Kızlaaar günaydınnnn gece geç uyudum biraz.. Sabah acısı çıktıyastıkla bir bütün olan kafamı neredeyse kaldıramıyordumm
miniiiimmm aşkilotaammmm kurbann olurum sanaaaaa ben yaa sabah sabahh msjını okudumm musmutluu olduummmm iyi ki varsıınn meleğimmmm birbirimize her zaman destekk olcaaz.. iyi günde, kötü günde... dostluk, arkadaşlık da bunu gerektirmez mi zaten? mesafeler anlamını ytiriyor kuzum seninleee!!
merhaba güzellerimmm
en yakın arkadaşlarımdan birinin kınası var bu akşam yarın da düğünü var
bende de değişik bi heyecan ve hüzün var nedense
o nedenle pek giremiyorum
hem çok seviniom hem hüzünlüyüm kız veriyoz diye
darısı başımıza olsun bize de gelsin sıra bi an önceee
ben de gecen yıl arkadasım evlenirken ole olmustum....
değişik bir duygu... amin canım inşallah
Nurayım hakkınızda hayırlısı olsun umarım istediğin tarih olur balımm
Özgem gecen akşam sizin arkadasların bulusması nasıl geçti karşılıklı hisler oldu mu merak ediorumm canımm.. Benim benden buyuk 2 ve 3 yas buyuk arkadaslarım evlendi... birinin çocuğu bile varkasım ayında evlenen suan da hamile bu duyguya alıştım sanırım ve hoşuma gidiyo:) kasım da da çok yakın arkadasım lisede aynı sınıfta olduğumuz cocukla beraber olmaya basladı 3 sene kimse kimsenin yuzune bakmadı ve suan sevgililer onlarda ağustos-eylül gibi nişan yapçaklar herkes evleniyor ya huu
benim şafak karanlık
canım gayet iyi geçti görüşmeleri bol bol konuştuk frekansları da tuttu
ama çocuk sevgilinden ayrılalı pek olmadı bunu söledim ben arkadaşıma
o da zaten acele etmeyeceğini söyledi
dün mesajlaşmışlar azıcık şuan arkadaş modundalar
bakalım bundan sonrası nasıl olcak
giziiim bu işten anlayabileceğini düşündüğümden aklıma geldin hemen sorayım dedim, başka bilen de varsa yardım edebilir mi ballarım :26:
dün birsürü fotograf çekildik. bilgisayara atamıyorum ama fotografları.
hafıza kartını taktım bilgisayarıma, klasör boş diyo. o anda makinayı açtım fotoğraflar gözükmüyo. sonra hafıza kartını makinaya taktım fotoğraflar gözükmeye başladı.
hafıza karının kilidini de açıp kapayıp denedim yine bilgisayarda görünmüyo.. gizli dosyaları görüntüle dedim ama yine bilgisayarda görünmüyo.
bilgisayarda mı sorun var diye kardeşiminkinden baktım ama onda da görünmüyo.
anlamadım :26:
çağlalaaylooom
avusturyada teyzesi dayısı var, almanyada amcası, italya da iki amcası, hollanda da iki teyzesi bir dayısı var.
yani çok yakınları ve gelmeyi istemek onların da hakkı.
üstelik şimdiden arayıp rica ettiler, söyleyiş şekli çok önemli bence. çok düşünceli görünüyolar şimdilik.
teyzesini isteme günü direk uçaktan alıp bize getirdik kuyumcular kapalıydı elim boş gittim diye söylenip durmuş ve bana hediye küpe almış. ilk defa görüyoruz gelinimizi hediyesiz olur mu demiş. avusturyaya mutlaka gelin ben sizi gezdiricem bi balayınızda benden dedi :)
bilmiyorum değer verene değer vermek gerek.
ağustosta çok geç değil. evet mayıs olsun diye bi heves var içimde ama ağustosta da olursa üzülmem.
hatta kendimi telkin ediyorum, mayısta hava kötü olacak, mayıs zaten önemli zaten onu hep kutlıycaz vs
çağlalaaylooom
avusturyada teyzesi dayısı var, almanyada amcası, italya da iki amcası, hollanda da iki teyzesi bir dayısı var.
yani çok yakınları ve gelmeyi istemek onların da hakkı.
üstelik şimdiden arayıp rica ettiler, söyleyiş şekli çok önemli bence. çok düşünceli görünüyolar şimdilik.
teyzesini isteme günü direk uçaktan alıp bize getirdik kuyumcular kapalıydı elim boş gittim diye söylenip durmuş ve bana hediye küpe almış. ilk defa görüyoruz gelinimizi hediyesiz olur mu demiş. avusturyaya mutlaka gelin ben sizi gezdiricem bi balayınızda benden dedi :)
bilmiyorum değer verene değer vermek gerek.
ağustosta çok geç değil. evet mayıs olsun diye bi heves var içimde ama ağustosta da olursa üzülmem.
hatta kendimi telkin ediyorum, mayısta hava kötü olacak, mayıs zaten önemli zaten onu hep kutlıycaz vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?