'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu minnak pastayım ham yaparım ben yaaa hoşgeldin pazartesi sendromlarınaaa, hoş geldin haftasonuna gün saymacalara kuzucummm

bi kalkamayan da benim... zaten su an hayatın en zor yanı işe giderken uyanmak!!!! ben kac kere erteliosam alarmı normal saatimden tam 1 saat gec kalkıyorum sonra da tutusuyorum erken cıkabilmek icin

kaldı ki beni işimden daha cok yoran upuzuuuun bir yolum var... evlenince naparım bilemiyorum

gizooooomm gizooomm yavru kusummm mesaj geldi elbisem yarın geliomus bebeeem bosuna kasmısım kendimi dugunden 1 gun once gelcek napıcam diye... rahat rahat veririm terzi amcaya

herzamaaaannn aşkımmmm herzamaaannnn

gunayydıınnn bebekleerııımmmm

minik kuşum yaaaa nazlım benim. allahım utandırmasın, başarılı bir iş hayatının başlangıcı olsun senin için

çağlam sen öne aldın düğünü bense geriye atıcam heralde dün bahsedildi düğün de ne zaman olur gibisinden. aslında tam olarak nişana geldiklerinde konuşulacak tarih..
yurt dışında çok akrabaları var ve hepsi arıyıp gelmek istiyoruz yazın yapın diyip durdu.
tarihe çocuklar karar versin denildi ama bi yandan da yine ramazan bayramından sonra olsa akrabalarımızda gelebilir dediler. izinlerini öyle ayarlıyolarmış çocukların okulları falanda varmış.
nişan 25 ağustos, seneye 25 ağustosta pazara geliyo o zaman olabilir dedim ben de napıyım. ya da 20.08.2013 olsun dedim o da salıya geliyo .. 20.08 hani 2008 gibi ya tanıştığımız sene oluyo
bilmiyorum ya 8 mayıs sevdam sona mı eriyo ne :26:

nurayım bakarsın bende 25 ağustosta gelin giderim sevgilicik doğum günümü istediiiiiii benim doğum günüm 25 ağustosssss ne mübarek gün oldu bu sene yahuuu

çağlaamm trendyol eteğim ve elbisem için msj attı bende kasıyordum çok mutluyum

nurayıııımm Allah yüümüe güldüü şükür ağustos gelinii oluyooo beniim lokumummm ne güzeell bakalım biz napıcaaaz şu kasım gelsin bian eveelde artık net tarihleri konuşalımmm

giziiiimmm 25 agustoooss mubarek gun tabiisiiii sennn doğğduuunnn bizi bulldunnnn nede güel olduuu yeriiiiiiiiiiimmmmmm

giziiim bu işten anlayabileceğini düşündüğümden aklıma geldin hemen sorayım dedim, başka bilen de varsa yardım edebilir mi ballarım :26:

dün birsürü fotograf çekildik. bilgisayara atamıyorum ama fotografları.
hafıza kartını taktım bilgisayarıma, klasör boş diyo. o anda makinayı açtım fotoğraflar gözükmüyo. sonra hafıza kartını makinaya taktım fotoğraflar gözükmeye başladı.
hafıza karının kilidini de açıp kapayıp denedim yine bilgisayarda görünmüyo.. gizli dosyaları görüntüle dedim ama yine bilgisayarda görünmüyo.
bilgisayarda mı sorun var diye kardeşiminkinden baktım ama onda da görünmüyo.
anlamadım :26:

slm herkese geçmişi çok okuyamadım
umarım bütün gelin adayları iyidir
bu arada hepimizin geçmiş kandili mübarek olsun inşallah herkesin gönlünden geçen duaları kabul olur

yaaa hepiniz benden sonra gelin olmayın amaaaa olmaz kiii aynı aralarda olcaktık ne güzeeell

kuzum biz öne attık da bakalım bizim de yzde yüz kesin değil boş bulursak o tarihe alıcaz ama askımın seyiri falan cıkarsa belki de eylüle ekime kalıcam cunku o tarih iptl olursa en fazla bos gunu sonbahar kıs gibi buluruz...

kıs gelini de olmak istemezsem kalırız 2014'e askım da fenalık gecirir artık heralde

saka bi yana 2014'e kalmam sanırım olmadı artık o ara seyiri falan cıkarsa dondugunde sadece nikah yaparız napalım

ama bence ağustosa bırakmayın yaaa havalar falan cok sıcak oluyooo... mayıs haziran en güzel zamanlar dugun icin eger bunlar olmazsa eylül ortası falan cunku havalar diger aylarda yapıss yapıs oluyo o gelinlikle gün boyu zor olabilir.. :44:

bu arada onlarda nasıldır bilmem tabi ama bence düğün için cok gelmek isteyen her türlü sartları zorlayıp gelio merak etme.. bizim kuzene de ole dediler fransadan gelcek olanlar gelemez falan die.. kuzen diretti hayır ben haziran da evlenicem gelen gelir artık napim dedi ve ancak sonbaharda gelirler denen o akrabaların hepsi tam tekmil düğündeydi... istediler mi geliolar yani

büşracım senin de gecmiş kandilin mubarek olsunnn

merhaba güzellerimmm
en yakın arkadaşlarımdan birinin kınası var bu akşam yarın da düğünü var
bende de değişik bi heyecan ve hüzün var nedense
o nedenle pek giremiyorum
hem çok seviniom hem hüzünlüyüm kız veriyoz diye
darısı başımıza olsun bize de gelsin sıra bi an önceee

ben de gecen yıl arkadasım evlenirken ole olmustum....

