Kuzulaarıımmm bende, bizdee çok sevindiikkkkkİnşallahhh hayırlısıylaaa bi başlasıınn ve başlamadan öncee uçarakk yanımaa gelsiinn miniiimmm ben onu mıncırırımm yaaaaaa
Çağlaamm canımm vallahi yaaa sen vitaminlerini almıyor musun hani yağlı ballı bi gelin olacağdııınnnyağsızz pasta mı olurr yiiiaaaa
ezgiiimmm kuzummm evet dualarımızz kabul olduu.. bugunn bol bol dua ediyorummm Allah bizleri hep iyi insanlarlaa karşılaştırsınn canlarımmm bizdeki bu enerji olduktann sonraaaa ohooo oooo yakarıızzz romayı da yakarıızzz
Speedy'ciiiiiiimmmmm hoşgeldiinnn tatilll geliniiii:)))) nasıldıı ayvalıııkk hemen istioruumm havadisleri ve fotoları meraaaaklaaa beklıorummm:))) bnm damlaa sakızlıı dondurmamdan yedinizz miii canıımm her ayrıntıyı istiorummmbu sene gidemedimm hüzünlüyümmm
speddy sakızlı dondurma dedinde geçen yıl bende pelimin gittiği zamanlarda ordaydım kızarmış dondurma sakızlı dondurma herşeyi yedim ve çok özledim aşkla çok güzeldi bu sene kalakaldık şu istnblda pofff
GÜNAYDIN ;
size evliliğin en zor yanınını söyleyim bakın çok dertlendim.
sabah uyanmak poffff çok zor oluyor evlenmeden önce ilk alarma direk ayaklanırdım şimdi ise neredeyse yataktan ağlayarak çıkıcam
Günaydın speedy'cimm hoşgeldiiinn
Bu bekar halimle 3 kez erteliyorsam evlenince kaç kez ertelerim acaba alarmı
spedy canım bende görüntüsünü beğenmedm ama tadı enfesti olsada yesem kızarmışı
kızlarr bugün resmen pazartesini yaşadım 7:35 deniz otosu doluluk nedeniyle kapasiteyi aştı binemedm kaldım 8:!0 haliyle şirkete geç geldim metro finükiler berbattı nefret ettim felakette terledimmm offff
işin zor o zaman.
akşam eve gidince bazen çok yoruluyorum.. yatağa yattığımda ohh be dünya varmış dediğim oluyor yaaaaaaçoğu zaman.
sabahta kalkmam bu yüzden zor oluyor eşim olmasa asla uyanamam herhalde bazı sabah öyle sinirle kalkıyorum ki eşim bile korkuyor
Malesef canım... O konuda okul hayatımda da iş hayatımda da çok sıkıntı yaşadım. Uyanamıyorum malesefSaati 07:00'e kuruyorum 07:30'da ancak kalkıyorum yataktann hatta bu sabah 07:40
o zaman evlendikten sonra senin için de zor olacak hayat gece yatması sabah kalkması pofffffffffffffffff
Kendimee şans diliyorum bu zorla hayat koşullarındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?