'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nuraycımmm kızlar slm evet giremedim nete çalıştığım şirket çalışıyor ve taşınma telaşından giremedim moralim de bozuktu tabi hiç giresim gelmedi.bizimkiler tanıştıktan 2 gün sonra babam onuru aramış bize cagırmıs geldi onur bize bende dersanedeydim sonra onur beni aldı eve geldik beraber gece 1e kadar sohpet muhabbet baya bi kaynastılar :)) hatta bi ara basbasa konustular ne konustular bilmiyorum babam da soylemıyor onur da. sanırım onurla planlarımızdan bahsetmiştir onur.o da cok üzüldü yavrum kıyamam senin fotolarına baktım cnm çok yakıstırdım sizi allah nazarlardan saklasın

oooy ben sizi yerim ya.. eşek gözü, disko topu
benim paşacığın makinası çok iyi ama getirmeyi unutmuş şaşgolozum heyecandan :)
nişanda alyansla birlikte çeker koyarım inşallah..
yağmurum daha daha güzelleri gönlüne göre olanı nasip olsun sana da

cnm msjım bi arka sayfada kaldıı

yi bizi sözlü baaayan
amin bitanem sağol inş.hayırlısı ise
çağloş bana attığın resim gayet iyiydi hatta patrona yakalanacaktın ya çekerken:18:

burcu canım teşekkür ederim, eminim ki sizde çok yakışıyosunz ve baban size kıyamıcak.. ailesi tekrar gelsin pes etmesinler.
benim aylardır ne yaşadığımı biliyo burdaki kızlar. hep destek oldular bana hep dua ettiler bak şimdi olanlara ben bile inanamıyorum, bir hafta önce bugün hayalini bile kuramayacağım şeyler gerçek oldu.
allahıma şükürler olsun, herkesi içinde bizi de nazarlardan korusun. her seveni kavuştursun.

amin nuraycım inşallah biz de o günleri görürüz babam çok inat çok ters çok moralim bozuldu tahmin bile edemezsin hani kaynar sular döküldü başımdan derler ya aynen oyle bi duygu allah hiçbir sevene yaşatmasın. biz de o günleri gorelim inşallah ben de isteme fotolarımı paylaşmayı isterim.

yi bizi sözlü baaayan
amin bitanem sağol inş.hayırlısı ise
çağloş bana attığın resim gayet iyiydi hatta patrona yakalanacaktın ya çekerken:18:

o resmi telefondan cekmiştim kuzum... aceleyle cekilmişti

daha önce saana da attıgım bi resmi attım nurayıma... askımın yuzuguyle beraber olan... sen o resmi unuttugun icin o gun senin icin bidaha ben cektim yakından gör diye.. iş yerinde oldugum icin diğer fotoya ulasamamıstım haliyle cunku

sana sipsak foto hizmeti yaptım

zaten patron beni bigun bi yakalıcak gorcem gunumu

evet canım hatırlayamamıştım ya aynen öle anında foto şipşip foto
aman patrunlara tikkattt:18:

senin de isteme fotoğraflarını görücez canım. allah yardımcın olsun babanın inadı kırılsın bir an evvel.
onur da ailesiyle bol bol konuşsun, annesi gündüz gelsin annenle otursun, annen babanı alttan alttan işlesin :) babası babanı arasın.. kapıdan kovulsalarda bacadan girsinler.
kız babası olmak gerçekten zormuş.
isteme günü babam çok durgundu çok. gözleri doluyodu..
bana neler çektirdi ama evladıyım işte canıyım, ve birileri gelip canını istedi ondan.

eminim zordur kolay olmadıgını tahmin edebiliyorum ama onurun ailesi benim üzerime bu kadar titrerken babamın onura oyle davranması en cok beni üzdü.neyse hayırlısı artık bitanem üzülmek care olmuyor kendimi toparlamalı ve hakimiyeti elime almalıyım.
bu arada nuraycım elbise o bahsettiğin elbiseyse eğer hem cok guzelmis hem de cok yakısmıs

evet canım hatırlayamamıştım ya aynen öle anında foto şipşip foto
aman patrunlara tikkattt:18:

ama bak şimdi o fotoyu askıma karsı kullanıyorum...

bazen sey diyo gelip,

-bana bak lois hanım ben yokum diye yüzüğünü evde unutmuyorsun değil mi

ben de onaaa

- alemsin aşkımmm :89: yüzüğüm o kadar her an benle ki... merak edenlere anında fotosunu gönderiyorum bak bu da kanıtı

diyorum

ah çağlam yaaaaaaaaaaaaaaaa ben eniştemle tanışınca sülerim şipşip çağla olayoo merak edersek anında foto sendlio die

canım bu elbiseyi isteme günü sabah aldım. aslında aceleye gelince daha iyi oluyormuş herşey. hiç bişey planlanmadı ve içime çok sindi :)

dimi canım yaa valla işte arkamda koca bir kk ordusu var korksun zaten benden

kork bizdennnnnnnnn enişteler
kesin bu konuşmamızı bizimkiler okusa hemen derler ki"kadın milleti değilmi fena fena"hani foto konusunu kullanıyorsun ya ondan cano
hadi bende çıkıyore duş alıyore dua ediyoree hepinizi kocuman öpüyoree ba baa

sanki onlar fena deil kuzum yaaa onlar da az değilll

iyi geceler canımmm angeracım sana da iyi geceler

sevgilimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
hiç bişey anlayamadık. sarılamadım bile doya doya..
şu zaman çabuk geçsin yaaa.. nişana geldiklerinde bizde kalacaaak kiiii

sevgilimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
hiç bişey anlayamadık. sarılamadım bile doya doya..
şu zaman çabuk geçsin yaaa.. nişana geldiklerinde bizde kalacaaak kiiii

ah kuzum siz de kalsa da bişey anlamıcaksın... aileler varken insan uzaktan uzaga kalıyo ole daha da bi özlem doluyo sanki..

nişan için geldiklerinde vaktiniz olurs basbasa biseler yapın bari sinemadır romantik bi yuruyustur falan...

benimki bize geldi mi nedense adama daha cok hasret oluyorum sarılıp opesim gelio daha bi cok zor tutuyorum kendimi... yasaklar cekicidir ya ondan galiba

aynı durum bende de var :) annemlerin yanında ona yaklaşamamak daha çok koyuyo, okadar yakındayken uzak olmak çok zor, ve öyle bi çekim var ki öyle zamanlarda, birden ona yapışcakmışım gibi hissedip korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…