değişik bir duygu... amin canım inşallah

Nurayım hakkınızda hayırlısı olsun umarım istediğin tarih olur balımm

Özgem gecen akşam sizin arkadasların bulusması nasıl geçti karşılıklı hisler oldu mu merak ediorumm canımm.. Benim benden buyuk 2 ve 3 yas buyuk arkadaslarım evlendi... birinin çocuğu bile var kasım ayında evlenen suan da hamile bu duyguya alıştım sanırım ve hoşuma gidiyo:) kasım da da çok yakın arkadasım lisede aynı sınıfta olduğumuz cocukla beraber olmaya basladı 3 sene kimse kimsenin yuzune bakmadı ve suan sevgililer onlarda ağustos-eylül gibi nişan yapçaklar herkes evleniyor ya huu

benim şafak karanlık

ben de gecen yıl arkadasım evlenirken ole olmustum....

değişik bir duygu... amin canım inşallah

ilişkinin öncesini sonrasını bilince, her anı beraber yaşayınca, şafak sayar gibi bu günü sayınca insan duygulanıyo çok
çok mutlu olcaklar ben eminim canlarım benim

canım gayet iyi geçti görüşmeleri bol bol konuştuk frekansları da tuttu
ama çocuk sevgilinden ayrılalı pek olmadı bunu söledim ben arkadaşıma
o da zaten acele etmeyeceğini söyledi
dün mesajlaşmışlar azıcık şuan arkadaş modundalar
bakalım bundan sonrası nasıl olcak

Anladım canımm hayırlısı olsun inşallah çocuk sevgilisinden yeni ayrılmışsa bence de arkadaşın acele etmesin kuzumm.. İnşallah bundan sonrası güzel olur onlar içinn

ohhh herkesin düğün tarihi belli olmaya başlamış çok güzel yaa
herkes kavuşsun bir an önce

ballım aynısı banada oldu hafıza kartı klidi ile alakalıydı araştrıp öğrendm bende öyle kilidi açıp kapadım çözüldü makinede gözküp pc de gözkmuyordu öyle halletim canım

kızlar kendimee ciciler aldım topikimde paylaşıtım kışın 119 tl den beğendiğim yağmurluğu 57 tl ye aldım bideee pudra pembesiiii babet aldım çok mutluyum stradivaryusu seviyorummm kiii

çağlalaaylooom
avusturyada teyzesi dayısı var, almanyada amcası, italya da iki amcası, hollanda da iki teyzesi bir dayısı var.
yani çok yakınları ve gelmeyi istemek onların da hakkı.
üstelik şimdiden arayıp rica ettiler, söyleyiş şekli çok önemli bence. çok düşünceli görünüyolar şimdilik.
teyzesini isteme günü direk uçaktan alıp bize getirdik kuyumcular kapalıydı elim boş gittim diye söylenip durmuş ve bana hediye küpe almış. ilk defa görüyoruz gelinimizi hediyesiz olur mu demiş. avusturyaya mutlaka gelin ben sizi gezdiricem bi balayınızda benden dedi :)
bilmiyorum değer verene değer vermek gerek.
ağustosta çok geç değil. evet mayıs olsun diye bi heves var içimde ama ağustosta da olursa üzülmem.
hatta kendimi telkin ediyorum, mayısta hava kötü olacak, mayıs zaten önemli zaten onu hep kutlıycaz vs

canımmm maşallah herkes yurtdışı balayında bence yurtdışında onlar çok güzel yerler ayarlarlar size burdan tura bile gerek yok anlattığın kadarıyla sevimli insanlar

benim 2 arkadaşımda geç evlendiler yurtdışı sebepten dolayı ama çok güzel oldu bütün yakınları gördü gelemiyorlar yurtdışı bir değişik o yüzden hakları bence yiğenlerinin yanında olmak

seninkinin türkiyede varmı yakınları maşalllah herkes yurtdışında ama olsun çok güzel birşey bu hayatım sırayla ülke ülke gezersiniz kiii

daha şimdiden heycan yaptılar ki yiğenlerinin en mutlu gününü görmek hakları öyle bir ricaları varsa kırılmaz 25 ağustos gelinimi olcan vuhuuuuuuuu belki belkiii zorlarsak hemen işe girme olayı olursa bende doğum günümde gidebilirim nurayımmmm

ne kadar düşüncelilermiş gercekten hiç bozmasın inş aranızı allah canım

ama nolur oyle telkin etme esref saatine falan gelir de tutar mazallah bu sene havalar erken ısınsın gecen seneden beri dileğim o... malum haziran 2 neredeyse mayıs demek

soguk bi havada evlenmek istemiyorum... bu sene haziran 9 cok güzeldi 2 yi hatırlamıyorm umarım suprıiz olmaz..

hava işi sans biraz da gecen haziranın sonunda yagmur yagdı tüm gun rezaletti hava... belli olmuyo yani

bana temmuz agustos cok asırı sıcak gelio sadece normalde de sevmedigim iki aydır tansiyon dusuklugum oldugu icin bu iki ayı cok zor geciririm ben... o yuzden bende bi antipati var o iki aya karsı... benle alakalı bi durum yani herkesi kendim gibi sanıorum doal olarak

kızlar sizlere bi sorum olcak aranızda bu tarz bileklik yaptıran yada yapan yer konusundabilgisi olan varmı?:44:
bileklik takmayı çok seven biri olarak bayıldım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…