyiz istemezdm hattaha yarın işe gitmek istemyorm çok mutluydum 5 gündür offf neyse yarına odaklanmam lazım banyo yapmam kendime bakmam lazım azcık
evet haftanın iyi haberi minikten geldi canım benim hakediyorduda çok aşırı sevindm kiii
dondurmalar mezeler balıklar ben oraya 50 kez daha gidebilirim takılırm biryere hep giderim huyum böyle benim zaten veee olabilir kuzum neden olmasın eşli eşli kızgın kumlardan serin sulara dalış yapar palukları mideye indirir akşamda ayvalık sahilinde kah kızarmış dondurma kah sakızlı dondurma keyif bize kalmış yer gezer eğlenir hattaha şeytan sofrasına çıkar güneşin batışını izler iniştede lunaparka uğrarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?