tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu minnak pastayım ham yaparım ben yaaahoşgeldin pazartesi sendromlarınaaa, hoş geldin haftasonuna gün saymacalara kuzucummm
bi kalkamayan da benim... zaten su an hayatın en zor yanı işe giderken uyanmak!!!! ben kac kere erteliosam alarmı normal saatimden tam 1 saat gec kalkıyorumsonra da tutusuyorum erken cıkabilmek icin
kaldı ki beni işimden daha cok yoran upuzuuuun bir yolum var... evlenince naparım bilemiyorum
gizooooomm gizooomm yavru kusummm mesaj geldi elbisem yarın geliomus bebeeembosuna kasmısım kendimi dugunden 1 gun once gelcek napıcam diye... rahat rahat veririm terzi amcaya
kızlar sizlere bi sorum olcak aranızda bu tarz bileklik yaptıran yada yapan yer konusundabilgisi olan varmı?:44:
bileklik takmayı çok seven biri olarak bayıldım buna
Eki Görüntüle 458530
Hayatcıımmm, nur yuzlumm cok sağ ol canım benim. Amiiiinnnn:116:
Kıymetcim sana yardımcı olmaya calısırız canım neden için sıkılıyor.. İnşallah en kısa zamanda iş bulacaksın tatlım merak etme, var senin de kısmetin bir yerlerde mutlaka...
Nurayııımm canım bugunun boylesine guzel gecmesıne çoook sevindim yine nazarlığımı takıyorumÇok güzel gelişmeler hep mutlu ol tatlım benim
ne kadar düşüncelilermiş gercektenhiç bozmasın inş aranızı allah canım
ama nolur oyle telkin etme esref saatine falan gelir de tutar mazallah bu sene havalar erken ısınsın gecen seneden beri dileğim o... malum haziran 2 neredeyse mayıs demek
soguk bi havada evlenmek istemiyorum... bu sene haziran 9 cok güzeldi 2 yi hatırlamıyorm umarım suprıiz olmaz..
hava işi sans biraz da gecen haziranın sonunda yagmur yagdı tüm gun rezaletti hava... belli olmuyo yani
bana temmuz agustos cok asırı sıcak gelio sadece normalde de sevmedigim iki aydır tansiyon dusuklugum oldugu icin bu iki ayı cok zor geciririm ben... o yuzden bende bi antipati var o iki aya karsı... benle alakalı bi durum yani herkesi kendim gibi sanıorum doal olarak
Kızlar, ablam yani benim canımın diğer yarısı kulaklarından ameliyat oldu, bu gece hastanedeyim, onun yanında kalıcam...
gizooom en son çıkmadan önce görmemişim bunu ben.canımmm maşallah herkes yurtdışı balayında bence yurtdışında onlar çok güzel yerler ayarlarlar size burdan tura bile gerek yok anlattığın kadarıyla sevimli insanlar
benim 2 arkadaşımda geç evlendiler yurtdışı sebepten dolayı ama çok güzel oldu bütün yakınları gördü gelemiyorlar yurtdışı bir değişik o yüzden hakları bence yiğenlerinin yanında olmak
seninkinin türkiyede varmı yakınları maşalllah herkes yurtdışında ama olsun çok güzel birşey bu hayatım sırayla ülke ülke gezersiniz kiii
daha şimdiden heycan yaptılar ki yiğenlerinin en mutlu gününü görmek hakları öyle bir ricaları varsa kırılmaz 25 ağustos gelinimi olcan vuhuuuuuuuu belki belkiii zorlarsak hemen işe girme olayı olursa bende doğum günümde gidebilirim nurayımmmm
kübracım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.Kızlar, ablam yani benim canımın diğer yarısı kulaklarından ameliyat oldu, bu gece hastanedeyim, onun yanında kalıcam...
ezgiiim, kuşumnuraycım ne güzel yaa okurken direkt her sene bir yurtdışı yapar bol bol gezersin diye düşündümçok mu fırsatçıyım neee
kübram, allahım sizi hiç ayırmasın maşallahAblamla olan bi kaç kare fotoğraf ekledim kızlar....
bu yıl haziran yağmurlu geçti ama geçen senelerde hiç öyle değildi. bence bu yıl bir istisnaydı. bu topicten en geç ben evlenicem sanırım çünkü zaten eylül düşünüyoruz baştan beri. umarım ertelenmez ablam da evlenecek büyük ihtimalle bir yıl içinde. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ve gönlümüze göre olsun
burcuuuu aşağıda seni görüyorum.. nerelerdesin tanışmadan sonra haber alamadık senden? bi gelişme var mı?
yağmurcum senin için ekliyorum çok bulanık ama az çok fikrin olur nasıl durduğu konusunda. çağloşumunki çok güzel çıkmış amaaaa
makinanın hafıza kartında sorun var çekemiyorum onunla.. dünki gezi fotograflarımızı da bugün fotografçıda kurtarttım. virüs girmiş meğer.
neyse işte canım böyle
Eki Görüntüle 458803
burcuuuu aşağıda seni görüyorum.. nerelerdesin tanışmadan sonra haber alamadık senden? bi gelişme var mı?
yağmurcum senin için ekliyorum çok bulanık ama az çok fikrin olur nasıl durduğu konusunda. çağloşumunki çok güzel çıkmış amaaaa
makinanın hafıza kartında sorun var çekemiyorum onunla.. dünki gezi fotograflarımızı da bugün fotografçıda kurtarttım. virüs girmiş meğer.
neyse işte canım böyle
Eki Görüntüle 458803
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?