'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar, ablam yani benim canımın diğer yarısı kulaklarından ameliyat oldu, bu gece hastanedeyim, onun yanında kalıcam...

özgemm özgemm hayırlısı olsun iki arkadaşın içindee
nuraycım ne güzel yaa okurken direkt her sene bir yurtdışı yapar bol bol gezersin diye düşündüm çok mu fırsatçıyım neee
hayatcım çoook geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallah...
yine sıkıcıı bir günnn akşam olsun eve gidiyimm yaaaa.akşam yatıya en yakın arkadaşlarımdan biri geliyoo yupii kız kıza gecelerr

bugün geçmiyor ve deli gibi bişeyler yiyoruz aaaaaaaaa

bu arada özel albüme 2,3 resim ekledim

Son düzenleme:
kübracım canım çok geçmiş olsun sağlıcakla kalksın ablacın ayağa

ezgicim aynı sıkıntı bendede var malesef bitse keşkee bugün

akşama ayayrgye gidiyorum ailecek ve aile dostlarımızla yemeğe dünde babam kendi elleriyle mamalr yapmıştı ondan önceki günde arkadaşlarım yapmıştı izindeydim die herkes gönlümü yapmıştı sevindim ama bugün işe gitmek pes ettirdiiii

bence de gun bitmesin

tatildeyim yaa ama o da bitiyo işte yarın sonnnn... bitmesini sadece yarın askımın kollarında olcagım icin istiyorum

pazartesi gunu iş var yaa offfff

ara ara özlüyorum evde de işim olmasına ragmen ama sabah uyanmak ve o yol aklıma gelince evim güzel evim moduna geciyorum

bir atasözü vardı şimdi onu bize uyarlıcam...

Çalışsam olmuyor... Evde otursam cebim razı değil...

Kübramm canım çok geçmiş olsun bi an önce iyilessin ablacıgınn inşallahh kuzummm

kurabiyem tatil dediğin nedir hemencik geçiyor

pastaam yaa ben sabah bunu gözden kaçırmışımmm yerım senıı ben pek uyku düşkünü değilimdir aslında kuuzuumm ıns c.tesı yarım gündr tek derdım suanda o nedensee

nuraycımmm geç olduu amaa canım yogunluktan giremedimm canım resimlerinn süperrrr maşşalhh size tebriklerr canım hayırlı olsun herşey başta sen çok güzel olmuşsunnnnn
herkess napıo kiii ben giremiorumm bu araaa

kızlar sizlere bi sorum olcak aranızda bu tarz bileklik yaptıran yada yapan yer konusundabilgisi olan varmı?:44:
bileklik takmayı çok seven biri olarak bayıldım buna
Eki Görüntüle 458530

lidyana.com da var canım bunlar ardacık oranın sahibiymişş sateennnn hıhhh benimde çok hosuma gittii ben S & S yaptırmayı düşünüyorum çook güzel duruyo :)))

canım aslında regl olamadığım için huysuzum. terazi burcuyum biraz da bir anım bir anımı tutmaz :)bugün daha iyiyim. işsizlik genel bir sorun haline geldi artık 4 ay oldu mezun olalı. sanırım kpssden sonra bişeyler olucak cumartesi kpss lisansa giricem. artık para biriktirmeye başlamam şart. yani sevgilicik üstünle başınla gel ben seni istiyorum başka bişeye gerek yok bile diyor ama öyle olamaz tabi ki :)) sağol canım ilgilendiğin için

bu yıl haziran yağmurlu geçti ama geçen senelerde hiç öyle değildi. bence bu yıl bir istisnaydı. bu topicten en geç ben evlenicem sanırım çünkü zaten eylül düşünüyoruz baştan beri. umarım ertelenmez ablam da evlenecek büyük ihtimalle bir yıl içinde. bakalım hayırlısı olsun hepimiz için ve gönlümüze göre olsun

Kızlar, ablam yani benim canımın diğer yarısı kulaklarından ameliyat oldu, bu gece hastanedeyim, onun yanında kalıcam...

geçmiş olsun, önemli birşey mi ?

Son düzenleme:
gizooom en son çıkmadan önce görmemişim bunu ben.
annesi 9, babası 8 kardeş olduğundan bizde akraba çok olacak yani
çoğu hep yurt dışında.
diğerleri de istanbulda.
dediğin gibi kimseyi kırmak istemiyorum, onlar bana baştan bu kadar değer vermişken ben illede 8 mayıs olcak gelen gelir diyemem. hee sırf babasının keyfine olsaydı diretirdim. ama koskoca insanlar arayıp tebrik etti beni ve rica etti. sen bilirsin kızım ama bizlerde çok istiyoruz sizi görmek dedi.
bakalım artık hayırlısı. şu nişanı bi atlatalım da

kübracım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

nuraycım ne güzel yaa okurken direkt her sene bir yurtdışı yapar bol bol gezersin diye düşündüm çok mu fırsatçıyım neee
ezgiiim, kuşum
bol bol gezelim bence de :) en çok italyayı istiyorum. ilk italyaya gidelim diye düşünüyoruz bizde.
allahım mutluluk versin de herşey olur..

Ablamla olan bi kaç kare fotoğraf ekledim kızlar....
kübram, allahım sizi hiç ayırmasın maşallah

burcuuuu aşağıda seni görüyorum.. nerelerdesin tanışmadan sonra haber alamadık senden? bi gelişme var mı?

yağmurcum senin için ekliyorum çok bulanık ama az çok fikrin olur nasıl durduğu konusunda. çağloşumunki çok güzel çıkmış amaaaa
makinanın hafıza kartında sorun var çekemiyorum onunla.. dünki gezi fotograflarımızı da bugün fotografçıda kurtarttım. virüs girmiş meğer.
neyse işte canım böyle

inşallah canım... dilerim bahar bahar gibi yasanır bu yıl ki gibi olmadan 2013 de havalar güzel olur...

nisan ayında bile evlenecekler var.... 2013 gelincikler için sanslı bir yıl olur dilerim...

ne güzel iki düğün birden... hakkınızda hayırlısı olsun

canım canım du du ilk önce
çok güzel daha ne olsun boyutu da istediğim gibi eşek gözü kadar değil oh mis eline yakışmış kibar, hele AŞK alınca daha mistir kuzum güle güle kullan nurayımm çok mutlu ol inş.

kuzum benim de gizoma attıgım ilk foto kötü cıkmıstı sonraki resimleri baska makineyle ve makro ayarında cektik de ole oldugu gibi cıktılar ancak

bir de bu meretler parlıyo disko topu gibi duzgun goruntu almak zor oluyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…