'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

darısı başıma diyeyim o halde, bende hala çalışmıyorum ((

herkese hayırlı kandiller kızlaaarrr rabbim dualarımızı kabul etsin eğer hayırlıysa. bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum pek. inşallah bu gece son olur..

pelinim geçmiş olsun
nazlım işe mi girmiiişşşş. çok sevindiiim.
çağlam düğünü öne almış galiba ..
özgem yer ayarlamış..
ooy sizleri yerim
bugün sabahtan akşama kadar sevgiliciğin ailesiyleydik. köylerinde ziyaret ettik onları. herşey çok güzeldiiii allahım sonuna kadar hepimizin yüzünü güldürsün.
nişanım 25 ağustos. kesinleşti.
akrabalar aranmaya başlandı bile hem kandil kutlaması hem de hayırlı haberler
hepinizin bu mübarek gecesi kutlu ve hayırlara vesile olsun.

Son düzenleme:
nuraycım cok sevindim kuzum Allah bozmasın

ortanca kaynımın sınavları olucakmıs o ara.. eger 2 si olursa daha rahat gelebilcek hem millet de daha tatile falan dagılmamıs olur

bakalım yer de bulabilirsek eger 2 si olucak kesinlessin de bi tickerımı ole deiştircem

herkesin kandili mübarek olsun...

Hayatcıımmm, nur yuzlumm cok sağ ol canım benim. Amiiiinnnn:116:

Kıymetcim sana yardımcı olmaya calısırız canım neden için sıkılıyor.. İnşallah en kısa zamanda iş bulacaksın tatlım merak etme, var senin de kısmetin bir yerlerde mutlaka...

Nurayııımm canım bugunun boylesine guzel gecmesıne çoook sevindim yine nazarlığımı takıyorum Çok güzel gelişmeler hep mutlu ol tatlım benim

bebekleeeriiiimmmm sii o kadar coook sevıyorumkiii görüşmeye giderken cok stresliydimm pelimim aşkımm Allah razı olsun hep yanımda destek olduuu banaa üstüne bide yagmurun kandil msjına öyle duygulandımki otobüste sulu gözlülüüüm tuttu cok guzel bi görüşmeydi hatta bana boşa heycanlanma biz seninle sünnette yaptık iş görüşmemizi, bu görüşme işin detayları içindi dedi inşallaah hersey guzel olur ve karsılıklı memnun kalırız birbirimizden hepinizden Allah razı olsun bebeklerim iliklerime kadar hissettim yanımda olduğunuzuu

pastaaaammm dikat et kendine bebegımmm geçmişler olsunn pelmiğiim annanişide geçmişler olsun yeriiimm ben onu şifa versin Allah'ım bu mübarek gecede şifa dualarımız kabul olsuun, hepiciniiizeee bol bol dua ettiiimmm

Kızlaaar günaydınnnn gece geç uyudum biraz.. Sabah acısı çıktı yastıkla bir bütün olan kafamı neredeyse kaldıramıyordumm

miniiiimmm aşkilotaammmm kurbann olurum sanaaaaa ben yaa sabah sabahh msjını okudumm musmutluu olduummmm iyi ki varsıınn meleğimmmm birbirimize her zaman destekk olcaaz.. iyi günde, kötü günde... dostluk, arkadaşlık da bunu gerektirmez mi zaten? mesafeler anlamını ytiriyor kuzum seninleee!!

kızarmış dondurma denemedim ben görüntüsü ilginç geldi cesaret edemedim. oralar güzel yerler özellikle kafa dinlemek için

günaydın ballı lokmalarımmmm
acayip uykusuz halsizimmm kafam bi dünyaaaaaa

nurayım aman maşallahhhhhh kuzummmm

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ;

size evliliğin en zor yanınını söyleyim bakın çok dertlendim.

sabah uyanmak poffff çok zor oluyor evlenmeden önce ilk alarma direk ayaklanırdım şimdi ise neredeyse yataktan ağlayarak çıkıcam

Kızlaaarrr bugun bize gün geçmeyecek o zaman anlaşıldı hepimizde aynı sendrom vaarr

Günaydın speedy'cimm hoşgeldiiinn
Bu bekar halimle 3 kez erteliyorsam evlenince kaç kez ertelerim acaba alarmı

Kızlar ne oluyorrrrr size bakıyım hayyyydddiiii canlanın bakem
GÖNAYDINNNNNNNNNNNNN:118::118::118::118::118::118::124::124::124::124:

spedy canım bende görüntüsünü beğenmedm ama tadı enfesti olsada yesem kızarmışı

kızlarr bugün resmen pazartesini yaşadım 7:35 deniz otosu doluluk nedeniyle kapasiteyi aştı binemedm kaldım 8:!0 haliyle şirkete geç geldim metro finükiler berbattı nefret ettim felakette terledimmm offff

Günaydın speedy'cimm hoşgeldiiinn
Bu bekar halimle 3 kez erteliyorsam evlenince kaç kez ertelerim acaba alarmı

işin zor o zaman.

akşam eve gidince bazen çok yoruluyorum.. yatağa yattığımda ohh be dünya varmış dediğim oluyor yaaaaaa çoğu zaman.
sabahta kalkmam bu yüzden zor oluyor eşim olmasa asla uyanamam herhalde bazı sabah öyle sinirle kalkıyorum ki eşim bile korkuyor

bi ara denerim o zaman bu tarafta da görmüştüm.

sabah trafikten zor oluyor otobüs minibüs metrobüs falan tıklım tıklım.

Malesef canım... O konuda okul hayatımda da iş hayatımda da çok sıkıntı yaşadım. Uyanamıyorum malesef Saati 07:00'e kuruyorum 07:30'da ancak kalkıyorum yataktann hatta bu sabah 07:40

Son düzenleme:

Malesef canım... O konuda okul hayatımda da iş hayatımda da çok sıkıntı yaşadım. Uyanamıyorum malesef Saati 07:00'e kuruyorum 07:30'da ancak kalkıyorum yataktann hatta bu sabah 07:40

o zaman evlendikten sonra senin için de zor olacak hayat gece yatması sabah kalkması pofffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…